Karrierer

Army Job: 25U Signal Support Systems Specialist

Disse hærspesialistene håndterer kommunikasjon

Luftforsvarsoffiserer i Missile Silo

•••

Jim Sugar / Corbis-dokumentar / Getty Images

Spesialister på signalstøttesystemer er ansvarlige for signalstøttesystemer på slagmarken og terminalenheter. Signalstøttespesialister er en del av Army Signal Corps (USASC), som håndterer kommunikasjons- og informasjonssystemstøtte for de kombinerte væpnede styrkene. Denne jobben er kategorisert som en militær yrkesspesialitet (MOS) 25U.

Historien til USASC

USASC ble etablert i 1860 og har spilt en rolle i alle større militære kampanjer siden borgerkrigen. Det bidro til å bygge det amerikanske telegrafsystemet langs den vestlige grensen på slutten av 1800-tallet. Signalkorpset er ansvarlig for noen av de største fremskrittene innen radiosignalteknologi, inkludert Project Diana i 1946, som vellykket returnerte radarsignaler fra månen for første gang.

USASC pleide å ha tilsyn med et mye større spekter av funksjoner, som værvarsling, luftfart og militær etterretning, men dagens USASC har et mye mer spesifikt fokus.

Plikter til MOS 25U

Åpenbart, i en kampsituasjon, er jobbene i USASC spesielt avgjørende for å oppdage fiendtlige signaler og blokkere fiendens radiosendinger, men i ethvert scenario der et stort antall tropper beveger seg, er spesialistene på signalstøttesystemer viktige for å holde alle i kontakt.

Jobben innebærer å utføre signalstøttefunksjoner og teknisk assistanse for datasystemer, gi teknisk assistanse for lokale nettverk og utføre vedlikehold på utstyr, terminalenheter, strømgeneratorer og kjøretøy.

Kvalifisering

Rekrutter som ønsker å kvalifisere seg til MOS 25U vil trenge en score for overvåking og kommunikasjon (SC) på 92 og en elektronikk (EL) poengsum på 93 på Forsvarets yrkeskompetansebatteri (ASVAB) tester.

Jobb trening

For å kvalifisere til å bli spesialist på signalstøttesystemer, må rekrutter først fullføre 10 uker med grunnleggende kamptrening (også kjent som boot camp) og 16 uker med avansert individuell trening (AIT). De vil dele denne tiden mellom klasserommet og feltet, og vil motta opplæringen i Fort Gordon, Georgia, fra 369. signalbataljon.

Under trening vil disse soldatene lære mekaniske og elektriske prinsipper, forebyggende og vedlikeholdsprosedyrer, retningslinjer og prosedyrer for kommunikasjonssikkerhet og linjeinstallasjon og ledningsteknikker.

Ferdigheter som trengs

Gode ​​problemløsningsevner og interesse for å jobbe med elektronisk utstyr er nødvendige egenskaper for de soldatene som driver MOS 25U-jobben. Normalt fargesyn (ingen fargeblindhet) kreves, og rekrutter må være amerikanske statsborgere.

Soldater i MOS 25U jobber med alle slags elektroniske enheter, inkludert kommunikasjonsutstyr, kjøretøy, radio- og ledningssystemer og strømgeneratorer. Gode ​​problemløsningsevner og interesse for elektronikk er nødvendige egenskaper for de soldatene som forfølger MOS 25U-jobben.

Lignende sivile yrker

Du vil være kvalifisert for en rekke sivile jobber med opplæringen du vil motta som MOS 25U, inkludert radiomekanikere, radiooperatører, mekanikere, installatører og reparatører. Denne jobben er god forberedelse til en post-militær karriere som elektronikktekniker.