Karrierer

Army Job: MOS 91C Utilities Equipment Repairer

US Army 91C MOS Utilities Equipment Repairer venter på å jobbe

••• Daniel Bendjy / Getty Images

Som andre grener av amerikansk militær , har Hæren mye bruksutstyr. Det er jobben til reparatøren av utstyrsutstyret å sørge for at slike systemer som klimaanlegg og kjøleenheter vedlikeholdes, repareres og holdes i topp stand.

Hæren kategoriserer denne jobben som militær yrkesspesialitet (MOS) 91C. Selv om det kanskje ikke virker som den mest spennende jobben i hæren, spiller utstyrsreparatører en avgjørende rolle for å holde hæren og dens soldater i gang. MOS 91C regnes som en del av U.S. Army Ordnance Corps, en vedlikeholdsgren som forsyner kampenheter med ammunisjon og våpen.

Dette korpset er en viktig del av Hærens logistikksystem, og MOS innenfor det reparerer stridsvogner, kaster eksplosiv ammunisjon og reparerer rakettoppskytingssystemer. Så disse soldatene er en del av en gruppe som Hæren ikke kunne fungere effektivt uten.

Trosbekjennelsen til Ordnance Corps er som følger:

Som en ammunisjonssoldat i den amerikanske hæren vil jeg bruke alle tilgjengelige talenter og midler for å sikre at overlegen mobilitet, ildkraft og kommunikasjon er fordeler som USAs hær nyter godt av fremfor sine fiender. Som ammunisjonssoldat forstår jeg fullt ut min plikt til å utføre under ugunstige forhold, og jeg vil kontinuerlig strebe etter å perfeksjonere fartøyet mitt. Jeg vil forbli fleksibel slik at jeg kan møte enhver nødsituasjon. I min oppførsel vil jeg følge soldatens kode. I mitt støtteoppdrag i felten vil jeg bruke alle tilgjengelige ferdigheter for å opprettholde overlegenhet; Jeg vil alltid være taktisk og teknisk dyktig Som soldat har jeg ingen større oppgave.

Plikter for reparatører av militærutstyrsutstyr

Verksutstyrsreparatøren er ansvarlig for å overvåke og utføre vedlikehold på bruksutstyr og støttesystemer for spesielle formål. Dette kan bety alt fra de ovennevnte enhetene til flaskerense- og ladestasjoner, bærbare varmeovner og elektriske systemer, ladesystemer for brannslukningsapparater og brannslukningsapparater og ventiler.

Opplæringsinformasjon

Jobbtrening for en reparatør av utstyrsutstyr krever 10 uker Grunnleggende kamptrening (boot camp) og 12 uker med avansert individuell trening. Denne avanserte opplæringen finner sted på Fort Lee i Virginia.

Kvalifisert for MOS 91C

Soldater som er interessert i denne jobben trenger minst en 98 i det generelle mekaniske (GM) området for Armed Services Vocational Aptitude Battery (ASVAB) tester, eller en 88 i GM og en 83 i det generelle tekniske (GT) området til ASVAB.

Det kreves ingen sikkerhetsgodkjenning fra forsvarsdepartementet for denne jobben. Men normalt fargesyn (ingen fargeblindhet) er nødvendig. En tilhørighet til butikkmekanikk og solide kunnskaper om matematikk vil begge vise seg nyttig for soldater i denne jobben.

Lignende sivile yrker som MOS 91C

Dette ikke vil forberede deg godt for en rekke sivile jobber. Ferdighetene du lærer vil hjelpe deg med å forberede deg på en karriere i mange bransjer, inkludert sykehus, produksjonsbedrifter og offentlige etater. Med litt ekstra sertifisering kan du bli en selvstendig reparatør av elektrisk verktøy, reparatør av elektriske instrumenter, reparatør av elektrisk medisinsk utstyr eller reparatør av elektriske motorer.