Jobbe-Hjemme-Karrierer

Beste dataregistreringsjobber hjemmefra

Selskaper som tilbyr legitime jobber for dataregistrering på nettet

Dataregistreringsjobber kan gjøres på kontoret, men mange selskaper tilbyr online stillinger for dataregistrering som du kan gjøre hjemmefra. Noen tilbyr også kundesenter og transkripsjonsjobber på inngangsnivå.

Mange dataregistreringsjobber passer for ansatte på inngangsnivå. Hvis du har mer avansert datainntasting og skriveerfaring, kan du også se etter jobb hjemmefra transkripsjon og medisinske kodingsjobber .

Når du søker på jobbe-hjemmefra-stillinger, vær forsiktig med svindel eller nettsvindel. Vet hvordan du gjenkjenner svindel med dataregistrering, og ikke betal for sett eller programvare.

Datajobber på inngangsnivå er vanligvis lavtlønnede; hvis en posisjon tilbyr lønn over markedsrenten, er det en god sjanse for at det er en svindel.

Selskapene som er oppført nedenfor tilbyr alle legitime dataregistreringsjobber som du kan gjøre hjemmefra. For de fleste av disse stillingene ansettes dataregistreringsarbeidere som uavhengige kontraktører, i stedet for funksjonærer.

AccuTran Global

Ung kvinne som jobber på en bærbar datamaskin hjemme

Tang Ming Tung / Getty Images

AccuTran Global ansetter først og fremst transkripsjonister, i stedet for typisk datainnføringsarbeid. Imidlertid kan selskapet ansette deg selv om du har begrenset transkripsjonserfaring så lenge du scorer godt på søknadsvurderingene. AccuTran Global betaler per ord og tilbyr noen ganger bonuser for vanskelige oppgaver. Arbeidere ansettes i USA, Storbritannia og Canada.

Axion Data Entry Services

Axion Data Entry Services leier inn uavhengige entreprenører for langsiktige stillinger, noe som betyr at de ikke ofte har høy turnover. For å bli vurdert for en stilling, må du være registrert i selskapet og oppgi informasjon om ditt tidligere dataregistreringsarbeid. Axion ser etter arbeidere med 2-3 års erfaring med dataregistrering og en skrivehastighet på 50 ord per minutt. Entreprenører betales på en per stykk basis .

Amazon Mekanisk Turk

De crowdsourcing divisjon av Amazon har ikke tradisjonelle dataregistreringsjobber. I stedet Mekanisk tyrkisk markedsplass lar arbeidere velge små oppgaver å fullføre mot betaling, inkludert dataregistrering. Dette arbeidet er ofte lavtlønnet, men det kan vanligvis gjennomføres uten tidligere erfaring.

Kapitalskriving

Kapitalskriving er et outsourcingselskap basert i South Carolina, og tilbyr virtuelle kontortjenester. I tillegg til dataregistreringsjobbene hjemmefra, tilbyr selskapet transkripsjon, online kundestøtte, markedsundersøkelser, oversettelse og sekretærtjenester. Hjemmebaserte stillinger leies inn som selvstendige entreprenører.

Klikkarbeider

Klikkarbeider er en crowdsourcing-markedsplass som forbinder registrerte arbeidere med oppgaver innen dataregistrering, skriving, forskning og oversettelse. Disse oppgavene er vanligvis mikrojobber, og lønnen er vanligvis under en dollar per fullført oppgave. For å registrere deg hos Clickworker må du gjennomføre en ferdighetsvurdering. Jobber kan utføres fra hvor som helst når som helst.

Quicktate eller iDictate

Quicktate og iDictate er partnertranskripsjonsselskaper som leverer transkripsjon av taleposter og annet lydinnhold ved å ansette transkriberere som kan jobbe hjemme. Quicktate godtar lydfiler under fem minutter; iDictate godtar filer over fem minutter. Entreprenører betales per ord. En vellykket Quicktate-transkripsjonist kan motta arbeid fra iDictate, som transkriberer et bredere spekter av dokumenter.

Scribie

Scribie ansetter freelance maskinskrivere til å jobbe hjemme med å transkribere lyd- og videofiler. Filer er vanligvis seks minutter eller mindre. Arbeid er tilgjengelig etter førstemann-til-mølla-prinsippet på Scribies nettsted ; uavhengige entreprenører betales $5-$25 per time transkribert lyd. Alt arbeid vurderes etter en fempunktsskala, og du må holde deg over karakteren 2,75 for å fortsette å jobbe som transkriberende.

SigTrack

SigTrack crowdsourcer dataregistreringsarbeidere for å behandle velgerregistreringer og underskrifter på underskriftskampanjer. Opplæring gis etter at registreringen er godkjent. Betaling skjer per stykk, justert for nøyaktighet og gjøres via PayPal. Uavhengige entreprenører trenger ikke tidligere erfaring og må fremlegge bevis på lovlig opphold i USA.

Arbeidsløsninger

Arbeidsløsninger ansetter uavhengige kontraktører for jobb-at-home dataregistrering jobber. Entreprenører leies inn både i USA og over hele verden. Arbeidstakere betales per prosjekt og fakturerer Working Solutions annenhver uke. Selskapet tilbyr også callsenter og redigeringsjobber.