Juridiske Karrierer

Fordelene med freelance juridisk arbeid

Kvinnelig advokat ler

••• Cultura RM/Matelly / Collection Mix: Emner / Getty ImagesFrilansarbeid gir enorme fordeler og kan representere et attraktivt alternativ til en tradisjonell jobb. Hvis du er vurderer en frilanskarriere , bør du utforske fordelene og fallgruvene ved frilansing . Nedenfor er fordelene med frilans juridisk arbeid.

Fordeler med frilansarbeid

Fleksibilitet i timer

Å jobbe hjemmefra eller fra en ekstern arbeidsplass som frilanser lar deg diktere dine egne timer og jobbe på tidspunkter som passer best for deg. Frilansere med små barn, for eksempel, kan jobbe etter at barna sover; frilansere med tradisjonell ansettelse eller deltidsjobb kan utføre frilansarbeidet rundt sin vanlige arbeidstid. Du kan jobbe når du er mest produktiv eller fylle på med jobb nå for å ha litt 'meg'-tid senere.

Bygge en eiendel

Å eie og drive en vellykket frilansvirksomhet lar deg skape en eiendel som kan være salgbar på veien. Din innsats kan bli belønnet gjennom den nåværende inntekten du genererer. Omdømmet ditt, kundelisten og andre forretningseiendeler kan også gi ekstra inntekt hvis du selger den vellykkede virksomheten din til en annen.

Arbeidsbelastningskontroll

Som frilansarbeider kan du kontrollere arbeidsmengden din. Mens kundekrav til tider kan diktere timeplanen din, kan du avvise arbeid i travle tider eller godta mer arbeid i magre tider.

Autonomi

Frilansere er svært autonome. Som bedriftseiere svarer de vanligvis til ingen (annet enn kundene) og opererer på sine egne premisser, til sine egne timer og til de prisene de fastsetter.

Kvaliteten av arbeidet

I noen tilfeller, spesielt for frilansadvokater eller nye jurister, kan arbeid som frilanser være mer tilfredsstillende enn arbeidet tildelt av et advokatfirma eller et selskap. For eksempel utfører nyutdannede jurister i store advokatfirmaer ofte monotone oppgaver som dokumentgjennomgang, mens en frilansadvokat kan få mer utfordrende oppgaver som rettsopptredener.

Nasjonal eksponering

Frilansere er ikke geografisk begrenset eller begrenset til å betjene lokale kunder; du kan jobbe for kunder over hele landet eller over hele verden. Denne nasjonale eksponeringen kan åpne dører til nye kunder og nye muligheter.

Nye ferdigheter

Som frilanser lærer du nye ferdigheter av nødvendighet som du kanskje ikke får som tradisjonell juridisk ansatt. Disse ferdighetene kan inkludere markedsføring , salg , kontorledelse og kundeutvikling samt kunnskap innen et bredt spekter av praksisområder.

Ingen kontorpolitikk

Kontorpolitikk er ikke-eksisterende for solo-frilansere. Jobber du alene har du garantert hjørnekontoret. Du er ikke pålagt å delta på tidkastende møter eller kutte gjennom byråkratisk byråkrati for å få verktøyene du trenger for å gjøre jobben din.

Ingen pendling

Å jobbe hjemmefra eliminerer den daglige pendlingen til og fra kontoret, og sparer deg for timer i reisetid og utgifter til parkering, drivstoff og bilvedlikehold. Selv om du jobber fra et eksternt kontor borte fra hjemmet, kan du velge et sted som er praktisk og nær hjemmet.

Frihet

Som frilanser kan du velge kundene du ønsker å jobbe med og prosjektene du jobber med, spesielt hvis du har mye arbeid. Du kan droppe høyt vedlikehold eller sakte betalende kunder eller avslå uønskede prosjekter hvis du ønsker det.

Inntektskontroll

Inntekten din er et direkte resultat av din egen innsats i stedet for å bestemmes av advokatfirmaet eller selskapet. I de fleste tilfeller, jo hardere du jobber, desto større blir belønningen. Din lønnsslipp eller bonus vil ikke bli begrenset, redusert eller eliminert av arbeidsgiveren din, selv om den kan variere fra måned til måned, avhengig av din innsats og virksomhet.

Arbeid-liv-balanse

Fordi de jobber hjemmefra, har frilansere ofte en bedre balanse mellom arbeid og privatliv . Du kan tilbringe mer tid med barna eller hunden og stjele øyeblikk for å slappe av og gjøre tingene du elsker.

Respekt

Å oppnå suksess som bedriftseier legger til et ekstra lag med prestasjon og respekt til tittelen din frilans advokatfullmektig , sekretær, rettsreporter , eller en annen juridisk person.

Skattefordeler

Å jobbe som frilanser fra et hjemmekontor kan gi visse skattefordeler, inkludert avskrivninger for hjemmekontor, utstyr og andre forretningskostnader.

Nye muligheter

Frilansing kan åpne dører til nye kunder, nye rettsområder, nye ferdigheter og nye venner. Frilansing kan bidra til å etablere deg som en ekspert på et nisjeområde av loven og kan føre til taleoppdrag, bokavtaler, forretningssamarbeid og andre muligheter.

Uformelt antrekk

Når du jobber hjemmefra og ikke møter kunder personlig, er det ingen grunn til å kle seg ut. Du kan eliminere utgiftene til forretningsantrekk, renseri, manikyr og andre personlige vedlikeholdskostnader og redusere tiden det tar å 'bli klar' om morgenen.

Gratis parkering

Parkeringskostnader i noen større byer kan ta en del av lønnsslippen din. Å jobbe hjemmefra eliminerer parkeringsutgifter.

Diversifisering

I dagens krympende lovlige arbeidsmarked er det ikke uvanlig å miste jobb. Men siden de fleste frilansere jobber for flere kunder, betyr det ikke arbeidsledighet å miste én klient.

Full kreditt

Når du jobber som frilanser får du full kreditt for arbeidet ditt. Du trenger ikke å bekymre deg for feilene til andre ansatte, kompromittere arbeidsproduktet ditt for teamets skyld, eller andre som tar æren for arbeidet ditt.

Nye tilkoblinger

Frilansing vil uunngåelig bringe deg i kontakt med nye mennesker, inkludert nye kunder, mentorer, forretningsforbindelser og andre.