Jobbsøking

Beste jobbsøkenettsteder

Finn din neste drømmekonsert på kort tid

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.Jobbnettsteder fungerer som den moderne ekvivalenten til rubrikkannonser ved å samle og liste opp tilgjengelige telependling og lokale åpninger. Utstyrt med millioner av oppføringer og tilleggsressurser som karrierecoaching, CV-tilpassing og blogginnlegg fulle av nyttige tips, er bruk av et jobbnettsted en av de beste og mest effektive måtene å søke etter og søke på dusinvis av muligheter.

For å finne de beste jobbnettstedene for å starte søket, så vi på mer enn to dusin forskjellige jobbnettsteder før vi valgte de 10 beste. Vi tok våre valg etter å ha vurdert antall oppføringer på hvert nettsted, brukervennlighet, kostnader, avanserte funksjoner , bransjer og erfaringsnivåer servert, og omdømme.

De 10 beste jobbsøkenettstedene i 2022

Beste jobbsøkenettstederSe altBeste jobbsøkenettsteder

Best sammenlagt : Faktisk


Faktisk

Faktisk

Registrer deg nå

Indeed ble grunnlagt i 2004 med et enkelt oppdrag: å hjelpe folk med å finne jobb. Det er nå det største jobbnettstedet i verden, med over 250 millioner månedlige brukere med 10 nye stillingsannonser lagt til hvert sekund. Størst betyr ikke alltid best, men vi valgte Indeed som det beste generelle jobbnettstedet på grunn av dets størrelse, antall bransjer, livsstil som er ivaretatt og dens uovertrufne oppdateringsfrekvens.

Legger faktisk ut oppføringer for jobbsøkere i alle bransjer, alle nivåer fra inngang til leder og enhver livsstil (frilans, deltid, internship, heltid). Kandidater kan søke etter stillingstittel og plassering, lønnsintervall, publiseringsdato og erfaringsnivå.

Indeed er 100 % gratis for jobbsøkere og ingen konto er nødvendig. Men ved å registrere deg for en konto kan du motta e-postvarsler når nye jobber legges ut, laste opp CV-en din for å fullføre søknader raskere og motta meldinger fra rekrutterere og potensielle arbeidsgivere. Indeed tilbyr også et lønnssammenligningsverktøy og en seksjon for bedriftsvurderinger, slik at du kan lese oppriktige meninger om potensielle arbeidsgivere før du søker på en rolle eller godtar et tilbud. Indeeds grensesnitt er svært intuitivt og designet for å få jobbsøkingen din til å gå raskere.

Runner-Up,Best sammenlagt : Monster


Monster

Monster

Registrer deg nå

Monster er en ekte pioner innen digital rekruttering, og ble grunnlagt i 1994 for å bringe talent og selskaper sammen. Nå er 29 CVer lastet opp og 7900 jobbsøkespørsmål legges inn på Monster hvert minutt, hver eneste dag.Vi valgte Monster som nummer to fordi, selv om det er sammenlignbart i kvalitet og brukervennlighet med Indeed, har det færre jobbsøkefiltre og ikke så mange muligheter.

I likhet med Indeed henvender Monster seg til jobbsøkere fra alle erfaringsnivåer og arbeidsstiler (frilans, vikar, deltid, heltid, etc.), og jobbsøkeverktøyene er gratis å bruke. Du må opprette en konto ved å bruke e-postadressen din for å søke på en stillingsannonse på Monster, men det tar kort tid å gjøre det.

Når du har en konto, vil du kunne lagre stillingsstillinger og søkeforespørsler, samt registrere deg for e-postvarsler når nye jobber legges til i feltene du er interessert i. Kandidater kan søke jobber etter sted, selskap, tittel , men det er ingen mulighet for å søke etter lønns- eller erfaringsnivå. I tillegg til jobbsøkingsfunksjonen, tilbyr Monster også lønnsundersøkelser og sammenligningsverktøy og tilbyr makeovers for premium-CV, LinkedIn-profiler og følgebrev for $129 til $349.

Best for arbeidsgiverforskning : Glassdør


Glassdør

Glassdør

Registrer deg nå

Glassdoor ble opprettet i 2008 for å gi lønnstransparens og ærlige bedriftsanmeldelser til millioner av nåværende og potensielle ansatte. I dag har Glassdoor 1,9 millioner arbeidsgivere i databasen deres, 100 millioner firmaanmeldelser og innsikt, og over 11 millioner stillingsannonser. Arbeidssøkere kan samtidig søke etter åpne jobber og lese detaljert informasjon om hver bedrifts kultur, administrerende direktør, fordeler og lønnsdata, noe som gjør Glassdoor til den klare vinneren for arbeidsgiverforskning og innsikt.

For å starte søket på Glassdoor kan du opprette en profil, laste opp CV-en din og registrere deg for e-postvarsler for å motta kurerte lister over jobbmuligheter. Du kan også bla gjennom aktive oppføringer ved å bruke nettstedets søkefelt. På hver stillingsannonse vil du se informasjon om stillingen og hvordan du søker, en oversikt over selskapet, anonyme vurderinger og anmeldelser av selskapet og dets administrerende direktør, samt informasjon om lønn og fordeler.

Jobbsøkere kan også besøke hvert selskaps Glassdoor-profil for å lese detaljerte anmeldelser om ansattes og intervjuobjekters opplevelser, noe som kan være en game-changer for intervjuforberedelse. Glassdoor er gratis for jobbkandidater.

Best for eksterne jobber : FlexJobs


FlexJobs

FlexJobs

Registrer deg nå

Frustrert over vanskeligheten med å finne legitime, fleksible muligheter for å jobbe hjemmefra, ble FlexJobs opprettet av Sara Sutton i 2007. Siden grunnleggelsen har det blitt det største nettstedet for håndkontrollerte eksterne jobber, med nesten 30 000 aktive oppføringer fra nesten 6000 selskaper over hele verden. FlexJobs tydelige dedikasjon til og spesialisering i eksterne muligheter gjorde det til det opplagte valget for den beste nettsiden for å finne eksterne jobber.

FlexJob-medlemmer får tilgang til profesjonelt kontrollerte oppføringer på tvers av over 50 kategorier fra inngangsnivå til ledere. Medlemmer får også tilgang til eksklusive rabatter og tilbud på produkter og tjenester som Intuit QuickBooks, Dell bærbare datamaskiner og profesjonell karriereveiledning.

FlexJobs tar $14,95 for et en-måneders medlemskap, $29,95 for et tre-måneders medlemskap og $49,95 for et år langt medlemskap for å søke på oppføringer og låse opp medlemsbesparelser. FlexJobs bruker inntektene fra abonnementsmodellen sin til å utføre den nødvendige forskningen som kreves for å undersøke hver mulighet den legger til databasen. Dette sikrer at hver oppføring på FlexJobs er legitim, og gir jobbsøkere trygghet og en tryggere opplevelse. I tillegg vil FlexJobs refundere abonnementskostnaden innen 30 dager hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd.

Jobbsøkere skryter av å spare verdifull tid og energi takket være FlexJobs sitt svindelfrie, reklamefrie miljø. De som ønsker å finne muligheter uten å betale for et månedlig medlemskap, kan bla gjennom FlexJobs' søsterside, remote.co , som er gratis, men viser betydelig færre muligheter.

Best for erfarne ledere : Stiger


Stiger

Stiger

Registrer deg nå

Kjent som hjemmet til $100 000 karrierer, ble Ladders grunnlagt i 2003 og fokuserer på å tilby godkjente stillingsannonser for stillinger som betaler minst $100 000 per år. For tiden fungerer Ladders som et jobbnettsted, karriereredaksjon og nettverksplattform. Vi valgte Ladders som den beste siden for erfarne ledere på grunn av dens fokus på å koble arbeidssøkere til muligheter med høyt betalte.

Ladders tilbyr stillingsannonser for dusinvis av sektorer, inkludert finans, programvareteknikk, digital markedsføring, menneskelige ressurser, datavitenskap og industriteknikk for store firmaer som Morgan Stanley, Google og Cigna. Når du registrerer deg for Ladders, vil du bli bedt om å liste opp stillingstitlene du er mest interessert i. Jobber-fanen din på Ladders vil da automatisk vise deg stillingsannonser som samsvarer med disse titlene. Noen oppføringer er gratis å søke på, men andre krever et betalt abonnement på plattformen.

Ladders tilbyr et grunnleggende medlemskap gratis. For et premium-medlemskap belaster Ladders $29,99 for et månedsabonnement, $24,99 per måned for et tre måneders abonnement, $19,99 per måned for et seks måneders abonnement og $12,99 per måned for et årlig abonnement. Et betalt abonnement låser opp tilgang til alle stillingsannonser, kuraterte jobbmatcher sendt til innboksen din, toppplasseringer på rekruttererkandidatlister og detaljer om andre kandidater som har søkt på jobbene du ser etter. Disse fordelene gjør Ladders godt egnet for seriøse jobbsøkere i svært konkurranseutsatte markeder.

Best for oppstartsjobber : Engleliste


Engleliste

Engleliste

Registrer deg nå

AngelList ble grunnlagt i 2010 som en måte å demokratisere hvordan startups mottar finansiering og ansetter talent. Vi valgte AngelList som det beste nettstedet for oppstartsjobber fordi det ikke bare er klarert av over 130 000 startups i alle størrelser (inkludert noen store navn som Spotify og Slack), men AngelList gir også et uovertruffent nivå av åpenhet ved å gi kandidater lønnsintervaller og aksjeopsjoner på forhånd og lar jobbsøkere nå ut til administrerende direktører og ansettelsesledere direkte.

AngelList henvender seg til eksterne og lokale jobbsøkere i en rekke teknologisektorer, for eksempel nettpublisering, helse- og skjønnhetsapper og fintech. For å søke om roller på AngelList, opprett en pålogging og fullfør profilen din. AngelList-profilen din fungerer som din CV for alle jobber du søker på. Du kan bla gjennom ledige stillinger etter stillingstittel, plassering og tidsforpliktelse (heltid, deltid, internship, etc.).

For hver jobb du søker på, vil AngelList fortelle deg navnet og tittelen på personen som skal lese innsendingsmateriellet ditt (for små startups er det ofte administrerende direktør i selskapet). Du må skrive et kort følgebrev som forklarer hvorfor du passer godt for rollen. Alle følgebrev må skrives i tekstboksen levert av plattformen, siden AngelList ikke tillater kandidater å laste opp eksterne filer som PDF-er eller Word-dokumenter.

AngelList er helt gratis for jobbsøkere å bruke og er en fantastisk måte å starte samtaler og nettverk med tidlige oppstartsgründere.

Best for å koble direkte til rekrutterere : LinkedIn


LinkedIn

LinkedIn

Registrer deg nå

LinkedIn ble lansert i 2003 og er nå verdens største profesjonelle nettverksplattform, med nesten 800 millioner registrerte brukere fra hele verden og fra alle bransjer. LinkedIn fungerer som en database for åpne muligheter, en digital CV-plattform og et sosialt nettverksverktøy alt i ett. I motsetning til de fleste andre jobbnettsteder, lar LinkedIn deg legge til rekrutterere og andre personer av interesse til ditt virtuelle nettverk, noe som gjør det til det beste nettstedet for direkte kontakt med rekrutterere.

LinkedIn-profilen din fungerer som en offentlig digital CV og portefølje og sendes til rekrutterere når du har søkt på en rolle, så det er viktig å investere tid og krefter for å sikre at den er detaljert, nøyaktig og optimalisert for søk. Det er gratis å opprette en LinkedIn-profil og bla gjennom muligheter, men LinkedIn tilbyr et premium medlemskapsalternativ som lar deg se hvem som har sett profilen din, detaljert innsikt om de andre søkerne som søkte på oppføringene du er interessert i, og muligheten til å sende meldinger til personer du ennå ikke har koblet til.

Når du har fylt ut LinkedIn-profilen din, kan du bruke den til å søke på åpne stillinger og sende tilkoblingsforespørsler (som Facebook-venneforespørsler) for å utvide ditt profesjonelle nettverk. Hvis profilen din er godt optimalisert for søk, kan rekrutterere sende deg en melding direkte om å søke om spesifikke muligheter.

Best for oppdaterte oppføringer : Skaff deg jobb


Skaff deg jobb

Skaff deg jobb

Registrer deg nå

Getwork, tidligere kjent som LinkUp, ble opprettet i 2000 og bruker proprietær teknologi for å skrape nettet etter ferske stillingsannonser, skape en database av høyere kvalitet og bedre søkeopplevelse for jobbsøkere. Getwork oppdaterer stillingsannonsene sine hver eneste dag, noe som gjør det til det beste valget for de som ønsker å være de første til å søke på nye muligheter.

Getwork legger til oppdaterte stillingsannonser på dusinvis av felt, inkludert utdanning, finans, helsevesen, juss, markedsføring og teknologi. Siden er gratis å bruke, og jobbsøkere kan bla gjennom alle muligheter uten å registrere seg for en konto. En kontopålogging lar imidlertid brukere lagre stillingsannonser for senere, registrere seg for e-postvarsler om jobbvarsel og lagre nettleserloggen og søkene deres slik at du kan replikere dem når som helst på hvilken som helst enhet.

Best for nyutdannede : Speidet


Speidet

Speidet

Registrer deg nå

Scouted ble opprettet i 2015 med filosofien om at folk er mer enn bare deres CV. Bedrifter som ansetter gjennom Scouted bruker en mer helhetlig tilnærming når de ansetter ved å ta hensyn til søkernes personlige egenskaper opp mot tradisjonelle beregninger som ferdigheter og erfaring. Scouteds unike matchmakingstilnærming til ansettelse gjør det til det beste jobbnettstedet for studenter som ønsker å få sin første fulltidsmulighet på nybegynnernivå etter endt utdanning.

Du kan bygge din Scouted-profil ved å laste opp en kopi av CV-en din, legge til lenker til nettsteder eller porteføljer (eller andre plattformer som LinkedIn), og, viktigst av alt, svare på Scouteds virtuelle intervjuspørsmål. Selv om det ikke er nødvendig å svare på Scouteds spørsmål, hevder plattformen at kandidater som svarer på dem har 58 % større sannsynlighet for å bli valgt ut til et intervju.

Når profilen din er fullført, kan du bla gjennom åpne muligheter på fanen Finn jobber og klikke på bruk på relevante oppføringer. Scouteds proprietære programvare tar profildataene dine og intervjusvar og fungerer som en matchmaking-tjeneste mellom deg og selskapene du har søkt til. Hvis en passende match blir funnet, vil du bli invitert til et førsterundeintervju. Alle speidde jobbsøkingsfunksjoner er gratis å bruke.

Merk: I februar 2021 ble Scouted kjøpt opp av Recruiter.com.

Best for timearbeidere : Snagajobb


Snagajobb

Snagajobb

Registrer deg nå

Snagajob har koblet timeansatte til lokale stillinger i over to tiår.

Siden grunnleggelsen i 2000, har Snagajob blitt den beste timebaserte arbeidsmarkedsplassen på nettet. Med 100 millioner registrerte jobbsøkere og 700 000 arbeidsgivere, valgte vi Snagajob som den beste siden for timebaserte jobbsøkere på grunn av antall oppføringer og brukervennlig grensesnitt.

Snagajob har hovedsakelig timebaserte roller innen helsevesen, kundeservice, gjestfrihet, detaljsalg, sikkerhet og matlevering. Jobbsøkere kan søke etter eksterne eller lokale roller med muligheten til å filtrere oppføringer etter de som ansetter raskt.

For å søke på en ledig stilling på Snagajob, må du bare klikke på 'Søk nå'-koblingen på siden, og du vil bli omdirigert til firmaets nettside. Du kan også registrere deg for Snagajob. Når du er registrert, kan du velge å motta e-postvarsler for nye stillingsannonser som samsvarer med dine interesser. Du kan også fylle ut profilen din ved å legge til en kort biografi, et bilde av deg selv, din tilgjengelighet, tidligere erfaring, utdanning og referanser. Snagajob er helt gratis å bruke for jobbsøkere.

Vanlige spørsmål

Hva er jobbnettsteder?

I kjernen fungerer jobbnettsteder som både søkemotorer og databaser for åpne jobber. Noen tilbyr til og med premiumtjenester for jobbsøkere som karrierecoaching og skriving av følgebrev . Jobbsider kan hjelpe kandidater med alle utdannings- og erfaringsnivåer med å finne arbeid i alle sektorer. Alle som aktivt søker jobb bør sterkt vurdere å bruke et jobbnettsted for å finne og søke på så mange relevante muligheter som mulig.

Hvordan fungerer jobbnettsteder?

De fleste jobbsider er gratis å bla. Bare skriv inn ønsket stillingstittel og postnummer for å søke etter muligheter i ditt område. Noen jobbsider krever imidlertid forhåndsbetaling for å låse opp full surfing og applikasjonsprivilegier. Selv med betalte jobbtavler som FlexJobs, er det ingen garanti for at du vil sikre deg en stilling gjennom nettstedet.

Når du har søkt på en jobb via en jobbside, vil ansettelseslederen gjennomgå informasjonen din og kontakte deg hvis du er interessert. Enkelte plattformer, som LinkedIn, lar arbeidsgivere nå ut til kvalifiserte kandidater enten de har søkt på en ledig stilling i selskapet eller ikke.

Hvor mye koster jobbnettsteder?

De fleste jobbsider er gratis for jobbsøkere, men noen krever betalt abonnement. Tilleggstjenester, som f.eks gjenoppta skrivingen og LinkedIn profiloptimalisering , kan koste hundrevis eller mer.

Er det verdt det å bruke et nettsted for å finne jobber?

Selv om du kan oppdage muligheter via jungeltelegrafen, sosiale medieplattformer eller firmanettsteder, er det aldri en dårlig idé å utvide søket ditt over så mange kanaler som mulig. Du vet aldri hvor din neste mulighet kommer fra. Jobbsider sentraliserer tusenvis av stillinger på ett praktisk sted og kan introdusere deg til stillinger og selskaper som du ellers kanskje ikke har hørt om. Mens mer nisje eller spesialiserte jobbsider er kanskje ikke egnet for alle kandidater, større jobbsider dekker alle bransjer, ferdighetsnivåer og postnummer. Og de fleste er gratis å prøve.

Hvordan vi valgte de beste nettstedene for jobber

Vi gjennomgikk mer enn to dusin forskjellige jobbnettsteder før vi valgte våre toppvalg. For å finne de beste nettstedene har vi sett på antall oppføringer, brukervennlighet, kostnader, avanserte funksjoner, bransjer og erfaringsnivåer som serveres, og omdømme. Vi følte at dette var de viktigste funksjonene å undersøke når vi skulle velge de beste nettstedene for jobber.

Artikkelkilder

  1. brannvakt. † Kasusstudie: Monster Worldwide Inc. ' Åpnet 1. november 2021.