Amerikanske Militære Karrierer

6 ting du bør vurdere når du forsker på den beste militære grenen

Spørsmål du bør vurdere før du verver

Bilde av The Balance 2018/span>

Personer som har en negativ erfaring med militærtjenesten, er vanligvis de som forsket svært lite før de ble med. Mange i denne kategorien er enten på jakt etter en jobb - hvilken som helst jobb - eller lar den rekrutterer anbefale visse jobber som militæret trenger på den tiden. Uansett bør du ha interesse for hvor du går, hva du gjør, og hvordan du tjener dette landet da militærtjeneste ikke bare er en jobb, det er et ærefullt yrke som kan være spennende og givende hvis du vet hva du vil gjøre .Denne kunnskapen tar tid å forske på.

For å sikre at du tar den riktige avgjørelsen for deg selv og ditt land, er det et par ting du bør vurdere før du verver deg.

Hva er dine interesser?

Å bli med i militæret vil gi deg spesialisert opplæring innen en rekke felt, avhengig av grenen du vurderer. Tenk på hvilke ferdigheter du ønsker å ha på slutten av tjenesteperioden. Lær så mye du kan om hver gren av militærtjeneste og se hvilken som passer dine behov. På denne måten kan du tjene landet ditt i best mulig grad. US Military 101 og Velge en militærtjeneste kan hjelpe deg med å avgjøre hvilken gren som er best for deg.

Hvilke ferdigheter tar du med deg til bordet?

Hvis du allerede er dyktig med visse ferdigheter, kanskje du ønsker å finpusse disse ferdighetene i militæret. Enten det er å jobbe med datamaskiner, mekanikk eller administrative oppgaver, kan militæret gi deg den beste opplæringen på en rekke områder. Se Militære vervede jobber for en oversikt over de over 800 vervede jobbene som er tilgjengelige i militæret. Hvis det er en interesse, er det sannsynlig at militæret har en jobb for deg. Du kan være alt mellom en våpenekspert til en språkekspert og til og med en militær IT-fyr.Det er bokstavelig talt noe for enhver smak.

Er du villig til å forplikte deg? ?

Mange mennesker er trollbundet av ideen om militæret, bare for å ha kjøpers anger etter å ha blitt med. Tenk seriøst på om du vil være fornøyd med forpliktelsen du skal gjøre. Når du først har vervet deg, er du under kontrakt med den amerikanske regjeringen, og å komme deg ut er ingen enkel prestasjon.

Har du blitt fullstendig informert?

Det er ekstremt viktig. Du må stille alle de riktige spørsmålene før du verver deg. Sørg for at du gjør riktig forskning og snakk med så mange mennesker som mulig. På denne måten vil du ikke føle deg villedet eller lurt når virkeligheten av situasjonen din blir tydelig. Ikke lytt selektivt; lytte aktivt til rekruttereren din. Lag en liste over ting du trenger å vite om og bli informert. Artikkelen, Hva rekruttereren aldri fortalte deg kan bidra til å gjøre deg til en informert spiller.

Hva vil du gjøre i fremtiden?

Etter å ha vært i militæret en stund, bestemmer noen seg for at de vil gjøre en karriere ut av militærlivet. Andre bestemmer seg for at de ønsker å gå videre og satse på utdanning eller en karriere i den sivile verden med de ferdighetene de fikk under tjenesten. Ha fremtiden i tankene når du velger jobb når du verver deg. Sørg for at du forlater tjenesten med de riktige verktøyene for å lykkes i livet. De Jobbvalg artikkel vil hjelpe deg å forstå hvordan tjenestene foretar vervede jobbvalg.

En siste ting å vurdere: Hvor vil du bo? ?

Se på plasseringene til de forskjellige tjenestebasene rundt om i USA og rundt om i verden. Det er noen vakre steder disse basene ligger - og noen ikke så fine.