Jobbprofiler

Karriereprofil for landbruksforlengelsesagent

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Forlengelsesmidler inspiserer en flokk med kyr

123ducu/Getty Images

For de som ønsker å gi utdanning og støtte til landbrukssamfunnet, kan jobben som forlengelsesagent representere en spennende karrierevei. Landbruksforlengelsesagenter presenterer informasjon om bransjefremskritt som kan påvirke lokale bønder og husdyrprodusenter positivt. Lær mer om denne interessante karrieren for å finne ut om den passer for deg.

Oppgaver til en utvidelsesagent

Agenter for landbruksutvidelse reiser gjennom hele regionen eller distriktet for å gi den nyeste bransjeinformasjonen til bønder, gårdbrukere, samfunnsgrupper og ungdomsgrupper. De kan presentere detaljer om vitenskapelige fremskritt, gårdsdrift, markedsføring, produksjon og andre emner som er relevante for landbruksbedrifter som opererer i deres område.

Agenter må være kjent med hvilke typer landbruksoperasjoner som finner sted på deres territorium. Disse sysslene kan omfatte storfekjøttproduksjon, melkeproduksjon , oppdrett av vannet avling, fruktoppdrett, eggproduksjon , hesteavl, svineproduksjon og mer. Agenter må også være kjent med teknisk terminologi, utstyr og andre bekymringer knyttet til hvert produksjonsområde.

Betydelige reiser kan være en del av jobben, spesielt hvis agenten er tildelt et stort territorium. Agenter kan besøke gårder, rancher, settefiskanlegg, meierier, staller, frukthager, åkre, bifarmer, akvakulturanlegg og en rekke andre landbruksvirksomheter i løpet av dagen. Agenter kan også bli pålagt å delta på en rekke samfunnsaktiviteter som stevner, messer, høyskolearrangementer, leirer og 4-H-show.

Landbruksforlengelsesagenter kan være pålagt å jobbe kvelder og helger, selv om mange er i stand til å jobbe normale dagskifttimer. Arbeid for denne stillingen kan foregå både innendørs og utendørs, så agenter må være forberedt på å håndtere skiftende værforhold og ekstreme temperaturer.

Agenter må også utvise nødvendig forsiktighet når de arbeider rundt store dyr i felten. Tar skikkelig sikkerhetstiltak kan forhindre at alvorlige skader oppstår. God kunnskap om dyrs oppførsel kan være uvurderlig for de agentene som har kontakt med dyreprodusenter.

Karrieremuligheter

Det er mange arbeidsgivere som ansetter agenter for landbruksforlengelse, selv om de vanligvis er tilknyttet offentlige etater på føderalt, statlig eller lokalt nivå. Landbruksutvidelsesagenter kan også finne arbeid hos landtilskuddsuniversiteter, forskningsorganisasjoner og samfunnsutdanningsgrupper. Noen agenter underviser også i kurs gjennom universiteter eller høyskoler.

Etter å ha jobbet som feltagent, kan landbruksutvidelsespersonell avansere til stillinger med mer ansvar, for eksempel stillinger i flere fylker, styreverv eller programlederroller. Noen utvidelsesagenter blir også involvert i 4-H-programmer og andre ungdomsorganisasjoner ved å ta en tilsynsrolle.

Utdanning og opplæring

Aspirerende landbruksforlengelsesagenter må oppfylle betydelige utdanningskrav for å bli vurdert for en stilling. En startnivåstilling innen landbruksforlengelse krever minimum en bachelorgrad. Mastergrader foretrekkes for mange stillinger og forbedrer en søkers CV.

Graden som en utvidelsesagent har kan være i ett av mange områder, inkludert utdanning, landbruk, dyrevitenskap , eller andre relaterte felt. Kurser som gir opplæring i kommunikasjon, teknologi, PR, landbruksmarkedsføring, matematikk og biovitenskap forbereder den ambisiøse forlengelsesagenten godt for denne karriereveien. Nye landbruksforlengelsesagenter gjennomfører vanligvis tilleggskurs når de er ansatt, før de begynner på feltarbeidet.

Landbruksforlengelsesagenter kan også bli med i en rekke nasjonale og lokale profesjonelle medlemsgrupper. National Association of County Agricultural Agents (NACAA) og National Association of Extension 4-H Agents (NAE4HA) er to slike grupper som kan gi verdifull informasjon, utdanning og bransjekontakter.

Lønn

I følge Payscale er gjennomsnittslønnen for forlengelsesagenter $45 551 per slutten av 2019. Startlønnen for nye agenter er selvfølgelig markant lavere. I Kentucky, for eksempel, starter nye utvidelsesagenter med en bachelorgrad og ingen arbeidserfaring med en grunnlønnssats på $35 500. De med en mastergrad og ingen arbeidserfaring starter med en grunnlønn på $39 500. I North Carolina startet nye forlengelsesagenter med en tilsvarende lønn på $35 000 med en bachelorgrad og en lønn på $40 000 hvis de hadde en mastergrad.

Karriereutsikter

Landbruksforlengelsesagentens karrierevei bør forbli et solid alternativ for de kandidatene som har bakgrunn fra jordbruk eller produksjon og ferdigheter til å utdanne fagfolk i bransjen. Ifølge U.S. Department of Labor bør jobbveksten for landbruksstillinger være omtrent like rask som gjennomsnittet for alle karrierer fra 2008 til 2018.

Personer med avanserte grader, for eksempel en master eller Ph.D., vil fortsatt ha de beste mulighetene for avansement innen feltet.

Artikkelkilder

  1. University of Kentucky College of Agriculture, Food and Environment. ' County Extension Agent Lønn og fordeler ,' Åpnet 31. oktober 2019.

  2. NC State University. ' Søknadsprosedyrer for NC Cooperative Extension Jobs ,' Åpnet 31. oktober 2019.

  3. U.S. Department of Labor, Employment and Training Administration. ' O * Nett på nett ,' Åpnet 31. oktober 2019.