Teknologi Karrierer

10 steder du kan finne en teknisk jobb på nettet

Tid for den kjedelige delen av jobbjakten – selve jobbjakten. Det hjelper ikke at det er så mye internett jobbtavler , noen ganger er det vanskelig å si hvilke som er verdt tiden din, spesielt hvis du leter etter en spesialisert karriere eller et nettsted som gjenkjenner ditt unike ferdighetssett. Her er en liste over noen av de topp jobbtavler og søkesider for teknologikarrierer, for å hjelpe deg med å finne en jobb på nettet.Han sier

Dice er en av de større jobbtavlene og viser for det meste tekniske stillinger. Her er det fokus på alle typer tekniske åpninger - ordinært arbeid, heltid, deltid og kontraktsarbeid er alle listet opp her. Dette er det første stedet du bør se etter en svært spesifikk teknisk stillingsannonse fordi den sannsynligvis vil være her før noen av de andre kildene nedenfor. Her er noen DICE.

Github

Er det noe du ikke kan gjøre med GitHub? Å søke etter jobber på GitHub gir deg mange forskjellige resultater, inkludert denne samlede listen over kilder for tekniske stillingsannonser. Så ikke bare er GitHub en god kilde for kodedeling og optimalisering, det kan hjelpe deg å finne en jobb nå også!

iCrunchData

Hvis du ser etter en stilling i Data Analytics, er dette stedet for deg. iCrunchData er også vert for en godt vedlikeholdt blogg som vil hjelpe deg å holde deg oppdatert på den siste utviklingen innen analyse eller sysselsetting. Hvis du ikke er så opptatt av analyser, er det også lagt ut andre tekniske stillinger.

RubyNow

RubyNow er et nisjejobbbord for Ruby (on Rails)-utviklere. Ruby er et etterspurt kodespråk (ett av de fem høyest betalende programmeringsspråk du kan lære), og en som har mange leksjoner lett tilgjengelig. Hvis du allerede er en Ruby-mester, sjekk ut RubyNow. Hvis du ikke er det, vurderer du læring .

Craigslist

Selvfølgelig er Craigslist et av de vanligste nettstedene som brukes til å søke etter en jobb og besøkes av tekniske rekrutterere. Du har sannsynligvis allerede brukt Craigslist tidligere for enten en frilansstilling eller en heltidsstilling! Du bør imidlertid sjekke ut disse Craigslist tips og triks for å utnytte jobbsøkingen din best mulig.

LinkedIn

Dels sosiale nettverk for voksne, dels jobbsøking, og en hel masse gode kontakter gjør LinkedIn til en favoritt for jobbsøk – og det brukes ofte til å søke etter kandidater. Trikset med LinkedIn er at en mer fullstendig og beskrivende profil vil få flere treff fra potensielle arbeidsgivere, så sørg for å fylle ut så mye som mulig. Her er det noe Tips for å få LinkedIn til å fungere for deg.

WITI

En stor bransjeforening, WITI er Women in Technology International. WITI er fokusert på å gjøre det mulig for kvinner å lykkes i tekniske karrierer. Derfor har de en omfattende liste over ledige stillinger på nett, i tillegg til å være et flott sted å nettverke.

Faktisk

Indeed.com er et massivt søk motor for stillingsannonser ; jobbsøkingens Google. Nettstedet besøker jobbtavler og bedriftsnettsteder og returnerer oppføringer basert på søkeordene du velger, noe som kan gjøre søkeprosessen mye mer effektiv.

Lærer

Guru.com er et prosjektbasert nettsted, populært blant konsulenter. Et flott sted å finne sidejobber, bygge profilen din eller dele ut deler av mer komplekse jobber. Sjekk ut guru.com for mer informasjon.

Erfaring

experience.com er en av de største nye grad og praksisdatabaser tilgjengelig. De har en omfattende jobbdatabase for de med alt fra 0-3 års erfaring. Dessuten tilbyr de også lenker til tips om CV-skriving og nettverk, som alltid er et pluss.

Konklusjon

Denne listen er ikke ment å være uttømmende, men den bør være et godt sted å starte på reisen din for å få en teknisk jobb du elsker.