Jobbsøking

7 beste jobber for alenemødre som begynner på nytt

Lærer

Lærer som jobber med en elev

Jamie Grill/Getty Images

Jobber i utdanning øverst på listen over 'beste jobb for alenemødre.' Hvorfor? Det er ikke bare på grunn av timene. Enten du er klasseromslærer på heltid, vikar, lærerassistent eller paraprofesjonell tjeneste i klasserommet, tar du i bruk en sårt tiltrengt ferdighet som du har opparbeidet deg ved å jobbe med dine egne barn ... og det er ferdigheten til å ta hensyn til andres behov. Når det gjelder lærere og fagfolk innen utdanning, er jobben din å møte behovene til barn – som ofte desperat trenger å være omgitt av medfølende, kjærlige voksne. Du kan gi den gaven og gjøre en forskjell, hver dag! Så hvis du leter etter en karriereendring eller måter å tjene mer inntekt som alenemor bør du vurdere å gå på utdanning.

Helsepersonell

Kvinnelig helsearbeider

nicole waring/Getty Images

Her er en annen ideell jobb for alenemødre på vei tilbake til arbeidsstyrken. Tenk på det. Du har lagt ditt hjerte til å ta vare på barna dine; du har det som trengs for å ta vare på andre. Og blant helsepersonelljobber er det mange alternativer å velge mellom – ikke bare leger og sykepleiere, men medisinske assistenter , helsehjelper i hjemmet, laboratorieteknikere, og til og med phlebotomists . Så hvis du leter etter en ideell jobb for alenemødre, bør du vurdere helsetjenester. I tillegg til å være etterspurt og godt betalt, har helsejobber ofte alternative tidsplaner som kan redusere din avhengighet av å finne kvalitetstilbud for barnepass.

Salg

Kvinnelig selger

andresr/Getty Images

Har du noen gang vurdert en jobb innen salg? Selv om disse stillingene vanligvis ikke topper listene over de beste jobbene for alenemødre, bør du vurdere fordelene: Lønnen din er vanligvis basert på provisjon, noe som betyr at å jobbe hardere kan bety å få mer betalt. I tillegg er det mange deler av salgsjobber som involverer arbeid bak kulissene – som ofte kan gjøres hjemmefra. Så i likhet med noen helsetjenester, kan dette være en mulighet til å redusere avhengigheten av barnepass.

Profesjonell markedsføring

Kvinnelig markedsføringsekspert

sorendls/Getty Images

Er du lidenskapelig og overbevisende? Vurder en karriere som profesjonell markedsføring. Du tror kanskje du ikke har ferdigheter å sette på CV-en , men du gjør sannsynligvis mye 'markedsføring' allerede. Tenk på det ... hvor ofte 'pitcher' du noe til barna dine eller omformulerer eksens synspunkt? Du kan være en født markedsfører! Vurder roller som lar deg utnytte dine naturlige ferdigheter også. Så hvis du liker å planlegge fester og sammenkomster, prøv eventmarkedsføring. Og hvis du er en dyktig skribent, se etter muligheter innen innholdsmarkedsføring eller copywriting. Og hvis du er en alenemor som tilbringer hvert våkne øyeblikk på Instagram, Facebook eller Twitter – prøv markedsføring på sosiale medier.

Frilans hjemmefra

Kvinne som smiler til datamaskinen hennes

Hero Images/Getty Images

Ser du etter mer fleksibilitet som arbeidsmor? Prøv freelancing. Et bredt spekter av ferdigheter er nødvendig - inkludert skriving, grafisk design og nettsteddesign. Freelance virtuelle assistenter vokser også i antall, så hvis du har gode organisasjons- og datakunnskaper, bør du vurdere det som et annet levedyktig yrke hjemme.

Entreprenør

Kvinne fotograf

korhan hasim isik/Getty Images

Entreprenør topper også listen over 'beste jobber for alenemødre.' Enten du drømmer om å skape og selge dine egne produkter eller starte en fullverdig virksomhet, gir det å slå ut på egenhånd en ny mulighet til å lykkes. Sørg for å omgi deg med positive rollemodeller, som andre alenemorbedriftseiere og gründere som også er villige til å dele sine erfaringer og ressurser.

Barnepike

Lekedato for småbarn

kate_sept2004/Getty Images

Til slutt, en annen toppjobb for alenemødre er å være barnepike, barnevakt eller barnehagelærer. Du vet allerede at du elsker barn og har det som trengs for å være kjærlig og fast, så hvorfor ikke gjøre en karriere med det? Ta kontakt med din lokale høyskole for klasser i tidlig barndom eller kom i gang ved å jobbe på et lokalt barnehagesenter.