Karriere Planlegging

Beste sertifiseringsprogrammer for Executive Coaching

Hvordan komme i gang som coach

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

En executive coach er en person hvis rolle er å hjelpe ledere med å identifisere deres lederskapsstyrker, bygge deres organisasjon og karriere, enten det er en bedriftsleder eller bedriftseier. Noen ledere jobber innenfor større organisasjoner som en del av menneskelig ressurs-, faglig utvikling eller talentledelse, der mange ledere jobber alene som gründere og hjelper bedriftseiere og bedriftsledere med å maksimere sine styrker.

Vi evaluerte over 50 sertifiseringsprogrammer for ledere over hele verden og fant ut at den beste ledercoach-sertifiseringen gir deg verktøy for ledercoaching, beste praksis-metoder, praksis og tilbakemeldinger, og umiddelbar troverdighet hos kundene dine. Les videre for våre valg for de beste sertifiseringsprogrammene for leder coaching.

Beste sertifiseringsprogrammer for Executive Coaching for 2022

Beste sertifiseringsprogrammer for Executive CoachingSe altBeste sertifiseringsprogrammer for Executive Coaching

Best sammenlagt : Institutt for Executive Coaching and Leadership


Institutt for Executive Coaching and Leadership

Institutt for Executive Coaching and Leadership

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Institute of Executive Coaching and Leadership (IECL) er godt anerkjent som et akkreditert treneropplæringsprogram ( ACTP ) og er kjent for å være rimelig, og tilbyr online instruktørledede kurs via Zoom.

Hva vi liker
 • ACTP-akkrediterte instruktørledede kurs tilbys online

 • Fast-track-program tilgjengelig

 • Studer i ditt eget tempo

Hva vi ikke liker
 • IECL coachingtjenester markedsføres primært til Asia-Stillehavsregionen

 • Arrangementer på stedet er basert i Australia, New Zealand, Singapore og Kina

IECL er designet for erfarne trenere. Kursene koster AU$3750 til AU$6200 pluss skatt. IECL-medlemmer belastes lavere priser. Etter å ha betalt den årlige medlemskostnaden, vil du fortsatt komme foran. IECL tilbyr imidlertid gratis materiale som en blogg, podcast og videoer for å lære mer om coaching eller for å få tilbakemeldinger om praksis for utøvende coaching.

Når du blir student, vil du ha fordelen av et coachingnettverk (IECL Academy) med tilgang til praksisfellesskap, alumni og ressurser for å støtte din utøvende coachingpraksis.

IECL Academy inkluderer et e-læringsprogramvaresporingssystem for å administrere treningsfremgangen din for hva som er fullført og kursaktiviteter som ennå ikke er gjort. Du vil delta i en jevnaldrende gruppe med medelever, som deler tilbakemeldinger via nettdiskusjoner.

IECL-kurset og sertifiseringen er tilgjengelig for ledere over hele verden, og det forbereder eleven på mer avansert utdanning.

Runner-Up,Best sammenlagt : Coach Training Alliance


Coach Training Alliance

Coach Training Alliance

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Coach Training Alliance er vår andreplass på grunn av mangfoldet av ICF-trenersertifiseringsprogrammer som er tilgjengelige, og du vil finne workshops som vil forberede deg til å coache enkeltpersoner og grupper, starte din egen executive coaching-bedrift eller publisere din første bok.

Hva vi liker
 • Instruktørledet telekurs med ukentlige samtaler og veiledning over en seks måneders periode

 • Er akkreditert og oppfyller standardene til ACSTH og ICF

 • Inkluderer ferdigheter for forretningsbygging for de som ønsker å starte sitt eget firma

Hva vi ikke liker
 • Kursene er mer rettet mot de med en eller annen form for yrkeserfaring

 • Deltakerne registrerer seg for en fast kurstidsramme, ikke i eget tempo

 • Helt online uten tilgjengelige nettverksøkter på stedet

Advanced Executive Coach-sertifiseringen forbereder eleven på ICF-sertifisering. Du vil motta en gratis vurdering for å finne ut om du har det som trengs for å bli en utøvende coach. I tillegg tilbyr Coach Training Alliance gratis workshops, for eksempel Becoming a Coach-verkstedet for å lære mer om programmet før du melder deg på. Det tilbyr også Det sertifiserte trenerprogrammet .

Coach Training Alliance tar $149 for Executive Coaching Workshop. Certified Coach-programmet koster nesten $3600 og Advanced Executive Coach-sertifiseringen koster minst så mye, om ikke mer.

Deltakerne gir strålende anmeldelser, siterer solide instruktører og et positivt læringsmiljø.

Best for høyskolestudenter : College of Executive Coaching


College of Executive Coaching

College of Executive Coaching

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: For utdannede, erfarne og senior fagfolk og bedriftseiere, gir College of Executive Coaching en rask måte å legge til ICFs PCC- eller BCC-legitimasjon til din eksisterende grad og sertifiseringer.

Hva vi liker
 • Støtter trenere innen flere disipliner, det vil si helsevesen, intern coaching, psykologi

 • Tilbyr live workshops med erfarne, engasjerte fakulteter

 • Tilbyr verdiøkende sertifiseringer som EQ, Strengths og Supervision Certifications

Hva vi ikke liker
 • Krever en høyere grad eller studere for en

 • Dyrere enn noen av de andre programmene

College of Executive Coaching støtter postgraduate studenter for å oppnå deres ICF Professional Coach-sertifisering ( PCC ) eller styresertifisert trener ( BCC ) med en rekke alternativer, inkludert et intensivt kortkurs, et to ukers nettprogram og flere virtuelle kurstilbud.

Sertifiseringsprogrammet er imidlertid kostbart, og koster litt over $10 000, som kan betales i to avdrag. Hvis du betaler i sin helhet, betaler du litt mindre enn $10 000. Andre programmer koster vanligvis noen tusen hver.

College of Executive Coaching ble grunnlagt av Dr. Jeffrey E. Auerbach som har vært trener siden 1986.Studenter liker fokuset på etiske standarder og innhold av høy kvalitet undervist av instruktører på PhD-nivå. Online firmaanmeldelser er stort sett positive, og merker de kraftige læringsopplevelsene og bredden av verktøy.

Beste lavprisalternativ : Akademiene Inc.


Akademiene Inc.

Akademiene Inc.

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Akademiene er vårt beste rimelige alternativ på grunn av dets rimelighet, lille klasseromsstørrelse og nettbaserte program som kan fullføres på åtte til 12 uker.

Hva vi liker
 • Online program kan fullføres på noen få timer i uken ved å bruke Zoom

 • Du kan få et executive coaching sertifikat for billigere enn de fleste konkurrenter

 • En-til-en online opplæring er tilgjengelig for de som ikke kan delta på planlagte økter

Hva vi ikke liker
 • Mer enn ett kurs kreves for å oppfylle ICF-forutsetninger for ACC, PCC eller MCC

 • Liveundervisning tilbys to timer i uken på en fast dag og tid

 • Online anmeldelser er knappe og inkonsekvente

Kurs gjennom The Academies, LLC koster ofte fire betalinger på $675 eller én betaling på $2597, men noen er litt mer eller mindre. Men før du klikker på lenken for å melde deg på klassen, kan du ikke se hverken prisen eller timeplanen.

Klassene holdes en gang i uken i to timer på Zoom, basert på instruktørenes tilgjengelighet. Det er Sertifisert leder- og lederutviklingscoach opplæring resulterer i et proprietært sertifikat, samt fungerer som 30 timer mot en ICF-sertifisert trenerbetegnelse.

Akademiene er basert i USA. Det ble lansert av Susan Britton, en ICF-sertifisert Professional Certified Coach (CCC) og forfatter av syv karrierebøker.I tillegg til Certified Executive & Leadership Development Coach-programmet, tilbyr det en Career Management Coach-sertifisering og et Brain-Friendly Job Search Coach-sertifiseringsprogram.

Akademistudentene vurderer det høyt. Mange av de elektroniske vitnesbyrdene vitner om lederskapet til administrerende direktør i tillegg til kvaliteten på treningsprogrammene for executive coaching, kommenterer den tilpassede tilnærmingen, robuste verktøy og globalt fokus.

Best for trenere uten grad : Co-Active Training Institute


Co-Active Training Institute

Co-Active Training Institute

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Co-Active Training Institute er mer kostbart på grunn av de nødvendige akademiske kursene og praksisene som kreves, men kan være raskere og rimeligere enn å tilbringe fire til seks år på et universitet.

Hva vi liker
 • Virtuell trening tilbys med ukentlige online økter

 • Programinnholdet er akkreditert av ICF

 • Omfattende opplæring i flere trinn

Hva vi ikke liker
 • Langsiktig engasjement over mange måneder

 • Co-Active er et av de dyrere sertifiseringsprogrammene for ledere

Hvis du ikke har en høyskolegrad og starter fra bunnen av, vil du sette pris på en-til-en-sertifiseringen og personlig tilbakemelding i tillegg til et profesjonelt nettverk levert av Co-Active Training Institute. Disse fordelene kan garantere kostnadene på over $12 000, da du kan fullføre programmet mens du jobber eller administrerer coachingvirksomheten din.

Co-Active Training Institute krever at du jobber med en profesjonell coach gjennom deres organisasjon eller en PCC eller MCC sertifisert av ICF. Å betale for en time-per-måned coaching vil øke de totale kostnadene. Høyskolepoeng er tilgjengelig for de som ønsker å legge til executive coaching til et eksisterende studieprogram.

Co-Active Training Institute mottar sterke tredjeparts kundeanmeldelser som fremhever dets nytte i å utvikle og anvende innsikt og effektiv kommunikasjon. Hvis du mangler en høyskolegrad, kan det være et av de få ICF-akkrediterte executive coaching-programmene som er tilgjengelige for deg.

Best for profesjonelle arbeidere : Senter for Executive Coaching


Senter for Executive Coaching

Senter for Executive Coaching

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Senter for Executive Coaching tilbyr fleksible læringsalternativer tilgjengelig for fagfolk uavhengig av hvor de bor eller jobber.

Hva vi liker
 • Programmet kan fullføres på to til fire måneder

 • Ukentlige webinarer eller gå i ditt eget tempo med innspilt webinarinnhold

 • Fjernundervisning tilgjengelig sammen med en proprietær lærebok

Hva vi ikke liker
 • ICF-betegnelse krever deltakelse i live webinarer og veiledet coaching

 • Kostbar

Senter for Executive Coaching er best for arbeidende profesjonelle, ettersom du kan få trenerbeviset ditt uavhengig av hvor du bor eller jobber. De som har en mastergrad kan raskere sin ICF-betegnelse. Forutsetningene er imidlertid fleksible basert på din arbeids-/livserfaring. En tidligere grad er ikke obligatorisk.

Avhengig av treningsformatet du velger, betaler du mellom $5000 og $7500 for treneropplæringsprogrammet. Men du vil motta Center for Executive Coaching proprietære systemer, som The Leadership Dashboard og KPIer, i tillegg til innhold som kreves for å oppnå ICF-sertifisering.

Online anmeldelser for Center for Executive Coaching er førsteklasses, selv på industrisider som Society for Human Resources Management (SHRM), hvor deltakerne vurderer det høyt, og viser sertifiseringsforberedelser og -praksis og profesjonelle instruktører.

Når du har registrert deg, vil du ha tilgang til et medlemsområde med et just-in-time bibliotek og en rekke verktøy for vurdering av ledere og ledere du kan bruke i din coachingpraksis.

Beste akademiske sertifiseringsprogram : Royal Roads University


Co-Active Training Institute

Co-Active Training Institute

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Royal Roads University Graduate Certificate in Executive Coaching oppfyller ACTP-kravene gjennom ICF. Nyutdannede vil motta sine PCC-timer i tillegg til Certified Executive Coach-betegnelsen.

Hva vi liker
 • Seks måneders akkreditert blandet læringsprogram

 • Overførbare studiepoeng kan bidra til en mastergrad

 • Økonomisk støtte tilgjengelig

Hva vi ikke liker
 • En egen søknadsprosess kreves for å søke om ICF-sertifisering


 • Klassepåmelding er på et akademisk kalenderår (april, august, januar)

 • Dyrere enn mange av de ikke-akademiske executive coaching-programmene

Påmelding til graduate-programmet ved Royal Roads University, som alle universitetsprogrammer, krever en eksisterende grad. Kostnader for hele programmet løper mellom ca $10 000 og $12 000 avhengig av om du er en nasjonal eller internasjonal student. Selv om det ikke spesifiseres, er dette sannsynligvis kanadiske dollar ettersom universitetet ligger i Canada. Selv om Royal Roads University ligger i Canada, er studiepoeng overførbare og økonomisk støtte kan være tilgjengelig.

Selv om pensum, tidsramme, påmeldingsprosess og sertifiseringer ligner på programmer ved USA-baserte skoler som George Washington University eller New York University, er kostnadene for executive coach-sertifisering mye lavere ved Royal Roads University.

Best for global sertifisering : Academy of Executive Coaching Limited


Academy of Executive Coaching Limited

Academy of Executive Coaching Limited

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Academy of Executive Coaching Limited (AoEC) tilbyr Practitioner Diploma i Executive Coaching samt akkreditering gjennom tre internasjonale coachingorganisasjoner inkludert International Coaching Federation (ICF), European Mentoring and Coaching Council (EMCC), og Association for Coaching (AC).

Hva vi liker
 • Kursinnholdet er akkreditert av ICF, EMCC og AC

 • Både personlig klasserom (verdensomspennende steder) og virtuelle kurs på nett tilbys

 • Kurset kan fullføres på så lite som fire måneder

Hva vi ikke liker
 • Krever grad eller tilsvarende bransjeerfaring

 • Kanskje ikke har stor navngjenkjenning

 • Kurs på stedet krever reise og overnatting

Fordelen med AoEC er at sertifiseringen er fornybar og opplæringen du mottar er anerkjent av flere akkrediterte treneropplæringsorganisasjoner. De verdensomspennende stedene gjør dette robuste programmet tilgjengelig for studentdeltakere i Polen, Irland, UAE og Storbritannia, som eksempler.

Du kan velge enten klasserom eller online alternativer, og kostnaden på 4500 GBP er rimeligere enn å delta på et lignende program ved et universitet. Kursdeltakere vurderer akademiet positivt, og legger merke til coachingmodellene og balansen mellom teori og praksis.

AoEC ble grunnlagt i 1999, har 14 lokasjoner globalt, og har trent over 13 000 mennesker over hele verden.Det gir sine studentstudenter en kunnskapsbank full av podcaster, videoer og veiledningsverktøy for beste praksis.

endelig dom

Det beste sertifiseringsprogrammet for ledere trener er det som hjelper deg med å vurdere din coachingkompetanse og gir praktisk tilbakemelding i tillegg til klasseromsinnhold. Enten proprietære programmer, globale akkrediterte universiteter eller en franchise kan være hensiktsmessig avhengig av dine ledere coaching mål.

Prisene og kvaliteten på sertifiseringsprogrammene for executive coaching varierer like mye som selve sertifiseringene. Noen krever at du begynner med en mastergrad, mens andre er åpne for alle med erfaring og interesse. Sørg for å velge et program som samsvarer med akkrediteringskravene til en coachingorganisasjon som betjener ditt geografiske område.

Sammenlign leverandører

Beste Executive Coach-sertifiseringsprogrammer
Program Kategori Kostnad/Tidsramme
Institutt for Executive Coaching and Leadership Best sammenlagt AU$3 750 til AU$ 6200/egen-tempo
Coach Training Alliance Andreplass, best sammenlagt $3600/6 måneder
College of Executive Coaching Best for høyskolestudenter $10 000/3 dager til 4 måneder
Akademiene Inc. Beste lavprisalternativ $2597/2-3 måneder
Co-Active Training Institute Best for trenere uten grad Omtrent $12 000/4-6 måneder
Senter for Executive Coaching Best for profesjonelle arbeidere $5000-$7500/2-5 måneder
Royal Roads University Beste akademiske sertifiseringsprogram $10 000-$12 000 (kanadisk)/6 måneder
Academy of Executive Coaching Limited Best for global sertifisering 4500 GBP/4-6 måneder

Hva er et sertifiseringsprogram for Executive Coaching?

Et sertifiseringsprogram for executive coaching gir deg opplæring og praktisk erfaring for å oppnå akkreditert sertifisering gjennom en coachingorganisasjon. Det er et sertifikat, som en grad eller diplom, som beviser at du har fullført den nødvendige opplæringen og besitter de nødvendige trenerferdighetene.

Generelt bør et sertifiseringsprogram for executive coaching gi:

 • Metoder for å hjelpe deg med å vurdere leder- og lederferdigheter og mål
 • Verktøy for å maksimere lederpotensialet, som strategi og kommunikasjon
 • Ferdigheter til å spore organisatorisk fremgang og individuell måloppnåelse
 • En profesjonell tankegang fokusert på å lytte og få frem det beste i andre

Det er ikke ett byrå som etablerer standarder for sertifisering av ledere eller krever at ledere bruker en bestemt stillingstittel. Ikke desto mindre etablerer executive coach-sertifisering din troverdighet som en forretningskyndig leder som kan gi verktøy og innsikt for å maksimere lederpotensialet for enkeltpersoner og organisasjoner.

Trenger jeg å bli sertifisert som Executive Coach?

Hvis du jobber som leder i en organisasjon, vil arbeidsgiveren din sannsynligvis ønske at du har sertifisering, men ikke alle kunder vil kreve det. De fleste ledere er sertifiserte, selv om sertifiseringskriteriene varierer. Ikke alle sertifiseringer er like anerkjent.

Her er en liste over noen vanlige sertifiseringstitler for ledere som markedsføres av ulike organisasjoner:

 • Styresertifisert trener (BCC) gjennom Center for Credentialing and Education
 • Profesjonell Executive Coach (PCC) gjennom ICF
 • Master Certified Coach (MCC) gjennom ICF
 • EMCC Global Individual Accreditation (EIA) gjennom EMCC
 • EMCC Global Supervision Individual Accreditation (ESIA) gjennom EMCC
 • Sertifisert profesjonell coach (CPC)

Hvis du ønsker å være en executive coach, hjelper det å ha en bachelorgrad og bedrifts- eller forretningserfaring. Executive coach-sertifisering bygger på din bransjeerfaring og utdanning, og forsikrer din arbeidsgiver og klienter om at du besitter ferdighetene og opplæringen de trenger.

Hvor mye koster et sertifiseringsprogram for Executive Coaching?

Et sertifiseringsprogram for executive coaching koster fra $1000 til $20.000 eller mer, med gjennomsnittet mellom $3000 og $5000 for de som allerede har en grad. Det som bidrar til høyere kostnader er den ekstra opplæringen og coachingen du trenger hvis du ikke allerede har en grad. De dyrere programmene gir deg praktisk erfaring og utdanning du trenger for å oppfylle sertifiseringskravene.

Hvordan vi valgte de beste sertifiseringsprogrammene for Executive Coaching

Denne listen over beste leverandør av sertifiseringsprogram for ledere ble opprettet ved å gå gjennom rundt 50 coachingorganisasjoner som spesifikt tilbød sertifiseringsprogrammer for ledere. For å begrense listen, prioriterte vi de som er akkreditert av coachingorganisasjoner i samsvar med deres robuste standarder. Noen av de proprietære treningsprogrammene for ledertrener var imidlertid så robuste at de ble lagt til.

Vi hentet ut alle som var overpriset (noen så høye som $18 000 for et kurs) for å gi deg rimelige alternativer.

Vi har også utelatt treningsprogrammer der detaljer var vanskelige å finne, eller som krevde en hardselgende konsultasjon for å få informasjon om programmet. (Det er vanligvis et tegn på at programmet er overpriset.) Før vi fullførte listen, så vi etter anmeldelser på nettet, Better Business Bureau-rangeringer og tilbakemeldinger fra deltakerne, og eliminerte alle som hadde dårlige rangeringer. Til slutt la vi til en franchise for de hvis primære mål med å oppnå executive coaching-sertifisering er å starte en nøkkelferdig coachingvirksomhet.

Artikkelkilder

 1. College of Executive Coaching. ' Dr. Jeffrey E. Auerbach .' Åpnet 7. januar 2022.

 2. Akademiene. ' Susan Britton .' Åpnet 7. januar 2022.

 3. SHRM Human Resource Vendor Directory. ' Anmeldelser for Center for Coaching-sertifisering .' Åpnet 7. januar 2022.

 4. AoEC. ' Om AoEC .' Åpnet 7. januar 2022.

 5. Losch, Sabine, et al. Sammenligning av effektiviteten av individuell coaching, selv-coaching og gruppetrening: Hvordan lederskap gjør forskjellen. Front Psychol, vol 7, 2016. Besøkt 7. januar 2022.