Salg

Alternative jobbsøkenettsteder for jobbsøkere i detaljhandel

Oversett jobbsøking-nettsteder Hjelp omgå konkurranse

Fjernarbeid

••• Manuel Breva Colmeiro / Getty Images

Hvis du ikke vil gå deg vill blant de millioner av mennesker som konkurrerer om en detaljhandelsjobb, bør du vurdere andre jobbsøkenettsteder enn de store (som CareerBuilder, Monster, Indeed). Disse alternative jobbstedene er ofte mindre befolket og derfor mindre konkurransedyktige.

Det er mange nettsteder for jobbsøking på Internett som er spesifikt fokusert på sysselsetting i detaljhandelen, men de kan overses og underutnyttes bare fordi de ikke er kjente navn. Her er oppført jobbnettsteder hvor du kan finne ledige stillinger som kanskje ikke er oppført på de store jobbsøkemotorene.

Den riktige butikkjobben din kan vente på deg på noen av nettstedene som er oppført nedenfor, så det er verdt tiden din til å sjekke dem alle ut. Hvis du ikke finner en god plass på ett av disse ni stedene, kan det være lurt å søke hjelp fra en rekrutterer.

Alle nettstedene på denne alfabetiske listen er gratis å bruke, og noen har betalte premiumalternativer tilgjengelig.

Alle detaljhandelsjobber

Alle detaljhandelsjobber har timebasert og lederjobb søkeoppføringer fra mer enn 12 000 detaljhandelsarbeidsgivere og rekrutterere. Du kan få e-postvarsler når jobber blir lagt ut som samsvarer med dine lagrede søkespesifikasjoner. Du kan også legge ut din CV på siden.

Karriere innen dagligvare

Karriere innen dagligvare lar deg søke i dagligvarebransjens stillingsannonser fra kontorist til daglig leder i alle 50 stater. Siden oppfordrer deg til å opprette en profil og laste opp en CV for å gjøre det enklere å søke og for arbeidsgivere å finne deg. Du kan også velge å bli varslet på e-post når nye stillingsannonser samsvarer med det du ser etter.

Forhandlere ser vanligvis etter visse ferdigheter hos jobbkandidater, så sørg for at du inkluderer noen av de toppferdigheter for detaljhandelsjobber på CV-en eller søknaden din:

  • Nøyaktig
  • Forretningsbevissthet
  • Kommunikasjons ferdigheter
  • Kundeservice
  • Grunnleggende datakunnskaper
  • Mellommenneskelige ferdigheter
  • Salgsevner

Groove Job

Groove Job fokuserer på deltidsjobber, studentjobber , ungdomsjobber og timejobber, hvorav mange er i detaljhandelen. Det dekker også deltids- og sesongjobber.

iHire Retail

iHire Retail legger ikke ut annet enn ledige stillinger i detaljhandel, hvorav noen er eksklusive for nettstedet deres. Fra juni 2019 ble det lagt til mer enn 5 520 jobber daglig. Det er også en premium-utgave tilgjengelig for $35 per måned, som inkluderer mange tilleggsfunksjoner, for eksempel gjenoppta kampscoring, fremhevet søkerstatus og en dedikert karriererådgiver.

National Retail Federation (NRF) jobbstyre

NRF Jobbstyret tilbys av verdens største detaljhandelsforening. Du kan søke etter butikkjobber etter nøkkelord, stillingstittel, plassering, jobbfunksjon og mer, og du kan også registrere deg for å motta stillingsvarsler.

Oodle Retail, Merchandising & Wholesale Jobs

Oodle samler stillingsannonser fra små og uvanlige klassifiserte nettsteder. Den tilbyr både nasjonale og lokale søk.

Detaljhandelskonserter

Detaljhandelskonserter fokuserer utelukkende på detaljhandel, merchandising og kjøp av jobber . Du kan registrere deg for å få tilsendt stillingsannonser på e-post som samsvarer med ønsket stillingstittel og plassering.

Rett og slett ansatt

Rett og slett ansatt samler detaljhandelsoppføringer fra flere forskjellige mellomstore jobbsøkesider. Den tilbyr en lønnsberegning og muligheten til enkelt å søke etter jobber i nærheten av der du bor.

Arbeid i detaljhandel

Arbeid i detaljhandel fokuserer spesifikt på detaljhandelsjobber på alle nivåer, og den kan sende deg jobbanbefalinger etter hvert som de legges ut. Den er opprettet i samarbeid med National Retail Federation (NRF) Foundation, som er den filantropiske grenen til NRF.