Prosjektledelse

Beste grunnleggende for ingeniøreksamenforberedende kurs

Bestå FE-eksamenen din første gang

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.Fundamentals of Engineering (FE) eksamen er den første av to eksamener som ingeniører må bestå for å bli lisensierte profesjonelle ingeniører (PE) i USA. Det er faktisk seks separate eksamener som dekker seks ingeniørdisipliner samt en generell eksamen for de som er usikre på hvilken ingeniørkarriere de ønsker å forfølge.

Å ha en PE-lisens kan åpne opp for ingeniører for nye jobbmuligheter og høyere lønn og også gi dem muligheten til å signere og forsegle planer, tegninger og rapporter. Å bestå eksamenen FE og Principles and Practice of Engineering (PE) første gang er avgjørende for ingeniører som ønsker å fokusere eller utvide karrieren raskt.

Fordi hver FE-eksamen er utfordrende og detaljert, tilbyr mange selskaper eksamensforberedende kurs for å hjelpe ingeniører med å bestå eksamenene sine første gang. Vi gjennomgikk over et dusin FE-eksamenforberedende kurs og valgte de beste basert på undervisningsmetodikk, læringsstiler, tilgjengelighet, kostnader og mer. Her er de vi synes er best.

De 6 beste grunnleggende for ingeniøreksamenforberedende kurs i 2022

Beste grunnleggende for ingeniøreksamenforberedende kursSe altBeste grunnleggende for ingeniøreksamenforberedende kurs

Best sammenlagt : PPI2Pass


PPI2Pass

PPI2Pass

Registrer deg nå

Grunnlagt i 1975 og kjøpt i 2018 av Kaplan Professional, tilbyr PPI ingeniør-, arkitektur- og designtestforberedelser, utdanningstjenester og profesjonelle lisensprogrammer.Vi valgte det som det beste totalt sett siden det tilbyr et omfattende, guidet gjennomgangskurs med omfattende studentstøtte og tips og triks for å ta FE-eksamenen.

PPI tilbyr FE eksamensforberedende kurs i alle seks disipliner (sivil, mekanisk, kjemisk, elektrisk og datamaskin, industri og miljø), samt generell ingeniørfag . Alle kurs er tilgjengelige enten live online eller on-demand og inkluderer tilgang til PPI Learning Hub, som inkluderer en studieplan, øvingseksamener, quizgenerator og mer. Hvert kurs inkluderer mellom 26 og 70 timer med forelesninger, problemløsningsdemonstrasjoner, eksamensstrategiøkter og kontortimer.

PPIs Live Online-kurs møtes i to og en halv til tre timer, to dager i uken i 10 uker. Studentene kan motta støtte og tilbakemeldinger fra instruktøren sin, samhandle på diskusjonsfora, se opptak av klasser de går glipp av, og motta karakterer og tilbakemeldinger fra instruktøren på hjemmeoppgaver. Studenter som stryker på FE-eksamenen etter å ha tatt en Live Online-klasse, er kvalifisert til å ta PPIs OnDemand-kurs gratis.

PPIs OnDemand-kurs lar studentene se forelesninger og problemløsningsdemonstrasjoner på sin egen tid og få hjelp til å holde seg på rett spor med strukturerte leseoppgaver. De kan også laste ned presentasjonslysbilder, vurdere eksamensberedskapen med PPI Learning Hub, og forbedre ferdighetene sine til å ta tester og tidsstyring.

Live nettkurs

 • $1795

OnDemand-kurs

 • Ukentlig abonnement: $195
 • Månedlig abonnement: $345
 • 3-måneders abonnement: $975
 • 6-måneders abonnement: $1375
 • 1-års abonnement: $2 075

Runner-Up,Best sammenlagt : Skolen for PE


Skolen for PE

Skolen for PE

Registrer deg nå

School of PE ble grunnlagt i 2004, og tilbyr FE-, PE- og SE-eksamengjennomgangskurs og har trent enkeltpersoner og ansatte fra over 6000 virksomheter, den amerikanske marinen, hæren og føderale og statlige byråer.Vi valgte den som den beste andreplassen fordi den tilbyr både live- og on-demand-kurs og beståttrater som er 21 % til 32 % høyere enn gjennomsnittet.

School of PE tilbyr Live Online og Ondemand-kurs for alle seks ingeniørdisipliner. Begge formatene undervises av flere fageksperter og har 72 timer med anmeldelser pluss FE-eksamensøkter. Studentene får også tilgang til et studiesenter, der de kan se forelesningsvideoer av klasser, laste ned kursmateriell og mer. Studenter som ikke består PE-eksamenene etter å ha tatt et School of PE-kurs, kan også være kvalifisert for en gratis repetisjon.

School of PEs Live Online-kurs går i tre timer hver ukedag i fem uker. Studenter kan koble seg til instruktører under hver forelesning med live chat og få tilgang til innspilte videoer etter at hver nettforelesning er fullført. Studentene kan også se oppfriskningsnotater, få tilgang til verkstedproblemer, gjennomgå videoer av grunnleggende teknisk matematikk og lære tidsbesparende kalkulatorfunksjoner.

School of PEs Ondemand-kurs tilbyr alt i Live Online-kursene, minus live-forelesningene. Disse erstattes av 80 timer med forhåndsinnspilte forelesningsvideoer som inkluderer studentinteraksjon fra Live Online-kursene. Som med Live Online-kursene har Ondemand-kurs også tilgang til et studiesenter.

Live nettkurs

 • $1490 engangsbetaling

Ondemand-kurs

 • $1690 engangsbetaling

Best for tilgjengelighet : Byggeingeniørakademiet


Byggeingeniørakademiet

Byggeingeniørakademiet

Registrer deg nå

Civil Engineering Academy tilbyr praktiske praksiseksamener som er modellert og rangert i vanskelighetsgrad nær selve FE- og PE-eksamenene. Eksamensforberedelseskurset bruker videoer som skjærer gjennom tett teori og gir studentene trinnvise praksisproblemer. Vi valgte det som det beste for tilgjengelighet fordi det tilbyr et voksende bibliotek med videobaserte forelesninger og videoøvelser som kan nås på alle enheter med internettforbindelse.

I motsetning til de andre eksamensforberedende leverandørene vi har vurdert, tilbyr Civil Engineering Academy kun kurs for sivilingeniør FE-eksamen fremfor for alle disipliner. Ikke desto mindre gjør dens unike læringstilnærming og dybdeinnhold den til en utmerket ressurs for de som ønsker å bestå FE sivilingeniøreksamen.

Kurset tilbyr 90 videoøvelsesoppgaver som leder studentene gjennom problemløsningsprosessen trinn for trinn. Hvert problem og hver forelesning kan også lastes ned på forhånd for å jobbes med før du ser videoene. Studentene kan også ta to øvelseseksamener med 110 spørsmål.

Fordi NCEES FE Reference Handbook er den eneste referansen studenter er tillatt under eksamen, refererer Civil Engineering Academy tungt til manualen i sine forelesninger og problemer, slik at studentene vet hvor de kan finne hver ligning og graf på eksamensdagen. Studentene får også tilgang til et privat Facebook-fellesskap, hvor de kan stille spørsmål og legge ut problemer eller annet relatert til sivilingeniør FE-eksamenen.

Civil Engineering Academy tilbyr en måneds, seks måneders eller ett års tilgang til sitt Ultimate Civil FE Review Course. Den tilbyr også en 15-dagers pengene-tilbake-garanti:

 • En måneds tilgang: $397 per måned
 • Seks måneders tilgang: $697
 • Ett års tilgang: $997

Beste verdi : NCEES


NCEES

NCEES

Registrer deg nå

National Council of Examiners for Engineering and Surveying (NCEES) er en ideell organisasjon dedikert til å fremme profesjonell lisens for ingeniører og landmålere. Organisasjonen er ansvarlig for å utvikle og skåre FE- og PE-eksamener for ingeniørlisens. Vi valgte den som den beste verdien siden den tilbyr de mest nøyaktige og oppdaterte FE-praksiseksamenene for mindre enn $30 hver.

I motsetning til de andre eksamensforberedende leverandørene vi har vurdert, tilbyr ikke NCEES noe faktisk studiegjennomgangsmateriell. Studentene finner ikke instruktørledede videoer eller øvingsvideoer. I stedet selger NCEES trykte praksiseksamener designet av faktiske testskapere, sammen med gratis PDF-filer.

Hver praksiseksamen inneholder spørsmål fra tidligere eksamener og simulerer formatet, stilen og vanskelighetsgraden eller hver enkelt. NCEES sitt gjennomgangsmateriale tilbyr også løsninger og tilbakemelding på ytelse i hvert emne. Organisasjonen tilbyr også FE Reference Handbook. Siden dette er det samme referansedokumentet som er tilgjengelig på skjermen under selve eksamen, kan gjennomgang av håndboken hjelpe studentene med å gjøre seg kjent med diagrammer, formler, tabeller og annen referanseinformasjon for enkel tilgang på eksamensdagen.

Trykte praksiseksamener kan returneres til NCEES i ubrukt tilstand innen 30 dager etter mottatt dato. Hver praksiseksamen koster $29,95 for den trykte versjonen, med unntak av FE Reference Handbook, som koster $19,95.

Best for læring i eget tempo : Capstone læring


Capstone læring

Capstone læring

Registrer deg nå

Capstone Learning tilbyr online PE- og FE-eksamenforberedende programmer med en unik gjennomgangsmetodikk som nøyaktig etterligner eksamensbetingelsene for å forberede studentene til selve eksamenene. Vi valgte den som den beste for læring i eget tempo siden den er bygd for å la elevene lære i sitt eget tempo og tilbyr ekstra veilederstøtte fra en profesjonell ingeniør og erfaren eksamensinstruktør om nødvendig.

Capstone Learning tilbyr FE eksamensforberedelser for alle divisjoner med unntak av industrielle og Miljø . I stedet for å prøve å omkonstruere gammelt gjennomgangsmateriale for å matche de nye FE-eksamenene, tvinger selskapet studentene til å øve seg på å bruke de samme datamaskinbaserte miljøbegrensningene og formatet til de faktiske FE-eksamenene.

Capstone Learnings kurs kombinerer ekspertfortelling med instruksjonsgrafikk, eksamensgodkjente referanser, autentiske praksisproblemer, grunnleggende verktøy og formler, og enkle å følge beste praksis for å løse problemer. Studentene kan også få svar på kursspesifikke spørsmål fra en sertifisert eksamensinstruktør og diskutere eksamensemner med andre ingeniører i et nettforum.

Capstone Learning's Fundamentals of Engineering Exam Preparation koster $699 for et engangskjøp. Studenter kan også melde seg på et gratis prøvekurs før de kjøper hele pakken.

Beste live trening : Excel-testforberedelse


Excel-testforberedelse

Excel-testforberedelse

Registrer deg nå

Siden 2003 har Excel Test Prep tilbudt virtuelle og klasseromstestforberedende kurs for høyskole- og ingeniøreksamener.Selskapets kursmateriell inkluderer sterkt undersøkte og utviklede testmanualer basert på strenge kvalitetsstandarder. Vi valgte den for den beste live-treningen fordi den tilbyr dyptgående, live online klasser med instruktører som ikke bare er eksperter på sitt felt, men som også er trent i å ta tester.

Excel Test Prep tilbyr live online kurs for kun fire PE-disipliner: sivil, mekanisk, elektrisk og kjemisk. De er best egnet for elever som har vært ute av skolen en stund og designet for å gi en kortfattet, intensiv og strukturert gjennomgang av viktige eksamensemner. Hvert kurs består av seks live online klasser på syv timer hver pluss 78 til 106 timer med online videoer avhengig av disiplinen.

Excel Test Prep-kursene fokuserer kun på å hjelpe studentene med å bestå eksamen, i motsetning til andre kurs som har en tendens til å dekke FE-teori. Kursene gjennomgår viktige konsepter og omfattende problemløsningspraksis, slik at studentene kan venne seg til å løse de typer problemer som møter på eksamen.

Alle Excel Test Preps instruktører er høyt kvalifiserte og spesialiserer seg på fagene de underviser i. De har undervist i FE- og PE-kurs i mange år og kommer fra akademia og selskaper som Texas Instruments, Ericsson, Fluor og The City of Austin Electric Utility.

Hvert Excel Test Prep-kurs koster $1 499 som en engangsavgift.

Vanlige spørsmål

Hva er grunnleggende for ingeniøreksamen?

Fundamentals of Engineering (FE) eksamen er en gruppe på syv separate eksamener administrert av National Council of Examiners for Engineering and Surveying (NCEES), en for hver av seks forskjellige disipliner og en for generell ingeniørfag. Ingeniører må bestå minst én av disse eksamenene i tillegg til Practice of Engineering (PE) eksamen for å bli en lisensiert profesjonell ingeniør (PE).

Gjennomsnittlig bestått for FE-eksamenene er 75 %. Eksamensforberedende kurs hjelper studentene med å gjøre studentene kjent ikke bare med materialet som dekkes, men med formatet og begrensningene for selve eksamenene. Som et resultat av dette kan noen skryte av høyere beståelsesrater enn gjennomsnittet, og mange lar studenter ta eksamensforberedende kurs igjen gratis hvis de ikke består første gang.

FE vs. PE-eksamen

FE-eksamen er den første av to eksamener som må bestås for å bli en lisensiert PE i USA. Det er for nyutdannede og studenter som er nær ved å fullføre en lavere ingeniørgrad.

Derimot tester PE-eksamenen for et minimumsnivå av kompetanse i en bestemt ingeniørdisiplin og er for ingeniører med minimum fire års arbeidserfaring etter høgskolen i den valgte disiplinen. Etter å ha bestått PE-eksamenen og møtt andre kvalifikasjonskrav som varierer fra stat til stat, kan en ingeniør bli registrert i staten for å stemple og signere tekniske tegninger og beregninger.

Hva inkluderer FE eksamensforberedende kurs?

FE eksamensforberedende kurs er ofte organisert på to forskjellige måter. Den første er i et online selvstrukturert format som består av videoforelesninger studentene kan se når det passer det. Det andre formatet er en serie live, online, instruktørledede klasser som møtes til fastsatte tider over et ukesløp.

Verken onlinekursene i eget tempo eller live online er iboende bedre. Det kommer egentlig bare ned til studentens individuelle læringsstil og tiden de har til å forplikte seg til å studere. Begge formatene inkluderer vanligvis ekstra nedlastbart eller trykt studiemateriell (som håndbøker og flashcards) og praksiseksamener for å hjelpe studentene med å bli kjent med eksamensformatet.

Hva koster et FE eksamensforberedende kurs?

Live online forberedelseskurs er tilgjengelig for en engangsavgift på mellom $1000 og $1300. Videokurs i eget tempo er abonnementsbaserte og koster vanligvis rundt $300 per måned, med spesialpriser tilgjengelig i trinn på tre, seks og 12 måneder.

Hvor mye tjener lisensierte ingeniører?

I følge National Society of Professional Engineers er gjennomsnittslønnen til ingeniører uten PE-lisens $94 000. Gjennomsnittslønnen til ingeniører med PE-lisens er $99 000.I tillegg er det bare lisensierte ingeniører som kan sende inn planer og tegninger og være ansvarlig for arbeid i privat sektor, noe som gir dem langt flere karrieremuligheter. Til slutt kan lisensierte ingeniører jobbe i en hvilken som helst stat utover den de var lisensiert i.

Ingeniører kan kun offisielt kalle seg ingeniører hvis de har PE-lisens. Dette betyr at de ikke kan inkludere ingeniører som en tittel på visittkort og brevpapir eller kalle seg en ingeniørkonsulent. Ingeniører som ønsker å få erfaring før de tar FE-eksamenene kan fortsatt jobbe i en rekke ingeniørroller, inkludert industridesign, maskinister og verktøy- og formprodusenter, teknisk støtteingeniører, CAD-designere/-teknikere, assisterende sivilingeniører og mer.

Er det verdt å ta et forberedende kurs til FE-eksamen?

Siden litt over halvparten av ingeniørene består FE-eksamenen første gang, kan et forberedelseskurs dramatisk øke sjansen for å bestå eksamen og åpne for nye karrieremuligheter. De fleste eksamensforberedende kurs lar også studenter få tilgang til kurset igjen gratis hvis de ikke består eksamen, noe som gjør et forberedelseskurs til en smart karriereinvestering.

Hvordan vi valgte de beste FE eksamensforberedende kursene

Vi så på over et dusin eksamensforberedende kurs som en del av gjennomgangen vår. Vi så først på tilbydere som tilbød en rekke kursformater eller som spesialiserte seg på ett format fremfor et annet. Vi fokuserte også på kurs som hjalp studentene direkte med å bestå eksamen i stedet for bare å dekke brede ingeniørkonsepter.

Til slutt prøvde vi å velge leverandører som også tilbød menneskelig interaksjon som kommunikasjon med instruktører gjennom live chat eller med andre studenter via et forum eller annen fellesskapsplattform. Selv med det beste studiemateriellet kan det å kunne stille spesifikke spørsmål og dele erfaringer utgjøre forskjellen mellom å forstå et problem og faktisk løse det.

Artikkelkilder

 1. PPI. ' Om PPI, et Kaplan-selskap .' Åpnet 10. desember 2021.

 2. Skolen for PE. ' Hvorfor velge School of PE .' Åpnet 10. desember 2021.

 3. Excel-testforberedelse. ' Om Excel Test Prep .' Åpnet 10. desember 2021.

 4. National Society of Professional Engineers. ' Ingeniørlønninger fortsetter å stige til tross for bekymring over mangel .' Åpnet 10. desember 2021.

 5. Monster. ' Kraften til PE-lisensen .' Åpnet 10. desember 2021.