Karrierer

Hærens jobbprofil: Horisontal konstruksjonsingeniør (12N)

Disse soldatene er bokstavelig talt med på å bane vei for andre

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Bildet viser en mann i militæruniform som står foran en gravemaskin og graver opp et stort jordfelt. Teksten lyder:

Bilde av Chelsea Damraksa The Balance 2019



/span>

I hæren, militær yrkesspesialitet (MOS) 12N er horisontal bygningsingeniør. Disse soldatene bruker bulldosere og annet tungt utstyr for å fullføre byggeprosjekter. De betjener alle slags tunge maskiner, inkludert traktorgravere, gravemaskiner og skraper.

Med andre ord bidrar horisontale konstruksjonsingeniører til å bane vei for sine medsoldater.

Spesifikke plikter for MOS 12N

Arbeidsoppgavene til denne jobben er alle knyttet til graving og konstruksjon. Soldater i MOS 12N kjører bulldosere og veihøvler, samt annet tungt jordflyttingsutstyr for å rydde og grave. De kan også bruke skraper til å kutte og spre fyllmateriale, transportere tungt anleggsutstyr med traktortilhengere og hjelpe til med kampingeniøroppdrag.

Denne jobben er viktig for mange aspekter av kamp og ikke-kampoperasjoner. Uten trygge veier å reise på, er det vanskelig for soldater å bevege seg rundt, spesielt i et ukjent land eller en ukjent region. ?

Treningsinformasjon for Army MOS 12N

Arbeidstrening for horisontale bygningsingeniører krever 10 ukers grunnleggende kamptrening og ni ukers avansert individuell opplæring. En del av denne tiden brukes i klasserommet og en del i felten med undervisning på jobb.

Du skal rapportere for grunnleggende trening i en av fire baser : Fort Benning i Columbus, Georgia; Fort Jackson i Columbia, South Carolina; Fort Leonard Wood i St. Robert, Missouri; eller Fort Sill i Lawton, Oklahoma.
De fleste ingeniører rapporterer til Fort Leonard Wood, mens infanteri rapporterer til Fort Benning.

Soldater i MOS 12N lærer hvordan de skal betjene ulike typer konstruksjon og ulendt terrengutstyr de vil bruke i jobbene sine. De lærer også om jordtyper og hvordan man plasserer karakterpæler. For en med naturlig kapasitet for geologi og konstruksjon vil denne jobben sannsynligvis passe godt.

Kvalifisert for MOS 12N

Det kreves ingen sikkerhetsklarering, men for å kvalifisere seg til MOS 12N trenger soldater en poengsum på minst 90 i General Maintenance (GM)-delen av Armed Services Vocational Aptitude Battery ( ASVAB ) test. Deltestene for GM-linjescore er generell vitenskap (GS), bil og butikk (AS), matematikkkunnskap (MK) og elektronikkinformasjon (EI).

Styrkekravet for denne jobben er veldig tungt, siden du skal bruke tungt jordflyttingsutstyr. Normal fargesyn er nødvendig; ingen fargeblindhet er tillatt.

Soldater som er interessert i denne jobben bør være komfortable med å jobbe og balansere på høye steder, i tillegg til å klatre. Hvis du i det hele tatt lider av svimmelhet, er ikke denne jobben noe for deg.

Lignende sivile yrker for MOS 12N

Ferdighetene du lærer som horisontal konstruksjonsingeniør vil hjelpe deg med å forberede deg på et bredt spekter av karrierer etter hæren. Du vil sannsynligvis være kvalifisert for arbeid med en bygningsentreprenør eller byggefirma, eller for jobber med statlige motorveibyråer eller steinbrudd.