Finne En Jobb

Beste Healthcare Executive Search-firmaer

Hvordan velge det beste søkefirmaet for helsetjenester for din bedrift

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Healthcare Executive Search-firmaer er spesialiserte profesjonelle rekrutteringstjenester som finner og rekrutterer seniorkandidater på høyeste nivå for helseorganisasjoner. Disse stillingene inkluderer president, visepresident, administrerende direktør og andre roller på C-nivå.

Kunder kan bruke ledende søkefirmaer i helsesektoren for å finne topptalenter som ellers ikke ville vært tilgjengelig for dem. De beste av disse firmaene har et globalt nettverk av kontakter og en eksklusiv pool av høyt spesialiserte eksperter de kan trekke på for å finne passende, kvalifiserte kandidater.

Helsepersonellsøkefirmaet kan også være involvert i innledende kandidatscreeninger, forhandlinger om lønn og fordeler og utarbeidelse av kontrakter.

Hvis du er en del av en organisasjon som ser på alternativer for executive search-firmaer i helsesektoren, vurderer denne oppsummeringen noen av de beste valgene. Analysen vår sammenlignet faktorer som selskapets omdømme, nettverk, ansettelsesprosess, portefølje av tjenester og begrensninger før vi bestemte oss for vår topp fire. Fortsett å lese for å finne ut hvem våre toppvalg er for ledere innen helsetjenester.

Best Healthcare Executive Search-firmaer i 2022

Beste Healthcare Executive Search-firmaerSe altBeste Healthcare Executive Search-firmaer

Best sammenlagt : Korn ferge


Korn ferge

Korn ferge

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Korn Ferry er vårt totalt sett beste søkefirma for helsetjenester fordi det er det største søkefirmaet i verden med 7500 eksperter i mer enn 50 land og imponerende bransjerangeringer og statistikk.

Hva vi liker
 • Tjenester tilgjengelig i alle stater

 • Kandidatene har en gjennomsnittlig ansettelsestid på 7 år sammenlignet med bransjenormen på 4 år

 • Partner med 97 % av Fortunes mest beundrede selskaper

Hva vi ikke liker
 • Ingen informasjon publisert om avgiftene

 • Selve informasjonsnivået på nettstedet kan overvelde

 • Noen foretrekker kanskje et mer menneskeorientert, mindre firma

Siden 1943 har Korn Ferry levert både organisasjonsstrategi og talentanskaffelsestjenester. Det samarbeider med kundene sine for å designe hele organisasjonsstrukturer og avklare roller og ansvar, slik at de kan ansette de perfekte menneskene for jobben. Den gir også råd til bedrifter om hvordan de kan belønne og motivere arbeidsstyrken med kompensasjonsstrategier som tiltrekker seg mangfoldig personell, forsterker arbeidsplasskulturen og bedriftens mål.

Korn Ferry tilbyr også lederutviklingsprogrammer, og profesjonelle på toppnivå kan dra nytte av deres karriereråd og coachingtjenester for å hjelpe dem med å finne sin ideelle jobb.

Korn Ferrys kunder spenner over hele helsevesenet, inkludert over 300 sykehus av alle typer og størrelser og halvparten av de 25 beste administrasjons- og helseforsikringsselskapene. Den fyller ulike helsestillinger, for eksempel akademiske plasseringer, leger, kirurger og helseledere på høyt nivå.

Korn Ferry er stolt av sin strømlinjeformede screeningsteknologi og prosesser. De nøyaktige screenings- og ansettelsesprosedyrene avhenger av rollen og nivået. En metode de bruker for å behandle kandidater er Four Dimensions of Leadership and Talent Assessment, som tar bare 25 minutter og vurderer en persons erfaringer, ferdigheter, egenskaper og motivasjoner. Resultatene blir deretter sammenlignet med en ekspertprofil for å se hvor godt kandidaten matcher rollen. Konsulenter prioriterer kandidater som passer best, som deretter kan gå videre til neste utvelgelses- og intervjufase.

I 2021 anerkjente magasinet Forbes Korn Ferry som det beste ledersøkefirmaet i USA for femte år på rad. Dets utmerkede rykte kombinert med en global rekkevidde gjorde det til et enkelt valg for det beste helsevesenet.

Best for skreddersydde tjenester : N2Vekst


N2Vekst

N2Vekst

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Å gi kundene en omfattende portefølje av rådgivningstjenester og å være stolte av en personlig tilnærming gjorde N2Growth til vårt beste valg for skreddersydde tjenester.

Hva vi liker
 • Tjenester tilgjengelig over hele landet

 • Mer enn 50 globale lokasjoner

 • Rangerer konsekvent på Forbes-listen over USAs beste rekrutteringsfirmaer

Hva vi ikke liker
 • Ingen informasjon om prisstrukturen

 • Innrettet mot å hjelpe organisasjoner i stedet for enkeltpersoner

N2Growth jobber med noen av de mest fremtredende helsepersonellnavnene, inkludert Aetna, CVS apotek, Humana og Blue Cross Blue Shield, men det omfavner sitt rykte som eliten i butikkene. Den fokuserer på en innovativ tilnærming som et lederutviklingsfirma som har utviklet seg til et ledersøkefirma. Dens praksis med å tilby ulike verktøy og prosesser til hver klient gjorde dem til et opplagt valg for vårt best skreddersydde tjenestealternativ.

Hele forretningstransformasjonen er en av tjenestene som N2Growth tilbyr. Skreddersydde tjenester hjelper kunder med å skape løsninger på tvers av forretningsstrategi, organisasjonsstruktur og bedriftskultur. Konsulenter tilbyr også unike og tilpassede lederutviklingsprogrammer som de lager sammen med kunden.

N2Growth fokuserer på å fylle toppleder-, styre- og C-nivåstillinger innen helsevesen og andre bransjer ved å bruke en markedskartleggingsprosess som går utover de tradisjonelle grensene for å identifisere det mest kvalifiserte talentet for en gitt rolle. Agenter bruker helpersonsevaluering, strenge screeningsprotokoller, atferdsintervjuer og proprietære casestudiebaserte vurderinger for å finne den rette kandidaten for en gitt plassering.

Det tar N2Growth i gjennomsnitt 94 dager å plassere en kandidat, og 60 % av deres kunder beholder selskapet for å finne en andre kandidat før den fullfører det opprinnelige søket.

Best for ulike utleiere : Diversifisert søkegruppe


Diversifisert søkegruppe

Diversifisert søkegruppe

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Diversified Search Group er det største kvinnelig grunnlagte executive search-firmaet i verden, og mangfold, rettferdighet og inkludering er hjørnesteinene i oppdraget.

Hva vi liker
 • Tjenester tilgjengelig over hele landet

 • Partner i den globale alliansen av internasjonale søkefirmaer AltoPartners

 • Vises på topp ti av Forbes liste over USAs ledende rekrutteringsfirmaer

Hva vi ikke liker
 • Ingen informasjon om prisstrukturen

 • Nettstedet er vanskelig å navigere

 • Ikke mye informasjon for jobbsøkere

En studie fra 2017 fant at mangfold er en primær drivkraft for innovasjon og at forskjellige team produserer 19 % mer inntekt.Diversified Search Group ble grunnlagt i 1974 og forstår denne fordelen, og den vokste raskt til å bli et pålitelig søkefirma som verdsetter mangfold.

Diversified Search Group tilbyr et bredt spekter av ekspertise til selskaper som leter etter ulike kandidater og plasseringer på tvers av alle bransjer og sektorer. Det er det eneste søkefirmaet i USA med en kvinnelig grunnlegger, president og styreleder og en afroamerikansk administrerende direktør.

Siden 2016 har Diversity Search Group kjøpt opp flere livsvitenskapelige og helsefokuserte executive search-firmaer. De har dedikert seg til å finne ledere i helsevesenet som kan transformere industrien slik at rimelig helsevesen blir tilgjengelig for alle, samtidig som de øker organisatorisk effektivitet og hever baren for ytelse.

Diversified Search Group fyller lederstillinger og stillinger på høyt nivå i alle helsesektorer, inkludert sykehus, forskningsinstitusjoner, laboratorier, forsikring, psykisk helsetjenester og akademia.

Kandidatscreeningen og ansettelsesprosessene avhenger av rollen. Vanligvis starter prosessen ved å lære om organisasjonens behov og den ideelle kandidatens nøkkelegenskaper. Diversified Search kompilerer deretter en skreddersydd kandidatliste, som kan innebære å kontakte eksepsjonelle personer i nettverket. Personer på den første kandidatlisten blir screenet og vurdert av administrerende partnere, og de sterkeste kandidatene blir intervjuet før finalisten identifiseres.

Etter at Diversified Search Group har fylt en stilling, fortsetter de å jobbe med klienter ved å støtte dem gjennom introduksjonen, orienteringen, opplæringen og den løpende ytelsen til lederen for å sikre at overgangen er sømløs.

Best for prosess : DHR International


DHR International

DHR International

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Med sin proprietære, banebrytende Triple Check Assessment, designet for å hjelpe bedrifter med å ta bedre ansettelsesbeslutninger, er DHR International vårt beste for prosessvalg.

Hva vi liker
 • Tjenester tilgjengelig over hele landet

 • Mer enn 50 kontorer over hele verden

 • To års garanti på ansettelser av kandidater

 • Vises i topp 15 av Forbes liste over USAs ledende rekrutteringsfirmaer

Hva vi ikke liker
 • Ingen informasjon om prisstrukturen

 • Fokuserer på å betjene organisasjoner i stedet for enkeltpersoner

 • Noen mennesker foretrekker kanskje å jobbe med et mindre, mer personlig firma

DHR International ble etablert i 1989 og kan skryte av enestående forskningsevner. Selskapet utviklet sin Triple Check Assessment for å tillate klienter å sammenligne kandidater objektivt og ansette med tillit.

Triple Check Assessment sitt første trinn ble designet av Columbia University PhDs og verifisert av ekspert organisasjonspsykologer. Leap er et proprietært, online psykometrisk vurderingsverktøy som evaluerer lederegenskaper, preferanser og hvor godt noen vil passe inn i bedriftskulturen. Hvis kandidaten samsvarer med forventningene i sprangvurderingen, deltar de i et kompetansebasert intervju som måler ferdighetssett ved å grundig evaluere tidligere prestasjoner.

Etter et vellykket intervju ber DHR om referanser og informasjon fra jevnaldrende, ledere og ansatte for å tillate dem å peke på eventuelle bekymringsområder. Den forventer at hele prosessen fra innledende klientorganisasjonsvurdering til tilbudsforhandling bør vare rundt 12 uker.

Dens grundige screening- og ansettelsesprosess betyr at organisasjoner ikke trenger å bekymre seg for betydelige mengder bortkastet tid og penger investert i en manglende ansettelse. Omtrent 74 % av arbeidsgiverne har ansatt feil person for en jobb, og kostnadene ved en dårlig ansettelse er rundt 30 % av vedkommendes førsteårsinntekt.En betydelig investering i feil person kan true fremtiden til en bedrift, men DHR reduserer denne risikoen. I de sjeldne omstendighetene en kandidat forlater de to første årene, vil DHR erstatte dem uten gebyrer under garantien.

DHR tilbyr personlige tjenester med eksperter tilgjengelig i ulike bransjer fra helsevesen og biovitenskap til sport, utdanning og media. Det tilbyr ledersøk, lederrådgivning og nye ledertjenester.

Teamet for helsetjenester og løsninger har konsulenter fra sykehus, helsesystemer og ledere. Den fyller utøvende lederroller i alle fasetter av helsevesenet, inkludert i sykehusstyrer, innen helsetjenester IT og teknologiaktiverte tjenester, og andre helsetjenester.

DHRs kunder inkluderer sykehus, administrerte omsorgsorganisasjoner, helseprodukter og -tjenester, forsikringsselskaper, integrerte leveringssystemer og hospice-omsorgsvirksomheter.

endelig dom

Å finne de perfekte lederne for helseorganisasjonen din kan være tidkrevende, dyrt og frustrerende. Å utnevne et ledersøkefirma for helsetjenester kan fremskynde prosessen og gi deg tilgang til kvalifiserte kandidater på høyt nivå.

Vårt toppvalg er Korn Ferry, takket være sin nasjonale og globale rekkevidde og solide industriomdømme. Imidlertid kan folk finne størrelsen på Korn Ferry skremmende og i stedet foretrekke vårt toppvalg for skreddersydde tjenester, N2Growth. Dette elite-butikksøkefirmaet har en imponerende portefølje av tjenester og gleder i en personlig tilnærming.

For organisasjoner som forstår fordelene en mangfoldig arbeidsstyrke gir, er Diversified Search Group, med sine prinsipper for mangfold, rettferdighet og inkludering, et utmerket valg som vårt beste for mangfold.

Til slutt, DHR International er vårt beste for prosessvalg og er et godt alternativ for en organisasjon som trenger forsikring om at kandidaten de ansetter er den beste personen for jobben. Å kombinere DHRs Triple Check Assessment og garanti betyr at klienter kan føle seg trygge på ansettelsesbeslutningen.

Sammenlign leverandører

Selskap Hva vi valgte det til Unik funksjon
Korn ferge Best sammenlagt Største søkefirma i verden
N2Vekst Best for skreddersydde tjenester Elite boutiquefirma
Diversifisert søkegruppe Best for ulike utleiere Kun kvinneledet firma
DHR International Best for prosess Trippelsjekkvurdering

Vanlige spørsmål

Hva er et Executive Search-firma for helsetjenester?

Et ledersøkefirma for helsetjenester er et profesjonelt rekrutteringsbyrå som spesialiserer seg på å fylle ledende stillinger innen helsesektoren, vanligvis med lønn på $100,00 og over.

Disse selskapene oppsøker og vurderer høyt kvalifiserte og talentfulle personer for å plassere i lederjobber på tvers av alle sektorer. Agentene som jobber i executive search-firmaer har et omfattende nettverk innen helsevesenet eller en annen bransje og inngående kunnskap og forståelse av seniorlederroller.

Executive Search-firmaet undersøker tilgjengeligheten av egnede kandidater og lager en kortliste over personene som samsvarer med kundens krav. Agenter kontakter deretter disse personene for å finne ut om de vil være interessert i en stilling hos en ny arbeidsgiver.

Noen executive search-firmaer i helsesektoren utfører også de første kandidatenes screeninger og intervjuer før de presenterer utvalgte kandidater for sine klienter. Søkefirmaet kan også være involvert i å forhandle lønn og fordeler og utarbeide en arbeidskontrakt.

Association of Executive Search and Leadership Consultants (AESC) ble grunnlagt i 1959 for å etablere kvalitets- og etikkstandarder for executive search-firmaer. AESC har medlemmer over hele verden i over 70 land, alt fra små boutiqueselskaper til store globale firmaer.

Hvilke typer stillinger fyller Healthcare Executive Search-firmaer?

Ledende søkefirmaer i helsevesenet fyller vanligvis nøkkelstillinger i C-suite eller C-nivå på høyt nivå. Dette begrepet beskriver selskapers mest ledende ledere, hvis titler vanligvis begynner med bokstaven C, som står for 'sjef'.

Disse stillingene kan omfatte:

 • Administrerende direktør (CEO)
 • Chief Operating Officer (COO)
 • Økonomisjef (CFO)
 • Chief marketing officer (CMO)
 • Informasjonssjef (CIO)
 • Visepresidentstillinger

Søkefirmaer for helsetjenester kan fylle alle stillinger som anses som kritiske i et selskap på ledende og øverste ledelsesnivå.

Er screeningsprosessen streng?

Executive search-firmaer har forskjellige tilnærminger til å screene potensielle kandidater, og fordi firmaer er ute etter å tiltrekke seg kandidater på høyt nivå, er det en streng prosess.

Medlemmer av AESC må følge et sett med etiske standarder og ofte dele en skissere for deres tilnærming , som inkluderer alt fra det første kundemøtet til søkestrategien, shortlisting av kandidater, gjennomgang av referanser og assistanse med onboarding etter at et tilbud er gitt og akseptert.

Fordi søkefirmaer ofte bruker AESC-omrisset, gjør det tilnærmingen enhetlig og gir jobbkandidater innsikt. Kandidater kan forberede seg på screeningsprosessen, og dette hjelper dem igjen med å finne ideelle stillinger.

Hvor mye koster et ledersøkefirma for helsetjenester?

Søkefirmaer for helsetjenester krever vanligvis en fast prosentandel av det første året av kandidatens lønn. Jo høyere lønnen til kandidaten er, jo mer tjener executive search-firmaet. Noen rekrutterere kan også inkludere det første års provisjoner og bonuser i denne beregningen, selv om de vanligvis ikke legger til fordelspakkens verdi.

Prisstrukturen kan også variere basert på typen executive search-firma. Beholdte firmaer og beredskapsfirmaer er de to tradisjonelle modellene for ledersøkefirmaer. Retained executive search-firmaer mottar en retainer-avgift uavhengig av å foreta en plassering for kunden. Disse firmaene fokuserer på å finne det beste talentet for jobben, inkludert folk som ikke søker aktivt. Konsulentene bruker mer tid på å konsultere kunden, undersøke og vurdere kandidater, og til slutt avslutte avtalen. Følgelig er det mer arbeid involvert, og gebyrene er høyere.

Sammenlign dette med beredskapssøkefirmaer som kunden betaler når den finner og plasserer en kandidat. Søkefirmaene har en tendens til å rekruttere kandidater som aktivt søker arbeid og fokuserer på å finne kvalifiserte personer. Beredskapssøkefirmaer koster vanligvis mindre enn beholdte firmaer.

Et executive search-firma kan kreve gebyrer basert på hvor vanskelig det vil være å fylle en stilling. Kostnadene avhenger også av tjenesten som tilbys og om en klient trenger assistanse med alle aspekter ved å ansette en ny kandidat eller kun den første delen av rekrutteringsprosessen.

Bør jeg bruke et helsepersonellsøkefirma?

Hvis du har en stilling på ledernivå å fylle, for eksempel administrerende direktør, COO, finansdirektør eller en annen høytlønnet rolle, kan det være lurt å vurdere å bruke et ledersøkefirma for helsetjenester. Å finne kandidater til denne typen stillinger er både tidkrevende og krever spesifikk kunnskap. Executive search-firmaer har ofte et omfattende nettverk av potensielle kandidater som du ellers ikke ville hatt tilgang til, i tillegg til betydelige bransjekontakter som kanskje kan fremheve den ideelle kandidaten for deg.

Å søke etter og ansette ledende personer er bærebjelken i et executive search-firmas virksomhet. Dette betyr at bedriftene er dyktige til å presentere stillinger til potensielle kandidater, ofte mer enn en bedrifts personalavdeling. Søkefirmaer er ikke avhengige av å annonsere tilgjengelige stillinger. I stedet finner agenter eksepsjonelle individer som ikke nødvendigvis leter etter en ny rolle.

Et ledersøkefirma for helsetjenester kan sannsynligvis finne ideelle kandidater raskere og mer effektivt enn selskapet selv.

Hvordan vi valgte de beste selskapene for ledersøk i helsesektoren

For å kompilere oppsummeringen vår evaluerte vi 25 selskaper som tilbyr ledersøk for helsetjenester før vi valgte kategorilederne.

Vi brukte rangeringsundersøkelser fra Forbes og Modern Healthcare for å hjelpe med å vurdere hvert enkelt søkefirma. Selskaper med en landsdekkende og global rekkevidde veide mer vekt i vår analyse. Vi har også sett på hvert selskaps portefølje av tjenester, ekspertiseområder, utvalget av stillinger de fyller og omdømme i bransjen for å sette sammen vår endelige liste.

Alle våre valg tilbyr omfattende og pålitelige tjenester for å fylle en rekke lederstillinger, har et solid bransjerykte og er eksperter på å plassere kandidater på høyt nivå i lederroller i helsevesenet.

Artikkelkilder

 1. BCG. ' Hvordan ulike lederteam øker innovasjonen .' Åpnet 21. oktober 2021.

 2. Karrierebygger. ' Nesten tre av fire arbeidsgivere rammet av dårlig ansettelse, ifølge en fersk karrierebyggerundersøkelse .' Åpnet 21. oktober 2021.

 3. AESC. ' Om AESC .' Åpnet 21. oktober 2021.

 4. AESC. ' Retningslinjer for profesjonell praksis .' Åpnet 21. oktober 2021.