Karriereveier

De beste jobbsøkenettstedene for piloter

Luftfartsindustrien har opplevd en betydelig vekstperiode, noe som er gode nyheter for piloter og andre som går inn i luftfartsindustrien. Eksperter spår at vi vil møte en drastisk pilotmangel i de kommende årene, noe som betyr at drømmejobben din kanskje ikke er så langt unna som du trodde!

Aviationemployment.com

Mannlig pilot som bruker navigasjonsinstrumenter i flycockpit

Caiaimage/Rafal Rodzoch/Caiaimage/Getty Images

Populært blant forsvarsselskaper, AviationEmployment.com har vanligvis en rekke stillingsannonser for testpiloter og militærveteraner , samt en rekke ikke-pilotkarrierer som er verdt å se på.

avjobs.com

Denne mye brukte nettsiden har eksistert siden 1988, og ifølge nettsiden deres er det den ledende siden for fly- og flyselskapsjobber. På Avjobs.com kan du lære om og søke etter pilotjobber, lese artikler, bla gjennom tips og råd, søke etter en flyskole, abonnere på nyhetsbrev og til og med få hjelp med CV-en din. Alle disse tjenestene kommer imidlertid med en kostnad. Det finnes ulike betalingsplaner for ulike tjenester, med rabatter for studenter og militærmedlemmer.

Aviation Week

Aviation Week er et digitalt magasin som når over 185 land, så jobbtavlen deres inkluderer ledige stillinger fra hele verden. Du vil se en rekke jobber her, men det er et annet hot spot for forsvarsjobber og offentlige kontraktsjobber i selskaper som Boeing, Northrup-Grumman, Sikorsky og militæret. Det er noen få stillinger for bedrifter og flyinstruktører oppført her også.

FAA jobber

FAA ansetter piloter for å lage regler, håndheve regler og inspisere operasjoner, både i luften og på bakken. Piloter for FAA kan være ansvarlige for å inspisere luftveier eller for å teste eller identifisere problemer med terminal- og underveisluftveier og prosedyrer. Og FAA vil helt sikkert ansette flere piloter for å hjelpe til med implementeringen av NextGen, så sjekk ut FAAs jobbnettside for oppdateringer.

avianation.com

Avianation.com er en annen jobbside som krever månedlige eller årlige avgifter for å søke og søke på jobber. Nettstedet kan skryte av at de tilbyr det mest varierte stillingsannonser for piloter på lav tid til høytid. Det er bra for piloter som leter etter en global karriere, så vel som lasteoperasjoner. Nettstedet ser ut til å inneholde informasjon fra en rekke kilder. Som med alle nettsteder som tar betalt, pass på at du ikke betaler for informasjon du kan få gratis, for eksempel stillingsannonser fra FAA og NTSB , som alltid er å finne på de respektive individuelle nettstedene.

monster.com

Monsteret av alle jobbsøkesider, monster.com er alltid et bra sted å se. Det er litt lys på flyjobbene, spesielt flyjobber, og du må kanskje luke gjennom annonsene og irrelevante jobbene hjemme for å finne det du trenger. Men Monster er et godt verktøy for de av dere som kan flytte. Det er mange oppslag for storbyområder, så du vil kanskje legge merke til at det er færre oppføringer for mindre byer og tettsteder.

Careerbuilder.com

Careerbuilder.com ligner på Monster.com. Du kan være heldig og finne noen pilotoppslag her hvis du kan komme deg gjennom annonsene og ikke-relaterte innleggene. Vær oppmerksom på de mange pilotjobbene for militære karrierer som krever et militært engasjement. Innleggene avslører sjelden det militære engasjementet som kreves i forkant, og det kan være en tidskaster hvis du ikke ønsker eller kvalifiserer for en flykarriere i militæret.