Militære Grener

Hærens prismedalje

Det kreves en spesiell type person for å tjene i militæret. Det er mye mennene og kvinnene som tjener, må vurdere: å være borte fra familie og venner, være i tøffe fysiske situasjoner og, under ekstreme omstendigheter, sette livene deres i fare.

Det er mange forskjellige utmerkelser for de som tjener i militæret. Blant dem er Purple Heart, Distinguished Service Cross, Navy Cross, Hærens prestasjonsmedalje , og hærens rosmedalje.

I den følgende artikkelen ser vi nærmere på hærens rosmedalje. Her er noen viktige punkter om denne medaljen, inkludert hvordan den deles ut og hvordan den ser ut.

Bakgrunn

medaljer på et soldatbryst

rafalkrakow / Getty Images

I november 1945 ble en idé fløt rundt av personalavdelingen til WDGAP om å lage et rosbånd for å skille ut meritterende tjeneste i et område ved en anledning som Stjernemedalje i bronse kan ikke tildeles. Krigsministeren godkjente forslaget og War Department Circular 377 anerkjente offisielt båndet 18. desember 1945.

Generalmajorer eller sjefer for en kommando, styrke eller installasjon vanligvis kommandert av generalmajorer, ble gitt myndighet til å tildele rosbåndet.

I april 1948 ble et medaljeanheng godkjent for commendation Ribbon av sekretæren for hæren og sekretæren for luftforsvaret. To måneder senere godkjente sekretæren for hæren og sekretæren for luftforsvaret begge utformingen av medaljen.

1. juni 1962 godkjente president Kennedy tildelingen. I et notat til forsvarsministeren sanksjonerte presidenten prisen til et medlem av militærtjenesten i vennlige fremmede land som begikk heltehandlinger, prestasjoner eller fortjenstfull tjeneste.

Kriterier

Soldat med medaljer

Blåbær / Getty Images

Hærens rosmedalje tildeles alle andre medlemmer av Forsvaret enn generaloffiserer.

Medaljen tildeles alle som utfører kvalifiserende tjeneste i USAs hær. Dette kan omfatte fortjenstfulle prestasjoner, tjeneste eller utførelse av plikter, en handling av mot eller heltemot. Handlingen som rettferdiggjør tildelingen kan innebære flyflyvning, og den kan gjøres til ikke-stridende-relaterte heltehandlinger som ikke oppfyller kravene for tildeling av Soldatens medalje .

Militære medlemmer fra fremmede land kan også bli tildelt hærens prismedalje.

Beskrivelse

Hærens rosmedalje på et amerikansk flagg

lauradyoung / Getty Images

Army Commendation Medal er en bronse sekskant, som måler 1 3/8 tommer bred.

På forsiden av medaljen griper en amerikansk skallet ørn – med vingene utstrakt horisontalt – tre kryssede piler i klørne. Ørnen har et skjold med tretten seksjoner og en høvding.

På baksiden er det plass til et navn mellom ordene 'For Military' og 'Merit', alle plassert over en laurbærkvist,

Bånd

Hærens prismedalje

National Air and Space Museum - Smithsonian Institution

Army Commendation Medal sitt bånd er 1 3/8 tommer bredt. Den har totalt 12 striper. Kantene på båndet er både hvite og båndet er primært myrtgrønt. I midten er det fem tynne hvite striper med lik avstand fra hverandre.