Karriereveier

Beste MCAT forberedelseskurs

Blueprint er vårt valg for det beste MCAT-forberedelseskurset

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

MCAT administreres av Association of American Medical Colleges (AAMC) og består av flervalgsspørsmål om problemløsning; kritisk tenking; og kunnskap om natur-, atferds- og samfunnsvitenskap som kreves for studenter som ønsker å studere medisin.

De beste MCAT-forberedende kursene er de som engasjerer, tilbyr sterk studentstøtte og en bredde av studiemateriell. Vi sammenlignet en rekke MCAT-forberedende kurs for å finne de beste.

De beste MCAT-forberedelseskursene i 2022

Beste MCAT forberedelseskursSe altBeste MCAT forberedelseskurs

Best sammenlagt : Blåkopi


Blåkopi

Blåkopi

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Blueprint er vårt valg for det beste MCAT-forberedende kurset på grunn av dets sterke studentstøtte, imponerende instruktører, bredden av studiemateriell og tilgang til praksiseksamener i full lengde.

Hva vi liker
 • Direkte kontortid på nett

 • Gratis prøveperiode

 • Enkel å bruke plattform

Hva vi ikke liker
 • Dyrt

 • Begrenset tilgang i gratis prøveversjon

Med direkte nettbasert kontortid fem dager i uken, muligheten til å gjenta en time for å forsterke leksjonen, tilgang til tusenvis av øvelsesspørsmål og de mest representative øvelseseksamenene i full lengde, er Blueprint vårt klare valg som det beste generelle MCAT-forberedelsen kurs.

Blueprint (som fusjonerte med Next Step) tilbyr to MCAT-forberedende kurs i tillegg til en-til-en veiledning. Live Online-kurset inkluderer over 40 timer med live klasseinstruksjon fra 524+ poenggivende instruktører som underviser live og på kamera. Kurset tilbyr også 160 læringsmoduler, alle AAMC-ressurser, over 10 000 øvingsspørsmål, 15 øvelseseksamener i full lengde, seks MCAT-innholds- og strategibøker, og muligheten til å omplanlegge klasser. Prisen er $2 299 for seks måneders tilgang.

Blueprints nettkurs gir de samme læringsmodulene, øvingsspørsmålene og MCAT-eksamenene i full lengde som Live Online Course, men i et mer mobilvennlig format. Du betaler $1799 for seks måneders tilgang, $2199 for ni måneders tilgang eller $2499 for 12 måneders tilgang.

Blueprint tilbyr også en poengøkningsgaranti. Studenter som fullfører Live Online-kurset og ikke ser en økning i poengsummen vil motta ytterligere seks måneder med MCAT Live gratis eller full refusjon minus kostnadene for AAMC-ressurser. Studenter som tar et nettkurs i seks måneder eller mer vil få ytterligere tre måneders tilgang gratis eller motta full refusjon, minus kostnadene for AAMC-ressurser.

Hvis du vil prøve Blueprint før du forplikter deg, kan du starte en gratis konto for å få tilgang til syv læringsmoduler, Studieplanleggerverktøyet og en praksiseksamen i full lengde.

Beste live-online kurs : Kaplan


Kaplan

Kaplan

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Kaplan er vårt valg for det beste live-online-kurset på grunn av dets fulle timeplan og studieplan, tilgang til live-klasser og muligheten til å stille spørsmål til lærere utenfor skjermen gjennom hele timene.

Hva vi liker
 • Scoreøkningsgaranti

 • Bredt utvalg av studiemateriell

 • Live kurs seks dager i uken

Hva vi ikke liker
 • Dyrt

 • Seks måneders tilgang til kurs

 • Ingen gratis prøveversjon med alt inkludert

Kaplan ble grunnlagt i 1938 og har siden blitt ledende innen testprep-bransjen, og tilbyr et bredt utvalg av MCAT-prep-kurs, bootcamps og veiledning.Live Online Course lar deg studere når som helst og hvor som helst. Du får 12 tre-timers klasser med tilgang til et team med ekspert MCAT-lærere; personlige lekser; tilgang til over 90 timer med innspilte leksjoner; 16 realistiske praksiseksamener i full lengde; og alt det offisielle AAMC-øvingsmateriellet.

Kaplans Live Online Course er tilgjengelig i seks måneder for $2,499. Du kan også velge Live Online Course Plus for $2 999 som inkluderer alt i Live Online Course pluss tre timer med en-til-en veiledning, MCAT grunnkurs og mer.

Kaplan tilbyr også et seks måneder langt On-Demand-kurs for $1 799 som inkluderer forhåndsinnspilte, lærerledede leksjoner, tilgang til livetimer seks dager i uken og over 90 timer med innspilte leksjoner. I tillegg kan du oppgradere til On-Demand Course Plus for $2 299 som inkluderer alt i On-Demand-kurset pluss tre timer en-til-en veiledning, ekstra MCAT-ressurser og medisinsk skoleopptakshjelp.

Hvis du ønsker å raskere studiene dine, sjekk ut Kaplans Bootcamp-økter, som er et fem- til seks måneders kurs for $6 999 og inkluderer over 700 timer med online instruksjon, praksis og støtte, tilgang til små studiegrupper, 12 timer med en-til-en veiledning, 16 realistiske praksiseksamener i full lengde og mer.

Til slutt tilbyr Kaplan sine studenter en generell høyere poengsgaranti. Kvalifiserte studenter som ikke scorer høyere på den offisielle testen kan fortsette forberedelsene sine gratis eller få pengene tilbake for kurset. Hvis du vil prøve Kaplan før du investerer, kan du registrere deg for syv dager med gratis MCAT-forberedelser og trening.

Beste tilpassbare forberedelseskurs : MCAT Self Prep


MCAT Self Prep

MCAT Self Prep

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: MCAT Self Prep tilbyr tilpassbare kurs og studieplaner som passer best til individuelle studentbehov.

Hva vi liker
 • Gratis mulighet for forberedelseskurs

 • Basert på undersøkte MCAT-studier beste praksis

 • Rimelig veiledning

Hva vi ikke liker
 • Må kjøpe tredjepartsmateriale

 • Klumpete nettside

MCAT Self Prep ble grunnlagt av Andrew George som utviklet sin egen studiemetode da han forberedte seg til MCAT.I dag tilbyr selskapet fire studieforberedende alternativer basert på forskning av studievanene til studenter som scoret i den øverste femte persentilen på MCAT.

MCAT Self Preps gratiskurs inkluderer 10 innholdsmoduler, over 300 timer med video, studietips, tilgang til en Facebook-studiegruppe samt muligheten til å sende meldinger til selskapets administrerende direktør. Basic Pro-kurset starter på kun $9 og inkluderer alt som tilbys i gratiskurset samt et alternativ for å lage din egen studieplan med et studieplanregneark, tilgang til en studieportal og poengsporing.

For $99,99 kan du prøve Advanced Pro Course som gir tilgang til over 5000 Quizlet-kort og 120 mestringsquizer på slutten av leksjonen med over 2000 spørsmål i AAMC-stil. Til slutt inkluderer Deluxe Pro-kurset alt tidligere nevnt samt tilgang til åtte tilleggskurs, rabatterte en-til-en veiledningsøkter og en poengforbedringsgaranti for $999.

Hvis du tar noen av MCAT Self Preps kurs og ikke ser noen forbedring i poengsummen din, vil du få 100 % av pengene tilbake. Merk at du må kjøpe AAMC-praksisspørsmålspakken separat for dette kurset.

Best for garantier : Dypere


Dypere

Dypere

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Altius tilbyr en 3X-garanti som inkluderer et 90. persentil-poengløfte, en to-ukers pengene-tilbake-garanti og en laveste prisgaranti.

Hva vi liker
 • Veiledning i liten gruppe

 • En-til-en veiledning

 • 14-dagers gratis prøveperiode

Hva vi ikke liker
 • Utdatert brukergrensesnitt

 • Dyrt

Altius ble grunnlagt i 2005 og kan skryte av at det er over 500 % mer sannsynlig at kandidatene scorer i 99. persentilen på MCAT.Selskapet er så trygg på materialene og instruktørene at de tilbyr en tredelt garanti.

For det første, hvis du fullfører et av deres Silver-, Gold- eller Platinum MCAT-mentorprogram, garanterer Altius at du scorer i minst 90. persentilen, ellers vil de fortsette å jobbe med deg gratis til du gjør det. For det andre, hvis du melder deg på et Elite-, Bronse-, Sølv-, Gull- eller Platinakurs, har du 14 dager på deg til å få refusjon av undervisningen. Til slutt tilbyr Altius en laveste prisgaranti og vil matche enhver konkurrents vanlige pris eller salgspris på et sammenlignbart MCAT-kurs eller privat veiledning.

Altius leverer sine kurs gjennom privat eller liten gruppeveiledning og problembasert læring. Den tilbyr fire en-til-en veiledningsøkter, alt fra Platinum for $6,999, Gold for $4,999. Sølv for $3.699, og Elite for $2.499. Hvert kurs unntatt Elite-alternativet tilbyr private en-til-en veiledningsøkter.

Alle kursene gir tilgang til alle tilgjengelige AAMC-øvingsprøver, smågruppeundervisning, problembaserte gruppeøkter og studiesalsøkter. Platinum-kurset tilbyr også eksklusive gjennomgangsøkter.

Altius tilbyr også et sommerprogram for full fordypning med gull- og platinaalternativ. For $8 499 kan du registrere deg for Gold-alternativet som kommer med 135 timer med liten gruppeveiledning, problembaserte gruppeøkter, studiesalsøkter, mestringsøkter og ti øvingsprøver. Platinum-alternativet er $9 999 og inkluderer alt i gull-alternativet samt en gratis sølvopptakspakke, ekstra studiesalsøkter og undervisningstimer for små grupper.

Beste intensivstudiekurs : The Princeton Review


Princeton anmeldelse

Princeton anmeldelse

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Princeton Review vinner for beste intensive studiekurs på grunn av MCAT 515+ kurset som lover studentene maksimale resultater på et minimum av tid.

Hva vi liker
 • 24/7 on-demand veiledning

 • Stort utvalg av kursmateriell

 • 16 øvingseksamener i full lengde

Hva vi ikke liker
 • Dyrt

 • Noen emner er mer utdypende enn andre

Princeton Review tilbyr flere alternativer for de som ønsker å øke poengsummen på kort tid. Hvert kurs kommer med sine egne funksjoner, poenggaranti og refusjonspolicy.

Princeton Review ble grunnlagt i 1981 og har siden blitt et toppnavn i prep-kursindustrien.I dag tilbyr det et bredt utvalg av testforberedende kurs, inkludert fire MCAT-forberedelsesalternativer og en bootcamp.

MCAT 515+ Immersion Course er designet for studenter som ønsker å søke på landets beste medisinske skoler. Du vil motta tilgang til over 195 timer med direkte instruksjon, ubegrenset 24/7 on-demand veiledning, 16 full lengde praksis eksamener, og alt tilgjengelig AAMC praksis materiale. Kurset koster regelmessig $6,999, men var i salg for $6,699 fra januar 2022.

For å være kvalifisert for 515+ poenggaranti, må du ha en startpoengsum på 505+. Hvis du ikke oppnår en poengsum på 515 eller høyere, vil du få full refusjon minus fraktavgiften for kursmateriell, inkludert 11 lærebøker.

Princeton Review tilbyr også et MCAT 510+ kurs levert online og personlig for en engangspris på $3,399. Fra januar 2022 var kurset imidlertid i salg for $3 149. Du vil motta 123 timer med personlig eller direkte online instruksjon, tilgang til mellom fire og seks eksperter, 16 full lengde praksistester og tusenvis av praksisspørsmål. 510+ poenggarantien lover at hvis du ikke ser en økning i poengsummen din på 10 poeng eller en poengsum på over 510, vil du få full refusjon.

Princeton Review's Essentials-kurs koster vanligvis $2 799, men er i salg for $2 649 fra januar 2022. Det er tilgjengelig online og personlig og inkluderer 123 timer liveinnhold og instruksjon med tilgang til et team av fageksperter. Du kan også få tilgang til et omfattende videobibliotek, MCAT-lærebøker og tusenvis av øvelsesspørsmål. Hvis du etter å ha fullført kurset ikke ser en forbedring i poengsummen din, vil The Princeton Review refundere undervisningen din. Hvis du ikke er fornøyd med kurset, vil selskapet la deg gjenta det gratis.

De som foretrekker et kurs i eget tempo kan prøve nettkurset for $1699, som er i salg fra januar 2022 ned fra $1599. Du kan studere når og hvor tidsplanen din tillater det med et bibliotek med videoer, 10 MCAT-bøker og tusenvis av øvelsesspørsmål. Hvis du ikke ser en forbedring i poengsummen din etter å ha fullført kurset, kan du få full refusjon. Hvis du ikke er 100 % fornøyd med kurset, kan du ta det igjen gratis.

Beste verdi : Magoosh


Magoosh

Magoosh

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Magoosh er vårt valg for det beste MCAT-forberedelseskurset fordi det tilbyr sterk studentstøtte, en poengøkningsgaranti og en budsjettvennlig pris.

Hva vi liker
 • Månedlige og årlige prisalternativer

 • 7-dagers gratis prøveperiode

 • Utmerket kundestøtte

Hva vi ikke liker
 • Ingen lærebøker levert

 • Begrenset antall øvingsspørsmål

 • Begrenset antall øvingsprøver

Sammenlignet med prep-kursselskaper som The Princeton Review og Kaplan, er Magoosh en relativt nykommer på prep-kursscenen. Selskapet ble grunnlagt i 2009, og har siden gjort inntrykk i bransjen og servert mer enn 400 millioner testspørsmål besvart.I 2016 la Magoosh til MCAT-kurset til studieforberedelseslisten.

Magoosh tilbyr et omfattende, selvstuderende MCAT-forberedende kurs levert helt online. Den inkluderer tilgang til over 380 videoer for innholdsgjennomgang, over 700 øvingsspørsmål, en tilpassbar studieplan, en øvingstest i full lengde og 24/7 e-poststøtte. Du kan velge mellom en måneds abonnement for $279 eller 12 måneders tilgang for $299. For en ekstra $ 20, er det sannsynligvis verdt det å springe for hele året med tilgang, med mindre du stapper for eksamen.

For studenter som har tatt MCAT-eksamenen før de tok forberedelseskurset, vil Magoosh også gi deg full refusjon hvis du ikke får ti eller flere poeng høyere når du har fullført kurset og tatt eksamen.

Hvis du er interessert i Magoosh, kan du registrere deg for en gratis syv-dagers prøveversjon som inkluderer 60 MCAT-timer og 16 øvelsesspørsmål. Er det forpliktelsesfritt og det kreves ikke kredittkort.

endelig dom

Når du velger MCAT-forberedende kurs som passer for deg, bør du vurdere læringsstilen din, tidslinjen for studiet, mengden støtte du ønsker og budsjettet ditt. Hvis du ønsker et kurs som tilbyr en bredde av studiemateriell, og online støtte fra 99. persentil-instruktører, alt på en brukervennlig plattform, anbefaler vi Blueprint.

Sammenlign de beste MCAT-forberedelseskursene

Forsørger Koste Lengde Gratis prøveperiode Garantier
Blåkopi
Best sammenlagt
$1799 til $2499 6-12 måneder Gratis tilgang til begrensede ressurser Poenggaranti
Kaplan
Beste Live Online
$1799 til $6999 5 uker til 6 måneder 7 dager med gratis MCAT-forberedelser og trening Poenggaranti
MCAT Self Prep Beste tilpassbare alternativ Gratis til $999 Livstidstilgang Gratis 90-minutters introøkt; gratis MCAT forberedelseskurs Poenggaranti
Dypere
Beste garanti
$2.499 til $9.999 12 måneder 2 ukers prøveperiode Poengsum, pengene-tilbake og pris samsvarer
The Princeton Review
Beste intensive alternativ
$1499 til $6699 9 måneder Gratis klasse Poenggaranti
Magoosh
Beste verdi
$279 til $299 1-12 måneder 7-dagers prøveperiode Poenggaranti

FAQ

Hva er MCAT?

Medical College Admission Test (MCAT) er en datamaskinbasert standardisert test utviklet og administrert av AAMC-studentene må ta hvis de vil delta Medisinskole .

I følge AAMC er studenter som planlegger å søke på en helsefagskole kvalifisert til å ta MCAT. Helsefagskoler inkluderer følgende så vel som andre helserelaterte programmer som vil akseptere MCAT-eksamenresultater for å tilfredsstille opptakskrav:

 • M.D.-programmer
 • GJØRE. programmer
 • Podiatri (D.P.M)
 • Veterinærmedisin (D.V.M)

MCAT kan tas opptil tre ganger i løpet av et enkelt testår, men det er grenser for hvor mange ganger du kan ta eksamen. MCAT kan tas opptil fire ganger i to påfølgende år, og opptil syv ganger i løpet av livet. Det er viktig å merke seg at alle dine scorede eksamener kan sees av medisinskoler.

Hvordan hjelper MCAT-forberedende kurs deg med å forberede deg til testen?

Et MCAT-forberedende kurs kan hjelpe studentene med å forbedre testresultatene sine ved å gi tilgang til tusenvis av forberedende spørsmål, praksiseksamener i full lengde og et fellesskap av instruktører og studenter. Selv om et forberedelseskurs ikke er nødvendig for å forberede seg til MCAT, kan det hjelpe studenter som drar nytte av en mer strukturert studieplan og et støttefellesskap.

Er MCAT forberedelseskurs verdt det?

Hvorvidt et MCAT forberedelseskurs er verdt det, vil avhenge av dine individuelle behov. For eksempel, hvis du er en selvstarter som kan holde deg motivert mens du studerer alene, trenger du kanskje ikke et forberedelseskurs. Men hvis du trives i et mer strukturert og samarbeidende miljø eller ønsker ekstra støtte fra en kursinstruktør eller privatlærer, kan det være et godt valg.

Hvor langt i forveien bør du starte et MCAT-forberedelseskurs?

Når du bør ta et MCAT-forberedelseskurs avhenger av flere faktorer, inkludert hvor kjent du er med MCAT-innholdet og studiestilen din. Foretrekker du å ha mye tid eller liker du å pugge? Det anbefales ofte at gjennomsnittsstudenten bruker mellom 300 og 350 timer på å forberede seg til eksamen.

Hvor mye koster MCAT-forberedende kurs?

Kostnaden for et MCAT-forberedende kurs varierer basert på faktorer som leveringsstilen (i egen fart vs. live), abonnementslengde og nivået på en-til-en-støtte som tilbys.

Studenter kan få tilgang til gratis online forberedelseskurs gjennom leverandører som MCAT Self Prep, mens noen av de dyrere kursene som tilbys av tilbydere som Kaplan, Altius og The Princeton Review kan koste mellom $6,999 og $9,999 inkludert en-til-en veiledning.

Metodikk

Vi evaluerte 13 forskjellige MCAT-forberedende kurs for denne gjennomgangen og vurderte faktorer som kostnader, leveringsalternativer, bredden av studiemateriell, kurslengde, studentstøtte og kvaliteten på instruktører. Vi vurderte også om MCAT-forberedelseskurset tilbød en poengøkningsgaranti og en gratis prøveversjon slik at studentene kan teste programmet før de forplikter seg.

Alle valgene på listen vår tilbyr en rekke MCAT-forberedende planalternativer, et bredt spekter av studiemateriell og høyt kvalifiserte instruktører.

Artikkelkilder

 1. Kaplan. ' Historie .' Åpnet 29. november 2021.

 2. MCAT Self Prep. ' Veiledningsprofil: Andrew George .' Åpnet 29. november 2021.

 3. Mer dypere. ' Drømmen din. Vårt oppdrag .' Åpnet 29. november 2021.

 4. The Princeton Review. ' Uttalelse fra Rob Franek Re: College Board 19. januar Kunngjøring om lørdag-fagprøver og lørdag-essay .' Åpnet 29. november 2021.

 5. Magoosh. ' Vi er Magoosh-teamet. Hyggelig å møte deg! ' Åpnet 29. november 2021.

 6. Magoosh. ' Mer enn 1,5 millioner studenter har sagt hei til stressfrie studier .' Åpnet 29. november 2021.