Karriereveier

En oversikt over Politihøgskolen

Hva kan du forvente fra Politihøgskolen

Politirekrutter sitter på oppmerksomhet under en seremoni på politihøgskolen.

•••

Timothy Fadek / Getty ImagesDet er hundrevis av karriereveier du kan ta innenfor feltet kriminologi , og et stort antall av dem er edsvorne rettshåndhevelsesjobber. Lovhåndhevelseskarrierer tilbyr mange fordeler du ikke finner i andre jobber, inkludert tidligpensjonering, klare muligheter for avansement og jobbmangfold.

Men før du kan dra full nytte av din karriere som rettshåndhever, inkludert å bli en detektiv eller jobber deg oppover i kjeden, må du klare deg gjennom politiskolen.

Starter på bunnen som politirekrutt

Rettshåndhevende byråer har rangstrukturer som ligner veldig på militæret. Vanligvis vil en politiavdelings kommandokjede starte med rangen som offiser eller stedfortreder, eller når det gjelder statlige etater, trooper. Rekkene vil omfatte sersjanter, løytnanter, kapteiner og majorer. Nederst på rangstigen står politihøgskolens rekrutt.

Politihøyskolene er læreinstitusjoner

Fremfor alt annet er politiskoler læresteder. Hver stat har forskjellige krav som håndterer den pålagte læreplanen og opplæringstimene en rekrutt må ha før de får rettshåndhevelse eller POST-sertifisering. Vanligvis vil akademirekrutter bruke oppover 800 timer eller mer på trening før de uteksamineres. Det meste av denne undervisningen foregår i et klasserom.

Akademikere er svært viktige i politihøgskolens opplæring. Rekrutter tar vanligvis minst én test i uken mens de er på akademiet, og det er strenge regler for å få bestått poengsum.

I Florida, for eksempel, må rekrutter motta 80 % eller høyere på hver test mens de er på akademiet. Hvis de ikke klarer å oppnå 80 % på noen test, må de forlate akademiet. Å utvikle effektive studievaner er avgjørende for akademisuksess.

Å melde seg på Politihøgskolen betyr harde dager fremover

I tillegg til de akademiske kravene, må rekrutter være dyktige på flere områder som anses å være 'høyt ansvar'. Disse fagene inkluderer skytevåpen , defensiv taktikk, førstehjelp og kjøretøyoperasjoner. Kursene med høyt ansvar innebærer lange og slitsomme dager.

Rekrutter kan tilbringe varme sommerdager ute på skytevåpenbanen, eller de kan svette det ut på mattene i defensiv taktikk. På grunn av intensiteten på treningen er det vanlig med skader.

Ulike typer politiakademier

Hvilken type akademi en rekrutt går på har mye å gjøre med hvordan hverdagen til en rekrutt kan være strukturert. I noen stater er politiopplæring desentralisert og gjennomføres ved lokale høyskoler eller akademier.

Disse akademiene har en tendens til å reflektere en mer kollegial atmosfære. I andre kan det være ett politiakademi som gir opplæring i rettshåndhevelse for hele staten. Noen politibyråer kan være vertskap for akademiet deres.

Rettshåndhevelsesbyråer som holder akademiene deres har en tendens til å ha den mest rigide opplæringen fordi rekruttene deres også er ansatt som ansatte . Dette gjør at byrået kan utøve mer kontroll over sine rekrutter og pålegge strengere disiplinære standarder.

Disse akademiene drives vanligvis på samme måte som en oppstartsleir i militærstil, hvor push-ups, benløft og andre former for fysisk anstrengelse brukes til å korrigere selv mindre overtredelser.

Livet som politirekrutt

En dag i livet til en rekrutt fra akademiet kan inkludere en oppvåkning kl. 05.00 for fysisk trening om morgenen. Dette kan bestå av en morgenløp eller calisthenics. Etter PT skal rekrutten spise frokost og deretter kort tid til å rydde opp, dusje, barbere seg og i uniform for dagen. Før time kan det være morgenbefaring og push-ups for regelbrudd.

Politihøgskolens opplæring er verdt hvert minutt

Akademilivet er både anstrengende og utmattende, men det er også morsomt. I akademiet knyttes minner og vennskap som vil vare langt utover karrieren.

De som kan tøffe det ut, kommer smartere og sterkere ut for innsatsen. Politiskolen forbereder rekrutter til å møte påkjenningene og påkjenningene politiarbeid , og det er det nødvendige første skrittet mot en vellykket karriere innen rettshåndhevelse.