Finanskarrierer

Beste CAIA eksamensforberedende kurs

Kaplan Schweser er det mest omfattende og kostnadseffektive kurset

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) Charter er en profesjonell legitimasjon som er anerkjent globalt for personer som jobber med alternative investeringer (f.eks. derivater eller hedgefond). Nivå I og II CAIA-eksamener er tilgjengelige i mars og september hvert år. CAIA-eksamenforberedende kurs kan bidra til å sikre at du fokuserer på emnene som dekkes i eksamen.

De beste forberedende kursene for CAIA-eksamen oppdateres for gjeldende eksamen og inkluderer ulike studieverktøy (f.eks. testbanker, videoer, referanseguider). Hvis du vil ha en-til-en-støtte, meld deg på et CAIA-eksamenforberedende kurs som tilbyr live-økter eller velg privat veiledning. Hvis du er en som lærer best i ditt eget tempo, kan et kurs i eget tempo være riktig for deg.

Beste CAIA-eksamenforberedende kurs i 2022

Beste CAIA eksamensforberedende kursSe altBeste CAIA eksamensforberedende kurs

Best sammenlagt : kapellan søster


kapellan søster

kapellan søster

 • Pris: $499 til $1129 per nivå
 • Plattform: på nett
 • Garanti: Gratis andre studieforsøk
Lære mer Hvorfor vi valgte det

Med CAIA-eksamensforberedende kurs som tilbys av Kaplan Schweser, vil du få tilgang til mange nettbaserte studiemateriell i eget tempo samt personlig instruksjon. I tillegg, hvis du ikke består CAIA-eksamenen på første forsøk, kan du ta kurset en gang til gratis, en rimelighetsfaktor som gjør at det skiller seg ut fra konkurrentene.

Fordeler ulemper Fordeler
 • Inkluderer online referansevideoer og eksamener

 • Høyere pakker inkluderer live online klasser

 • Bygg egendefinerte eksamener for å prøve deg selv

Ulemper
 • Høyeste kostnadspakke er dyr

 • Ingen live-klasser med billigere pakker

 • Kommer bare med ett gratis andre studieforsøk

Oversikt

Vi valgte Kaplan Schweser som det totalt sett beste CAIA eksamensforberedende kurset fordi det inkluderer det bredeste utvalget av studieressurser og inkluderer en god beståttgaranti. Selv om dette kurset er dyrt, fra $499 til $1129 for hvert CAIA-eksamennivå, stemmer prisene overens med konkurrentene. I tillegg var Kaplan Schweser den eneste leverandøren vi så som publiserte typiske eksamensbeståelsesrater, som varierer fra 52 % til 65 % (for å sette dette i perspektiv, CFA bestått rate er bare 43% til 47%.

Hvis du velger Kaplans minst kostbare CAIA-eksamensforberedende pakke, får du selvstudieressurser, for eksempel nettvideoer, øvingseksamener, en bygg-din-egen eksamensspørsmålstestbank, studieveiledninger og hurtigreferanseverktøy. Med sine dyrere pakker vil du også kunne stille spørsmål til instruktøren din og delta på opptil 10 ukentlige livlige økter. I tillegg kan du se opptak av live-øktene på forespørsel.

Du kan få tilgang til Kaplan Schweser CAIA-eksamensforberedende materialer fra du registrerer deg til du tar eksamen. Dette er vanligvis rundt fire til seks måneder. I tillegg, hvis du ikke består CAIA-eksamenen på første forsøk, får du full tilgang til alt kursmateriellet for en ny syklus. På denne måten kan du fortsette å studere og prøve å bestå eksamenen neste gang den er tilgjengelig (f.eks. i mars hvis du strøk på eksamen i september). Denne garantien er blant de beste av kursene vi har vurdert.

Som med alle CAIA eksamensforberedende kurs, sørg for at du oppfyller CAIA Charter-kravene før du registrerer deg. Du trenger generelt en bachelorgrad pluss ett års yrkeserfaring eller fire års yrkeserfaring for å kvalifisere for charteret. Yrkeserfaring kan være i alternativ investeringsanalyse, eller det kan være i et beslektet felt, som banktjenester eller finans.

En gjennomgang av en rekke kilder antyder at folk generelt er fornøyde med tjenestene som tilbys av Kaplan Schweser.

Best for læremateriell : UpperMark


kapellan søster

kapellan søster

 • Pris: $499 til $1029 per nivå
 • Plattform: på nett
 • Garanti: Opptil 50 % retake-rabatt hvis du ikke består
Lære mer Hvorfor vi valgte det

Alle UpperMark CAIA-eksamensforberedende pakker inkluderer studiehåndbøker, formelark og testbankprogramvare. I tillegg kan du tilpasse UpperMarks CAIA-eksamenforberedende pakker for å få studiemateriellet som passer for deg (f.eks. trykt materiale, e-bøker, digitale nedlastinger), noe som gjør CAIA-eksamenforberedelseskurset best for studiemateriell.

Fordeler ulemper Fordeler
 • Studiemateriell kan tilpasses

 • Live-klasser er ikke tilgjengelig i alle pakker

 • Flashkort er tilgjengelig for kjøp

Ulemper
 • Instruktørstøtte er ikke tilgjengelig i alle pakker

 • Eksamensbeståtte blir ikke publisert

 • Ingen gratis gjentakelse av kurs hvis du ikke består

Oversikt

Det som gjør UpperMarks CAIA-eksamenforberedende kurs skiller seg ut fra konkurrentene, er hvor enkelt du kan tilpasse studiemateriellet til dine behov. UpperMarks CAIA-eksamensforberedende pakker som tilbys varierer fra $499 til $1029. Du kan imidlertid legge til eller fjerne studiemateriell fra hver pakke til en ekstra eller redusert kostnad for å passe dine behov (f.eks. vil du spare penger hvis du bare får en e-bok kontra en trykt).

Du kan også tilpasse pakken din etter emne. Dette er spesielt hyggelig hvis du vet at du trenger å skreddersy studiet ditt til et spesifikt eksamensemne (f.eks. du mislyktes i bare én del av CAIA-eksamenen forrige gang du tok den). I tillegg, hvis du ikke består CAIA-eksamenen etter å ha brukt UpperMarks materialer, kan du få 50 % rabatt på prisen på en hvilken som helst pakke, eller du kan få 25 % rabatt hvis du bare vil kjøpe testbanken.

I tillegg til å få en komplett pakke med tilpassbart selvstudiemateriale, kan du delta på 10 til 11 ukentlige live-timeøkter og få e-poststøtte fra professoren din hvis du oppgraderer til en av UpperMarks dyreste pakker. Denne typen studentstøtte kan sammenlignes godt med de andre CAIA-eksamenforberedende kursene vi evaluerte. I tillegg antyder en gjennomgang av ulike kilder at kunder generelt er fornøyde med tjenestene som tilbys av UpperMark.

Beste kurs i eget tempo : Wiley effektiv læring


Wiley effektiv læring

Wiley effektiv læring

 • Pris: $495 til $795 per nivå
 • Plattform: på nett
 • Garanti: Få tilgang til alt kursmateriell til du består
Lære mer Hvorfor vi valgte det

Wiley Efficient Learning gir tilgang til kursmateriellet til du består eksamen, uansett hvor lang tid det tar. Dette gjør det til et flott alternativ for de som ønsker å studere i sitt eget tempo eller som kanskje trenger mer enn ett eller to forsøk for å bestå eksamen.

Fordeler ulemper Fordeler
 • Rimelig priset

 • Tilgang gitt til du består eksamen

 • Kjøp materialer som en pakke eller enkeltvis

Ulemper
 • Ingen direktesendte kurs

 • Instruktørstøtte bare inkludert med toppplaner

 • Tilbakemelding på spørsmål kan ta opptil 48 timer

Oversikt

Wiley Efficient Learning tilbyr nivå I og nivå II CAIA-gjennomgangskurs til en pris som varierer fra $495 til $795 med ubegrenset tilgang og oppdateringer til kursmateriellet i eget tempo til du består eksamen. Tilgang til du består garantien fra Wiley Efficient Learning er det beste av CAIA-eksamenforberedende kurs vi har gjennomgått. Denne garantien fjerner bekymringen for at du må kjøpe tilbake materialene hvis du ikke består, og er flott for elever i eget tempo.

I motsetning til CAIA-eksamenmaterialet som tilbys av Kaplan Schweser og UpperMark, tilbyr ikke Wiley dyrere pakker med live-timeøkter. Snarere er Wileys program helt i eget tempo. Topppakkene lar deg imidlertid stille spørsmål til instruktøren din når du studerer til nivå I CAIA-eksamenen og sende CAIA-eksamen-relaterte spørsmål til en mentor etter at du har tatt nivå II CAIA-eksamenen (tillat opptil 48 timer å motta tilbakemelding).

I tillegg til sine CAIA-eksamenforberedende kurspakker, kan du også kjøpe frittstående CAIA-studietillegg fra Wiley (f.eks. falske eksamener, studieguider og testbanker) til en pris som varierer fra $75 til $175. Dette studiemateriellet i eget tempo kan være bra hvis du brukte en annen ressurs for å studere til CAIA-eksamenen og ønsker å øke kunnskapen din på et spesifikt område før du tar eller tar eksamen på nytt.

Best for privat veiledning : Wyzant


Wyzant

Wyzant

 • Pris: $70 til $130 per time
 • Plattform: Online veiledningsplattform eller personlig
 • Garanti: Betal etter at veiledningsøkten er fullført
Lære mer Hvorfor vi valgte det

Wyzant er et velrenommert online veiledningsselskap som gjør det enkelt å finne en rimelig privatlærer som hjelper deg med å studere til CAIA-eksamenen.

Fordeler ulemper Fordeler
 • Honorar betales etter veiledningsøktene

 • Du betaler kun for eksamensforberedelsen du trenger

 • Personlig veiledning kan være tilgjengelig

Ulemper
 • Kostnadene varierer avhengig av veilederen du ansetter

 • Gebyrer kan bli dyre hvis du trenger mye hjelp

 • CAIA-eksamenforberedende materialer er ikke gitt

Oversikt

Wyzant er et nettbasert veiledningsselskap som kan koble deg til en privatlærer for å hjelpe deg med å forberede deg til CAIA-eksamenen. Du trenger ikke å betale noen forhåndsavgifter og trenger bare å betale for veiledningen etter at du har deltatt på hver økt. I tillegg kan du delta på så få eller så mange veiledningsøkter som du trenger for å forberede deg til eksamen.

Selv om kostnadene varierer, kan du sannsynligvis forvente å betale veiledningsavgifter på $70 til $130 per time, en kostnad som potensielt er rimeligere enn det du betaler for et komplett CAIA-eksamenforberedelseskurs hvis du bare trenger en begrenset mengde en-til- én støtte.

Privat veiledning fra en Wyzant-lærer kan være et flott alternativ for personer som trenger begrenset en-til-en-støtte for å hjelpe dem å forstå et spesifikt CAIA-eksamensemne. Kostnadene vil variere avhengig av veilederen, og du kan sammenligne avgiftene som belastes av hver veileder før du registrerer deg for deres tjenester. Mens nettstedet hevder at gjennomsnittskostnaden for en veileder varierer fra $35 til $60 per time, viste vår forskning at det er mer sannsynlig at du betaler mellom $70 til $130 i timen.

Husk at CAIA Association anbefaler at du studerer i minst 200 timer før du tar CAIA-eksamenen.Av denne grunn kan det hende du må supplere privat veiledning med annet studiemateriell (f.eks. et forberedende kurs for CAIA-eksamen i eget tempo) for å oppfylle dette minimumskravet.

Hvis du bestemmer deg for at privat veiledning er noe for deg, vil du kunne samarbeide med veilederen din via Wyzants nettbaserte læringsplattform. Avhengig av hvor du bor, kan du kanskje også leie en privat CAIA-eksamenforbereder som kan møte deg personlig. Ingen av de andre CAIA-eksamenforberedende kursene vi gjennomgikk tilbød et personlig studiealternativ.

Vi har gjennomgått mange kilder for å få innsikt i hvordan kundene føler om Wyzant. Selv om det var noen negative anmeldelser fra enkeltpersoner som ble utestengt fra plattformen av hensyn til akademisk integritet, er kundene generelt fornøyde med Wyzants tjenester.

endelig dom

Hvis du ønsker å bli CAIA Charterholder, tilbys det beste CAIA-eksamenforberedende kurset av Kaplan Schweser. Ikke bare er kostnadene på $499 til $1129 per nivå i tråd med konkurransen, men topppakkene inkluderer live online ukentlige økter og instruktørstøtte. I tillegg, hvis du ikke består CAIA-eksamenen første gang, får du et nytt studieforsøk gratis.

Sammenlign de beste CAIA eksamensforberedende kursene

Selskap Pris Plattform Garanti Varighet per nivå bestått rate
kapellan søster
Best sammenlagt
$499 til $1129 per nivå på nett Gratis andre studieforsøk Inntil 10 ukentlige økter 52 % til 65 %
UpperMark
Best for læremateriell
$499 til $1029 per nivå på nett Opptil 50 % rabatt på neste forsøk 10 til 11 ukentlige økter Ikke oppgitt
Wiley effektiv læring
Beste kurs i eget tempo
$495 til $795 per nivå på nett Tilgang til kurs til du består Ikke oppgitt Ikke oppgitt
Wyzant
Best for privat veiledning
$70 til $130 per time Online eller personlig Betal først etter at timen er fullført Varierer basert på dine behov Ikke aktuelt

Hvordan velge det beste CAIA eksamensforberedende kurset

For fagfolk som jobber med alternativ investeringsanalyse, er en måte å skille seg ut fra konkurrentene ved å bli CAIA Charterholder, en globalt anerkjent legitimasjon. Her er hva du skal se etter når du velger et CAIA-eksamenforberedende kurs:

 • Programvarighet: Mange CAIA-eksamenforberedende kurs tilbys fire til seks måneder før CAIA-eksamenen hvert år (eksamenen holdes i mars og september). Hvis du ikke tror du er ferdig med å studere innen eksamensdatoen, må du vente med å kjøpe materialene til neste eksamenssyklus eller kjøpe studiemateriell i eget tempo som oppdateres kontinuerlig og aldri utløper.
 • Passgarantier: CAIA-eksamenen er vanskelig, og mange kan ikke bestå den på første forsøk. Se derfor etter et CAIA-eksamenforberedende kurs som tilbyr en form for bestått-garanti. Disse garantiene spenner vanligvis fra gratis tilgang til materialet for et nytt forsøk til rabatt på ditt neste kjøp til ubegrenset tilgang til oppdatert materiale til du består.
 • Studentstøtte: Det kan være fristende å velge det billigste CAIA-eksamensforberedende kurset som er tilgjengelig. Imidlertid kommer disse timene ofte ikke med instruktørstøtte eller live-kursalternativer. Før du registrerer deg, tenk på hvordan du lærer best. Hvis du er en som ønsker å stille spørsmål til instruktøren din eller samhandle under en live-økt, kan det være lurt å oppgradere til en dyrere CAIA-eksamensforberedelsespakke.

ofte stilte spørsmål

Hva er CAIA-eksamenen?

CAIA-eksamenen er nødvendig for alle som ønsker å tjene Chartered Alternative Investment Analyst (CAIA) Charter, en globalt anerkjent legitimasjon for fagfolk innen finans som jobber med alternative investeringer. Eksempler på alternative investeringer inkluderer hedgefond, private equity-fond og derivater.

CAIA-eksamenen avholdes i to sykluser årlig, den første i mars og den andre i september. For å få CAIA-charteret, må du bestå nivå I og nivå II CAIA-eksamener i separate eksamenssykluser (dvs. du kan ikke ta eksamen for begge nivåer i samme syklus). I tillegg må du oppfylle CAIAs grad og/eller krav til yrkeserfaring.

For å kvalifisere for CAIA-charteret etter å ha bestått begge eksamenene, må du ha:

 1. Opptjent en bachelorgrad og har et år på profesjonell erfaring (f.eks. erfaring med analyse av alternativ investering eller relatert erfaring fra bank, finans eller regulering); eller
 2. Minst fire års yrkeserfaring; eller
 3. Et CFA-charter som har god anseelse.

Hvor mye koster CAIA eksamensforberedende kurs?

CAIA-eksamenen er delt inn i to deler, nivå I og nivå II, tatt med minst seks måneders mellomrom. Du kan forvente å betale en avgift som varierer fra $495 til $1129 for CAIA eksamensforberedende kurs for hvert nivå. De laveste CAIA-eksamenforberedende kursene er i eget tempo. For å få en-til-en-hjelp fra en instruktør og tilgang til ukentlige live-økter, må du oppgradere til en plan mot den øvre delen av denne typiske prisklassen.

Er CAIA eksamensforberedende kurs verdt det?

CAIA-eksamenen er vanskelig, med forskning som tyder på at bare 60 % av folk består nivå I-eksamenen. Videre ender bare 40 % av disse menneskene opp med å få CAIA-charteret.En måte å forbedre sjansene dine for suksess på er å ta et forberedende kurs for CAIA-eksamen. Du vil bli eksponert for CAIA-eksamensemnene, ta praksiseksamener og kanskje til og med få en-til-en-hjelp fra en instruktør.

Når bør jeg melde meg på et CAIA eksamensforberedende kurs?

For å gi deg selv nok tid til å studere, sørg for å melde deg på et CAIA-eksamenforberedende kurs omtrent fire til seks måneder før den planlagte eksamensdatoen. Ved å melde deg på et CAIA-eksamenforberedende kurs tidlig, vil du være bedre rustet til å bestå hver eksamen på første forsøk.

Metodikk

Når vi gjennomgikk CAIA-eksamenforberedende kurs, evaluerte vi alle de store CAIA-eksamenforberedende kursleverandørene i USA. CAIA-eksamenen er notorisk vanskelig å bestå, så vi så etter tilbydere som tilbyr flere typer studieressurser og prisnivåer, rutinemessig oppdaterer kursmateriellet, gir et visst nivå av en-til-en-støtte og tilbyr en bestått-garanti i tilfelle. du består ikke eksamen på første forsøk.

Artikkelkilder

 1. CAIA-foreningen. ' CAIA-charteret .' Åpnet 31. mai 2021.

 2. kapellan søster. ' Oftest stilte spørsmål om nivå I CAIA-eksamen .' Åpnet 31. mai 2021.