Arbeid-Hjemmefra-Jobber

7 måter å tjene ekstra penger hjemmefra

Selv om det er noen legitime måter å tjene ekstra penger raskt, husk at du ikke blir rik raskt, og alt som lover er nesten helt sikkert en jobb-hjemme-svindel. Disse syv ideene for å tjene penger krever liten, om noen, pengeinvestering. Med de fleste av dem, hvis du gradvis utvider tidsforpliktelsen din, vil du se at den økonomiske belønningen din også utvides.La din mobiltelefon betale på sin egen måte

Portrett av ung kvinne med drikke som ser på mobiltelefon

Westend61 / Getty Images

Du kan bruke telefonen til å motta oppgaver for korte oppgaver som du utfører på selve telefonen – app-testing og undersøkelser, for eksempel – eller stedsbaserte spillejobber, for eksempel mystery shopping eller å samle informasjon om vareutstillinger i butikker. Du kan til og med registrere deg for belønningsprogrammer som gir deg poeng mot gavekort bare for å gå inn i visse butikker med telefonen (ingen kjøp nødvendig).

Mens disse måter å tjene ekstra penger på med telefonen vil ikke tjene til livets opphold, hvis brukt sensibilitet, kan de bidra til å dekke kostnadene for mobiltelefonen din og kanskje legge til litt penger i lommeboken. Men tanken er å tjene ekstra penger, så pass på at du ikke taper penger.

Start ditt eget hjemmebaserte kundesenter

Forretningskvinne med hodesett som jobber ved datamaskinen på kontoret

Hoxton / Tom Merton / Getty Images

Hvis du allerede eier en oppdatert datamaskin og har en fasttelefon, kan du starte ditt eget hjemmebaserte kundesenter uten store investeringer i ekstra hjemmekontorutstyr. Mange selskaper ansetter folk til å jobbe hjemmefra som telefonkundeservicerepresentanter, selgere og tekniske støtteagenter. Timer og lønnssatser varierer fra selskap til selskap. Mange av disse selskapene leter etter deltidsansatte, kveldsarbeidere, så virtuelt kundesenterarbeid kan være perfekt for måneskinn hjemmefra.

Det er et pluss hvis du snakker mer enn ett språk fordi mange bedrifter har tospråklige jobber også. For å komme i gang, ta en titt på noen selskaper som ansetter virtuelle kundesenteragenter og søk på noen som passer din situasjon.

Gjør små oppgaver (online eller personlig)

Moden afroamerikansk mann som drikker kaffe og bruker bærbar datamaskin ved kjøkkenbenken

Heltebilder / Getty Images

Små crowdsourcing-, online- og virkelige oppgaver, noen ganger kalt mikrojobber , har blitt en stadig mer populær måte å hente ekstra penger på. Nettsteder med kort oppgave tilbyr en måte for kjøpere og selgere av tjenester å koble seg på. Disse spillejobbene krever vanligvis ikke mye innsats, og som et resultat betaler de vanligvis ikke mye. Men hvis målet ditt er å tjene noen ekstra dollar, kan mikrojobber være akkurat det du trenger.

Lærer på nett

Studenter som bruker digitale nettbrett med instruktør på monitor

Ariel Skelley / Getty Images

Hvis du har en høyskolegrad eller du jobber med å få en, kan du kvalifisere til å jobbe som en online veileder. Vanligvis jobber nettveiledere for internettbaserte selskaper som tilbyr hjelp innenfor en rekke fagområder til studenter i alle aldre. Noen nettsteder tilbyr imidlertid rett og slett måter for etablerte veiledere å koble seg til studenter på nettet (og deretter ta et kutt i avgiftene du belaster). Timene er fleksible, og undervisningserfaring kan være nødvendig eller ikke. Gjør noen undersøkelser for å finne ut hvilke online veiledningsjobber som kan passe godt for deg.

Forbedre Internett

Nærbilde av ung kvinne som jobber på bærbar PC

Emilija Manevska / Getty Images

Ja, du kan gjøre internett til et bedre sted samtidig som du tjener penger hjemmefra. Hjemmebaserte nettsidetestere gir tilbakemelding på nettet om brukervennligheten til nettsider slik at bedrifter kan forbedre kundenes opplevelse. Vanligvis får testere en liten avgift for hver anmeldelse.

Søkeevaluering , er imidlertid en mer lukrativ mulighet. I søkeevalueringsstillinger finkjemmer arbeidere søkemotorresultater og gir menneskelig tilbakemelding som datamaskiner ikke kan. I motsetning til nettsidetesting er dette en timebasert deltidsstilling, men timene er vanligvis etter eget valg, så du kan potensielt måneskinn med denne jobben.

Start en direktesalgsbedrift

Rett fra lageret, i hendene dine

Cecilie_Arcurs / Getty Images

Å starte en direktesalgsbedrift har ofte en oppstartskostnad fordi konsulenter vanligvis må kjøpe et startsett med produkter. Gjør leksene dine, lær om direktesalgsterminologi og kontrakter før du legger ut penger. Men hvis du liker salg, kan dette være et raskt alternativ for å starte en hjemmebedrift.

Selv om direktesalg ofte kan ta deg til andres hjem, er det opp til deg hvor du velger å holde arrangementene dine. Vanligvis begynner du med å selge til vennene dine, så det er viktig å representere produkter du tror på. Det er så mange alternativer når det kommer til direktesalg at du sannsynligvis vil kunne finne et produkt som passer for deg.

Gå på Mystery Shopping

En kvinne som bærer handleposer

Ragnar Jewelry/Getty Images

Mystery shopping kan være en måte å tjene litt penger på på måneskinnet nær hjemmet. Også kjent som hemmelig shopping, innebærer det å late som om du er en vanlig kunde hos en bedrift og deretter gi tilbakemelding på opplevelsen din til selskapet som ansetter deg. Det selskapet samler deretter tilbakemeldingene fra flere mystery shoppere for å fortelle bedriften hvordan den kan forbedre seg. Imidlertid kan denne typen jobber også være lokket for svindel på jobb hjemme, så du må være veldig forsiktig og kjenne til tegnene på mystery shopping-svindel.