Karrierer

Army Job Description: 91B hjulkjøretøymekaniker

Disse soldatene er en del av det mekaniske vedlikeholdsteamet

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Bildet viser to menn i militærbukser og t-skjorter som ruller et massivt hjul ved siden av et nyttekjøretøy av noe slag. Teksten lyder:

Bilde av Alex Dos Diaz The Balance 2019

Army Wheeled Vehicle Mechanics er ansvarlig, som tittelen antyder, for å håndtere vedlikehold og reparasjon av alle taktiske og noen pansrede kjøretøy, både tunge og lette.

Hvis Hærens lastebiler og andre kjøretøyer fungerer ikke som de skal, i beste fall betyr det tapt tid, i verste fall kan det bety at soldater er i fare. Så selv om det er en grease monkey-jobb, er hjulkjøretøymekanikeren like viktig for hærens operasjoner som enhver annen soldat.

Denne jobben er kategorisert som hærens militære yrkesspesialitet ( ikke ) 91B.

Plikter

Hjulkjøretøyer utgjør størstedelen av Hærens flåte; tenk heller jeeper og lastebiler enn tanker. Disse soldatene er ansvarlige for å sørge for at alle kjøretøyer med hjul er oppdatert med reparasjoner og vedlikehold. Den detaljerte listen inkluderer inspeksjon, service, reparasjon og utskifting, justering og testing av deres systemer, undersystemer og alle komponenter.

MOS 91B overvåker kjøretøyenes elektriske systemer, som inkluderer ledningsnett, start- og ladesystemer. De har også i oppgave å utføre gjenopprettingsoperasjoner for kjøretøy med hjul, for eksempel når et kjøretøy blir deaktivert underveis til et oppdrag eller et annet oppdrag.

Opplæring

Hjulkjøretøymekanikere får ti uker med Grunnleggende kamptrening og 13 uker med avansert individuell opplæring (AIT), som inkluderer undervisning i klasserom og på jobb. Hvis du har interesse for bilmekanikk, kan feilsøke og fikse mekaniske problemer og har interesse for motorer, vil denne hærjobben være givende for deg (og du vil være i forkant av spillet på dag én).

Selv om du ikke har eksisterende mekanikerferdigheter, hvis du er interessert i arbeidet og kan håndtere de fysiske kravene til jobben, er hjulkjøretøymekaniker en jobb med potensial til å ha innvirkning på suksessen til Hærens overordnede oppdrag . Det er tross alt vanskelig for hæren å komme noen vei uten sine hjulkjøretøyer.

Kvalifikasjoner

For å være kvalifisert til å tjene som kjøretøymekaniker på hjul, er det to mulige scenarier for å oppfylle testkravene. Du kan enten score 92 på segmentet for mekanisk vedlikehold (MM) til Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB)-testene eller 87 i MM og 85 i den generelle tekniske (GT) delen av testen.

Det er ingen sikkerhetsgodkjenning fra forsvarsdepartementet som trengs for å tjene som kjøretøymekaniker for hæren. Du må ha normalt fargesyn, så fargeblindhet er en potensielt diskvalifiserende faktor.

Lignende sivile yrker

Du vil være klar for en karriere i et bredt utvalg av mekanikerstillinger, inkludert å jobbe for en garasje, som transmisjonsmekaniker eller radiatormekaniker. Du kan jobbe som bilservicetekniker og mekaniker for en rekke arbeidsgivere, inkludert bilforhandlere.

Siden du også lærer lederegenskaper i hæren, vil du være forberedt på å føre tilsyn med mekanikere, installatører og reparatører. Og hvis du er gründer, kan du kanskje til og med åpne din egen garasje etter hvert.