Teknologi Karrierer

6 av de beste kodings-bootcampene i San Francisco

San Francisco er kjent for å være proppfull av teknologikyndige. Det ligger rett ved siden av Silicon Valley og har skapt utallige teknologiske startups og gründere . Det er derfor det i utgangspunktet er det perfekte miljøet å lære teknologirelaterte ferdigheter – Det er tonnevis av nyttige ressurser for å hjelpe deg i gang.

Enten du bor i området, tenker på å flytte dit, eller bare ønsker å ta deg fri og investere i å lære en nyttig ny ferdighet, bør du vurdere å delta på en av disse beste SanFran-kodingsoppstartscampene.

Coder Camps

Studenter som studerer ved bordet

Heltebilder/Heltebilder/Getty Images

På Coder Camps kan helt nybegynnere starte med det tre ukers forberedende kurset Coding from Scratch, og deretter gå videre til konsepter på høyere nivå som undervises i en ukes drop-in-leir. Den forberedende leiren fordyper deg fullt ut HTML , CSS , og JavaScript konsepter – men vær advart, den koster $3000. Drop-in leire koster $1200.

Coder Camps virkelige spesialiteter er deres 9-ukers personlige programmer. For øyeblikket kjører deres beliggenhet i San Francisco en fullstack JavaScript-utviklingsoppstartscamp, som lærer deg inn og ut av å konstruere profesjonelle JS-applikasjoner. Det er veldig intenst og ganske kostbart (undervisning på $11 900), så mer et alternativ for de som er seriøse.

Hackerskap

Kvinne som bruker digitalt bord med bygninger bak.

Tim Robberts/Taxi/Getty Images

Hackerskap , nettbaserte opplæringsprogrammer smelter sammen med undervisning på stedet (og en-til-en konsultasjon i helge-instruktørens kontortid) for en intensiv, men likevel fleksibel opplevelse. 4-ukers klasser møtes vanligvis tirsdager/torsdager, 18:30-22:00. På egen tid fullfører du prosjekter, ser online opplæringsprogrammer og deltar i klasseforumet.

Kursemner varierer, men i skrivende stund godtok Hackership registreringer for økter på fullstack JavaScript, Ruby on Rails og Swift for iOS 8. Undervisningskostnadene for disse varierte fra $1100 til $1500.

CodePath

Studenter ser på en bærbar datamaskin

Tom Merton

Klassealternativene kl CodePath lærer mer enn grunnleggende koding: de dreier seg først og fremst om apputvikling for iOS og Android . Kursene varer i åtte uker, med to kveldsverksteder per uke, og er laget spesielt med tanke på ingeniører og designere. På grunn av dette er det litt mindre tilgjengelig for folk med forskjellige ferdighetsnivåer - men CodePaths mest fantastiske fordel er at det er gratis.

Hvis du ser etter en mye kortere tidsforpliktelse, kan du delta på en av deres engangs, to timers praktiske iOS-læringsøkter for å lære om iOS-utviklingsteknikker.

Codify Academy

læreren gestikulerer

Marc Romanelli

Denne 16-ukers deltidsoppstartscampen består av fire enheter:

  1. HTML5 og CSS3, byggesteinene til nettsteder og apper. Hjelper deg med å bygge dine første fra bunnen av nettsteder, og veileder deg gjennom frontend-utvikling.
  2. Bootstrap, et front-end-rammeverk som sparer deg for tid ved bygging av nettsteder (du trenger ikke starte fra bunnen av).
  3. Grunnleggende JavaScript for å begynne å ta programmeringen til neste nivå.
  4. Avanserte verktøy som jQuery, AJAX, JSON.

Forhåndskostnaden for Codify Academy er $4500.

Alle kan lære å kode

Voksne elever ved datamaskiner

Hero Images/Getty Images

Det mest attraktive ved Alle kan lære å kode (ACLC) boot camp er fokuset på å gjøre deg karriereklar. Deres tolv-ukers program hevder at det kan forvandle nybegynnere til jobbklare webutviklere, uten å kreve 24/7 oppmerksomhet (kvelds-/helgkursene er laget for arbeidsfolk).

Det lover en solid forståelse av alle de viktigste konseptene: HTML, CSS , JavaScript, Ruby, Rails og mange flere. ACLC kobler deg også til rekrutterere, hjelper deg med din CV og portefølje, og tilbyr deltids praksisplasser ved fullføring. Det er ikke et program for koding av hobbyister: undervisning er $11 500.

Hack Reactor

elev lytter

David Schaffer

Når vi snakker om programmer som ikke er for hobbyister, er denne siste oppstartsleiren den mest intense av dem alle.

Hack Reactor , vil du bruke tolv uker på å spise, drikke og puste på koding fra morgen til kveld (6 dager i uken, 11 timer om dagen). Uke 1-6 lærer deg alt om programmering, mens uke 7-12 vil finne deg å bygge virkelige betalte prosjekter (både på egen hånd og i grupper) for faktiske kunder.

Undervisningen er nesten $18 000, men du betaler for en karriereskiftende opplevelse: nyutdannede av programmet har en forbløffende 99% ansettelsesrate. Det er ikke billig, og det er ikke lett, men de som klarer det, angrer ikke ofte på avgjørelsen.

Konklusjon

Til syvende og sist er boot camps et fantastisk og effektivt alternativ for å ta ferdighetene dine til et høyere nivå. Som å fordype deg i et land for å lære språket, vil det å bruke seriøs tid på å jobbe hands-on med kodingskonsepter sementere dem i hjernen din på en måte å lese en bok rett og slett ikke kan gjøre.

Kodeleire finnes over hele landet (og på nett ), så ikke føl deg begrenset til California – men hvis du er på vestkysten og ønsker å kode, vil disse fem ikke svikte deg.

Til syvende og sist er boot camps et fantastisk og effektivt alternativ for å ta ferdighetene dine til et høyere nivå. Som å fordype deg i et land for å lære språket, vil det å bruke seriøs tid på å jobbe hands-on med kodingskonsepter sementere dem i hjernen din på en måte å lese en bok rett og slett ikke kan gjøre. Kodeleire kan finnes over hele landet (og på nettet), så ikke føl deg begrenset til California – men hvis du er på vestkysten og ønsker å kode, vil disse fem ikke svikte deg.