Jobbsøking

75 jobber med fleksible åpningstider

Frilansere som jobber hjemme

••• Hero Images/Getty ImagesLei av 9-til-5 grinden? Kanskje det er på tide å se etter en jobb med fleksible timer.

Det har aldri vært et bedre tidspunkt å finne en. Fleksible jobber øker, på grunn av arbeidernes etterspørsel etter balanse mellom arbeid og privatliv, veksten i konsertøkonomien og forbedringen av fjernarbeid og eksterne samarbeidsverktøy.

Hva du bør vite om fleksible arbeidstider

Før du begynner å lete etter en jobb med fleksible åpningstider, finn ut hva du ser etter, spesifikt.

Fleksible timer er et paraplybegrep som brukes til å beskrive flere forskjellige tidsplaner.

 • Det kan bety at du er det kreves for å jobbe et antall timer , men det er opp til deg når du fullfører disse timene. For eksempel kan et selskap tillate sine heltidsansatte å jobbe når de ønsker å oppfylle sine 40 timer per uke.
 • I tilfelle av frilans eller kontraktarbeid, kan du bli tildelt et prosjekt og jobbe så mange timer som nødvendig for å fullføre det, og dermed sette din egen tidsplan.
 • Til spillejobber —kjøring for et samkjøringsselskap, veiledning ved siden av, dyrepass osv.—du kan kanskje jobbe så lite eller så ofte du vil, i løpet av uken eller bare i helgene , basert på din tilgjengelighet. Husk at det ofte vil være maksimum eller minimum timekrav avhengig av selskapets retningslinjer eller forventninger.

Hvor finner du stillingsannonser

Det er flere måter å finne en jobb med en fleksibel timeplan. Du kan søke på tradisjonelle arbeidsplasser ved å bruke søkeord som «fleksibel», «fleksibel tidsplan» eller «angi dine egne timer» sammen med søkeord som samsvarer med stillingen du søker. Hvis du ser etter en jobb på et bestemt sted, søk på Google og Google for jobber vil generere en liste over stillinger som samsvarer med dine interesser.

Hvis du vil hoppe på muligheten til å jobbe for deg selv, se på de fleksible jobbene på nettsteder som fokuserer på spillejobber og frilansstillinger .

Jo flere nettsteder du bruker, desto større er sjansene dine for å finne en stilling som passer godt for timeplanen din.

Craigslist kan være en god ressurs for spillejobber eller andre jobber med fleksible timer. Du kan også finne muligheter på din lokale Nextdoor.com nettstedet.

75 jobber med fleksible tidsplaner

Det er også en god idé å bli kjent med noen stillingsbetegnelser som passer for deg og som kan tilby fleksible tidsplaner. Ikke alle slike jobber vil alltid ha fordelen av fleksible timer; det er mange andre faktorer som vil avgjøre dette. Generelt vil imidlertid jobber som ikke krever sanntidssamarbeid med andre mennesker ha fleksible timer enn de som har det. I tillegg er det mer sannsynlig at jobber som kan utføres eksternt, har fleksible timer.

Tekniske jobber

Jobber i teknologibransjen er blant noen av de vanligste jobbtypene med fleksible timer, blant annet på grunn av at de ofte kan gjøres eksternt. Det er også mye frilans- og kontraktsarbeid tilgjengelig i denne bransjen, som omhandler alt fra programvaredesign til webdesign til å løse kundenes tekniske problemer.

 1. Kvalitetssikringsingeniør
 2. Webdesigner
 3. Webutvikler
 4. Programvare ingeniør
 5. Grafisk designer
 6. User Experience Designer
 7. Programvarekonsulent
 8. Produktmarkedsfører
 9. Prosjektleder
 10. IT/server administrator

Handelsjobber

Selv om mange av disse typer jobber krever spesialisert opplæring, er det vanlig å se dem oppført med fleksible timer. Med jobber som opererer på en 24-timers tidsplan – sikkerhetsvakter, låsesmeder, sjåfører og ekspedisjonsledere, for eksempel – kan du kanskje ikke jobbe bare når du vil. I stedet vil du ha fleksibilitet utover den typiske 9-til-5 timeplanen.

 1. Rørlegger
 2. Elektriker
 3. Budbringer
 4. Mekaniker
 5. Altmuligmann
 6. snekker
 7. Felt-/utsendelsesansvarlig
 8. Låsesmed
 9. Sikkerhetsvakt
 10. Bergingsbilfører

Online utdanningsjobber

Økningen i utdanningsjobber med fleksible timer kan tilskrives en økning i utdanningsteknologi og utbredelsen av fjernundervisning. I andre tilfeller, for eksempel med veiledning eller eksamensforberedende jobber, er det ofte opp til deg å ta klienter som du ønsker.

 1. SAT/ACT-instruktør
 2. Veileder
 3. Online engelsk instruktør
 4. Telecommuting/online College Professor
 5. Fjernskolelærer
 6. Læreplanforfatter
 7. Læreplandesigner
 8. Utdanningsprogramvare teknisk trener
 9. Logoped/terapeut
 10. Vikar

Vitenskap/medisinske jobber

Flere medisinske oppgaver skjer eksternt . For eksempel er sykepleiere tilgjengelige for å stille diagnoser over telefon, og teleradiologer kan gjennomgå røntgenbilder via datamaskin. Dette gir større muligheter for en fleksibel timeplan. I noen typer roller – for eksempel som massør, personlig trener eller hjemmesykepleieleverandør – kan du planlegge klienter som du ønsker, eller velge tidene du er tilgjengelig for å jobbe.

 1. Hjemmepleieleverandør
 2. Fjernarbeidende lege
 3. Fjernarbeid sykepleier
 4. Medisinsk transkripsjonist
 5. Forskningskollega
 6. Massasjeterapeut
 7. Kostholdsekspert
 8. Teleradiolog
 9. Personlig trener
 10. Telefarmasøyt

Business jobber

Det er vanlig å se konsulent og salgsjobber tilgjengelig med fleksible timer, samt jobber som kan gjøres eksternt, for eksempel en virtuell assistent, eller kundeservicerepresentant. Jobber som ikke krever betydelig samarbeid med andre, for eksempel en analytiker eller forsker, er også vanlige alternativer.

 1. Ledelseskonsulent
 2. Markedskonsulent
 3. Aktuar
 4. Administrativ assistent
 5. Forretningsanalytiker
 6. Næringsforsker
 7. Salgsrepresentant
 8. Kundeservice representant
 9. Account Manager/Executive
 10. Virtuell assistent

Media/kommunikasjonsjobber

Skrive, redigere og kommunikasjonsjobber er noen av de vanligste jobbene hvor du kan planlegge når du vil jobbe, spesielt når de er frilansbaserte. Husk at noen reklamejobber kan innebære arrangementer planlagt i helger eller kvelder som krever din tilstedeværelse. Timene er imidlertid sjelden faste.

 1. PR-representant
 2. Markedskonsulent
 3. Tekstforfatter
 4. Kopier editor
 5. merkevarestrateg
 6. Blogger
 7. Innholdsforfatter
 8. Innholdsmarkedsfører
 9. E-postmarkedssjef
 10. Oversetter

Diverse

Noen ansettelsesmuligheter passer ikke lett inn i noen kategori, men de er fortsatt muligheter for å hente arbeid utenom vanlig arbeidstid. Mange av disse alternativene er deltidsstillinger, men de kan også være på heltid.

 1. Husholder
 2. Nettbasert spørreundersøkelse
 3. Dog Walker eller Pet Sitter
 4. Barnevakt /barnepike
 5. Film/TV produksjonsassistent
 6. kurer
 7. Driver for rideshare
 8. Sykkelleverer
 9. Matleveringsperson
 10. Interiørarkitekt
 11. Direkte selger
 12. Merchandiser
 13. Fotograf
 14. Telefonoperatør
 15. Filmredigerer

Artikkelkilder

 1. Global arbeidsplassanalyse. Siste statistikk om arbeid hjemme/fjernarbeid/mobilt arbeid/eksternt arbeid . Åpnet 24. mai 2021.

 2. FlexJobs. Remote Work Statistics: Navigering av den nye normalen . Åpnet 24. mai 2021.