Arbeid-Hjemmefra-Jobber

12 Legitime jobbe hjemmefra

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Denne illustrasjonen viser legitime jobbe hjemmefra-karrierer som online dataregistrering, grafisk designarbeid, transkripsjon, frilansskriving og -redigering og bokføring.

Bilde av Theresa Chiechi The Balance

En jobb hjemmefra-karriere er oppnåelig for de fleste med en datamaskin, mobilenhet og internettilgang. Dessverre blir svindel med hjemmearbeid mer utbredt ettersom slike jobber blir mer vanlig – noe som kan gjøre det vanskelig å skille de legitime mulighetene fra de falske.

Når du starter søket etter en ekte hjemmebasert jobb, husk at enhver stilling, enten du jobber hjemmefra eller ikke, vil lønne seg bedre hvis du har erfaring.

Start søket etter en hjemmejobb ved å se på områder der du har litt erfaring eller utdannelse, hvis mulig.

Virtuelle kundesentre

Etter hvert som flere bedrifter går over til en ekstern arbeidsstyrke, øker antallet virtuelle kundesenterjobber. Erfaring fra et kontortelefonsenter eller til og med en detaljhandelsjobb er ofte nok til å få en hjemmebasert kundesenterjobb. Hvis du snakker mer enn ett språk, bør du vurdere å få en tospråklig kundesenterjobb, som har en tendens til å ha flere fordeler på grunn av den ekstra kunnskapen som trengs.

Frilans skriving og redigering

Skrivejobber hjemmefra dekker et bredt spekter av stillinger, inkludert frilansing for forbrukermagasiner, blogging, crowdsourcing og redigeringsjobber. Vanligvis er forfattere og redaktører som jobber hjemmefra frilansere, men hvis du allerede jobber for et selskap som forfatter eller redaktør, kan det første trinnet være å overbevise sjefen din om å la deg fjernarbeid .

Transkripsjon

Hjemmetranskripsjonsjobber har en tendens til å være rettet mot de med litt erfaring. Vanligvis krever det litt tidligere arbeid som transkripsjonist for å fange høyere betalende spillejobber. Kompetanseområder inkluderer bedrifts-, finansiell, juridisk og medisinsk transkripsjon .

Det er mange falske stillingsannonser for denne bransjen, så sørg for å se etter advarselstegn på svindel.

Sjekk for å sørge for at enhver mulighet er trygg, og bli kjent med hvordan en legitim hjemmetranskripsjonsjobb ser ut.

Online dataregistrering

Dataregistrering omfatter forskjellige stillingstitler, men de inkluderer vanligvis å legge inn data i et selskaps system fra skriftlige eller lydfiler. De fleste legitime selskaper som ansetter for denne typen arbeid ansetter folk som uavhengige kontraktører og ikke heltidsansatte. Dataregistreringsjobber er ofte agnet i svindel hjemmefra, så sørg for å undersøke mulighetene nøye, og aldri betal for sett eller programvare.

Forsikring

Forsikring er en bransje som ansetter mange telependlere, og jobbene hjemmefra er ganske varierte – inkludert forsikringsgivere, takstmenn, saksbehandlere, forsikringsagenter, samt stillinger innen IT og prosjektledelse. Mens mange forsikringsselskaper ansetter disse stillingene direkte som hjemmearbeid, kan andre tilby fleksible alternativer for eksisterende ansatte eller deltidsdistansearbeid.

Medisinsk

Selv om hjemmearbeid vanligvis ikke er knyttet til det medisinske feltet, kan et overraskende antall medisinske jobber utføres hjemmefra. Yrker inkluderer medisinsk transkripsjon, medisinsk koding , og virtuell sykepleie. Til og med noen farmasøyter jobber hjemmefra med å gjennomgå resepter, overvåke overføringer fra et apotek til et annet og gi råd om bruk av medisiner.

Mange av disse jobbene krever en form for sertifisering, opplæring, skolegang eller tidligere erfaring.

Online utdanning

De tilgjengelige online utdanningsjobbene spenner nå over et bredt spekter av kvalifikasjoner hos kandidater; alt fra svært erfarne lærere med mastergrader og lærerbrev, til høyskolestudenter med sans for læring . Mange selskaper, som QKids og VIPKID, ansetter folk til å lære engelsk til barn i utenlandske selskaper.

Søkemotorevaluering

Søkemotorevaluatorer jobber online som uavhengige kontraktører og gir tilbakemelding om hvorvidt søkemotorresultatene er omfattende, nøyaktige, relevante og tidsriktige. Søkemotorevaluatorer er den menneskelige kvalitetssikringskontrollen i et system som drives av kompliserte algoritmer, og de må være kjent med språket og kulturen til de lokale nettsøkemotorbrukerne. Vanligvis er disse stillingene tospråklige, men noen åpninger er tilgjengelige for søkeevaluatorer kun på engelsk.

Arbeide med ikke-engelsk høyttalere

Å være tospråklig åpner for mange muligheter for legitime muligheter til å jobbe hjemmefra, for eksempel jobber på tospråklige kundesentre, oversettelsesjobber, nettbasert undervisning og mer. Mange oversettelsesjobber utføres av frilansere, men noen selskaper ansetter hjemmebaserte oversettere som ansatte.

Økonomi, regnskap og bokføring

Legitime jobber hjemmefra for regnskaps- og finanspersonell inkluderer autoriserte regnskapsførere (CPA), regnskapsførere og boliglånsmeglere. Lønnen din bør samsvare med erfaringen din, så hvis du er ny på feltet, vær forsiktig med enhver mulighet som lover stor fortjeneste; det er sannsynligvis en svindel.

Kunst og design

Mange medie-, markedsførings- og reklameselskaper er avhengige av frilansartister for fotografering, grafisk designarbeid, illustrasjoner og mer. Du må sannsynligvis vise en portefølje med arbeid relatert til de ønskede prosjektene eller spillejobbene dine, så sørg for å ha en tilgjengelig før du søker. Plattformer som Fiverr og Upwork kan hjelpe deg med disse mulighetene.

Sosiale medier

Med fremveksten av sosiale medier kom et behov for enkeltpersoner som effektivt kan bruke disse plattformene på tvers av forskjellige bransjer. Jobber hjemmefra i sosiale medier kan inkludere strategiutvikling, samfunnsbygging, kontoadministrasjon for sosiale medier, opprette og planlegge innlegg og evaluere innhold.