Salg

De beste salgsjobbene på inngangsnivå

I en perfekt verden vil din første salgsjobb betale en sekssifret base, tilbud ubegrenset inntektspotensial gjennom en rik kompensasjonsplan, ha store fordeler, og være i en bransje du elsker. Men for de som bor i den virkelige verden og ønsker å få sin første salgsjobb, er det salgsjobber og bransjer som kan hjelpe deg med å starte karrieren din.

Provisjonsbaserte stillinger

Kunder rådgivende selger i butikk for kjøkkenvasker

Westend61 / Getty Images

Kun provisjonsstillinger er på toppen av denne listen fordi de som lykkes med ren provisjon -baserte salgsstillinger er ofte de best betalte og mest vellykkede selgere. Det krever mot, selvtillit og en sterk arbeidsmoral for å starte din salgskarriere i en posisjon som kun betaler på ytelsen din. Men å ta risikoen kan ikke bare være givende, men det kan gi deg den beste salgsopplevelsen og dermed en sterk start på karrieren.

Innsidesalg

Innsidesalg er et raskt voksende segment av salgsbransjen som byr på utfordringer og rikelig med opplæring som kan føre til en høyt betalte karriere. Det kan lære deg kritiske salgsferdigheter som du trenger gjennom hele karrieren. Ikke bare vil du bli utsatt for avvisning regelmessig, du vil motta ubegrenset på jobb salgstrening og få erfaring med å håndtere alle typer kunder.

Vær imidlertid selektiv når du vurderer en innvendig stilling , ettersom mange ikke krever noe mer enn å ringe hundrevis av mennesker om dagen og prøve å selge et produkt eller en tjeneste som ikke holder det de lover. ?

Forsikringssalg

Forsikringsbransjen er kjent for å ansette uerfarne salgsrepresentanter til salgsstyrken. Når den er ansatt, vil en ny agent motta opplæring og ha gode muligheter til å jobbe med å forbedre sin prospektering, presentasjon og avsluttende ferdigheter .

Mens forsikringssalg er en flott inngang til en salgskarriere, er det også en fantastisk karrieremulighet for de som kan klare seg gjennom de ofte vanskelige og utfordrende første årene.

Mange startnivåstillinger i forsikringsbransjen er 100 % provisjonsbaserte. Hvis du får en salgsposisjon på inngangsnivå i forsikring som inkluderer en grunnlønn , ikke bli overrasket om grunnlønnen er midlertidig og du snart vil være 100 % provisjonsbasert.

Detaljsalg

Internett har hatt en varig og dyp effekt på detaljhandelen, men det betyr ikke at en salgsposisjon på inngangsnivå i detaljhandelen ikke er verdt å vurdere.

Timene dine vil sannsynligvis inkludere netter, helger og helligdager, og du vil sannsynligvis ikke tjene høy inntekt. Du vil imidlertid ha mange muligheter til å forbedre dine rapportskapende ferdigheter og avsluttende ferdigheter, og vil lære verdien av å jobbe lange timer.

En detaljhandelsposisjon på inngangsnivå som gir muligheter for læring og vekst kan føre til en vellykket langsiktig karriere med en betydelig inntekt.

Mobiltelefonsalg

Mens mobiltelefonsalgsstillinger kan virke helt detaljhandelsbaserte, har flere salgsstillinger en utenfor eller business-to-business (B2B) komponent.

Selger mobiltjenester, telefoner , og andre leverandørleverte tjenester til lokale bedriftseiere kan gi deg en sterk introduksjon til verden av eksternt salg. Produktetterspørselen er høy, så vel som konkurransen fra andre konkurrenter som ønsker å tjene penger. Du kan få betydelig erfaring med å lære hvordan du kan overbevise kunder om å bli lojale brukere av produktene og tjenestene dine.

Eiendomssalg

Å selge eiendom er en annen stilling du kanskje vil vurdere. Du kan enten representere kjøperen eller selgeren av en eiendom som kjøps- eller noteringsagent. Mens du får opplæring på jobben, må du det ta et opplæringskurs , bestå en test og få lisens til å øve. Sjekk staten din for spesifikke krav.

Å jobbe med kjøpere og selgere gir deg verdifull salgserfaring, ettersom du lærer hvordan du kan overbevise kjøpere om å kjøpe attraktive eiendommer. I tillegg vil du bestemme hvordan du skal utvikle strategier for å generere ny virksomhet, for eksempel nettverksbygging, flyers og kampanjer.

Når det gjelder inntjening, mens noen meglerhus går over til en mer lønnsbasert struktur, opererer flertallet av meglerhusene fortsatt under et provisjonsbasert system. Derfor er lønnen din basert på hvordan provisjonen deles med meglerhuset ditt.

Konklusjon

Vellykkede selgere har sterke mellommenneskelige, kommunikasjons- og lytteferdigheter, og er dyktige til å tiltrekke og holde kunder interessert. De er motstandsdyktige i møte med avvisning og håndterer alle salgsargumenter med selvtillit. Med de riktige ferdighetene, produktkunnskapene og initiativet kan en jobb i salg føre til en vellykket, lukrativ langsiktig karriere.