Balanse Arbeid/liv

10 tips for å øke arbeidsgleden din

Du kan bekjempe tretthetsfølelsen din med disse aktivitetene

Er du sliten? Uansett hvor mye du elsker jobben din , elsk arbeidsgiveren din, og elsk livet ditt, noen ganger føler du deg bare sliten. De siste årene har arbeidet utvidet seg ettersom færre ansatte jobber hardere og lenger.

Arbeidsgivernes forventninger har eskalert etter hvert som konkurransen økte. Endringstakten er nådeløs og økende. Du sliter med å opprettholde en balanse mellom arbeid og privatliv mens du øker din jobbtilfredshet og effektivitet. Disse ti tipsene vil hjelpe deg med å bekjempe tretthet.

Gjør noe du elsker hver dag

Motedesigner

ViewStock/Se Stock/Getty Images

Ingenting overvinner tretthet og øker arbeidsgleden som å gjøre noe du elsker å gjøre hver dag.

Oppdag små ting ved jobben din som gjør deg glad. Sørg for at disse aktivitetene eller oppgavene er på agendaen din hver dag. Hardt presset for å finne noe du liker å gjøre på jobben?

Sørg for å bekjempe den trette følelsen med en ekstern aktivitet for å balansere denne mangelen. Men det er absolutt noe du kan identifisere som du elsker å gjøre på jobben din.

Heng med positive kollegaer

Medarbeidere

Jack Hollingsworth/Photodisc/Getty Images

Ingenting vil påvirke arbeidsgleden din og gjøre deg sliten raskere enn å henge med folk som velter seg i et hav av negativitet. Det er mye som gjør deg sliten i alle jobber og arbeidsplasser.

Hvorfor bruke tiden din med mennesker eller grupper som du vet bare vil få deg til å føle deg verst – om deg selv og jobben din.

Planlegg et konferanserom til lunsj hvis lunsjrommet flyter over av misnøye. Eller konfronter kollegene dine med ønsket om å skape et mer positivt miljø for å øke alles arbeidstilfredshet.

Heng med kollegene som deler ditt positive syn; de andre vil bare bringe deg ned. Ikke gå dit.

Spis en lett, næringsrik lunsj for å bekjempe slitne følelser

Sunn matbit på kontoret

John Giustina/The Image Bank/Getty Images

Ingenting får deg til å føle deg så sliten som en tung, magebitende lunsj. Overflødig mat gjør deg trøtt og slapp når du trenger en ny vind for ettermiddagseffektivitet.

Drikker til lunsj – drikker noen til lunsj lenger? – er like påvirkelig. For å bekjempe slitne følelser, ta med sunne snacks å bite i for å opprettholde energien hele dagen og spis en lett lunsj.

Gjør noe du er god på hver dag

Office chat

Michael DeLeon/E+/Getty Images

Ingenting får deg til å føle deg bedre enn å kompetent utføre en oppgave eller skape et ønsket resultat. Bekjemp de trette følelsene dine ved å gjøre noe du utmerker deg i å gjøre hver dag.

Suksess avler mer suksess og ansatte som blir presset eller som presser seg selv for å oppnå og utmerke seg, opplever økt selvtillit og selvfølelse.

Det er en velkomst ansattes tilfredshet og ansattes engasjementsyklus. Gjør det du gjør bra - gjør det bra - opplev gleden ved å gjøre det bra. Gjenta hver dag.

Utvikle et støttende forhold til sjefen din

Kontorhåndtrykk

Bland bilder - Ariel Skelley/Brand X Pictures/Getty Images

Du er ansvarlig for forholdet ditt til sjefen din. Ingen vil noen gang dele så mye bekymring som deg for at kvaliteten på forholdet hjelper deg å nå dine mål.

Samtidig har sjefen din informasjon som du trenger for å lykkes. Han kan ikke gjøre jobben sin eller oppnå målene sine uten din hjelp. Så lederen din deler en kritisk gjensidig avhengighet med deg.

Hvis du ikke fullfører arbeidet ditt, vil lederen din aldri skinne for hans eller hennes overordnede ansvar. Du kommer ikke videre uten informasjonen, perspektivet, erfaringen og støtten fra lederen din.

Føler du deg sliten? Sett deg ned med sjefen din for interaksjon og tilbakemelding. Ser du etter mer arbeidsglede? Forhandle leveranser og resultater med sjefen din. Trenger du ressurser? Spørre.

Bli en pådriver: en kraft for endring

Kontormøte

suedhang/Image Source/Getty Images

Vet du noe som gjør deg sliten på jobben og trekker fra arbeidsgleden din? Gjør noe med det. Samarbeid med lederen din for å eliminere den skyldige fra jobben din. Kanskje en annen ansatt ville like aktiviteten eller oppgaven.

Be om utvidet og beriket jobbansvar. Vurder en overføre for å utvide din kunnskap, erfaring og muligheter.

Bli med i aktivitetsutvalget for å planlegge morsomme og motiverende arbeidsplassarrangementer. Ingen aktivitetskomité? Start en. Bli med i et arbeidssponset idrettslag. Hva, ingen lag? Start en.

Hva med brun pose lunsj eller ansatte lunsj og lærer? Hver arbeidsplass vil tjene på det. Vil du lese og diskutere nyere forretningsbøker? Start a bokklubb på jobb .

Bekjemp tretthet ved å sette i gang arrangementer og arbeidsprosesser på arbeidsplassen som øker arbeidstilfredsheten hos de ansatte – din egen og andres.

Ban Weary: Skap positiv jobbtilfredshet

Mann som drikker alene

Digital Vision/Photodisc/Getty Images

På et eller annet nivå er du ansvarlig for å føle deg sliten. Ikke sant? Men kom raskt over det. Den viktigste streben er hvordan du kan forhindre slitne følelser og skape arbeidsglede for deg selv. Du kan bekjempe den trette følelsen ved å skape en arbeidsplass som beroliger ånden din og beriker livet ditt.

Arbeidsplassen din kan yre av latter og humor. På Zappos , mange ansatte tjener $10-12,00 i timen, men de bygger en kultur for ansatte som gjør arbeidet morsomt og spennende. De setter pris på ansatte på utallige måter som gjør ansatte glade for å komme på jobb.

Du kan gjøre dette for deg selv også. Føler du deg blå? Ta en rask pause. Kjedelig? Velg en oppgave du liker å gjøre. Føler du deg neglisjert? Oppsøk en morsom kollega i pausen. Føler du deg som en underpresterende som aldri gjør noe riktig?

Bekjemp den slitne følelsen: lag en liste over alt du har oppnådd denne uken. Du vil bli overrasket. Bekjemp enhver sliten følelse med en positiv, oppløftende oppgave, følelser eller oppførsel.

Overvinn utsettelse for å øke arbeidstilfredsheten

Mann i avlukke drømmer om paradis

John Lund/Blend Images/Getty Images

Hører du den susende lyden? Det er lyden av dine planer og drømmer, dine håp og planer, dine mål og vedtak som går forbi mens du velter deg i hengemyren av sommel. Ikke synk der.

Ingenting øker trett som den lille stemmen i hodet ditt som ikke er fornøyd fordi du ikke fullfører arbeidet du lovet, innen frister som kreves. Hymnen blir høyere når du prøver å overdøve stemmen med unnskyldninger og skyld.

Uansett årsak til utsettelse, er det en av de verste arbeidsvanene som negativt påvirker arbeidstilfredsheten. Faktisk kan du bruke mer tid på unnskyldninger og skyld, og nye vedtak og løfter til deg selv, så gjør du det på å fullføre oppgaven.

Bekjemp følelsen av tretthet med bidrag og tilfredsstillelse, ikke utsettelse og unnskyldninger. Den syklusen ville gjøre alle slitne.

Ta hyppige små pauser på jobben for å bekjempe slitne følelser

Kvinne med føttene oppe på skrivebordet

Klaus Mellenthin/Photononstop/Getty Images

Strekk bena, gjør skrivebordsøvelser, gå rundt på kontoret. Bryt opp belastningen ved å sitte eller stå på ett sted hele dagen. Ta dype åndedrag og bruk tøyingstid til å tenke og planlegge.

Å klemme en liten ball eller sparkel i hånden er overraskende avslappende og holder fingrene smidige for å skrive. Bare å gå rundt på kontoret vil få deg til å føle deg bedre.

Har du noe du trenger å dele med en kollega? I stedet for å sende direktemeldinger eller e-post, gå bort og snakk. Bare å gå rundt på kontoret vil få deg til å føle deg bedre. Og periodisk, positiv ansikt-til-ansikt kommunikasjon er oppløftende.

Oppnå et par mål hver dag for å øke arbeidstilfredsheten

Positive kolleger gir tommelen opp

GlobalStock/E+/GettyImages

Ingenting tar seg trøtt som en følelse av prestasjon. Bryt dine store avdelingsmessige og personlige mål ned i håndterbare deler som du kan oppnå på en dag.

Å sjekke prestasjonene på den daglige listen din vil sette en fjær i føttene og glede i hjertet ditt. Du fortjener å føle deg som om du har oppnådd og bidratt hver dag.