Jobbsøking

Beste jobbsøkemotorer for internasjonale jobber

Finn effektive verktøy for å hjelpe deg med å navigere utenlandsarbeid

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Å søke jobb i utlandet er ingen enkel oppgave, men jobbsider finnes for å gjøre ting enklere. Ved å bruke en internasjonal jobbside kan du sømløst søke etter åpne muligheter i utenlandske markeder, få uvurderlige råd om hvordan du får visum, koordinere flyttingen din over landegrensene og mer.

Etter å ha sett på 15 forskjellige søkemotorer og undersøkt deres størrelser, søkefilteralternativer, tilgjengelige ressurser, omdømme og bransjer og erfaringsnivåer som ble levert, begrenset vi det til disse toppnettstedene for internasjonale jobber.

Beste jobbsøkemotorer for internasjonale jobber for 2022

Beste jobbsøkemotorer for internasjonale jobberSe altBeste jobbsøkemotorer for internasjonale jobber

Best sammenlagt : CareerJet


CareerJet

CareerJet

Registrer deg nå

CareerJet har eksistert siden 2001 og sentraliserer over 40 millioner stillingsannonser på ett sted, og skanner over 70 000 nettsteder daglig. Vi valgte CareerJet som det beste nettstedet for internasjonale jobber fordi det lar deg enkelt søke etter åpne roller på tvers av alle nivåer og bransjer i over 90 land.

På CareerJet kan du søke etter jobber etter nøkkelord, tittel, selskap og plassering. Når du begynner å søke, kan du klikke på mer avanserte filtre for titler, kontraktlengde, timer og firmanavn. Du kan finne jobber for alle erfaringsnivåer og de fleste bransjer, som kommunikasjon, finans, media, helsevesen og teknologi. Merk at CareerJet vil vise det offisielle språket i landene du søker etter, så sørg for å bruke en nettleser som oversetter alt hvis du ikke er flytende.

Det er gratis å søke på noen av CareerJets internasjonale sider, og du trenger ikke opprette en konto for å søke på åpne stillinger. Hvis du oppretter en gratis konto på CareerJet, kan du lagre utvalgte jobber og registrere deg for å motta e-postvarsler for spesifikke søk.

Runner-Up,Best sammenlagt : Faktisk over hele verden


Faktisk over hele verden

Faktisk over hele verden

Registrer deg nå

Indeed ble grunnlagt i 2004 og er nå det største jobbnettstedet i verden. Indeed betjener over 250 millioner månedlige brukere og legger til 10 nye stillingsannonser hvert sekund. Vi valgte Indeed Worldwide som andreplass fordi, selv om det har flere stillingsannonser enn CareerJet og er veldig enkelt å bruke, har det betydelig færre land oppført.

Legger faktisk ut internasjonale oppføringer i alle bransjer, alle nivåer og alle livsstiler. Kandidater kan søke etter stillingstittel og plassering, lønnsintervall, publiseringsdato og erfaringsnivå. Husk at Indeed vil justere språket for å gjenspeile hvilket land du leter etter jobber i, så sørg for at du bruker en nettleser som kan oversette hver oppføring, om nødvendig.

Faktisk er 100% gratis, og du trenger ikke registrere deg for en konto. Å opprette en konto har imidlertid flere fordeler. Med en konto kan du registrere deg for å motta e-postvarsler når nye jobber legges ut og lagre jobber for å søke på dem senere. Indeed tilbyr også et lønnssammenligningsverktøy og en seksjon for bedriftsanmeldelser, slik at du kan se på bedriftsanmeldelser før du søker på en rolle eller godtar et tilbud.

Best for jobber på ledernivå : administrerende direktør over hele verden


administrerende direktør over hele verden

administrerende direktør over hele verden

Registrer deg nå

CEO Worldwide ble grunnlagt i 2001 på grunn av en frustrasjon over kompleksiteten som følger med å ansette globale ledertalenter. CEO Worldwide har for tiden kontrollert nesten 20 000 ledere i nettverket sitt, som spenner over 180 land. Vi valgte CEO Worldwide som det beste stedet å finne jobber på internasjonale ledernivå fordi det utelukkende fokuserer på og gir høykvalitets, oppdaterte lederoppføringer.

CEO Worldwide har både faste og kontraktsledende roller på tvers av dusinvis av bransjer, inkludert men ikke begrenset til forbruksvarer, energi, finans, helsevesen og programvare. Det er gratis å bli lagt til CEO Worldwides kandidatpool. Når du er godkjent, kan du søke på alle åpne muligheter som er av interesse, samt bli kontaktet av alle arbeidsgivere som aktivt rekrutterer for åpne roller på plattformen. Du kan også registrere deg for å motta e-postvarsler som samsvarer med din profil og interesser.

Best for ESL-jobber i utlandet : Teach Away


TeachAway

TeachAway

Registrer deg nå

Teach Away ble opprettet i 2003 for å hjelpe lærere med å finne jobber i utlandet. Det er nå et av de største internasjonale lærerrekrutteringsselskapene og hjelper til med å koble lærere til nye muligheter i mer enn 50 land. Vi valgte Teach Away som den beste siden for internasjonal ESL jobber på grunn av størrelsen, oppføringer av høy kvalitet, ressurser for faglig utvikling og nettverksmuligheter.

Det er gratis å bli med i Teach Away, men du må fylle ut en nettprofil før du kan søke på ledige jobber. Når du har fullført profilen din, kan du bla gjennom og søke på ESL-jobber rundt om i verden, hvorav mange inkluderer flyrefusjon, overnatting og matstipend i tillegg til lønn.

I tillegg til en robust jobbtavle, har Teach Away også et aktivt Facebook-gruppefellesskap og en fantastisk blogg med detaljert informasjon om hvordan du kan bli lærer og finne en lærerjobb. Som en del av deres forpliktelse til videre lærerutdanning, tilbyr Teach Away enkle og rimelige statlige lærersertifiseringer og TEFL-kurs (undervisning i engelsk som fremmedspråk) for å hjelpe deg med å bli kvalifisert for flere muligheter.

Beste ressurser : Expat Network


Expat Network

Expat Network

Registrer deg nå

Expat Network ble opprinnelig opprettet i 1989 som en ressurs for eks-pats over hele verden. Vi valgte Expat Network som det beste nettstedet for ressurser fordi de ikke bare gir en flott jobbtavle for internasjonale jobber, men de har også dusinvis av gratis ressursguider, blogginnlegg og sjekklister for å finjustere CV-en din for internasjonale stillinger, flytte , og administrere økonomien din i utlandet.

Expat Network fungerer som en one-stop-shop for å finne jobber og forske på hvordan man kan koordinere flytting og tilpasning til expat-livet. Du kan søke etter jobber etter nøkkelord, bransje, plassering og varighet. Expat Network inkluderer flere land i databasen og betjener alle større bransjer, inkludert men ikke begrenset til finans, helsevesen, menneskelige ressurser, IT, markedsføring og salg. Du finner også detaljerte blogginnlegg om hvordan du koordinerer et internasjonalt trekk, justerer økonomien din til et nytt banksystem og valuta, og navigerer helsetjenester i utlandet. Expat Network har omfattende nedlastbare guider for å flytte til Australia, Frankrike, Spania og Portugal, spesifikt. Alle deler av Expat Network er gratis å bruke.

Best for offentlige jobber i utlandet : USA JOBS


USA JOBS

USA JOBS

Registrer deg nå

USAJOBS hjelper folk å finne offentlige arbeidsplasser både innenlands og utenlands. I dag viser USAJOBS tilgjengelige stillinger fra over 500 forskjellige byråer i 147 land. Vi valgte USAJOBS som det beste nettstedet for føderale regjeringsjobber i utlandet fordi søkefunksjonene deres gjør det veldig enkelt å finne jobber i utlandet.

For å søke på jobber på USAJOBS, må du opprette en konto og fylle ut profilen din. Deretter står du fritt til å søke etter og søke på jobber for alle erfaringsnivåer. De vanligste jobbene i utlandet er administrasjonsmedarbeidere, kommissærer, serveringsarbeidere, hjelpemidler, personalassistenter og logistikkledere. Du kan også filtrere etter lønnsområde, avdelinger og byråer for å begrense søket ytterligere.

Etter å ha søkt på eventuelle åpne roller, kan du sjekke statusen til applikasjonene dine ved å logge på applikasjonsdelen av kontoen din. USAJOBS er helt gratis å bruke.

Best for International Gap Year Jobs : Dra utenlands


Dra utenlands

Dra utenlands

Registrer deg nå

GoAbroad ble grunnlagt i 1997 og ble grunnlagt for å bygge bro mellom selskaper som tilbyr internasjonale jobbprogrammer og studenter som ønsker å jobbe i utlandet. GoAbroad betjener nå over én million månedlige besøkende og har nesten 12 000 verifiserte programmer oppført i databasen. GoAbroad er det beste stedet å søke etter internasjonale mellomårsjobber ikke bare på grunn av størrelsen, men fordi den gir reelle anmeldelser for de mest populære programmene, har en stipenddatabase og hjelper med visum og reiseforsikring.

På GoAbroad kan du søke gratis etter muligheter etter kategori eller land. De mest populære typene jobber er au pairing, gårdsarbeid, markedsføring, sosial rettferdighet og engelskundervisning. Du kan søke på hvilken som helst stilling uten å ha en konto på nettstedet, men ved å registrere deg for en konto kan du lagre programmer til senere og bruke plattformens sammenligningsfunksjon for å finne den som passer best for deg. Under hvert program du er interessert i, kan du også lese anmeldelser fra nåværende eller tidligere deltakere for å få en bedre ide om hva du kan forvente. Siden noen programmer ikke dekker kostnadene ved fly, måltider og flytting, kan du også bla gjennom og søke om stipend gjennom GoAbroad. Nettstedet har også visumrådgivere og reiseforsikringsguider som hjelper deg med å finne ut nøyaktig hva du trenger før du drar til den nye jobben din.

Hva er jobbsøkesider?

Jobbnettsteder er både søkemotorer og databaser for åpne jobber. Alle, uavhengig av bransje, utdanning eller erfaringsnivå, kan bruke en jobbside for å finne muligheter. Noen internasjonale jobbsider gir også ekstra ressurser for å bo og jobbe i utlandet, som fly- og overnattingsassistanse, hjelp med å få arbeidstillatelse eller visum og mer. Alle som aktivt søker jobb i utlandet bør bruke jobbnettsider for å finne så mange relevante ledige stillinger som mulig.

Hvordan fungerer jobbsider for internasjonale jobber?

De fleste internasjonale jobbsider er gratis å bla. Bare skriv inn ønsket stillingstittel, by og land for å starte søket. Noen nettsteder krever at du oppretter en gratis konto før du låser opp fulle surferettigheter. Når du har søkt på en jobb via en jobbside, vil ansettelseslederen gjennomgå informasjonen din og kontakte deg hvis du er interessert.

Noen land krever at du skaffer deg et arbeidsvisum for å ha en jobb.Hvis det er tilfellet med landene du er interessert i å jobbe i, sørg for å spesifisere hvor du er i visumprosessen gjennom hele ansettelsessyklusen.

Hvor mye koster jobbsider?

Noen internasjonale jobbsider krever medlemskap eller engangsavgift for å få tilgang til oppføringer. Hvis du ser etter muligheter for mellomår, kan du komme over jobber eller praksisplasser som krever at du også betaler gebyrer. Internasjonale mellomårsjobber blir ofte annonsert som altomfattende programmer som kan inkludere en jobbplassering så vel som overnatting, flyreiser, nettverksmuligheter , og utflukter i bytte mot programavgifter. Sørg for at du ser nærmere på hver oppføring for å forstå hva de økonomiske forventningene er, spesielt for internasjonale jobber.

Andre funksjoner å vurdere for internasjonale jobber

Når du ser etter en internasjonal jobb, prøv å se etter nettsteder som har tilleggsfunksjoner eller råd rettet mot å få sponsing eller visum for å jobbe i utlandet. Se etter nettsteder med detaljerte blogger eller guider om arbeid i utlandet for å hjelpe deg med å forberede deg til den nye jobben. Mange internasjonale jobbsider annonserer også jobbprogrammer som ikke er gratis, noe som betyr at du må betale avgifter for å finne arbeid og bo i utlandet. Hvis du ikke er interessert i å betale for privilegiet til å jobbe i utlandet, unngå disse sidene og hold deg til mer tradisjonelle jobbtavler.

Hvordan vi valgte de beste jobbsøkemotorene for internasjonale jobber

Vi så på 15 internasjonale arbeidsplasser før vi laget vår endelige liste. Under forskningen vår så vi på størrelsen, brukervennligheten, søkefiltrene, ressurser, bransjer og erfaringsnivåer som ble servert, og omdømmet til hvert nettsted. Vi følte at dette var de viktigste egenskapene å se på når vi skulle velge de beste jobbstedene for internasjonale jobber.

Artikkelkilder

  1. Innbyggerinformasjon. Visumkrav for innreise til Irland. Åpnet 29. desember 2021.

  2. Spania visum. Arbeidsvisum til Spania. Åpnet 29. desember 2021.