Jobbsøking

E-postprøver for takknemlighet

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Denne illustrasjonen viser hvem som fortjener en takknemlighet, inkludert

Maddy Price Balansen/span>

Alle elsker å vite at de blir satt pris på! Så det er alltid en god idé å sende en e-post eller et notat for å fortelle teamet ditt, ansatte eller kolleger at du er takknemlig for deres hjelp eller råd. Det tar bare noen få minutter å si «takk», og det er vel verdt innsatsen.

Når skal du sende en takknemlighets-e-post

Når bør du sende en takknemlig e-post eller notat? Det er mange muligheter til å vise din takknemlighet på arbeidsplassen.

  • Send takknemlighetsmeldinger til ansatte som har bidratt til laget eller til kolleger som har hjulpet deg.
  • Hvis noen har jobbet ekstra hardt med et prosjekt, tatt på seg tilleggsansvar, eller stilte opp for å hjelpe en medarbeider , la dem få vite at du har lagt merke til det og at du setter pris på deres bidrag.
  • Hvis en klient eller en leverandør har bidratt til å gjøre jobben din enklere, ta deg tid til å fortelle dem at du setter pris på det.
  • Når noen har gjort noe som gjorde dagen din bedre, bruk noen minutter på å fortelle dem hvordan de gjorde en forskjell.

Å sende takknemlighetsbrev er en solid måte å la alle som har tilbudt hjelp vite hvor mye det betydde for deg.

Hva du skal inkludere i e-posten

E-postmeldingen din skal inneholde:

  • Emne (grunnen til at du skriver)
  • Hilsen (hvis du skriver til en person, ellers start med første avsnitt)
  • Grunnen til at du skriver
  • Din takk og takknemlighet (vær spesifikk)
  • Lukking
  • Navnet ditt (og e-postsignatur hvis du har en)

Tips for å skrive en takknemlig e-post

Viktigst av alt, ikke nøl med å skrive en. Noen ganger er det de små tingene som kan utgjøre en stor forskjell på jobben. Bare det å vite at noen brydde seg nok til å skrive, kan hjelpe med ansattes moral og bygge en kultur for positivitet på arbeidsplassen.

E-postmeldingen eller brevet trenger ikke være langt. Bare ta med det faktum at du setter pris på hjelpen eller prestasjonen, og si hvor mye du verdsetter bidraget. Vær oppriktig med din takknemlighet, men unngå å være for overstrømmende.

Hvis du takker teamet ditt, må du huske å takke alle. Du vil ikke at en av teammedlemmene dine skal føle seg utenfor fordi de ikke var inkludert.

Alltid forsiktig korrekturlest før du trykker på 'send'-knappen eller forsegler konvolutten. En skrivefeil – eller enda verre, et feilstavet navn – vil redusere gesten og følelsen bak den.

Send brevet ditt umiddelbart, enten det er en e-post, et papirkopi eller et takkekort.

Hvis du vil være ekstra sikker på at den er perfekt, send en kopi til deg selv på e-post slik at du kan bevise den en gang til.

Eksempler på takknemlighet for e-postmeldinger

Les gjennom disse eksempler på takknemlighetsbrev til ansatte og kolleger, samt ett til noen som har tilbudt seg å hjelpe til med en komité for å få inspirasjon før du skriver din egen takknemlighetsmelding.

Her er også en liste over flere takknemlighetsbrev og e-postprøver å sende til kontakter som har hjulpet med jobb, karriere eller jobbsøking.

Eksempel på takknemlighet via e-post til teamet

Emnefeltet: Takk skal du ha!

Tusen takk til alle på teamet for å få det siste prosjektet vårt fullført, ikke bare før skjema, men under budsjett.

Jeg setter pris på samarbeidsånden og oppmerksomheten på detaljer som gjorde at vi kunne strømlinjeforme hele prosessen for å oppnå suksess og nå våre mål.

Jeg kunne ikke vært mer begeistret for å jobbe med en så fantastisk gruppe mennesker, og jeg ser frem til å jobbe med deg på vårt neste prosjekt!

Med mange takk,

Suzanne

Utvide

Eksempel på takknemlighetsbrev til ansatt

Emnefeltet: Takk skal du ha

Kjære Wendy,

Jeg setter stor pris på all hjelpen dere har med å gjøre restauranten klar til åpningskvelden.

Du har vært der og hjulpet til der og når det er nødvendig de siste månedene. Alt har endelig kommet sammen, og vi er klare til å åpne dørene for publikum.

Jeg gleder meg til å fortsette å jobbe sammen.

Jubel,

Bob

Utvide

Eksempel på takknemlighet for et prosjekt

Emnefeltet: Tusen takk!

Kjære John,

Jeg ville fortelle deg hvor mye jeg satte pris på din hjelp med prosjektet.

Jeg vet hvor mye tid og krefter du har investert for ikke bare å få prosjektet ferdig før fristen, men for å sikre at kunden var fornøyd med hvert trinn i prosessen.

Du er et verdsatt medlem av teamet vårt, og jeg setter virkelig pris på dine bidrag!

Beste,

Samantha

Utvide

Eksempel på takknemlighet på e-post til kollega

Følgende er et eksempel på takknemlighetsbrev som kan sendes eller sendes til en kollega på jobben.

Emnefeltet: Takk skal du ha

Kjære Kwame,

Tusen takk for at du møtte meg i går angående mitt nåværende prosjekt. Jeg setter stor pris på innsikten din, og jeg ser frem til å implementere mange av forslagene dine.

Det er nyttig å ha noen som har hatt erfaring med lignende problemer på tidligere prosjekter å snakke med. Jeg setter pris på at du tar deg tid til å snakke med meg.

Jeg kommer garantert til å sende deg en oppfølging når dette prosjektet er fullført.

Med vennlig hilsen,

Jessie

Utvide

Eksempel på takknemlig e-postmelding for hjelp

Her er et eksempel på en e-postmelding som kan sendes til en person som har tilbudt seg å gi hjelp med et komitéprosjekt.

Emnefeltet: Gjestfrihetsutvalget

Hei Mary Anne,

Takk for tilbudet om å koordinere gjestfrihetskomiteen. Jeg har nettopp fått en kopi av ansvarsoppgavene fra Joan, og jeg vil videresende den til deg sammen med medlemslisten.

Jeg har skrevet et åpningsbrev som jeg også sender videre, så har du noe å legge til/redigere, kan vi gjøre det og få det ut tidlig denne uken!

Jeg setter virkelig pris på hjelpen din. Vi kan snakke om hvordan vi ønsker å dele opp ting og koordinere med stolene om datoene for gresskarutskjæring og pizzakveld.

Jennifer

Utvide

Eksempel på e-post Takke en leverandør

Emnefeltet: Takk skal du ha!

Kjære Paul,

Jeg ønsket å ta deg tid til å takke deg for tjenesten din bedrift ga oss.

Vi setter oppriktig pris på kundeservicen din, hvordan du alltid er tilgjengelig for å håndtere utfordrende problemer, det utmerkede arbeidet du har demonstrert på hvert prosjekt, og den profesjonelle måten du driver forretninger på.

Det er en glede å jobbe med deg!

Beste,

Gina

Utvide

Mer om å si takk

Her er scoop på hvordan du skriver et profesjonelt takkebrev inkludert hvem du skal takke, hva du skal skrive og når du skal skrive et arbeidsrelatert takkebrev.

Disse profesjonelt brev og e-postprøver , inkludert følgebrev, takkebrev for intervju, oppfølgingsbrev, brev om jobbaksept og avslag, oppsigelsesbrev, takkebrev, forretningsbrev og flere flotte eksempler på ansettelsesbrev, vil hjelpe deg med å få et intervju, oppfølging, og håndtere all jobbrelatert korrespondanse du trenger å skrive.

Hvordan skrive den beste verdsettelsesnotatet

Vis din takknemlighet: Ikke nøl med å si takk til noen som har hjulpet deg. Alle liker å vite at de blir satt pris på.

Hold det kort: E-posten din trenger ikke å være lang. Et avsnitt eller to er nok.

Bruk en prøve for å komme i gang: Bruk en prøve for å få ideer til hva du kan inkludere i egen korrespondanse.