Amerikanske Militære Karrierer

Hærens fallskjermhoppermerker

Nivåene til luftbårne hoppvinger

Fallskjermjeger flyter og manøvrerer en fallskjerm under militær trening

••• Karen Kasmauski / Getty Images

Hæren Fallskjermhoppermerker tildeles luftbårent personell basert på kriterier trening, service og antall hopp. Merkene har både vinger og fallskjerm og kalles ofte Jump Wings.

Beskrivelse av Hærens fallskjermhoppermerker

Et oksidert sølvmerke som måler 1 13/64 tommer i høyden og 1 1/2 tommer i bredden, bestående av en åpen fallskjerm på og over et par stiliserte vinger vist og buet innover. En stjerne og krans er lagt over fallskjermen for å indikere graden av kvalifisering. En stjerne over kalesjen indikerer en senior fallskjermhopper; stjernen omgitt av en laurbærkrans indikerer en mester fallskjermhopper. Små stjerner er lagt over det aktuelle merket for å indikere kamphopp som følger:

  • Ett hopp: En bronsestjerne sentrert på skjermlinjene 3/16 tomme under kalesjen
  • To hopp: En bronsestjerne på bunnen av hver vinge
  • Tre hopp: En bronsestjerne på bunnen av hver vinge og en stjerne sentrert på skjermlinjene 3/16 tomme under kalesjen
  • Fire hopp: To bronsestjerner på bunnen av hver vinge
  • Fem hopp: En gullstjerne sentrert på skjermlinjene 5/16 tomme under kalesjen

Symbolikken til fallskjermhoppermerket

Vingene antyder flukt og symboliserer sammen med den åpne fallskjermen individuelle ferdigheter og fallskjermkvalifikasjoner.

Mester fallskjermhopper

Mesterfallskjermhopperen tildeles personer vurdert som utmerket i karakter og effektivitet som har deltatt i 65 hopp. Hoppene inkluderer 25 hopp med kamputstyr; four-night hopp - hvorav ett som en jumpmaster av en stokk. Hoppene vil også inkludere fem taktiske massehopp – som kulminerer i et luftbårent angrepsproblem med en enhet tilsvarende en bataljon eller større – et eget selskap/batteri, eller organisk stab av en regimentstørrelse eller større; eksamen fra Jumpmaster-kurset, og tjeneste i hoppstatus med en luftbåren enhet eller annen organisasjonsautorisert fallskjermhoppere i totalt minst 36 måneder.

Senior fallskjermhopper

Tildeles til personer vurdert som utmerket i karakter og effektivitet som har deltatt i minimum 30 hopp for å inkludere 15 hopp med kamputstyr; to natthopp, hvorav ett er som jumpmaster av en stokk; to taktiske massehopp som kulminerer i et luftbårent angrepsproblem; uteksaminert fra Jumpmaster-kurset; og tjent på hoppstatus med en luftbåren enhet eller annen organisasjonsautorisert fallskjermhoppere i totalt minst 24 måneder.

Fallskjermhopper

Tildeles til enhver person som tilfredsstillende har fullført de foreskrevne ferdighetsprøvene mens de er tildelt eller knyttet til en luftbåren enhet eller luftbåren avdeling på infanteriskolen, eller deltatt i minst ett fallskjermhopp.

Historie

Fallskjermhoppermerket ble formelt godkjent 10. mars 1941. Senior- og Master-fallskjermhoppermerket ble autorisert av HQDA i 1949 og ble annonsert av C-4, AR 600-70, datert 24. januar 1950.

Dempet

Dempede merker er autorisert i metall og tøy. Metallmerket er svart. Tøymerket er av olivengrønn baseduk med vingene, fallskjermen, stjernen og kransen brodert i svart.

Miniatyr

Kjole-miniatyrmerker er autorisert i følgende størrelser: Master: 13/16 tomme i høyden og 7/8 tomme i bredden; Senior: 5/8 tomme i høyden og 7/8 tomme i bredden; Fallskjermhopper: 15/32 tommer i høyden og 7/8 tommer i bredden.