Jobbsøking

Beste jobbsider på nybegynnernivå for nyutdannede og nye alumner

Finn din første jobb og start din karriere sterkt

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Med 61 % av jobbene på nybegynnernivå som krever tre års erfaring, kan det å søke etter en nybegynnerjobb være helt topp 22.Hvordan kan noen med liten eller ingen arbeidserfaring få jobb hvis hver oppføring krever tidligere erfaring? Det er her jobbsider på nybegynnernivå kommer inn. Takket være avanserte søkefiltre, nettverksfunksjoner og proprietære matchingsalgoritmer, er jobbsider på startnivå godt utstyrt for å hjelpe enhver nyutdannet med å starte karrieren.

For å finne de beste jobbnettstedene for høyskoleutdannede, undersøkte vi over 15 forskjellige nettsteder og evaluerte hver basert på deres evne til å hjelpe jobbsøkere på nybegynnernivå med å finne muligheter. Nettstedene vi valgte som de beste var de med det høyeste antallet og det største utvalget av oppføringer og bransjer som ble servert, var de enkleste å bruke og hadde de laveste kostnadene, i tillegg til å skryte av solid rykte blant brukerne.

8 beste jobbsider på nybegynnernivå for nyutdannede og nyutdannede: Finn din første jobb og start din karriere

Beste jobbsider på nybegynnernivå for nyutdannede og nye alumnerSe altBeste jobbsider på nybegynnernivå for nyutdannede og nye alumner

Best sammenlagt : Faktisk


Faktisk

Faktisk

Registrer deg nå

Indeed ble grunnlagt i 2004 og er nå det største jobbnettstedet i verden, med 250 millioner månedlige brukere med 10 nye stillingsannonser lagt til per sekund.Selv om det ikke markedsføres spesifikt mot jobbsøkere på nybegynnernivå, valgte vi Indeed som det beste generelle nettstedet for høyskolekandidater på grunn av størrelsen, antall bransjer som betjenes og hastigheten som nye jobber legges til.

Ved å bruke Indeed kan jobbsøkere finne åpne stillinger på inngangsnivå i nesten alle bransjer, inkludert, men ikke begrenset til, kundeservice, finans, helsevesen, markedsføring, eiendom og salg. For å finne startnivåstillinger kan søkere skrive inn ønsket stillingstittel og bransje med søkeordene entry level eller junior lagt til, eller de kan velge Entry Level fra rullegardinmenyen under Experience Level-filteret.

Faktisk er det veldig enkelt å bruke og det er helt gratis. Du trenger ikke registrere deg for en konto for å bruke plattformen, men en konto lar deg registrere deg for e-postvarsler når nye jobber legges ut, laste opp CV-en din, samt sende og motta meldinger fra rekrutterere. Indeed har også et lønnssøkeverktøy og en seksjon for bedriftsanmeldelser, slik at du kan lese om andres erfaringer ved selskapene du er interessert i før du søker på en jobb eller godtar et tilbud.

Runner-Up,Best sammenlagt : CollegeGrad


CollegeGrad

CollegeGrad

Registrer deg nå

CollegeGrad ble opprettet i 1995 og er den eneste av tre originale jobbsider for jobbsøkere på nybegynnernivå som fortsatt er i drift.Det er nå nummer én på entry-level jobbside for nylige alumner i henhold til Alexa-rangeringer.Til tross for sitt rykte og spesialisering i stillinger på startnivå, rangerte vi CollegeGrad som nummer to fordi det har langt færre oppføringer enn Indeed.

Det kunne ikke vært enklere å søke etter jobber på startnivå på CollegeGrad. Bare skriv inn ønsket rolle og plassering og merk av i boksen ved siden av søkefeltet som sier Entry Level. Hvis du gjør det, vil du sikre at bare startnivåjobber vises i søkeresultatene. Du kan også opprette en konto for å opprette tilpassede jobbvarsler og fullføre en profil for å hjelpe potensielle arbeidsgivere med å finne deg.

CollegeGrad er gratis å bruke og er en fantastisk ressurs for å finne jobber på tvers av dusinvis av forskjellige bransjer, inkludert, men ikke begrenset til, arkitektur, utdanning, ingeniørfag, finans, menneskelige ressurser, IT, markedsføring og salg. Nyutdannede studenter sier at de elsker hvor enkelt det er å bruke, og kvaliteten på mulighetene som presenteres er vanskelig å slå.

Best for eksterne jobber på inngangsnivå : FlexJobs


FlexJobs

FlexJobs

Registrer deg nå

FlexJobs ble grunnlagt i 2007 og ble opprettet for å være det fremste jobbsøkesenteret for legitime muligheter for å jobbe hjemmefra.Det er nå det største nettstedet for eksterne jobber, med nesten 30 000 aktive oppføringer med ansettelsesinformasjon om mer enn 50 000 selskaper.Vi valgte FlexJobs som det beste nettstedet for eksterne jobber på nybegynnernivå fordi hver stilling som er oppført er grundig undersøkt for å sikre en svindelfri opplevelse.

FlexJobs tar $24,95 for et en-måneders medlemskap, $39,95 for et tre-måneders medlemskap, og $59,95 for et år langt medlemskap for å søke på oppføringer. Det er også en månedslang gratis prøveversjon som lar deg få tilgang til noen av FlexJobs sine ressurser. FlexJobs bruker inntektene fra sine betalte abonnementer til å betale forskningsteamet sitt for å undersøke hver mulighet det legger til nettstedet. Dette sikrer at hver oppføring på FlexJobs er legitim, noe som bidrar til å forhindre at jobbsøkere på nybegynnernivå faller for vanlige jobbsvindel. Alle FlexJob-medlemmer har tilgang til oppføringer på tvers av over 50 kategorier, for eksempel utdanning, ingeniørfag, finans, menneskelige ressurser, juss, oversettelsestjenester, skriving og webdesign.

FlexJob-medlemskapet ditt låser ikke bare opp for tilgang til gode muligheter for å jobbe hjemmefra, det låser også opp eksklusive rabatter på produkter og tjenester som skatteprogramvare, nye bærbare datamaskiner og profesjonell karriereveiledning. Jobbsøkere siterer FlexJobs for å gi dem trygghet under jobbsøking og skryter av de godt kuraterte oppføringene.

Best for usikre karriereveier : Avenica


Avenica

Avenica

Registrer deg nå

Avenica ble opprinnelig grunnlagt i 1998 som et bemanningsbyrå på inngangsnivå kalt GradStaff, men ble omdøpt til Avenica (fra de franske ordene for fremtid og karriere) etter å ha blitt kjøpt opp av University Ventures i 2017.Takket være en proprietær atferdsintervjuprosess hjelper Avenica arbeidssøkere på nybegynnernivå med å starte meningsfulle karrierer, noe som gjør det til det beste valget for nyutdannede som er usikre på deres fremtidige karriereveier.

Avenica jobber med høyskolekandidater for å utnytte deres styrker, personlighet, karriere og organisasjonsform, og langsiktige mål gjennom individualisert coaching. For å få en jobb gjennom Avenica, må du bli lagt til talentnettverket deres ved å fylle ut et kort skjema på nettsiden deres og snakke med en medarbeider. Når teamet på Avenica har en bedre følelse av hvem du er og hva du kan gjøre, vil de hjelpe deg med å finne åpne nybegynnerjobber som matcher dine ferdigheter. Til tross for den mer personlige prosessen, er Avenica 100 % gratis å bruke for alle jobbsøkere på nybegynnernivå.

Best for oppstartsjobber på startnivå : Engleliste


Engleliste

Engleliste

Registrer deg nå

AngelList ble grunnlagt i 2010 som en måte å gjøre det enklere for startups å ansette kvalitetstalenter.Vi valgte AngelList som det beste nettstedet for oppstartsjobber på startnivå, fordi det ikke bare er klarert av over 100 000 oppstarter i alle størrelser, AngelList gir et uovertruffent nivå av åpenhet ved å gi kandidater lønnsområder og aksjealternativer på forhånd. Det lar også jobbsøkere nå ut til administrerende direktører og ansettelsesledere direkte, noe som gjør det til et verdifullt nettverksverktøy for jobbsøkere på nybegynnernivå som ønsker å bryte inn i sitt valgfelt.

For å finne roller på inngangsnivå på AngelList må du først opprette en pålogging og fullføre profilen din. Du kan bla gjennom ledige stillinger etter stillingstittel, plassering og tidsforpliktelse (heltid, deltid, internship, etc.). Hvis du skriver inn inngangsnivå i søkefeltet, vil det hjelpe å samle inn posisjoner på inngangsnivå, og det samme vil velge 0-1 års erfaring under filtre. AngelList henvender seg til mange sektorer innen teknologi, for eksempel nettpublisering, mote, helse og fintech.

Med AngelList trenger du ikke å sende inn en standard CV for hver stilling. Profilen din på nettstedet fungerer som CV-en din i stedet, så å fylle den helt ut er nøkkelen til å finne suksess på plattformen. For hver jobb du søker på, må du skrive et følgebrev som forklarer hvorfor du passer godt for rollen. Alle følgebrev må skrives i tekstboksen levert av plattformen; du vil ikke kunne laste opp noen eksterne filer. AngelList vil også fortelle deg navnet og tittelen på personen som skal lese innsendingsmaterialet ditt, noe som vil tillate deg å skreddersy søknadsmaterialet mer nøyaktig.

AngelList er helt gratis å bruke og en kraftig måte å starte samtaler og nettverk med oppstartsgründere.

Best for nettverk : LinkedIn


LinkedIn

LinkedIn

Registrer deg nå

LinkedIn ble lansert i 2002 og er nå den største profesjonelle nettverksplattformen.Med nesten 800 millioner registrerte brukere fra hele verden, fungerer LinkedIn som en database for åpne muligheter, en digital CV og et sosialt nettverk i ett. På grunn av sosiale nettverksfunksjoner lar LinkedIn deg legge til rekrutterere og andre personer av interesse til ditt virtuelle nettverk, noe som gjør det til det beste jobbnettstedet for nettverksbygging.

Din LinkedIn-profil fungerer som en offentlig digital CV og portefølje. Den blir også sendt til rekrutterere når du har søkt på en rolle, så det er viktig å ta tid og krefter på å sørge for at den er detaljert, nøyaktig og optimalisert for søk. Det er gratis å lage en profil, søke muligheter og utvide nettverket ditt, men LinkedIn tilbyr også et Premium-medlemskap. Med et Premium-medlemskap kan du se hvem som har sett på profilen din, detaljert innsikt om de andre søkerne som søkte på jobber du er interessert i, og muligheten til å sende meldinger til personer utenfor ditt nærmeste nettverk.

LinkedIn er spesielt verdifull for jobbsøkere på nybegynnernivå fordi du kan bruke den til å sende tilkoblingsforespørsler (ligner på Facebook-venneforespørsler) for å utvide ditt profesjonelle nettverk, selv om du ikke personlig kjenner noen som jobber i ønsket felt. Du kan knytte forbindelser med mennesker i drømmerollene eller -bransjene dine for å få verdifull innsikt, finne mentorer og snuble over muligheter som ikke er oppført andre steder.

Best for korttids-/sesongjobber : CoolWorks


CoolWorks

CoolWorks

Registrer deg nå

Siden 1995 har CoolWorks vært stedet for sesongbaserte jobber på hoteller, leirer, nasjonalparker, rancher og mer, med mål om å vekke lidenskap, eventyr og forbindelser for tusenvis av arbeidere årlig.På grunn av deres klare engasjement og dedikasjon til å koble folk til livsendrende sesongopplevelser, valgte vi CoolWorks som det beste jobbstedet for sesongbaserte jobber på nybegynnernivå.

For å starte søket på CoolWorks kan du filtrere jobber etter kategori, sesong eller sted. Noen jobber varer bare i én sesong, det vil si sommer eller vinter, mens andre er helårsstillinger. Siden de fleste arbeidsgivere på CoolWorks er i gjestfrihets-/reisebransjen, er et stort flertall av stillingene på CoolWorks gjestfrihets-/servicerelaterte, slik som kokker, bartendere, husassistenter og resepsjonsbetjenter. Du kan også sortere etter arbeidsgivere som stiller med bolig kontra de som ikke gjør det. Mange jobber på CoolWorks kommer med gratis eller rimelig overnatting, så du trenger ikke å bekymre deg for å finne et sted å bo i nærheten av jobbstedet. Det er ingen utpekte filtre for stillinger på inngangsnivå, men å skrive inn inngangsnivå i søkefeltet vil returnere jobber som ikke krever noen tidligere erfaring. Hver arbeidsgiver vil kreve forskjellige trinn for å fullføre en søknad; noen kan kreve en CV og følgebrev, mens andre kan kreve en telefonsamtale.

Det er helt gratis å bruke CoolWorks, men husk at du mest sannsynlig må dekke kostnadene ved å reise til arbeidsstedet hvis du får en stilling.

Best for individualisert rekruttering : Speidet


Speidet

Speidet

Registrer deg nå

Scouted ble født ut av en frustrasjon med typiske ansettelsesprosesser, og ble grunnlagt i 2015 med mål om å endre rekrutteringen til det bedre.I stedet for å bli dømt basert på en CV og følgebrev, hjelper Scouteds kunstige intelligens å finne den beste matchen. Scouteds matchmakingstilnærming og karrierecoaching gjør det til det beste valget for individualisert rekruttering av nyutdannede.

Du kan bygge profilen din på Scouted ved å laste opp CV-en din, legge til lenker til porteføljer, nettsteder eller andre plattformer som LinkedIn, og viktigst av alt, svare på Scouteds virtuelle intervjuspørsmål. Når du har fullført profilen din, kan du søke på jobber med bare ett klikk for å se om du blir matchet.

Vanlige spørsmål

Hva er jobbsøkesider?

Jobbnettsteder fungerer som både søkemotorer og databaser for åpne jobber. Utover det tilbyr noen tilleggstjenester for jobbsøkere, som avanserte nettverk funksjoner og intervju coaching . Jobbsider på startnivå kan hjelpe kandidater med et hvilket som helst utdanningsnivå med å finne arbeid i enhver sektor, med liten eller ingen tidligere jobberfaring. Alle som aktivt søker etter en nybegynnerjobb bør sterkt vurdere å bruke et jobbnettsted for å finne så mange relevante muligheter som mulig.

Hvordan fungerer jobbsider for startjobber

De fleste jobbsider er gratis å bla gjennom og bruke. Noen jobbsider krever en forhåndsbetaling for å låse opp fulle surferettigheter. Det er ingen garanti for at du vil få en stilling gjennom en jobbside enten du bruker en gratis eller betalt tjeneste.

For å finne startnivåjobber på de fleste nettsteder kan du skrive inn startnivå i søkefeltet eller bruke filtre for å fjerne eventuelle jobbmuligheter på høyere nivå. Etter at du har sendt inn søknaden din via en jobbside, vil en ansettelsesleder eller rekrutterer gjennomgå den og kontakte deg hvis den samsvarer med det de leter etter. Noen plattformer lar arbeidsgivere nå ut til kvalifiserte kandidater selv om de ennå ikke har søkt på en ledig stilling i selskapet.

Hvor mye koster jobbsider?

De fleste jobbsider er helt gratis å bruke, men det er noen få utvalgte som krever medlemsavgift. Medlemsavgifter kan variere fra $8,99 per uke til $59+ per år.

Er det verdt det å bruke en jobbside for entry-level jobber?

Åpne stillinger kan bli funnet gjennom høgskolens karrieresenter, sosiale medieplattformer eller på bedriftens nettsteder, men det er alltid et smart trekk å utvide søket ditt så mye som mulig. Arbeidsplasser sorterer gjennom tusenvis av åpninger og plasserer dem på ett praktisk sted. Dette sparer deg ikke bare massevis av tid og energi, men det kan også introdusere deg til muligheter du ellers kanskje ikke hadde funnet. De fleste jobbsider på nybegynnernivå er gratis å bruke.

Hvordan vi valgte de beste jobbsidene på nybegynnernivå

Vi gjennomgikk 15 jobbnettsteder før vi valgte de beste. Vi så på antall oppføringer, brukervennlighet, kostnader, avanserte funksjoner, bransjer som betjenes og omdømme. Vi følte at dette var de viktigste funksjonene å se på når vi skulle velge de beste jobbsidene på nybegynnernivå.

Artikkelkilder

 1. Society of Human Resource Management. Erfaringskrav på startnivå kan skade ansettelsen din . Åpnet 16. januar 2022.

 2. Faktisk. ' Om Indeed .' Åpnet 16. januar 2022.

 3. Faktisk. ' Vårt firma - faktisk .' Åpnet 16. januar 2022.

 4. Høyskoleutdannet. ' Om CollegeGrad.com .' Åpnet 16. januar 2022.

 5. Høyskoleutdannet. ' Om CollegeGrad.com .' Åpnet 16. januar 2022.

 6. FlexJobs. ' Hvor kom FlexJobs fra? .' Åpnet 16. januar 2022.

 7. FlexJobs. ' Tips for FlexJobs Jobbsøk .' Åpnet 16. januar 2022.

 8. PR Newswire. National Entry-Level Rekrutteringsfirma GradStaff kjøpt opp av University Ventures for å akselerere utviklingen av høyskole-til-karriere-veier . Åpnet 16. januar 2022.

 9. Engleliste. ' Hva er AngelList? .' Åpnet 16. januar 2022.

 10. LinkedIn. ' Om LinkedIn .' Åpnet 16. januar 2022.

 11. Coolworks. ' Om CoolWorks .' Åpnet 16. januar 2022.

 12. Speidet. ' Kunngjøring: Scouted, A Recruiter.com Company ' Åpnet 16. januar 2022.