Lykkes På Jobb

Beste HLR-sertifiseringsprogrammer

Lær hvordan du redder et liv

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Hjerte-lungeredning, mer kjent som HLR, kan bidra til å redde liv. Mange yrker, som badevakter, lærere og treningsinstruktører, krever HLR-sertifisering, men det er en viktig ferdighet å ha enten det er en del av jobben din eller ikke. HLR kan redde livet ditt eller livet til noen andre.

Teknikken bidrar til å opprettholde blodsirkulasjonen til hjernen og hjertet.Å lære ferdigheten er noe du kan bære gjennom hele livet og bruke i livstruende nødsituasjoner, som hjertestans og hjerneslag. For å bli sertifisert i HLR, må du gå gjennom formell opplæring og bestå en skriftlig eksamen. Du må vise at du kan utføre HLR og forstå kravene til teknikken.

Fra det amerikanske Røde Kors til National Safety Council, valgte vi de beste HLR-sertifiseringsprogrammene.

De 5 beste HLR-sertifiseringene i 2022

Beste HLR-sertifiseringsprogrammerSe altBeste HLR-sertifiseringsprogrammer

Best sammenlagt : Amerikansk Røde Kors


Amerikansk Røde Kors

Amerikansk Røde Kors

Registrer deg nå

Hvis du ønsker eller trenger å lære HLR, er det amerikanske Røde Kors sannsynligvis kilden til opplæringen du vil bli henvist til. Røde Kors-opplæringen betraktes som en standard av en grunn: Ikke bare er den fleksibel nok til å imøtekomme samfunns- og profesjonelle elever, men den er også sertifisert av organisasjoner som OSHA, noe som gjør den attraktiv for arbeidsgivere selv om du ikke jobber i helsevesenet.

Enten du leter etter grunnleggende HLR eller fullfører førstehjelpstrening, kan du ikke slå kvaliteten og enkelheten til Røde Kors sin prisvinnende opplæring. Den er også utrolig fleksibel. Hvis du ønsker å fullføre all opplæringen personlig, er det over 550 steder i USA hvor du kan ta kurs som passer til timeplanen din (inkludert kvelder og helger).

Hvis du trenger noe som passer bedre til timeplanen din, tilbyr Røde Kors blandede simuleringslæringskurs som lar deg gjøre deler av treningen din på nett, med nettbasert instruksjon og selvstudiemateriell før du fullfører den praktiske ferdighetsvurderingen. Du kan gjøre de interaktive forelesningene og lesningene på nett på en bærbar datamaskin eller nettbrett, og jobbe i ditt eget tempo, og kurset tar vanligvis bare noen få timer å fullføre.

Uansett vil du også ha tilgang til et vell av ressurser for å fortsette utdanningen din gjennom Røde Kors-mobilappen, inkludert trinnvise instruksjoner for en rekke førstehjelpsscenarier. Du må sertifisere deg på nytt annethvert år, men å fullføre et oppfriskningskurs oftere enn det er den beste måten å holde utdannelsen på topp.

Kostnaden for opplæringen kan variere avhengig av hvilken type klasse du velger å ta og hvor du tar den. Røde Kors-nettstedet har et søkeverktøy som lar deg enkelt finne online og personlige klasser i ditt område. Den totale kostnaden for materialer vil avhenge av hvilken sertifisering du får (kun for voksne, HLR/AED/Førstehjelp, eller HLR for voksne og barn), om du skal delta i et klasserom eller linje, samt om du får en sertifisering for første gang.

For eksempel koster et kurs kun på nett som gir foreløpig sertifisering for ett år rundt $80. Når du er ferdig, vil du få Røde Kors HLR-sertifisering som et digitalt sertifikat du kan få tilgang til når som helst og hvor som helst. Det finnes også utskrivbare versjoner med ditt ID-nummer og en QR-kode som kan brukes til å bekrefte sertifiseringen din.

Du kan bli sertifisert i HLR for voksne eller barn gjennom Røde Kors. Treningen er tilgjengelig for alle fra foreldre og trenere til tenåringer som forbereder seg til en barnevaktjobb og badevakter under trening. Du kan til og med lære HLR for kjæledyr gjennom Røde Kors.

Interessert i foreløpige trinn? Sjekk ut hva du må gjøre før du tar en HLR-time.

Best for instruktører : American Heart Association


American Heart Association

American Heart Association

Registrer deg nå

American Heart Association (AHA) Heartsaver HLR-sertifiseringsprogram er et av de mest omfattende tilgjengelige. Den er basert på de vitenskapelige funnene som utgjør organisasjonens retningslinjer for hjerte- og karbehandling.

I løpet av opplæringen vil du lære HLR (for voksne, men HLR for barn og spedbarn er også tilgjengelig som et ekstra alternativ), grunnleggende førstehjelp og bruk av AED. Enten du velger å fullføre opplæringen fullt ut i et klasserom eller som et blandet nettkurs med en personlig ferdighetsvurdering, vil du få den samme sertifiseringen ved fullføring.

Den passer for alle nivåer – inkludert helsepersonell som trenger å sertifisere seg på nytt eller leter etter CME – men det omfattende kursopplegget og det fleksible formatet gjør det spesielt godt egnet for lekfolk uten medisinsk opplæring som trenger å passe trening inn i travle timeplaner.

Som med de andre kursene, har AHA-kurset utviklet seg til å være multimodalt, med komponenter på nett og personlig. De instruktørledede nettkursene lar deg se og lære, og deretter prøve ferdigheter på egen hånd i sanntid.

Når du har fullført nettkursene dine (som kan gjøres på under to timer), vil du være klar til å finne en AHA-sertifisert instruktør i samfunnet ditt som kan administrere den praktiske ferdighetsvurderingen som trengs for sertifisering. Dette tar vanligvis omtrent en time og 45 minutter, ifølge AHA. De fleste fullfører hele sertifiseringskurset på rundt fem timer.

En annen kvalitet som gjør AHA online-programmet flott, er at det virkelig er tilgjengelig. Modulene har lyd og utskrifter for å imøtekomme hørsels- eller synshemninger.

Du kan kjøpe et kurs kun for HLR AED for $15, med mulighet for å legge til studentarbeidsbøker for $2,50 (utskrift og eBok). De er tilgjengelige på engelsk, spansk og internasjonal engelsk.

Du kan bruke AHA-klasse-kontakt for å finne et HLR-kurs nær deg. AHA tilbyr kurs i hele USA og internasjonalt på deres treningssteder eller som en del av fellesskapsprogrammer. AHA-sertifiserte instruktører tilbyr en rekke kurs, fra Family & Friends HLR til skolebasert opplæring.

Best for ansatte : Nasjonalt sikkerhetsråd


Nasjonalt sikkerhetsråd

Nasjonalt sikkerhetsråd

Registrer deg nå

Hvis du trenger HLR-opplæring for jobben din eller som en forutsetning for et annet opplæringsprogram (som et akuttmedisinsk teknikerkurs), har National Safety Council deg dekket. NSCs online førstehjelps-, HLR- og AED-kurs samsvarer fullt ut med OSHA-standarder, så det vil møte behovene til de fleste arbeidsplass- og arbeidsgiverkrav. Det er et flott alternativ for folk som trenger å passe trening inn i en allerede travel timeplan og trenger et fleksibelt, omfattende alternativ.

Hvis du jobber i et felt der du allerede har helse- eller medisinsk opplæring, kan det være nyttig å ta NSC-egenvurderingen før du hopper inn i kurset. Dette vil hjelpe deg med å identifisere hull i kunnskapsbasen din eller områder der du kanskje trenger en oppfriskning.

Som med andre blandet læringskurs, kan du fullføre mesteparten av studiene dine på nettet og med arbeidsbøker før du finner en lokal instruktør for å føre tilsyn med praktiske ferdighetersøktene dine. NSC bemerker at dette trinnet kan kreve en ekstra avgift, avhengig av hvor du bor.

Muligheten for å jobbe i ditt eget tempo og studere hjemme i stedet for i en gruppetime gjør NSCs kurs til et av de mest tilpasningsdyktige alternativene for å bli HLR-sertifisert. Det betyr også at det har potensial til å være en av de raskeste rutene, avhengig av hvor raskt du jobber.

Avhengig av hvilket kurs du velger, kan du kjøpe førstehjelps-, HLR- og AED-arbeidsbokpakken på NSCs nettsted for mellom $20 og $30.

Best for ansatte : EMS Safety Services Inc.


EMS Safety Services Inc.

EMS Safety Services Inc.

Registrer deg nå

EMS Safety Services Inc. har drevet med opplæring av førstehjelpere, fagfolk og lekfolk i mer enn 20 år. Deres treningsprogrammer for HLR, AED og førstehjelp er OSHA-kompatible og godkjent av et stort antall statlige og nasjonale profesjonelle akkrediteringsorganisasjoner, inkludert American College of Sports Medicine, American Council on Exercise, Commission on Accreditation for Pre-Hospital Education, og det nasjonale registeret for akuttmedisinske teknikere.

I tillegg til kurs- og opplæringsmateriellet du trenger, kan du også kjøpe HLR-skjold og masker via nettsiden. Disse verktøyene kommer i voksen-, pediatrisk- og spedbarnsstørrelser og kan brukes til trening og praksis eller virkelige nødsituasjoner.

Avhengig av hvorfor du ser etter å bli sertifisert i HLR, tilbyr EMS Safety Services forskjellige kurs for hjelpepersonell og barnepassere. Du kan også bli sertifisert til å undervise i HLR gjennom selskapets komplette opplæring for instruktører.

Kursmateriellet og arbeidsbøkene du trenger er tilgjengelig på engelsk og spansk og kan kjøpes på nettstedet til EMS Safety Services. Studentarbeidsbøkene koster rundt $10. Når du er registrert, vil du ha tilgang til materialene døgnet rundt gjennom den nettbaserte opplæringsportalen, eller du kan bestille fysiske kopier hvis du foretrekker å notere notater for hånd.

Når du har fullført selvstudiekurset ditt, kan du bruke EMS Safety Services sin søkefunksjon for å finne en instruktør nær deg for å se gjennom ferdighetene dine personlig. Hvis du ikke finner en instruktør lokalt for å administrere den praktiske ferdighetsvurderingen, kan du betale for en fjernkontroll av ferdigheter med en EMS Safety Services-instruktør. Du må fullføre denne personlige komponenten av opplæringen uansett hvor du blir HLR-sertifisert.

Selv om du kan betale mer eller mindre med en lokal instruktør, hvis du går med fjernbekreftelsen, husk at du må ha utstyret til demonstrasjonen, som du kan kjøpe via nettstedet mot en ekstra kostnad.

Best for samfunnsfrivillige : American Safety & Health Institute


American Safety & Health Institute

American Safety & Health Institute

Registrer deg nå

American Safety & Health Institutes HLR-sertifiseringsprogram ble utviklet spesielt for personer som ikke har tidligere erfaring og trenger et fleksibelt valg. I tillegg til å lære HLR, kan du lære AED-bruk, førstehjelp og hvordan du kan hjelpe noen som blir kvalt.

Et av programmets høydepunkter er ASHIs forpliktelse til å holde klassene små - maks 10 elever til hver instruktør. Emnene som dekkes av ASHIs opplæring er ideelle hvis du ønsker å føle deg forberedt på å reagere på nødsituasjoner i samfunnet eller på arbeidsplassen.

Som med de andre kursene kan du velge mellom Voksen HLR, Voksen og barn, eller Voksen, Barn og Spedbarn. Prisen er den samme enten du velger pakken kun for voksne eller alle aldre; kostnadsforskjellen avhenger av om du legger til førstehjelp i treningen.

Du kan kjøpe kursmateriellet på ASHI-nettstedet. Grunnkurset i HLR varer i to til tre timer, mens kombinasjonskursene som inkluderer førstehjelpstrening vanligvis tar mellom fire og fem timer.

Det blandede kurset finnes både i en nettportal og på DVD. Materialene blander strømmevideomoduler (som kan tilpasses til spillelister), Powerpoint-presentasjoner, guidebøker og manualer. Du har også muligheten til å få tilgang til kursmateriell offline ved å bruke ASHIs mobilapp.

Når du har fullført kurset og bestått den skriftlige vurderingen, mottar du et sertifikat for nettbasert opplæring. Hvis du trenger HLR-sertifisering, må du også finne en lokal, ASHI-autorisert instruktør for å overvåke den praktiske ferdighetsdemonstrasjonen av sertifiseringsprosessen.

Hvis du jobber i helsevesenet (eller bare er interessert i å utvide kompetansebasen din), tilbyr ASHIs selskap, MEDIC First Aid, ytterligere blandede læringsmuligheter, for eksempel høyytelses HLR, blodbårne patogener, førstehjelp i villmarken og barnevaktsikkerhet. ASHI tilbyr også opplæringsmuligheter for personer som er interessert i å bli sertifisert som HLR-instruktører.

Trenger du å ha et HLR-sertifiseringskort for å utføre HLR?

Nei. Du trenger ikke å være sertifisert for å utføre HLR, men du må være opplært for å utføre det riktig og trygt. De fleste stater har barmhjertige samaritanske lover som beskytter deg mot juridiske konsekvenser hvis du prøver å utføre HLR og det ikke lykkes, eller hvis noen utvikler en komplikasjon relatert til HLR (for eksempel et brukket ribbein som er vanlig).

Hvor lenge varer HLR-sertifisering?

De fleste HLR-sertifiseringer må fornyes hvert annet år.Mange fornyelseskurs tilbys online, og du trenger vanligvis ikke gjennomgå så mye opplæring som du gjorde for den første sertifiseringen.

Trenger jeg å gjennomføre nettbasert opplæring for å bli HLR-sertifisert?

Nettkursene for HLR er ment å være fleksible alternativer for folk som ikke har tid til å trene personlig, men de er ikke den eneste måten å bli sertifisert på. Samfunnssentre, lokale sykehus, klinikker og helseorganisasjoner, brannvesen, voksenopplæringsprogrammer, høyskoler eller universiteter og YMCA tilbyr ofte HLR-opplæringsprogrammer.

Disse alternativene kan også være fleksible. Klasser tilbys vanligvis året rundt og er planlagt på netter og helger. Sommer- eller skoleferietrening kan være et fantastisk alternativ for tenåringer, lærere og trenere.

Å få HLR-opplæring gjennom lokalsamfunnet ditt kan også være et mer budsjettvennlig alternativ. For eksempel, hvis du er medlem av din lokale YMCA, kan kurset være inkludert i medlemskapet ditt, eller du kan få en rabattert pris. Hvis du går på en lokal høyskole, kan du kanskje få økonomisk hjelp til kurset.

Hvordan vi valgte de beste HLR-sertifiseringsprogrammene

Når vi valgte de beste HLR-sertifiseringsprogrammene, vurderte vi plassering, priser, kurstilbud, om kurs var tilgjengelig for visse yrker eller frivillige, og om kurs var OSHA-kompatible. For eksempel er EMS Safety Services Inc. OSHA-kompatibel og flott for ansatte, mens det amerikanske Røde Kors er OSHA-kompatibel og ideell for generell HLR for andre voksne eller barn.

Artikkelkilder

  1. American Heart Association. ' Hva er HLR? ' Åpnet 2. januar 2022.

  2. Deliliga A, Chatzinikolaou F, Koutsoukis D, Chrysovergis I, Voultsos P. Hjerte-lunge-redning (HLR) komplikasjoner som oppstår i rettsmedisinske obduksjonssaker . BMC akuttmedisin. Åpnet 2. januar 2022.

  3. Amerikansk Røde Kors. ' HLR-fornyelse og resertifisering .' Åpnet 2. januar 2022.