Karriere Planlegging

Beste sertifiseringsprogrammer for interiørdesign

Ta interiørbedriften din til neste nivå

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

En nettbasert interiørdesignsertifisering kan hjelpe interiørdesignere, DIY-er hjemme og profesjonelle designere med å starte eller videreføre karrieren innen interiørdesign. Det kan også lære noen av ferdighetene til bransjen, inkludert utkast, arbeid med designprogramvare, lese plantegninger, farge- og designelementer og industriteknikker. Noen sertifiseringer tilbys hobbyister mens andre kreves for å bli en sertifisert interiørdesigner i visse stater.

Vi sammenlignet online interiørdesignsertifiseringer fra en rekke forskjellige institutter basert på tilbudte kurs, type undervisning, klasseemner, priser og programlengde. Fortsett å lese for å finne ut hvilket sertifiseringsprogram som passer for deg.

De beste sertifiseringsprogrammene for interiørdesign i 2022

Beste sertifiseringsprogrammer for interiørdesignSe altBeste sertifiseringsprogrammer for interiørdesign

Best sammenlagt : Udemy


Introduksjon til finansiell modellering av Udemy

Introduksjon til finansiell modellering av Udemy

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Udemy tilbyr rimelige nettbaserte kurs i interiørdesign for både profesjonelle og hobbyister med mange emner å velge mellom.

Hva vi liker
 • 30-dagers pengene-tilbake-garanti

 • Stort utvalg av kurstemaer

 • Ta kurs når som helst på hvilken som helst enhet

Hva vi ikke liker
 • Nettsiden er litt kaotisk

 • Hver klasse har en annen pris

Udemy ble grunnlagt i 2009 i California for å gi voksne og studenter interessant, brukervennlig kursinnhold og har nå mer enn 180 000 kurs tilgjengelig. I tillegg til flere interiørdesignkurs, kan du ta kurs om webutvikling, digital markedsføring, forretningsanalyse og mer.

Udemy kombinerer det beste fra begge verdener og tilbyr et robust utvalg av online interiørdesignkurs for både profesjonelle og nybegynnere som kan tas i ditt eget tempo på hvilken som helst enhet fra hvor som helst. Hvert kurs er priset individuelt, viser hva det inkluderer, hva du vil bli undervist, og gir et fullført bevis. Udemy er et flott sted å starte hvis du har en interesse for interiørdesign og synes et emne er interessant, men ikke ønsker å forplikte deg til et helt semester.

Noen av Udemys interiørdesignkurs-emner inkluderer en introduksjon til farger, designprinsipper og -elementer, design av småhus, bruk av farger som en proff, styling og iscenesettelse. Nettstedet er enkelt å søke, og du kan filtrere etter nybegynnerfavoritter, rangeringer, emner eller bare bla gjennom kurstilbud. Kursene varierer vanligvis fra rundt $34,99 til $94,99 og inkluderer on-demand-videoer, artikler, tilgang på flere enheter og en 30-dagers pengene-tilbake-garanti.

Best for Live-klasser : Interiørdesignerinstitutt


Interiørdesignerinstitutt

Interiørdesignerinstitutt

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Interior Designers Institute tilbyr online programmer innen interiørdesign, men det er kjent for sine on-campus-programmer som inkluderer ekskursjoner til to store designsentre i California, og sikrer sin plass som den beste for live-klasser.

Hva vi liker
 • Campusplasseringer er i nærheten av designsentre og designfirmaer

 • Studiepoeng kan gå til en grad i interiørdesign

 • Sertifikatkurs tilbys for personlig berikelse

Hva vi ikke liker
 • Skolen ønsker at fagfolk skal fullføre en grad ikke et sertifikatprogram

 • Sertifikatkurs er kostbart

Interior Design Institute ble grunnlagt i 1984 i Corona del Mar, California, og har som mål å produsere noen av de mest ettertraktede designerne i landet. Det er en boutique høyskole som underviser i både interiørdesign og interiørarkitektur med fokus på kvalitetsundervisning, godt avrundede læreplaner og personlig tilpasset utdanning med studenter som hovedfokus.

Som en liten progressiv skole tilpasser Interior Design Institute seg til trender og endringer i bransjen og ligger nær noen av landets beste interiørdesignfirmaer. Skolen har et positivt rykte i området og plasserer ofte elever i nærliggende jobber etter endt utdanning.

Interior Design Institute tilbyr et sertifikatprogram i interiørdesign samt associate's, bachelor's og master's grader innen interiør og interiørarkitektur. Sertifikatprogrammet koster $2 781 inkludert forsyninger og kan betales på forhånd eller i tre like månedlige betalinger. Det tar 11 til 12 uker å fullføre og er et bestått eller ikke bestått kurs.

Interior Design Institute sitt sertifikatprogram er flott for de som er interessert i feltet, men som ikke er sikre på om det er noe for dem. Hvis du innen den niende uken ønsker å melde deg på et associate's degree-program, kan du overføre ved å kontakte opptak. Kursemner inkluderer plassplanlegging, møbler og stoffvalg, utkast og endelige konsepter. Den personlige klassen har også gjesteforelesere og ekskursjoner til to designsentre i verdensklasse.

Best for nybegynnere : MasterClass


MasterClass

MasterClass

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: MasterClass er ideell for nybegynnere fordi den ikke krever mye tid eller økonomisk forpliktelse og kan tas med når som helst fra hvor som helst.

Hva vi liker
 • Rimelige månedlige betalingsalternativer

 • God innføring i interiørdesign

 • Tilgang til flere klasser på samme plattform

Hva vi ikke liker
 • Du må registrere deg for å finne ut detaljert klasseinformasjon

 • Ingen sertifisering tilbys

MasterClass ble grunnlagt i 2014 som en nettbasert læringsplattform for alle ferdighetsnivåer i en rekke bransjer og emner, inkludert bartender, tennis, stemmeanimasjon, sjakk, fotografering av matlagingsteknikker og mer. Klassene undervises av profesjonelle bransjefolk, inkludert kjendiser og de som er på topp i håndverket.

Med hver klasse mottar du videoleksjoner, kursarbeidsbøker og tilbakemeldinger fra klassen. . Kostnaden er $15 per måned fakturert årlig med $180. MasterClass tilbyr også en 30-dagers garanti pengene-tilbake hvis du ikke er fornøyd.

MasterClass’ interiørdesignkurs undervises av den prisbelønte interiørdesigneren Kelly Werstler, kjent for sitt arbeid med designerhoteller, statement-stykker og maksimering av plass. Emner som dekkes inkluderer fargevalg, plassering av tepper, designtips og budsjettering, samt fokuspunkter, designelementer, belysning og aksentdeler.

Selv om MasterClass teknisk sett ikke tilbyr sertifisering, kan du fortsatt sette klassen på CV-en din og bestemme om du vil investere tid og penger i et sertifikatkurs. Det kan også være et flott sted for nybegynnere å få et grep om fargeteori og designkonsepter, tatt av studenter som ønsker å bli interiørdesignere eller de som bare ønsker å få sitt eget hjem til å se bedre ut.

Det beste alternativet i selvgående tempo : New York Institute of Art + Design


New York Institute of Art and Design

New York Institute of Art and Design

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: New York Institute of Art + Design tilbyr et online, sertifisert interiørdesignkurs i eget tempo med tilgang til mentorer for interiørdesign, noe som gjør det til vårt valg som det beste alternativet i selv-tempo.

Hva vi liker
 • 24/7 kurstilgang

 • En-til-en tilbakemelding fra profesjonelle designere

 • Inkluderer interiørsertifikat

Hva vi ikke liker
 • bare online

 • Skreddersydd for profesjonelle og ikke nybegynnere

New York Institute of Art + Design ble grunnlagt i 1985 under navnet Sheffield School of Interior Design som en interiørdesignskole med et karrieresertifikatkurs. I dag tilbyr det fortsatt et sertifikatprogram eksklusivt online, samt kurs i smykkeproduksjon, arrangementsplanlegging, blomsterdesign og mer.

New York Institute of Art + Design gjør det enkelt å melde seg på online, eller du kan snakke med en studentrådgiver på telefon for å få mer informasjon om kursene som tilbys.

Interiørkurset på nett er i eget tempo og kan gjennomføres når du vil med 24/7 tilgang til kursmateriell. Du får også tilgang til interiørveiledere på telefon og e-post som kan komme med forslag og vurdere fremgangen din. Klassen lærer om fargeteori, vindu- og veggbehandlinger, prissetting og kundeinteraksjon, designtrender og mer.

New York Institute of Art + Designs nettsted tilbyr også nyttig karrierevei og informasjon om jobbutsikter, inkludert ferdigheter som interiørdesignere trenger .

Det nettbaserte interiørdesignkurset koster $999 pluss en eksamensprøve på $60 og tilbyr en 14-dagers gratis prøveperiode. Når du har bestått nettkurset, vil du ha opptil fem år på deg til å bestå eksamen og oppnå et Residential Interior Design Qualifying Certification (RIDQC)-sertifikat fra Designer Society of America.

Best for profesjonelle : Berkeley College


Berkeley College

Berkeley College

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Berkeley College tilbyr omfattende online og på campus interiørdesignsertifikatprogrammer med mulighet for å søke studiepoeng til en grad i interiørdesign og er vårt valg som det beste for fagfolk.

Hva vi liker
 • Kreditt kan gå til å oppnå en grad i interiørdesign

 • Klasseromsalternativer på nett og på campus

 • Fokuserer på ferdigheter som trengs i feltet

Hva vi ikke liker
 • Kurset er ganske dyrt

 • Kun én sertifisering tilbys

Berkeley College ble grunnlagt i 1931, og er en privat høyskole med studiesteder i New York og New Jersey samt nettkurs. Du kan søke på nett, og du kan bruke nettpraten eller ringe en agent for å registrere deg for klasser. Skolen er stolt av å gi personlig instruksjon og oppmerksomhet til hver elev og forberede dem på karrieresuksess.

I tillegg til en online interiørdesignsertifisering, tilbyr Berkeley College tilknyttede og bachelorgrader i interiørdesign, samt regnskap, ledelse, motehandel og ledelse og markedsføring. Sertifiseringsprogrammet er rettet mot fagfolk som allerede er i interiørbransjen og ønsker å bli sertifisert.

Berkeley Colleges sertifiseringsprogram er et 12-studiepoengs kurs som undervises i løpet av to semestre og krever kun en kort søknad og et videregående vitnemål for å søke. Tegningsteknikker som brukes i profesjonell praksis undervises i tillegg til skisser, fargekomposisjon, tekstiler og datastøttet design (CAD).

Prisen for kurset er $2,895 pluss programvare og rekvisita.

endelig dom

Våre beste online interiørdesignsertifiseringer består av kurs for profesjonelle og amatører, tilbys online og personlig, og har en rekke kurstemaer og undervisningsstiler. Noen klasser er bare for moro skyld, mens andre lar deg få sertifisering og til og med sette deg på vei mot en grad i interiørdesign.

Alle våre anbefalte interiørdesignsertifiseringer har positive egenskaper, men generelt anbefaler vi å sjekke ut Udemy først. Det tilbyr et rimelig utvalg av kurs i eget tempo om en rekke interiørdesignemner for alle ferdighetsnivåer.

Sammenlign leverandører

Selskap Kategori Koste Hvorfor vi valgte det Enestående funksjon
Udemy Best sammenlagt $34,99 til $94,99 Bredt utvalg av klasser for amatører og profesjonelle 30-dagers pengene-tilbake-garanti
Interiørdesignerinstitutt Beste livekurs $2781 Tilbyr personlige klasser, spennende ekskursjoner og grads- og sertifikatprogrammer Overføring fra et sertifikatkurs til en Associate Degree
MasterClass Best for nybegynnere $15 per måned ($180 fakturert årlig) En rekke interiørklasser til en rimelig månedlig pris Nye klasser legges til hver måned
New York Institute of Art + Design Det beste alternativet i selvgående tempo $999 Kurs i eget tempo om en rekke interiørrelaterte emner HD-videoer med profesjonelle designere
Berkeley College Best for profesjonelle $2 895 Tilbyr et omfattende sertifikatprogram for profesjonelle Underviser i tegneteknikker som brukes i profesjonell praksis

Trenger interiørdesignere å bli sertifisert?

Selv om interiørdesignere ikke er pålagt å ha sertifiseringer for å jobbe i boligområder, krever tre stater (Nevada, Florida og Louisiana), samt District of Columbia og Puerto Rico, sertifisering for interiørdesignere som ønsker å jobbe uten tilsyn med kommersiell design .

Noen stater krever bare sertifisering hvis du bruker tittelen sertifisert eller registrert interiørdesigner og omtrent halvparten av alle stater tilbyr muligheten til å bli registrert eller sertifisert. Siden forskrifter varierer fra stat til stat, sørg for å undersøke staten du skal jobbe i for å sikre at du følger retningslinjene.

Hvordan blir jeg sertifisert interiørdesigner?

Det første trinnet for å starte en karriere innen interiørdesign er å se på reglene i staten du skal jobbe i. Når du har funnet ut hva som kreves av staten, lag en liste over potensielle eller mulige arbeidsgivere og undersøk om de har noen tilleggskrav.

NCIDQ-undersøkelsen er nødvendig i de fleste stater som tilbyr lisensiering, registrering og sertifisering for interiørdesignere. Denne eksamenen har sine egne utdannings- og arbeidserfaringskriterier som du må oppfylle før du tar den.

Sertifisering kan også øke CV-en din, lære deg designelementer og prinsipper, teknologien involvert i interiørdesign og bransjetips og triks. Det kan også hjelpe deg å skille deg ut fra andre potensielle arbeidssøkere og kreves av enkelte arbeidsgivere.

Hvor lang tid tar det å få et interiørdesignsertifikat?

Sertifikatprogrammer for interiørdesign kan vanligvis fullføres på ett år eller mindre avhengig av når kursene tilbys, fleksibiliteten til timeplanen din, ferdighetene dine og hvor mye tid du har til å bruke sertifikatprogrammet. Noen fullføringsbevis kan fullføres i løpet av en uke, og mer strenge programmer som tilbyr tilknyttede, bachelor- eller mastergrader tar alt fra to til fire år å fullføre.

Hvor mye tjener interiørarkitekter?

Lønnsspennet til interiørdesignere varierer veldig. I følge en rapport fra International Interior Design Association, kan deltidsinteriørdesignere som bare fullfører noen få prosjekter i året bare tjene noen få tusen dollar, mens svært ettertraktede luksusinteriørdesignere potensielt kan tjene over seks tall per år.

Enten interiørdesignere eie sine egne virksomheter og ansetter andre designere og kollegaer eller jobber for etablerte firmaer, kan de fleste interiørdesignere på heltid tjene en gjennomsnittslønn på $50.271.Husk at beliggenhet, erfaring og firmastørrelse vil påvirke lønnen din, potensialet for bonuser og mulige provisjoner.

Hvordan vi valgte de beste sertifiseringsprogrammene for interiørdesign

Det er hundrevis om ikke flere online interiørdesignsertifikater å velge mellom. Vi vurderte mer enn et dusin før vi bestemte oss for de fem beste kandidatene.

Vi valgte et bredt utvalg av sertifiseringer både for profesjonelle og amatører. Alle skolene er anerkjente med generelle positive anmeldelser og bransjeerfaring. Vi vurderte også pensum, timeplaner, fleksibilitet, kursvalg, priser og undervisningstype, samt emner, instruktører og typer sertifikater som tilbys.

Alle våre toppvalg tilbyr en blanding av grunnleggende utdanning og praktisk kunnskap om interiørdesign for å hjelpe fagfolk med å fremme karrieren og gi amatører et solid grunnlag i faget.

Artikkelkilder

 1. CIDQ. ' NCIDQ-kvalifiseringsstier for eksamen .' Åpnet 8. januar 2022.

 2. Lønnsskala. ' Gjennomsnittlig interiørarkitektlønn .' Åpnet 8. januar 2022.