Jobbintervjuer

Den beste bagen å ha med seg på et jobbintervju

I et intervju, ser profesjonell ut er kritisk. Du vil se ut som om du er i stand til å takle dine ansvarsområder, samtidig som du passer inn i den overordnede kontorkulturen. Men hvor skal man begynne? Her er ideer til inspirasjon for intervjuveske, med tips for å style og velge en veske til jobbintervjuet ditt.

Ta med en 'Work' Bag

forretningskvinne som går med utklippstavle og smarttelefon i hånden og bærer en lærveske på armen

Westend61 / Getty Images

Til jobbintervjuer , det er viktig å bære en vesken som passer for kontoret; glem hoboen, clutchen eller kveldsveskene. Nøkkelen er å velge en intervjuveske som holder deg organisert og utfyller intervjuantrekket ditt.

Prøv en vendbar skinnveske

ung forretningskvinne som går nedover gaten og bærer en avis

Kathrin Ziegler / Getty Images

Disse veskene er på topp akkurat nå, og enkle å finne! Bare søk etter 'vendbare skinnvesker', som ofte er laget i 'vegansk' skinn som vil koste deg under $40. Ofte tilgjengelig i brun/svart, brun/blå, hvit/svart, svart/rød og mange andre kombinasjoner, er disse typene vesker en utmerket (og rimelig) måte å matche intervjuvesken din til enhver antrekk .

Hold det klassisk

Mann legger en koffert i baksetet på en bil.

Stockbyte / Getty Images

Du trenger ikke finne opp hjulet på nytt når det kommer til valg av veske til jobbintervjuet. Bare hold det klassisk og stilig. 'Klassiske' veskeformer som kan være lurt å vurdere inkluderer:

  • Doktorvesker
  • Rekkevesker
  • Tote bags
  • 'Skreddersydde' shopper-vesker (ideelt i skinn eller annet tykt, solid materiale)
  • Raffinerte bærbare eller messenger-vesker

Vanligvis vil du unngå hobo-vesker, baguette-vesker, tønnevesker, klaffevesker, clutcher og armbånd og ryggsekker.

Ikke ta med treningsbag

Forretningsmann forlater kontoret med treningsbag og yogamatte

Heltebilder / Getty Images

Gjør intervjuet til dagens prioritet. Unngå å bære noe som ikke er nødvendig: treningsvesker, kofferter, handleposer, osv. Du vil ikke se ut som om du går gjennom intervjuet i farten.

Hvis du leser dette og tenker «Ja, riktig, treningsbagen min følger meg overalt», forkast den tøffe duffelen og tenk på en elegant treningsveske som passer til en dress.

Ta med en pose som er stor nok til å holde tingene dine

Kvinne holder en stor veske foran et kontor

Westend61 / Getty Images

I stedet for å ta med flere poser, velg en veske som er stor nok til å holde tingene dine: den bærbare datamaskinen, porteføljen, notisblokken, telefonen og laderen, og alle andre nødvendige eller diverse gjenstander du måtte ha med deg.

Selv om du ikke ønsker å ta med deg en stor bag (igjen, ingen treningsbager, ingen duffelbager, ingen 'helger'), er det bedre å bære én stor og organisert bag enn å sjonglere med flere bagger eller stappe en enkelt bag full.

Hold en bag bare for intervjuer

Et bilde av forretningsfolk som venter på et mediejobbintervju

Caiaimage / Getty Images

Tenk deg dette: en 'bare intervju'-pose som er ferdigpakket og klar for hvert jobbintervju? Vurder å kjøpe (eller utpeke) en bag bare for intervjuer.

Hold den rutinemessig fylt med kopier av CV-en og jobbsøknadsmateriell, notatblokker og penner, en ekstra telefonlader, tannkjøtt og alt annet du måtte trenge. På den måten vil du ha en ting mindre å bekymre deg for dagen for intervjuet.

Prøv en Bag Organizer

Middels stor pose liggende på et bord med flere gjenstander fjernet fra posen.

Constantine Johnny / Getty Images

I intervjuvesken din kan det være lurt å vurdere en bagorganisering for å holde alle tingene dine ryddige og ryddige. Ikke lenger graving etter en penn eller din visittkort : Med en bagorganiser har du alt innen rekkevidde.

Prøv en stilig bærbar bag

Forretningsmann går ned fortauet i byen med en veske på vei til et intervju.

Africa Images / Getty Images

Hvis du har problemer med å finne en veske som fungerer for deg, søk spesifikt etter bærbare vesker. Mens noen er klumpete og designet for reiser, er et mer skreddersydd utseende nøkkelen til jobbintervjuer. Søk etter lettvekts, lær (eller en erstatning, 'vegansk' versjon) eller 'stilig' laptopveske for å finne noe som ser ut som en polert koffert eller veske, men som også fungerer som en bærbar bag.

Ikke bær en prangende veske

En knallrosa veske er kanskje ikke et godt valg å ha med seg til et jobbintervju.

Li Mizina / Getty Images

Intervjuerens oppmerksomhet bør være på deg, ikke på håndvesken din. Lagre den prangende vesken for happy hour og tone den ned under intervjuet. Selv om det er greit å innlemme farger (mer om det senere) – velg for det meste profesjonelle, nøytrale toner (svart, marineblå, brun, beige) og konservative finisher (matt i motsetning til lakkskinn).

Ikke vær redd for å ha det gøy

Smilende kvinne på et jobbintervju

Steve Debenport / Getty Images

Selv om det generelt er bedre å feile på siden av å være konservativ, i noen situasjoner (som hvis du er intervjuer i et uformelt selskap , eller innenfor en spesifikk bransje, som mote, for eksempel) kan det være akseptabelt å bære en 'statement' bag. Bruk din beste dømmekraft til å bestemme hva som er best i din situasjon.

Hvis du har noen sans for selskapets kleskode og bedriftskultur, kan de være en god indikator: for eksempel i et avslappet eller uformelt oppstartsmiljø, er det greit å pynte med farger (så lenge resten av antrekket forblir mer nedtonet).

Men hvis du intervjuer i en tradisjonell, forretningsformell miljø, vil du gjerne spille det trygt og unngå en merkelig bag.