Karrierer

Hærens vervede jobber: kampingeniør (12-B)

Hærens vervede stillingsbeskrivelser og kvalifikasjonsfaktorer

Kampingeniør

••• .tusen

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Hvis du vurderer å bli kampingeniør, vil du bli en jagerfly så vel som en forsvarsbygger for dine medsoldater, så vel som ødeleggeren av fiendens forsvarsposisjoner og hindringer langs slagmarken.

Soldater som melder seg frivillig til å bli kampingeniører får sin ingeniørutdanning i Fort Leonard Wood, Missouri med 35. Ingeniørbataljon .

Hva gjør kampingeniører?

Hvis det er en kampingeniørstilling som interesserer deg, kan du Den amerikanske hæren sier at denne jobben først og fremst er tilsynsmessig. Kampingeniørers oppgave er å overvåke eller hjelpe teammedlemmer når de takler ulendt terreng i kampsituasjoner. Kampingeniøren må utvise ekspertise innen mobilitet, motmobilitet, overlevelse og generell teknikk. Du vil lære å bygge forsvar for å beskytte troppene eller ødelegge hindringer i veien for kamptroppers bevegelse. Når det kreves vannovergang, kan broer bygges eller raskt settes sammen for både tropps- og kjøretøypassasje.Combat Engineer eller Sappers kan også ha ansvaret for å legge eller rydde minefelt, samt bygge vei- og flyplasskonstruksjon og reparasjon.

Kan du bli en militærsapper? (video)

En kampingeniør (Sapper-faner) er frontlinjestøttetropper for infanteri som 'rydder veien'. De er trent som infanterister, og noen kamptekniske enheter har en sekundær rolle som infanteri også. Slike oppgaver inkluderer typisk å bygge og bryte skyttergraver, tankfeller og andre festningsverk, bunkersbygging, bro- og veibygging eller ødeleggelse, legging eller rydding av landminer og annet fysisk arbeid på slagmarken.

En soldat må være en graduate av Sapper Leader Course, et 28-dagers kurs designet for å trene ledere i små enheter taktikk, lederegenskaper og ferdigheter som kreves for å prestere som en del av et kombinert våpenteam, for å bli en Sapper og bære Sapper Tab.

Noen av ferdighetene den amerikanske hæren krever at du lærer på din grunnleggende kampingeniørutdanning inkluderer grunnleggende riving, grunnleggende eksplosive farer, konstruksjon av wire-hindringer, fast brobygging, grunnleggende urbane operasjoner og betjening av tungt utstyr.

Disse ferdighetene vil hjelpe deg med å stelle deg for en sivil karriere innen konstruksjon, bygningsinspeksjon eller bygningsteknikk når tjenesten din er fullført.

Kampingeniørjobber

I følge den amerikanske hæren inkluderer oppgaver utført av 12-B kampingeniører:

  • Konstruer kampposisjoner, faste/flytende broer, hindringer og defensive stillinger.
  • Plasser og detoner eksplosiver.
  • Gjennomføre operasjoner som inkluderer ruterydding av hindringer og elver.
  • Klargjøre og installere fyringsanlegg for riving og eksplosiver.
  • Oppdag miner visuelt eller med minedetektorer.

Opplæringsinformasjon

Jobbtrening for kampingeniører inkluderer:

  • Fjorten uker med One Station Unit Training (OSUT)
  • Grunnleggende kamptrening og avansert individuell trening.
  • En del av denne treningstiden tilbringes i klasserommet mens resten er i felt med instruksjoner på jobben.

Tester nødvendig

For å bli kampingeniør må vervede medlemmer ta Armed Services Vocational Aptitude Battery. Denne serien med tester hjelper deg med å forstå dine styrker og identifisere hvilke hærjobber som passer best for deg.

Selv om det ikke er et krav, er det nyttig hvis du allerede vet hvordan du bruker en rekke hånd- og elektroverktøy, har utført anstrengende fysiske aktiviteter over lengre perioder, viser interesse for ingeniørfag og liker å jobbe utendørs.

Refusjon av skolepenger

I den amerikanske hæren kan studenter tjene full skolepenger, så vel som meritbaserte stipender, godtgjørelser for bøker og avgifter, og et årlig stipend for levekostnader.

Kompensasjon

Inkludert i totalkompensasjonen er bolig, mat, spesiallønn, lege og ferietid .

Partnerskap for ungdomssuksess (PaYS)-programmet

Etter å ha jobbet for hæren som 12-B kampingeniør, kan du kanskje få sivil ansettelse, etter hæren, ved å melde deg på Army PaYS-programmet. Rekruttering gjennom dette programmet garanterer et jobbintervju med militærvennlige arbeidsgivere som søker utdannede veteraner til å bli med i bedriftene deres. Lær mer om Army Pays-programmet .