Finne En Jobb

Beste Life Coach-sertifiseringsprogrammer

Hjelp andre til å finne sitt beste

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Livscoach-sertifiseringsprogrammer forbereder studentene til å jobbe som en sertifisert livscoach, og hjelper klienter med å finne klarhet og retning i livene deres. Sertifiseringsprogrammene lærer ferdigheter som effektiv kommunikasjon, problemløsning og hvordan du kan jobbe med klienter i forskjellige settinger. Alle kan kalle seg livscoach, men for å bruke tittelen sertifisert livscoach må man fullføre et sertifiseringsprogram for livscoach.

De beste livscoach-sertifiseringsprogrammene er akkreditert av International Coach Federation (ICF) og lar deg søke om ICF-legitimasjon etter fullføring. Toppprogrammer dekker også alle områder av livscoaching, lærer studentene verdifulle ferdigheter og gir tid til å øve ferdighetene sine og få tilbakemeldinger fra andre fagfolk. Vi så på programmer tilgjengelig både online og personlig i hele USA for å utvikle denne listen over de beste sertifiseringsprogrammene for livstrener.

De beste livscoach-sertifiseringsprogrammene i 2022

Beste Life Coach-sertifiseringsprogrammerSe altBeste Life Coach-sertifiseringsprogrammer

Best sammenlagt : Coach Training Alliance (CTA)


Coach Training Alliance (CTA)

Coach Training Alliance (CTA)

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Gjennom sine nettbaserte og selvstuderende alternativer, forbereder Coach Training Alliance (CTA) deg til å jobbe med kunder, tilbyr utdanning på forretningssiden av coaching, og gir kontinuerlig støtte gjennom sitt intensive seks-måneders program.

Hva vi liker
 • Forbereder deg for real-life coaching

 • Mange forskjellige undervisningsstiler

 • Kostnadseffektiv

Hva vi ikke liker
 • Du må kreve plassen din på forhånd

 • Må delta på live økter

 • Klasser begrenset til 12 deltakere

CTA er et seks måneder langt program akkreditert av International Coach Federation (ICF) og har sertifisert over 10 000 trenere fra 45 land.Treningen foregår i fem timer over 22 uker og inkluderer 12 gruppeveiledningsøkter, 10 coachingøkter, 60 til 90 minutter ukentlige teleøkter, et virtuelt klasserom og et privat forum. Du får et sertifikat ved fullføring.

Du forventes å fullføre mellom to og fem timer i uken med selvstudiearbeid om emner som coaching og kommunikasjonsevner, samt markedsførings- og forretningsferdigheter, inkludert å starte en hjemmebasert virksomhet og tiltrekke kunder. Programmet er utviklet for å inkludere praksis i det virkelige liv for å hjelpe deg med å føle deg trygg og forberedt når du begynner å jobbe med klienter.

Dette rimelige programmet er et av de billigste alternativene på listen vår, og koster $3 747 for det seks måneder lange kurset. De tilbyr et månedlig betalingsalternativ for de som foretrekker å ikke betale i sin helhet.

CTA var 2020-mottakeren av Global Excellence Award for beste leverandør av trening og sertifisering av livscoacher,er godt respektert i livscoachingmiljøet, og det gir deg kravene som trengs for å få en ICF-legitimasjon som sertifisert livscoach.

Best for karriereendring : Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC)


Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC)

Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC)

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: iPEC gir deg all opplæringen og kunnskapen du trenger for å starte en ny karriere som sertifisert livscoach, inkludert kurs i hvordan du driver din egen virksomhet og markedsfører deg selv til kunder.

Hva vi liker
 • Live læringsmoduler

 • Bibliotek med ressurser

Hva vi ikke liker
 • Programmet er ikke helt i eget tempo

 • Programmet kan ta sju til 12 måneder å fullføre

 • Dyrt til $11.450

iPEC er et godt valg hvis du vil starte en hjemmebasert karriere som sertifisert livscoach eller du vil ha et omfattende program som vil lære deg alt du trenger å vite for å begynne å jobbe med kunder. iPEC-coachingprogrammet er basert på dens unike Core Energy Coaching-prosess og fokuserer på å lære klienter å lage valg i hvordan de tenker og føler. På slutten av kurset vil du tjene tittelen Certified Professional Coach (CPC) og være klar til å begynne å jobbe med klienter.

Undervisningen inkluderer tilgang til biblioteket med ressurser der du kan finne mange verktøy og teknikker du kan bruke med kundene dine når du hjelper dem på reisen. Live-øktene skjer med tre måneders intervaller og lar deg lære direkte fra sertifiserte livscoacher som lærer deg hvordan du kan hjelpe kundene dine med å få klarhet, definere mål og finne løsninger på deres livsproblemer. Dessverre er det ingen mulighet for selvstudium, men all læring inkluderer virtuelle klasser og selvstudiemateriell. De tilbyr mange muligheter til å øve på coachingferdighetene dine og delta i gruppetreningsøkter.

Programmet inkluderer også utdanning rundt merkevarebygging, markedsføring og hvordan man starter en coachingvirksomhet. iPEC har vært et ICF-akkreditert treneropplæringsprogram siden 2002 og tilbyr for tiden virtuelle live-alternativer med rullende startdatoer.Den gir deg kravene som kreves for å søke om en ICF-legitimasjon.

iPEC er et av de dyrere alternativene på listen vår, og koster $11 450 for hele programmet. De tilbyr en månedlig betalingsplan og andre undervisningsalternativer som å dele den opp i tre betalinger eller søke om et iPEC-lån.

Best for personlig : Coach U—Core Essentials Fast Track Program (CEFTP)


CoachU – Core Essentials Fast Track Program (CEFTP

CoachU – Core Essentials Fast Track Program (CEFTP

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Coach U Core Essential Fast Track Program (CEFTP) tilbyr et hurtigprogram utviklet for å lære deg alt du trenger å vite i løpet av seks dager med live-klasser.

Hva vi liker
 • Seks dagers live intensivt program

 • Inkluderer alt som kreves for ICF-sertifisering

Hva vi ikke liker
 • Professional Essentials-programmet er separat

 • Ingen bedriftskurs

Hvis du har en utfordrende tid med selvstudiekurs, er CEFPT live-programmet et godt valg for å hjelpe deg med å holde deg på sporet. Den er designet som en seks-dagers intensiv workshop for å lære alle ferdighetene som trengs for å bli en livscoach og begynne å coache klienter eller veilede medarbeidere . I løpet av de seks dagene vil du lære alt det grunnleggende ved å jobbe som livscoach. Etter det vil du ha ytterligere seks måneder på deg til å få tilgang til ukentlige kurs for å gjennomgå materialet, ta online eksamener, fullføre dine 20 coachingtimer og motta veiledning fra Coach U-fakultetet.

CEFPT-programmet dekker emner som etikk i coaching, veiledende prinsipper, coaching-tankegang, intervjuferdigheter, praktisk anvendelse og mer. Fokuset er på å bygge dine ferdigheter som coach og kursene er interaktive og gir mange muligheter til å øve ferdighetene dine på andre studenter.

CEFPT-programmet koster $5 095, og ulike rabatter er tilgjengelige, for eksempel en early bird-rabatt eller en rabatt for bunting med andre programmer. Hvis du ønsker å utvide kunnskapen din, kan du også ta Professional Essentials-programmet etter fullføring, og begge programmene vil koste $9 290 hvis de pakkes sammen. Du kan registrere deg online og programmene starter månedlig.

Programmet er et ICF-akkreditert program og har mange positive anmeldelser på nettet.

Best for kort tidslinje : Sertifisert Life Coach Institute


Sertifisert Life Coach Institute

Sertifisert Life Coach Institute

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Du kan bli sertifisert på tre dager gjennom Certified Life Coach Institute, noe som gjør det til et godt valg for de med begrenset tid.

Hva vi liker
 • Bli sertifisert på tre dager

 • ICF akkreditert institusjon

 • Over 9000 treneralumner

 • Rimelig sammenlignet med andre programmer

Hva vi ikke liker
 • Klassene fylles raskt

 • Må fullføre begge nivåene for å få 65,8 akkrediterte trenertimer

 • Bedriftsmoduler er innledende og grunnleggende

Hvis du ønsker å bli sertifisert raskt, er Certified Life Coach Institute (CLCI) utviklet for å hjelpe deg å bli sertifisert som livscoach på bare tre dager. De tilbyr både nivå en og to kurs og er lett tilgjengelig på nett. Kursene dekker emner som introduksjon til ICF-coachingmodellen, spørsmåls- og intervjuferdigheter, hvordan man kan hjelpe klienter med å etablere mål, forretningsgrunnlag, markedsføringstips så vel som peer-to-peer coaching-muligheter.

CLCI opplyser at du er sertifisert etter det tre dager lange kurset på nivå én, men for å bli med i ICF som en profesjonelt utdannet trener må du fullføre både nivå én og nivå to for å oppnå de nødvendige 60 timene med opplæring.

CLCI har mange positive anmeldelser på nettet og er rimeligere enn andre livscoaching-programmer, og koster $995 for nivå én og $1,995 hvis du setter sammen nivå én og to. Finansiering er tilgjengelig og det tilbys ulike rabatter.

For øyeblikket tilbys alle kurs over Zoom, og du må registrere deg på forhånd for å reservere plass. Du får utlevert en manual ved registrering og all annen læring gis i løpet av det tre dager lange kurset. Det er ingen omtale av fortsatt støtte etter kurset som noen andre programmer tilbyr.

Best for finansiell coaching : ClientWise—Certified Financial Services Coach Training Program


ClientWise - Certified Financial Services Coach Training Program

ClientWise - Certified Financial Services Coach Training Program

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: ClientWise Certified Financial Services Coach Training Program er utviklet spesielt for finanspersonell som ønsker å utvide sine ferdigheter til coaching og er ICF-akkreditert.

Hva vi liker
 • Det eneste tilgjengelige ICF-akkrediterte økonomiske coachingprogrammet

 • Levert over seks måneder via teleklasser

 • Mange muligheter til å øve ferdigheter

Hva vi ikke liker
 • Programmet er ikke i eget tempo

 • Begrenset informasjon online angående påmelding og priser

ClientWise Certified Financial Services Coach Training Program er et 60-timers program utviklet for finansielle fagfolk, inkludert finansielle rådgivere, meglere, kapitalforvaltere og forsikringsagenter. Det vil lære deg ferdighetene du trenger for å effektivt veilede andre i økonomiske spørsmål. Det er det eneste trenerprogrammet for elite-finansielle tjenester som er sertifisert gjennom International Coach Federation (ICF).

Programmene er hybride og inkluderer både personlige og virtuelle økter over seks måneder. Det er en to-dagers intensiv workshop ledet av finansekspert Ray Sclafani i begynnelsen og slutten av hvert program. Det forventes også at du deltar på ukentlige 90-minutters virtuelle økter. Programmet fokuserer på å bygge relasjoner med kunder og forbedre kommunikasjonen for å gi god veiledning når det gjelder økonomisk planlegging. Hver modul inneholder mange muligheter til å øve på dine coachingferdigheter og lære av erfarne fagfolk.

Nettsiden oppgir ikke hvor mye programmet koster eller viser kommende startdatoer.

endelig dom

Totalt sett er det mange livscoaching-sertifiseringer å velge mellom. Alle sertifiseringsprogrammer for livscoaching dekker det grunnleggende om livscoaching og lærer elevene hvordan de kan bli effektive kommunikatører og forberede dem til å jobbe med klienter. Noen programmer er unike ved at de tilbyr virksomhetsfokusert undervisning eller gir mange peer-to-peer coaching muligheter for å bidra til å utvikle dine coachingferdigheter.

Noen programmer er laget for å få deg sertifisert i løpet av kort tid, mens andre strekker seg over en periode på seks til ni måneder.

Sammenlign leverandører

Life Coach sertifiseringsprogram Kategori Koste
Coach Training Alliance (CTA) Best sammenlagt $3747
Institute for Professional Excellence in Coaching (iPEC) Best for karriereendring $11 950
Coach U—Core Essentials Fast Track Program (CEFTP) Best for personlig $5 095
Sertifisert Life Coach Institute Best for kort tidslinje $995 for nivå 1, $1,995 for nivå 1 og 2
ClientWise—Certified Financial Services Coach Training Program Best for finansiell coaching Upublisert

Vanlige spørsmål

Hva er et Life Coach-sertifiseringsprogram?

Livscoach-sertifiseringsprogrammer er kurs og klasser designet for å gi deg ferdighetene du trenger for å være en sertifisert livscoach og begynne å jobbe med klienter. Programmer dekker emner som effektiv kommunikasjon, relasjonsbygging, forretningsutvikling og markedsføring, og vil ofte lede deg gjennom prosessen med å jobbe med en klient for å hjelpe deg med å få praktisk erfaring.

De beste programmene å vurdere er akkreditert av ICF og forbereder deg til å søke om en ICF-coaching-legitimasjon. For å bli godkjent som en ICF Associate Certified Coach må du fullføre 60+ timer med opplæring og logge over 100 timer med coachingerfaring.

Hvem bør (eller bør ikke) få en Life Coach-sertifisering?

Hvis du ser på å starte en livscoaching-bedrift, få jobb som livscoach, eller ønsker å heve ferdighetene dine i ditt nåværende yrke, så er en livscoach-sertifisering et godt valg. Siden disse programmene er intensive og ofte dyre, er de ikke passende for de som bare ønsker å utvide kunnskapen om livscoaching eller ikke har tenkt å jobbe med klienter.

Trenger du en sertifisering for å jobbe som livscoach?

Nei, det kreves ingen formell sertifisering for å jobbe som livscoach da det ikke er et lisensiert yrke. Anerkjente sertifiseringsprogrammer for livscoaching er akkreditert av ICF og forbereder deg med kravene som trengs for å få en ICF-legitimasjon. Men å være sertifisert kan gjøre deg mer attraktiv for både potensielle kunder og arbeidsgivere.

Hvor mye koster Life Coach-sertifiseringsprogrammer?

Livstrener-sertifiseringsprogrammer koster mellom $995 og $11.950 for programmet. Prisen for et sertifiseringsprogram for livstrener varierer avhengig av faktorer som lengde, personlige eller virtuelle klasser, kvalifikasjoner og erfaring til instruktøren, og tilgang til tilleggsmateriell.

Hvis du ønsker å få din ICF-legitimasjon, vil det koste opptil 300 USD i tillegg å søke.

Hva er de forskjellige typene livscoacher?

Livscoacher skjærer ofte ut sin nisje og etablerer seg som profesjonelle innen et bestemt interesseområde. Mange trenere kan spesialisere seg på områder som karrierecoaching eller økonomisk coaching, men andre kan tilby generelle livscoachingtjenester.

Metodikk

Vi evaluerte mer enn åtte sertifiseringsprogrammer for personlig og online livscoaching basert på kriterier inkludert kostnad, hvor lenge de har vært i virksomhet (minst 10 år) og nettbaserte studentanmeldelser.

Vi fokuserte også på ICF-akkrediterte programmer, ettersom deres strenge standarder sikrer at programmet oppfyller kravene som er nødvendige for å søke om en ICF-legitimasjon ved fullføring. Vi vurderte også kostnadene og for de som var dyrere, så etter rabatter eller betalingsplaner.

Alle våre beste valg er rimelige, tilbyr fleksibilitet i hvordan undervisningen leveres, tilbyr ICF-akkreditering og har et solid rykte.

Artikkelkilder

 1. Coach Training Alliance. Coach Training Alliance. Åpnet 19. januar 2022.

 2. IPEC. Bygg selvtillit gjennom akkreditering. Åpnet 19. januar 2022.