Karrierer

Air Force Basic Treningsbriller og Visjonskrav

Kjenn reglene og kravene for briller under Boot Camp

Synsundersøkelse

••• Ocean Optics/FlickrGodt syn er åpenbart viktig for luftforsvarets piloter og annet personell. Men selv om du trenger reseptbelagte briller for å se, kan du fortsatt bli akseptert i Luftforsvaret, så lenge du oppfyller noen få grunnleggende krav.

Ikke planlegg å bruke kontaktlinser. Luftforsvaret tillater dem ikke under grunnleggende trening og fraråder bruk i felten.

Her er hva du bør vite om briller og luftforsvaret.

Luftforsvarets visjonskrav

Når du ankommer Air Force Basic Military Training som rekrutt, gjennomgår du en fullstendig synsundersøkelse. Dette er annerledes og mer involvert enn øyeundersøkelsen du gjennomgår på Military Entrance Processing Station (MEPS) , som skal avgjøre om du oppfyller den grunnleggende visjonen krav for å bli med i militæret .

Synsundersøkelsen ved luftforsvarets grunnopplæring er for å avgjøre om du trenger briller, og - hvis du gjør det - for å bestille briller og brilleinnsatser for en gassmaske.

Air Force Basic Treningsbriller

Du kan ikke bruke kontaktlinser under grunnleggende trening. Du kan heller ikke bruke de sivile brillerne dine når du først har mottatt de offisielle brilleglassene dine.

Tidligere hadde brilleglass med myndighetsutstedelse tykke, harde plastinnfatninger og linser som var vanskelige å knuse. Luftforsvaret innså imidlertid at et flertall av rekruttene kastet disse brillene etter grunnleggende trening fordi de var ukomfortable og så lite tiltalende ut. Luftforsvaret tilbyr nå en rekke utvalg av brilleinnfatninger.

Når du har mottatt brillene som er utstedt av myndighetene (noen dager etter synsundersøkelsen), er de de eneste brillene du har lov til å bruke mens du er på grunnopplæring. Hvis du egentlig ikke trenger briller for å se, trenger du ikke å bruke dem.

Hvorfor kan jeg ikke bruke kontaktlinser i luftforsvaret?

En alvorlig bekymring Luftforsvaret har angående kontaktlinser er eksponering for tåregass. Gasser kan skade kontaktlinser alvorlig og få dem til å forringes, noe som kan føre til langsiktig øyeskade over tid.

Luftforsvaret føler også at risikoen for å blåse sand og fine støvpartikler som får en soldat med kontaktlinser til å ha 'noe i øyet' potensielt vil holde opp en enhet, som har implikasjoner i den virkelige verden på slagmarken.

Til slutt krever kontaktlinser et hygienisk miljø for deres pleie, og forholdene i feltet egner seg kanskje ikke til tilstrekkelig pleie. Dette kan føre til skrubbsår og infeksjoner, slik det ville gjort hos en sivil person som ikke regelmessig rengjorde eller byttet kontaktlinser.

Briller etter Air Force Basic Training

Etter endt utdanning fra grunnleggende trening , har du lov til å bruke dine sivile briller igjen, så lenge de er i samsvar med militære kles- og utseendebestemmelser. Generelt betyr det at fargen må være konservativ, innfatningene har ingen design eller dekorasjoner, og linsene er ikke tonet når de er innendørs (eller utendørs når de er i militær formasjon).

Selv etter grunnleggende trening, kan du ikke bruke briller rundt halsen, på en snor eller på toppen av hodet mens du er i uniform, i henhold til luftforsvarets krav.

Men når du er i sivile klær, kan du bruke hvilke briller du velger.