Jobbsøking

Beste intervjucoachingtjenester

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Et jobbintervju er en avgjørende del av jobbsøking, så uansett om du leter etter en jobb på startnivå eller en ledende rolle, er det aldri en dårlig idé å få hjelp til å finpusse ferdighetene dine. Å ansette en intervjucoach er en fin måte å forberede seg på intervjuprosess og gi deg selv et forsprang på konkurrentene dine.

For å finne de beste intervjucoachingtjenestene, så vi på 15 forskjellige programmer og valgte de beste basert på kostnader, coacher, spesialiteter, funksjoner og omdømme – faktorene vi vurderte som viktigst når vi valgte de beste alternativene.

De 6 beste intervjucoachingtjenestene i 2022

Beste intervjucoachingtjenesterSe altBeste intervjucoachingtjenester

Best sammenlagt : Musen


Musen

Musen

Lære mer

Muse ble opprettet i 2011 og har utviklet seg til en jobbsøkingsplattform, coachingside og rådblogg som hjelper over 75 millioner mennesker å bygge ferdighetene de trenger for å finne sin neste rolle hvert år. Vi valgte The Muses coachingtjenester som de beste totalt sett fordi de kan skreddersys til akkurat dine behov og tilbys til ulike priser uten å ofre kvaliteten.

Gjennom The Muse kan du bestille en intervjucoach for en 75-minutters treningsøkt, personlig tilbakemelding og en handlingsplan. Du kan bla gjennom over 50 forskjellige trenere for å finne en som spesialiserer seg på din bransje og erfaringsnivå, samt lese anmeldelser fra tidligere kunder. Gjennomsnittlig rangering for trenere er 4,85 av 5 stjerner.

Hver coachingøkt som bestilles gjennomføres via video eller telefon, avhengig av dine preferanser. Du kan også bestille en coach for gjennomgang av CV og følgebrev, LinkedIn-profilrevisjoner, nettverk , og jobbsøkestrategi.

Muse har tre forskjellige prisnivåer for coaching – Mentor, Coach og Master – avhengig av hvor mye erfaring treneren har. Trenere på mentornivå har færre års erfaring, men er ypperlige for alle på et budsjett, trenere på trenernivå er bedre for fagfolk på mellomnivå, og trenere på masternivå er mer målrettede for å hjelpe ledere og ledere på seniornivå.

Hver 75-minutters økt med en mentor er $139, trenere er $299, og Masters er $599.

Runner-Up : Toppintervju


Toppintervju

Toppintervju

Lære mer

TopInterview ble grunnlagt i 2017 og har etablert seg som bransjeleder på bare tre år. TopInterview gir intervjucoaching for jobbsøkere i alle bransjer og nivåer og kan skryte av imponerende alumner – kundene har fått roller hos Google, Spotify, Deutsche Bank og mer. Vi valgte TopInterview som nummer to, fordi selv om den er topprangert og høyt ansett, kan du ikke velge bussen din, og den laveste pakken dekker kun en heisplass.

TopInterview tilbyr tre forskjellige coachingpakker for intervju:

  • Viktig : $149 for én coachingøkt som dekker mestring av elevatorpitch, øktnotater og en tilpasset handlingsplan.
  • Standard : $249 for to coaching-økter som dekker elevator-pitch, øving på et ustrukturert intervju, hvordan du forhandler om lønnen din, øktnotater og en tilpasset handlingsplan. Dette er TopInterviews mest populære pakke.
  • Profesjonell : $349 for tre økter som dekker elevator-pitch, praktisering av et ustrukturert intervju og atferdsintervju, øktnotater og en tilpasset handlingsplan.

Når du har valgt pakken du er interessert i, kan du legge inn en bestilling via TopInterviews nettside. Du kan også bygge en tilpasset pakke hvis ingen av de forhåndsbestemte alternativene passer dine spesifikke behov. Men mens du bestiller, vil du ikke få velge eller se treneren din før etter at bestillingen er fullført. Til tross for dette rapporterer de fleste kunder om å ha en veldig positiv opplevelse med TopInterview – selskapet har en 4,7/5 stjernerangering på Trustpilot.

TopInterviews coachingøkter holdes kun over telefon eller via video.

Best for entry-level : Karrierecoaching på startnivå


Karrierecoaching på startnivå

Karrierecoaching på startnivå

Lære mer

Siden 2018 har Entry Level Career Coaching (ELCC) gitt karriereveiledning til unge voksne i alderen 14–30. I tillegg til å tilby intervjupraksis, tilbyr ELCC også CV-vurderinger og karriereplanlegging for å gi videregående og høyskolekandidater mer helhetlig forberedelse. Vi valgte karrierecoaching på startnivå som det beste valget for jobbsøkere på nybegynnernivå på grunn av sin utmerkede merittliste og eneste forpliktelse til klienter på nybegynnernivå.

ELCC ledes av Julia Hicks de Peyster, som bringer over 30 års erfaring innen HR til bordet. Julia bruker ekspertkunnskapen sin til å hjelpe unge voksne i ethvert felt eller høyskole med å bygge selvtillit og gi kortfattede, klare svar på de vanligste intervjuspørsmålene. Nylige kunder har gått videre til drømmepraktikken og har identifisert klare karriereveier takket være ELCCs forberedelse.

I tillegg til å tilby intervjupraksis, tilbyr Julia også tjenester for CV-gjennomgang og mer generell karrierekartlegging. Kunder kan bestille Julia for en hvilken som helst kombinasjon av disse tjenestene via ELCC-nettstedet.

ELCC annonserer fire forskjellige pakker på nettsiden deres:

  • 10 økter karriereekspertpakke (inkluderer 10 timers coaching): $1250
  • 10 økter Deluxe-vaktpakke (inkluderer 10 timers coaching): $1500
  • Fem-økter karriereutforskningspakke (inkluderer fem timers coaching): $625
  • En times karrierejustering: $175

Hvis disse pakkene ikke dekker det du leter etter, kontakt ELCC direkte om dine spesifikke intervjucoachingbehov og motta et tilpasset tilbud.

Best for ledere : Ekspertintervjucoaching


Ekspertintervjucoaching

Ekspertintervjucoaching

Lære mer

Intervjucoaching for leder eller C-nivå jobber kan kreve mer spesialisert coaching enn andre karrierenivåer. Det er her Expert Interview Coaching (EIC) kommer inn. Siden 2013 har EIC forberedt ledere på C-nivå til å klare intervjuene sine. Vi valgte EIC som det beste alternativet for coaching av lederintervjuer fordi deres ekspertise, dedikerte medarbeidere og programmering for kunder på ledernivå er uovertruffen.

EICs C-suite intervjutrening ledes av Barry Drexler, en ekspert karrieretrener som har hatt flere roller på C-suite nivå gjennom karrieren. Barry lager tilpasset coaching for hver klient avhengig av ønsket rolle og erfaring gjennom falske intervjuer og tilbakemeldinger.

Hver økt er designet for å forbedre intervjusvar, kommunikasjonsevner, tilstedeværelse og selvtillit. Tidligere kunder sier at Barry ga nyttige tilbakemeldinger som førte til å få nye jobbtilbud og forhandle om høyere lønn.

EIC tilbyr to pakker:

  • Personlig : To 90-minutters personlig økter og en 90-minutters økt via telefon eller videokonferanse. Inkluderer digitale kopier av falske intervjuer og ubegrenset e-poststøtte under coachingen.
  • Videocoaching : Fra $349, er dette en engangs 90-minutters treningsøkt. Kan inkludere nettverkstrening, CV- og følgebrevanmeldelser, LinkedIn-vurdering, karriereplanlegging, jobbsøkestrategi, digitale kopier av falske intervjuer og ubegrenset e-poststøtte i løpet av coachingen.

I tillegg tilbyr EIC en gratis 15-minutters telefonkonsultasjon for å hjelpe deg med å finne ut om deres tjenester passer for deg.

Beste personlig coaching : Jody Michael Associates


Jody Michael Associates

Jody Michael Associates

Lære mer

Siden 1996 har boutique-byrået Jody Michael Associates (JMA) hjulpet folk med å nå sine profesjonelle og personlige mål. Teamet deres bringer en unik blanding av nevrovitenskap, psykologi og karriereveiledning for å hjelpe jobbsøkere som ønsker å få sine neste roller. Vi valgte JMA som det beste alternativet for personlig coaching på grunn av sitt rykte, arv, og tilbyr personlige tjenester i Chicago, Atlanta, New York og San Francisco.

JMAs intervjucoachingtjenester inkluderer en-til-en praksisintervjuøkter med personlig tilbakemelding, en detaljert analyse av din verbale ytelse og kroppsspråk, forberedelse til overraskelsesspørsmål og tilleggsmateriell for å forbedre din generelle ytelse. Tidligere kunder har sagt at intervjuforberedelsen har fått dem til å føle seg betydelig mer selvsikre og hjulpet dem med å finne sine ideelle roller.

MA krever at du sender inn et skjema på siden deres for å få et tilbud, så kostnadene kan variere avhengig av dine spesifikke behov. I tillegg til intervjucoaching tilbyr JMA også CV-skriving og selvhjelpsverksteder.

Beste coaching i eget tempo : Stort intervju


Stort intervju

Stort intervju

Lære mer

Hvis du leter etter coaching som foregår i ditt tempo og på timeplanen din, tenk på at Big Interview er ditt beste valg. Utviklet av den verdenskjente karrieretreneren Pamela Skillings, bruker Big Interview forhåndsinnspilte øvelsesmoduler og AI-drevet tilbakemelding for å coache jobbsøkere på alle nivåer. Vi valgte Big Interview som det beste coachingalternativet i eget tempo, ikke bare på grunn av dets imponerende støtte og funksjonssett, men det er også svært rimelig.

Programmet inneholder fire moduler med over 100 videoleksjoner: Grunnleggende om intervjuer, vanlige spørsmål om å håndtere, atferdsintervjuspørsmål og Playbooks for Common Challenges. I motsetning til tradisjonelle intervju-coaching-tjenester, kan du se rådvideoene i det tempoet du måtte ønske og spille av leksjonene du synes er mest verdifulle.

Mens programmet er designet for folk i alle bransjer, er det også to spesialitetsspor: ett for offentlige jobber og ett for roller i høyere utdanning. Tidligere kunder sier at Big Intervju hjalp dem til å føle seg mer selvsikre og artikulere sine tidligere erfaringer klarere.

Big Interview har en abonnementsbasert prismodell og abonnementer koster for tiden $79/måned. Det er også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti hvis du ikke er fornøyd med tjenesten.

Vanlige spørsmål

Hva er en intervjucoachingtjeneste?

Intervjucoachingtjenester er utviklet for å hjelpe jobbsøkere med å mestre kunsten å intervjue. Coaching-økter kan dekke alt fra å øve på vanlige intervjuspørsmål, spikre din elevator-pitch og personlige merkevare, i tillegg til å friske opp mer generell presentasjon og offentlige talerferdigheter.

Hvordan fungerer en intervjucoachingtjeneste?

Hver intervju-coaching-tjeneste er litt forskjellig, men med de fleste programmer kan du lese om coaching-teamet online før du bestiller dem for en økt. Etter å ha lest gjennom kvalifikasjonene til en spesifikk trener eller coachingtjeneste, kan du bestille en eller flere økter basert på dine spesifikke behov.

De fleste trenere kan hjelpe deg med å øve på et intervju eller en elevatorpitch og gi tilbakemelding på dine verbale og ikke-verbale presentasjonsevner, og de fleste trenere gjennomfører økter over video eller telefon i stedet for personlig for å betjene en bredere base av kunder.

Hvor lenge varer intervjucoachingsprogrammer?

De fleste individuelle engangsøkter er 30–75 minutter lange. Noen coachingprogrammer kan imidlertid strekke seg over flere uker, spesielt hvis de er i eget tempo. Økter kan også variere i lengde avhengig av fokus. For eksempel kan en mock-intervjuøkt ta lengre tid enn en økt som fokuserer på å perfeksjonere elevator-pitch.

Hvorfor bruke en intervjucoachingtjeneste?

Intervjucoaching-programmer kan bidra til å identifisere styrker og svakheter i presentasjonsferdighetene dine, gi deg innsikt i hva nåværende arbeidsgivere ser etter, og hjelpe deg med å bygge selvtillit. Dette er ferdigheter som alltid er verdt å finjustere, uavhengig av erfaring. Det er praktisk talt ingen ulemper med å bruke et intervju-coaching-program, men hvis du ikke føler at en coach kan hjelpe deg bedre med å forberede deg til et intervju enn selvforberedelse eller en annen metode, kan det hende du ikke drar nytte av denne typen tjenester .

Hvor mye koster en intervjucoachingtjenester?

Kostnadene for intervjucoaching varierer mye. Noen tjenester er så lave som $79, mens andre går inn i hundrevis eller til og med tusenvis. Prisene avhenger av hvor mange coachingøkter du ønsker å bestille (en eller flere), erfaringsnivået ditt (inngangs-, mellomnivå eller leder), type coaching (videoer i eget tempo kontra personlige økter), og personlige behov. For eksempel, hvis du ønsker å praktisere elevator-pitch og et ustrukturert intervju, vil det koste mer enn hvis du bare ønsket å praktisere elevator-pitch.

Hvordan vi valgte de beste intervjucoachingtjenestene

Vi evaluerte over et dusin intervjucoachingtjenester før vi tok våre beste valg. Vi vurderte hvert program basert på kostnader, kundeanmeldelser, ansattes kvalifikasjoner og deres ekspertiseområder for å finne de sterkeste programmene i hver kategori. Alle våre toppvalg tilbød svært anerkjente tjenester til forskjellige prisklasser for en rekke karrierer og ekspertisenivåer.