Karriere Planlegging

Beste helsecoach-sertifiseringsprogrammer

Hvordan komme i gang som helsecoach

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

En helsecoach hjelper klienter med å sette mål, adressere helseproblemer og implementere livsstilsendringer for å føle seg best mulig. Mange helsetrenere jobber for seg selv, enten online eller personlig, eller jobber for selskaper som helseklubber eller medisinske sentre.

Vi sammenlignet over åtte helsetrenersertifiseringer tilgjengelig i USA og så på faktorer som kostnader, pakkealternativer og tilgjengelige spesialiteter. Denne anmeldelsen vil hjelpe deg med å finne et sertifiseringsprogram for helsetrener for dine karrieremål.

De beste helsecoach-sertifiseringsprogrammene for 2022

Beste helsecoach-sertifiseringsprogrammerSe altBeste helsecoach-sertifiseringsprogrammer

Best sammenlagt : Institute for Integrative Nutrition (IIN)


Institutt for integrativ ernæring

Institutt for integrativ ernæring

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Institute for Integrative Nutrition (IIN) er en lisensiert fagskole og et av de ledende programmene innen helsecoaching, og tilbyr en bred læreplan som gir høyskolepoeng.

Hva vi liker
 • Tilby et seks måneders intensivt program

 • Verdens største helsecoachingprogram

 • Støttende nettsamfunn

Hva vi ikke liker
 • Programmet krever et lengre engasjement enn andre

 • Fokuserer først og fremst på ernæring

IIN er en av de ledende helsecoach-sertifiseringene på nettet, etter å ha sertifisert over 100 000 studenter i 175 land siden 1992. Det tilbyr et omfattende program som vil lære deg alt du trenger å vite for å jobbe som helsecoach hjemmefra, samt gi forretningscoaching .

Programmet koster $6 795, og mot slutten vil du være godt kjent med ernæringsvitenskap, velværekonsepter, coachingmetoder og teorier, og ferdigheter innen forretningsbygging og markedsføring. Modulene leveres gjennom deres nettbaserte læringssenter og inkluderer lyd- og visuelle forelesninger, quiz, oppgaver og tester. Du kan forvente å studere mellom fem og åtte timer per uke. De tilbyr også muligheten til å komme i kontakt med klassekamerater og instruktører på nettet gjennom deres private Facebook-gruppe.

IIN er en lisensiert fagskole og sertifikatet ditt er verdt opptil 29 studiepoeng mot en grad ved en deltakende institusjon. Programmet er ett år langt, men de tilbyr også et seks måneders akselerert program.

Du må ha vitnemål fra videregående skole eller tilsvarende for å søke.

Beste intensivkurs : Duke Integrative Health Coach Professional Training (IHCPT)


Duke Integrative Medicine

Duke Integrative Medicine

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Hvis du er en medisinsk eller alliert helsepersonell, er Integrative Health Coach Professional Training-programmet som tilbys av Duke Integrative Medicine en dybdelæringsopplevelse for de som kan forplikte seg til 10 måneders utdanning.

Hva vi liker
 • Basert på mange års klinisk erfaring og forskning

 • Begrenset til 40 deltakere per kurs

 • Krever fem timer per uke

Hva vi ikke liker
 • Designet for medisinske og beslektede fagfolk

 • Må ha en bachelorgrad eller tre til fem års relatert erfaring

Duke Integrative Medicines Integrative Health Coach Professional Training (IHCPT) er designet med medisinsk eller alliert helsepersonell i tankene. Det er et godt valg for de som ønsker å utvide ferdighetene sine og lære å jobbe med klienter for å endre atferd og fremme sunne vaner. Kurset dekker emner som rollen som helsecoach, pasientsentrert omsorg, hvordan fremme atferdsendring og hvordan du effektivt implementerer dine nye coachingferdigheter med pasientene dine. Programmet er 10 måneder langt, og du kan søke online når som helst for neste ledige økt.

Kurset tilbys både personlig og online. Du kan forvente å bruke tre timer per uke på nettforelesninger og to timer på lekser.

For å fullføre kurset må du delta på alle webinarene og bestå den avsluttende eksamenen med en poengsum på 80 % eller høyere, men du kan ta eksamen på nytt så mange ganger som nødvendig i løpet av eksamensperioden. Merk at dette programmet er veldig dyptgående og en av de vanskeligste helsetreneropplysningene å oppnå.

IHCPT-kurset koster $5 500, og det er ulike rabatter og økonomisk assistanse tilgjengelig, for eksempel 10 % tidlig-rabatt og 15 % Duke alumni-rabatt. Du må ha en bachelorgrad eller tre til fem års relatert erfaring for å søke.

Best for graviditet : Dr. Sears Wellness Institute Graviditetskurs


Dr. Sears velværeinstitutt

Dr. Sears velværeinstitutt

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Dr. Sears graviditetskurs designet for ikke-helsepersonell og fokuserer først og fremst på arbeid med gravide og postpartum-klienter.

Hva vi liker
 • Seks uker lang

 • Ingen forutsetninger

 • Selvgående

Hva vi ikke liker
 • Mindre anerkjent enn andre programmer

 • Spesifikt for gravide og pleieklienter

 • Årlig resertifiseringsavgift på $145

Dr. Sears Pregnancy Health Coach-programmet er et godt valg for de som ønsker å primært jobbe med kvinner under graviditet og postpartum. Dette programmet tar sikte på å hjelpe trenere med å lære kvinner hvordan de kan spise riktig, redusere stress, delta i trening og balansere livet under graviditet og etter fødsel.

Kursene er tilgjengelige online 24 timer i døgnet, og programmet er i eget tempo. Programmer starter på vanlige datoer gjennom året, selv om du må kontakte selskapet for å finne ut startdatoene. Du vil få tilsendt alle nødvendige kurs og få tilgang til den interaktive læringsportalen hvor du kan finne videoer og e-læringssegmenter. Det inkluderer også konferansesamtaler og diskusjonsfora der du kan få kontakt med andre studenter og instruktører.

Trenerprogrammet for svangerskapshelse koster $965 og det er en årlig resertifiseringsavgift på $145. Det er akkreditert og godkjent av mange anerkjente organisasjoner som Academy of Nutrition and Dietetics og American College of Sports Medicine.

Dette programmet er rettet mot ikke-helsepersonell og det er ingen forutsetninger for å søke. Dr. Sears Wellness Institute tilbyr også andre programmer som voksen- og seniorkurs og familiekurs.

Beste heltidsprogram : Arizona State University (ASU) Online Bachelor of Science i helsevitenskap (coaching for sunn livsstil)


Arizona State University

Arizona State University

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Hvis du ønsker å få en Bachelor of Science med fokus på helsecoaching, er ASU-nettprogrammet på heltid et godt valg for den seriøse heltidsstudenten.

Hva vi liker
 • Bachelor grad

 • Rullende startdatoer

 • Forbereder deg til sertifisering

Hva vi ikke liker
 • Tidkrevende

 • Mange forutsetningskurs og en 3.0 GPA kreves

Arizona State University (ASU) Online B.S. Helsefag er en omfattende bachelorgrad med fokus på helsecoaching. Det er designet for å være online på heltid og inkluderer 40 kurs. ASU-klasser finner sted i Canvas, et online læringsstyringssystem, som er hvor du kan finne forelesninger, lydmateriell og aktive læringsoppgaver.

Kurset koster $15.972 per år for ikke-Arizona-innbyggere og $13.698 for innbyggere. Som andre bachelorstudier kan du forvente at det tar fire år å fullføre hele programmet, men det kan variere ut fra hvor mange emner du tar hvert år. Programmet gir mange muligheter til å komme i kontakt med andre studenter og professorer og motta den hjelpen du trenger for å oppgradere.

ASU er rangert i topp 10 for beste online bachelorprogrammer i 2021 av U.S. News & World Report, og de har uteksaminert over 6500 studenter fra deres Healthy Lifestyles Coaching-program.Fakultetet deres bringer ekspertise på høyt nivå og bidrar med pågående forskning til feltet.

De tilbyr rullende startdatoer og du kan søke på nett hvis du oppfyller forutsetningene. Du må ha fullført de nødvendige forutsetningene for videregående eller community college-kurs og ha en GPA på 3.0 eller høyere.

Merk at dette programmet krever mange flere forutsetninger enn andre på listen vår og er det dyreste.

Best for ernæring : Presisjonsernæring nivå 1


Presisjonsernæring

Presisjonsernæring

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Precision Nutrition er en av de ledende leverandørene av sertifiseringer for ernærings- og helsecoaching, og dens vitenskapelig støttede læreplan vil gi deg alt du trenger for å hjelpe klienter med å gjøre positive endringer i helsen deres.

Hva vi liker
 • Selvgående

 • Motta lærebøker i posten

 • Nettportal med videoer som er enkle å følge

 • forankret i forskning

Hva vi ikke liker
 • Må få 75 % på alle eksamener for å bestå

 • Kurs kun tilgjengelig to ganger i året

Precision Nutrition (PN) tar en vitenskapsbasert tilnærming til ernæring og helsecoaching. Grunnlagt i 2005, har det raskt fått fart som en av de mest anerkjente helsecoaching-sertifiseringene som finnes. Når du er ferdig, vil du få et PN Coach Level 1-sertifikat og bli med i et nettverk av hundretusenvis av andre fagfolk.

Precision Nutrition lærer at det ikke er noen riktig måte å spise på. Programmet vil vise deg hvordan du coacher klienter fra begynnelsen til slutten av reisen med deg. Dette kurset handler om å styrke kundene dine til å ta bedre valg om mat og daglige vaner.

Det er også et støttende nettsamfunn, aktiv Facebook-gruppe og engasjerende og interaktivt nettmateriell. Kurset er laget for å gjennomføres i ditt eget tempo og tar vanligvis mellom fire og seks måneder. Du må ta eksamener for å motta sertifiseringen din, og du må tjene 75 % for å bestå disse eksamenene. Du kan ta eksamen når som helst og det er ingen frist for å fullføre hele kurset.

PN er godkjent av National Academy of Sports Medicine (NASM) og American Council on Exercise (ACE), blant andre anerkjente institusjoner. Det koster $119 per måned i 12 måneder, eller du kan betale en engangsavgift på $999 hvis du registrerer deg under et forhåndssalg. Det er ingen forutsetninger for å melde seg på.

Rimeligste alternativ : American Council on Exercise (ACE) Health Coach-sertifisering


American Council on Exercise

American Council on Exercise

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: ACE Health Coach Certification-programmet er et rimelig nettbasert program i eget tempo som ofte er i salg.

Hva vi liker
 • Billigst og ofte på salg

 • Omfattende program

 • Tilgjengelig på nett

Hva vi ikke liker
 • Selvgående

 • Må resertifisere annethvert år

ACE er et av de ledende selskapene når det kommer til kondisjon og helsesertifikater. Det er akkreditert av National Commission for Certifying Agencies (NCCA), noe som gjør det til et anerkjent valg for de som ønsker å videreføre karrieren som helsecoach. Programmet dekker alle aspekter av helsecoaching inkludert teorien bak atferdsendring, coachingstrategier og hvordan motivere klienter.

Det er helt i eget tempo og online. De fleste kan fullføre programmet på fire til seks måneder. Den inkluderer en kupong for å ta eksamen, videoforelesninger, videocoaching-økter, quiz, én praksisprøve og digitale lærebøker. Du kan få tilgang til alt innholdet gjennom ACE University-plattformen, og forelesninger er enkle å forstå og flotte for både nybegynnere og viderekomne.

Grunnstudiet koster normalt $999, og det er ofte salg og kampanjer for å redusere kostnadene. Grunnkurset er $649 og Plus-programmet er til salgs for $844 (normalt $1299). Du kan også lage en månedlig betalingsplan for Plus-programmet. Merk at noen av funksjonene som er tilgjengelige med Plus-planen ikke er tilgjengelige med Basic, med mindre du betaler en ekstra avgift for dem.

For å gå opp til eksamen må du være minst 18 år gammel, HLR-sertifisert , og har en NCCA-akkreditert sertifisering eller en associate's degree eller høyere innen et relatert felt. Du er også kvalifisert hvis du har en legitimasjon fra en National Board for Health and Wellness Coaches (NBHWC)-akkreditert institusjon eller minimum to års dokumentert erfaring innen helsecoaching.

ACE Health Coach Certification har mange positive anmeldelser på nettet og er et flott alternativ for de som ønsker å starte en karriere innen helsecoaching eller utvide sine ferdigheter som personlig trener eller helsepersonell.

endelig dom

Totalt sett er helsetrenersertifiseringer en fin måte å etablere deg som helsepersonell og begynne å coache klienter etter fullføring. Du vil kunne kalle deg selv en sertifisert helsetrener og enten starte din egen bedrift eller jobbe i et trenings- eller helsevesen. Mange programmer tilbys online og er enten i eget tempo eller veiledet av kvalifiserte fagfolk. Programmer kan ta så lite som seks uker eller opptil fire år.

Hvis du bare ønsker å få en helsetrenersertifisering, er det mange rimelige alternativer å velge mellom. Andre alternativer er mer dyptgående og vil gi deg en bachelorgrad eller høyskolepoeng ved fullføring. Helsecoacher spiller en integrert rolle i positiv atferdsendring, riktig ernæring og fremme sunne livsstilsvaner.

Sammenlign leverandører

Helsecoach sertifiseringsprogram Hva vi valgte det til Koste*
Institute for Integrative Nutrition (IIN) Best sammenlagt $6 795
Duke Integrative Health Coach Professional Training (IHCPT) Beste intensivkurs $5500
Dr. Sears Wellness Institute Graviditetskurs Best for graviditet $965
Arizona State University (ASU) Online: Bachelor of Science in Health Sciences (coaching for sunn livsstil) Beste heltidsprogram $54.792 for innbyggere i Arizona $63.888 for ikke-innbyggere
Presisjonsernæring nivå 1 Best for ernæring $119/måned eller $999 på forhåndssalg
American Council on Exercise (ACE) Health Coach-sertifisering Rimeligste alternativ $999, på salg for $649

*Fra februar 2021

Vanlige spørsmål

Hva gjør en helsecoach?


I likhet med personlige trenere eller ernæringsfysiologer, vil du fungere som en støttende mentor for klienter for å hjelpe dem til å føle seg best mulig og gjøre endringer i mat og livsstil for å hjelpe dem med å nå spesifikke mål som vekttap eller forbedret kroppssammensetning. Dette kan hjelpe dem til å bli mer aktive og redusere risikofaktorer for langsiktige helseproblemer.

Helsecoaching er mer mangfoldig enn andre velværekarrierer og gir deg fleksibiliteten til å bestemme hvordan du skal hjelpe andre.

Hva er et sertifiseringsprogram for helsetrener?

Helsecoach-sertifiseringsprogrammer forbereder studentene sine til å jobbe som sertifiserte helsecoacher. De er tilgjengelige både online og personlig og dekker emner som atferdsendring, ernæring, trening og mer. De gir deg vanligvis studieverktøy, utdanning, praksistester og samfunnsstøtte for å fullføre programmet og utvikle ferdighetene dine.

Det er mange sertifiseringer på nettet, men bare noen er akkrediterte programmer. Når du har fullført et program, vil du kunne kalle deg selv en sertifisert helseveileder, starte din egen virksomhet eller begynne å jobbe med kunder i en velværesetting.

Bør jeg bli sertifisert som helsecoach?

Hvis du ønsker å hjelpe andre med deres helse- og velværemål, er en av karriereveiene å bli en sertifisert helsecoach. Å bli sertifisert hjelper deg med å få kunnskapen du trenger og presentere deg selv som en ekspert på feltet, noe som kan hjelpe deg videre i karrieren. Hvis du ønsker å starte en bedrift som helsetrener eller jobbe for et trenings- eller helseinstitusjon, er det å få sertifisering et godt første skritt.

Hva koster et sertifiseringsprogram for helsetrener?

Et sertifiseringsprogram for helsetrener kan koste mellom $650 og $7,000, og hvis du ønsker å oppnå en bachelorgrad kan du forvente rundt $65,000 (eller mer) for et fireårig program. Merk at du kanskje må betale ekstra for ting som studiemateriell, sertifiseringseksamener, lisensavgifter.

Sørg for at du noterer alle utgiftene knyttet til et sertifiseringsprogram for helsetrener, og om de er inkludert i den totale programkostnaden eller ikke. Hvis de ikke er det, vil du budsjettere for dem. I tillegg må du sjekke med programmet for å se om det er salg, rabatter, stipend eller andre måter å redusere de totale kostnadene på.

Er helsecoach-sertifiseringsprogrammer akkreditert?

Noen programmer er akkreditert av NCCA, det viktigste akkrediteringsorganet for trenings- og helsesertifiseringer. Andre er kanskje ikke NCCA-akkreditert, men er anerkjent av store institusjoner som ACE eller NASM som dyptgående og anerkjente programmer.

Hvor lenge er et sertifiseringsprogram for helsetrener?

Det avhenger av programmet du velger og hva du søker sertifisering i. Noen programmer kan fullføres på så lite som seks uker, mens andre kan ta så lang tid som fire år.

Hvordan vi valgte de beste sertifiseringsprogrammene for helsetrener

Vi så på over åtte sertifiseringsprogrammer for helsetrenere som er tilgjengelige i USA. Vi vurderte faktorer som kostnad, tilgjengelighet, innhold som dekkes, og om programmet er akkreditert eller anerkjent av institusjoner som ACE eller NASM. Dette er viktig siden mange helsecoaching-sertifiseringer på nettet ikke er anerkjente og kanskje ikke aksepteres hvis du ønsker å få jobb på et treningsstudio eller helsesenter.

Alle de beste valgene våre dekker emner som coachingstrategier, livsstilsendring og ernæring, og grunnleggende forretninger for å forberede deg til å jobbe med klienter når du er ferdig.

Artikkelkilder

 1. U.S. News og World Report. ' De beste online bachelorgradsprogrammene .' Åpnet 17. november 2021.