Jobbsøking

Beste forberedende kurs for arkitekteksamen

Bestå ARE og få lisensen din

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

ARE er utmattende og utfordrende og består av seks eksamener i seks forskjellige arkitektoniske divisjoner. I 2020 var gjennomsnittet av alle divisjonsbeståtte 57 %, og gjennomsnittlig tid for å fullføre hele eksamen var over to år.Å finne det riktige eksamensforberedende kurset kan ikke bare spare en arkitektstudent for verdifull tid og penger, men det kan også bety forskjellen mellom å bestå og stryke på eksamen.

Å bestå arkitektregistreringseksamenen (ARE) er nødvendig for alle som ønsker å bli en autorisert arkitekt . Det er akseptert av alle 50 amerikanske stater og 11 provinsielle og territorielle arkitektoniske foreninger i Canada.

Vi så på over et dusin ARE-eksamenforberedende kurs og valgte det beste basert på tilgjengelighet, mangfoldet av tilgjengelige studieressurser, kostnader og støtte for ulike læringsstiler. Her er våre toppvalg.

De 6 beste forberedende kursene for arkitekteksamen i 2022

Beste forberedende kurs for arkitekteksamenSe altBeste forberedende kurs for arkitekteksamen

Best sammenlagt : Forberedelse til arkitekteksamen


Forberedelse til arkitekteksamen

Forberedelse til arkitekteksamen

Registrer deg nå

Architect Exam Prep ble opprettet i 2011 av David Doucette og Eric Corey Freed, arkitekter med til sammen 50 års erfaring.Oppdraget til selskapet er å hjelpe studenter å bestå ARE-eksamener ved å bruke en kombinasjon av multimedia og tradisjonelle undervisningsmetoder. Vi valgte den som den beste generelt siden den tilbyr eksamensforberedelse for alle seks ARE-divisjonene, en studieguide som kan sees på mobile enheter, støttende lydguider, en eksamenssimulator og mer.

Hver studiepakke kommer med en PDF-studieguide med støttende grafikk og diagrammer som kan skrives ut eller vises på en datamaskin, nettbrett eller smarttelefon. Kursene kommer også med MP3-lydguider med kommentarer fra David og Eric som kan lastes ned og åpnes fra et musikkbibliotek på en datamaskin eller smarttelefon.

Ytterligere ressurser inkluderer hundrevis av utskrivbare flashkort, tre casestudieguider for hver avdeling med dokumenter og mer enn 100 spørsmål, og 30-dagers tilgang til en tidsbestemt eksamenssimulator med over 2000 spørsmål og umiddelbar tilbakemelding og poengsum.

Alle studiepakkene kommer med en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og er priset som følger:

 • Praksisledelse: $149,95
 • Prosjektledelse: $149,95
 • Konstruksjon og evaluering: $149,95
 • Prosjektplanlegging og design: $99,95
 • Prosjektutvikling og dokumentasjon: $99,95
 • Programmering og analyse: $149,95
 • Alle 6 kurs: $649,95 (en $150 rabatt)

Runner-Up,Best sammenlagt : EduMind


EduMind

EduMind

Registrer deg nå

EduMind har hjulpet fagfolk med å forberede seg til sertifiseringseksamener og fremme karrieren gjennom videreutdanning siden 2004.Selskapet tilbyr forberedelseskurs for engineering , ledelse, ARE, MCAT og LSAT eksamener. Vi valgte det som beste nummer to siden det tilbyr både kurs i eget tempo og instruktørledede livekurs for studenter med ulike læringsstiler.

EduMind tilbyr gjennomgangskurs for alle seks divisjonene av ARE med alternativer for både on-demand og instruktørledet læring. Studenter kan teste vannet med en forhåndsvisning på forespørsel som inkluderer umiddelbar tilgang til studievideoer som kan sees på hvilken som helst enhet gratis i 30 dager.

Andre selvstudiealternativer inkluderer månedlige abonnementer som gir samme tilgang til videokursene sammen med et læringssenter der studentene kan samhandle med instruktører og andre studenter, gjennomgå instruktørnotater og jobbe gjennom øvingsspørsmål.

EduMinds ultimate læringsopplevelse er live online-klasser. Her får studentene tilgang til instruktørledede klasser med mulighet til å chatte med instruktørene, stille spørsmål i sanntid og sende dem meldinger gjennom studentlæringssenteret. Det beste av alt er at studenter som ikke består eksamen etter å ha tatt EduMinds direkte nettkurs, kan være kvalifisert til å gjenta timen gratis.

Kurs 4- eller 6-måneders On-Demand Live Online
Prosjektplanlegging og design $90 for 4 måneder eller $120 for 6 måneder $650 (engangsavgift)
Praksisledelse $90 for 4 måneder eller $120 for 6 måneder $450 (engangsavgift)
Prosjektutvikling og dokumentasjon $90 for 4 måneder eller $120 for 6 måneder $650 (engangsavgift)
Prosjektledelse $90 for 4 måneder eller $120 for 6 måneder $450 (engangsavgift)
Bygg & Evaluering $90 for 4 måneder eller $120 for 6 måneder $550 (engangsavgift)
Programmering og analyse $90 for 4 måneder eller $120 for 6 måneder $450 (engangsavgift)

Best for tilgjengelighet : Svarte briller


Svarte briller

Svarte briller

Registrer deg nå

Black Spectacles ble lansert av arkitekten Marc Teer i 2010, og er den eneste læringsplattformen laget utelukkende for arkitekter.I tillegg til å gi ARE-forberedelser for alle seks divisjonene, tilbyr den også videoopplæringer for AutoCAD, 3ds Max, Photoshop og annen arkitektur- og designprogramvare. Vi valgte det som det beste for tilgjengelighet fordi det tilbyr videoer, praksiseksamener, flashcards og virtuelle workshops designet for visning på datamaskiner, mobile enheter eller via en innebygd app.

Bærebjelken i Black Spectacles' eksamensforberedelser er videoforelesninger presentert av Mike Newman, en arkitekt som anses å være en av de mest engasjerende og informative instruktørene i bransjen. De 120 timene med videoer som er inkludert inneholder også virkelige prosjekthistorier fra arkitekter komplett med animasjoner som hjelper til med å koble hvert prosjekt til eksamensmål.

Black Spectacles tilbyr også 3000 digitale flashkort som lenker til videoforelesninger for flere detaljer. Elevene kan stokke kortene, merke noen som mestret eller lage sine egne. Øvingseksamener er også tilgjengelige i tre forskjellige former med spørsmål som er forskjellige fra den formen for å hjelpe til med å teste elevenes kunnskap om materialet i stedet for deres hukommelse av spørsmålene.

Til slutt tilbyr Black Spectacles to timer lange virtuelle workshops med dybdegående, målrettede gruppeøvelser veiledet av en lisensiert arkitekt. Hver workshop fokuserer på temaer kandidater sliter mest med, og inkluderer tid til spørsmål og svar med instruktører.

Black Spectacles tilbyr tre abonnementsalternativer basert på funksjonene studentene ønsker. Studenter som oppgraderer til et seks måneders abonnement får én måned gratis, mens studenter som oppgraderer til et 12 måneders abonnement får to måneder uten kostnad.

Premium-abonnement

 • $149 per måned
 • $745 for 6 måneder
 • $1490 for 12 måneder
 • 24/7 tilgang
 • Online videoforelesninger og lysbilder for alle 6 avdelingene
 • Online praksiseksamener med 3 forskjellige tester for hver av de 6 divisjonene

Pro Plan

 • $199 per måned
 • $995 for 6 måneder
 • $1 990 for 12 måneder
 • 24/7 tilgang
 • Alle Premium Plan-funksjoner
 • Digitale Flashcards for alle 6 divisjoner
 • Nettbaserte praktiske applikasjonsvideoer presentert av praktiserende arkitekter
 • Studieveiledninger for alle 6 avdelingene

Ekspertplan

 • $279 per måned
 • $1395 for 6 måneder
 • $2.790 for 12 måneder
 • 24/7 tilgang
 • All-Pro Plan-funksjoner
 • Virtuelle workshops: live, online workshops, med fokuserte øvelser for alle 6 divisjonene ledet av en lisensiert ekspert hver søndag i 2 timer.

Beste verdi : Ungt arkitektakademi


Ungt arkitektakademi

Ungt arkitektakademi

Registrer deg nå

Young Architect ble grunnlagt av den lisensierte arkitekten Michael Riscica, som slet med standardiserte tester som barn for å hjelpe andre studenter med å ta og bestå sine ARE-eksamener. For å hjelpe med dette oppdraget tilbyr Young Architect livstidstilgang til alle forberedelseskurs med en engangsbetaling. Vi valgte den som den beste verdien siden den tilbyr videoopplæringer med casestudier og nedlastbare lysbildestokker til svært rimelige priser.

Det første å merke seg er at Young Architect bare gir eksamensforberedelser for tre av AREs seks divisjoner for øyeblikket: Praksisledelse, prosjektledelse og konstruksjonsevaluering. Selskapet legger imidlertid stadig til nye kurs.

Hvert Young Architect-program inkluderer timer med video som tar for seg målene for hver divisjon, en tilnærming til hvordan man studerer for hver eksamen, innspilte casestudier, videoer med studenter som diskuterer hvorfor bak hvert praksisspørsmål, og nedlastbare lysbildestokker.

Alle Young Architect-kurs kommer med livstidstilgang for en engangsavgift:

 • Praksisledelseskurs: $99
 • Byggevalueringskurs: $99
 • Kurs i prosjektledelse og AIA-kontrakter: $169
 • Praksisledelse, prosjektledelse og konstruksjonsevalueringspakke: $295

Beste læring i eget tempo : PPI


PPI

PPI

Registrer deg nå

Grunnlagt i 1975 og kjøpt i 2018 av Kaplan Professional, en verdensleder innen online opplæring og sertifisering, tilbyr PPI ingeniør-, arkitektur- og designtestforberedelser, utdanningstjenester og profesjonelle lisensprogrammer.Vi valgte det som det beste for læring i eget tempo, siden det tilbyr en rekke trykte og digitale studieprogrammer for å dekke behovene til enhver student.

PPIs første ARE-eksamenforberedende tilbud er læringssenteret med videoseriepakke. Den inkluderer en videoserie med lisensierte arkitekter som dekker utfordrende problemer med trinnvise forklaringer og tips. Start med en studieplan basert på studentens eksamensdato, diagnostiske eksamener, en quizgenerator, flashcards og praksiseksamener med case-studier, alt tilgjengelig fra hvilken som helst datamaskin eller mobilenhet.

PPIs komplette eksamensløsning inneholder alt i læringsknutepunktet med videoseriepakke sammen med eksamensgjennomgangen, 55 øvingsspørsmål på tvers av alle 6 divisjoner, falske eksamener og tre måneders læringssentertilgang til en avdeling du velger.

Til slutt tilbyr PPIs Print Review utskriftsressurser som gir en gjennomgang for alle seks ARE-eksamenene. Denne utskriftspakken inneholder tabeller, figurer, eksamensstrategier, øvingsproblemer, flashcards og øvingseksamener organisert etter divisjon.

Komplett eksamenspakke for alle seks divisjoner

 • $375

Eksamensgjennomgang

 • ARE 5 Review Manual: $199
 • ER 5 øvelsesspørsmål: $95
 • ER 5 falske eksamener: $95
 • ER 5 på et blunk: $39

Best for gratis trening : NCARB


NCARB

NCARB

Registrer deg nå

National Council of Architectural Registration Boards (NCARB) utviklet den første versjonen av ARE i 1983 for å standardisere innholdet i arkitektoniske eksamener, som tidligere hadde blitt administrert på stat-for-stat-basis.Vi valgte det som det beste for gratis opplæring siden det tilbyr en rekke eksamensforberedende verktøy som garantert representerer de siste ARE-eksamenene.

NCARBs tilbyr to nedlastbare PDF-er for å hjelpe studentene med å forberede seg til ARE. Den første er ARE 5.0 retningslinjer , som dekker alt studentene trenger å vite om å starte ARE, etablere kvalifisering, planlegge, ta en eksamen og andre detaljer. Neste er Håndbok for ARE 5.0 , som leder elevene gjennom hver avdeling, og gir spesifikke mål, eksempelspørsmål, referanser og mer.

NCARB tilbyr også en gratis ARE 5.0-demonstrasjonseksamen som inkluderer 75 øvingsspørsmål for å hjelpe studentene med å bli kjent med testgrensesnittet, spørsmålstyper, verktøy og referanser. Studenter kan også få mer eksamensforberedende støtte med NCARBs ARE 5.0 Test Prep Video Series, som gir tilleggsinformasjon om hver divisjons mål og tilbyr eksempelspørsmål og foreslåtte referanser.

Vanlige spørsmål

Hva er forberedelseskurs for arkitekteksamen?

Arkitekteksamenkurs hjelper studentene med å forberede seg til og bestå ARE-eksamenene ved å bryte ned metodikkene til hver avdeling, tilby eksempler fra den virkelige verden og tilby en rekke studiemateriell og prøveeksamener.

Fordi ARE-eksamenene kan ta opptil ett år eller mer å forberede seg til, er det viktig for studentene å lære så mye de kan om måten eksamenene presenteres på og øve så mye som mulig.

Hva inkluderer forberedelseskurs for arkitekteksamen?

ARE eksamensforberedende kurs inkluderer vanligvis en rekke studieressurser for å hjelpe studentene med å forberede seg til eksamenene basert på læringsstilen deres.

Testforberedende materialer inkluderer ofte PDF-er eller trykte bøker, detaljerte videoopplæringer og prøveeksamener. Noen kursleverandører lar studentene laste ned alt forberedelsesmaterialet (PDF-er og videoer) for en engangsavgift, mens andre bare tilbyr tilgang så lenge abonnementet varer.

Mens de fleste av kursene vi gjennomgikk var i eget tempo, tilbød minst ett live, instruktørledede kurs der studentene kan samhandle med hverandre i sanntid.

Hva koster et forberedelseskurs for arkitekteksamen?

Forberedende kurs for arkitekteksamen varierer mye i kostnadene. Noen tilbyr månedlige priser mellom $30 til $100 per divisjon, mens andre krever $100 per måned for tilgang til materialer for alle seks divisjonene. Kurs som tilbyr engangspriser koster vanligvis rundt $150 per avdeling.

Hvor mye tjener lisensierte arkitekter?

Juridisk sett kan ikke en ulisensiert arkitekt kalle seg arkitekt. Dette stenger mange jobbmuligheter for de som ikke har bestått ARE-eksamenene. Dessuten tjener ulisensierte arkitekter med over seks års erfaring mellom $55 000 og $90 000, mens en autorisert arkitekt med samme erfaringsnivå kan tjene nesten $10 000 mer i året.

Er det verdt å ta et eksamensforberedende kurs?

Forberedelse til ARE-eksamener kan være nesten like utmattende som selve eksamenene, og tar opp timer med studietid hver uke i flere måneder i strekk, om ikke lenger. Ta hensyn til tilbakeslaget som kommer av å stryke på ARE-eksamenen og det blir tydelig hvor viktig det er å være så forberedt som mulig før du tar ARE-eksamenene.

Young Architect-grunnlegger Michael Riscica ble inspirert til å lage sine ARE-testforberedende kurs fordi han innså at tusenvis av venner og kolleger som ønsket å bli lisensiert ikke følte at de hadde støtten og ressursene de trengte for å bestå eksamenene sine. Så hvis du sliter med å finne den nødvendige støtten, kan et prøveforberedende kurs definitivt være verdt.

Hvordan vi valgte de beste forberedende kursene for arkitekteksamen

Vi gjennomgikk over et dusin forberedende kurs for arkitekteksamen før vi bestemte oss for valgene våre. På grunn av den detaljerte og vanskelige karakteren til eksamenene, sørget vi for å vurdere leverandører som tilbød en rekke forberedelsesmaterialer for å matche de individuelle læringsstilene til hver student.

Vi så også på tilbydere som tilbyr prøveprøver, siden det var en viktig del av å forberede studentene til å ta selve eksamenene. Forberedende kurs som inkluderte tilleggsmateriell som nedlastbare lydfiler, casestudier og student/instruktør-interaksjon var også høyt på listen vår.

Fordi vi var mest opptatt av å finne forberedelseskurs som hjalp studentene på flere måter, var kostnaden ikke en av våre primære hensyn. Til syvende og sist er det materialene og ressursene som samsvarer med læringsstilene til hver student som vil bety å bestå eller ikke bestå ARE-eksamenene.

Artikkelkilder

 1. National Council of Architectural Registration Boards. ' NCARB By the Numbers: 2021-utgave ,' Side 30 av PDF. Åpnet 16. desember 2021.

 2. Forberedelse til arkitekteksamen. ' Om .' Åpnet 16. desember 2021.

 3. EduMind. ' Om oss .' Åpnet 16. desember 2021.

 4. Svarte briller. ' Om .' Åpnet 16. desember 2021.

 5. PPI. ' Om PPI, et Kaplan-selskap .' Åpnet 16. desember 2021.

 6. NCARB. ' NCARB feirer 100-årsjubileum .' Åpnet 16. desember 2021.

 7. American Institute of Architects. ' Kompensasjonsundersøkelse Lønnskalkulator .' Åpnet 16. desember 2021.