Menneskelige Ressurser

Beste isbrytere for møter og treningsklasser

Ice Breakers hjelper deg med å finne inn i emnet for møtet eller treningsøkten

Denne illustrasjonen viser et rundebordsmøte med en av deltakerne som bryter isen.

Elise Degarmo Balansen

Isbrytere , energigivere og engasjerende aktiviteter øker effektiviteten til treningsøktene når de er rettet mot trening, tale eller tilrettelegging emne og behovene til elevene eller deltakerne. Disse isbryterøvelsene gjør det enkelt for foredragsholderen å finne seg i emnet for økten.

For eksempel i en ett-ords isbryterøvelse basert på å gjøre endringer i en organisasjon , kan treneren velge et ord som er en introduksjon til økten. I dette tilfellet er et utmerket valg: 'Svar med ett ord, hva tenker du på når du tenker på endringen?' Deltakerne avslører mye om seg selv og sin tenkning når de starter økten.

Isbrytere er også nyttige for å starte møter og oppmuntre til mellommenneskelig kommunikasjon. Du kan bruke en isbryter som ikke er relatert til emnet for å starte møtet med latter og positiv interaksjon. For eksempel: 'Med ett ord, hvordan føler du deg når du blir bedt om å presentere deg selv for et rom fullt av fremmede?'

Disse er noen av favorittene, de fleste vellykkede isbrytere brukt i økter gjennom årene. De har blitt testet og de jobber for å bryte isen med gruppene dine. Hvorfor ikke ta en titt og bruke disse isbryterøvelser i egne lagmøter og treningsøkter.

Den beste Ice Breaker med ett ord

Kolleger chatter i et kontormøte mens de deltar i en isbryter.

Ezra Bailey / Getty Images

Trenger du en rask isbryter uten forberedelse som fungerer som en sjarm for å bryte isen i et møte eller en treningsøkt? I tillegg koster det deg lite forberedelsestid og gir fortsatt gode resultater. Du kan tilpasse den for ethvert møte eller emne, og det er alltid morsomt for deltakerne å dele ordet. Se den anbefalte isbryteren med ett ord.

Min favoritt isbryter

C-Users-Susan-Downloads-nine-ice-breakers-143174601.jpg

Finn 10 ting du har til felles. kristian sekulic/Vetta/Getty Images

Denne flotte isbryteren har blitt brukt med suksess i så mange år at opprinnelsen går tapt i minnet. Denne isbryteren eller oppvarmingsaktiviteten er rask, enkel og morsom.

Det er garantert suksess liv opp møtene dine og treningstimer. Det gjør hver deltaker rett. Prøv denne alltid vellykkede, lattergenererende, enkle isbryterøvelsen.

Dine favoritter: En isbryter

168831278.jpg

Heltebilder/Digital Vision/Getty-bilder

Fra trær til hunder til feriesteder, folk har favoritter. Hensikten med denne isbryteren er å raskt varme opp gruppen med moro og latter. Isbryteren er en vinner fordi den gjør alle rett. Hver ansatt har favoritter og temaet er en lavstress isbryter. Det er også morsomt å spørre hvorfor det er deres favoritt.

Meet and Greet Møte Ice Breakers

C-Users-Susan-Downloads-meet-greet-ice-breaker-466142381.jpg

Noen isbrytere er bare for moro skyld. Aiden Franklin/E+/Getty Images

Vil du vite mer om å lage raske, morsomme isbrytere for møter? Jeg er en talsmann for isbrytere som forsterker innholdet og måloppnåelsen til en teambygging eller treningsøkt.

Det er imidlertid et sted for en morsom isbryter hvis eneste formål er å hjelpe sesjonsdeltakerne å kjenne hverandre. Her er isbrytere som tar tid å forberede, men som er raske å gjøre på møtet.

En enkel isbryter å bruke over lunsj

493585489.jpg

Thomas Barwick/Stone/Getty Images

Her er en morsom isbryter som varmer opp en gruppe og gjør at deltakere på et måltid raskt kan bli kjent med hverandre. Vanligvis anbefales isbrytere som bringer deltakerne i diskusjon om innholdet i en trening eller teambuildingøkt. Men en isbryter over et måltid kan være morsomt og ikke så fokusert på et tema.

Speed ​​Meeting Ice Breaker

Fire personer møter hverandre

Du kan hjelpe deltakerne med å møte alle raskt. Corey Jenkins/Image Source/Getty Images

Har du noen gang hørt om speed dating? Det er en mulighet for folk å raskt møte et stort antall mennesker som potensielt kan date. Dette fartsmøtet isbryter gir en lignende opplevelse for deltakere på et treningsmøte eller teambyggingsøkt.

The Five of Anything Ice Breaker

143920439.jpg

kristian sekulic/Vetta/Getty Images

Ser du etter en vinnende isbryter for teambygging som du kan bruke til møter, treningstimer, teambuilding-økter og firmaarrangementer og aktiviteter? Fem av alt-isbryteren gjør gruppesamhold og samarbeid til en naturlig forlengelse av diskusjonen når du bruker denne teambuilding-isbryteren.

Deling av ledelsesvisdom Teambyggingsaktivitet

C-Users-Susan-Downloads-management-wisdom-162124979.jpg

Ansatte lærer godt av å dele erfaringer. Geber86/E+/Getty Images

Her er en enkel teambuildingsaktivitet som skaper spenning under en regelmessig planlagt teambuilding- og treningsøkt. Denne teambuildingsøvelsen lar deltakerne dele sin akkumulerte kunnskap og visdom med de andre deltakerne.

Under denne teambyggingsaktiviteten, tilrettelegger skritt til side og deltakerne står i sentrum med sin kunnskap og ekspertise.

Tre skinnende arbeidsøyeblikk Teambuilding-aktivitet

C-Users-Susan-Downloads-shining-work-moments-184993647.jpg

Bryt isen med denne aktiviteten. mediaphotos/E+/Getty Images

Denne teambyggingsaktiviteten 'tre skinnende øyeblikk' gjør gruppesammenheng og samarbeid til en naturlig forlengelse av deling i denne begivenheten. Deltakerne dine vil lære å kjenne og sette pris på hverandres styrker med denne lengre isbryteren.

Bonus: Hvordan utvikle en isbryter

483241243.jpg

AMV Photo/Digital Vision/Getty Images

Vil du ha litt ekstra om isbrytere? Lei av å bruke tid på å søke etter en isbryter gjennom bøker og på nettet, og deretter bruke enda mer tid på å redesigne isbryteren etter dine behov? Det er vanskelig å finne den perfekte isbryteren som forsterker temaet for treningsarrangementet ditt for å bruke med gruppen din i din setting.

Du kan enkelt utvikle en isbryter som vil varme opp samtalen i treningsklassen din, forsterke temaet for treningsøkten og sørge for at deltakerne liker treningen.