Finne En Jobb

Beste medisinske bemanningsbyråer

Huber for kvalifisert medisinsk fagpersonell

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Medisinske bemanningsbyråer er en stor ressurs for medisinske fagfolk som ønsker å bli rekruttert og en god måte for bedrifter som trenger medisinsk personell å sette ut ansettelser. Både rekruttering og jobbsøking kan være tid- og ressurskrevende, men et medisinsk bemanningsbyrå kan gjøre prosessen raskere og enklere. Enten du ønsker å ansette for en rekke behov eller en spesiell spesialitet, er det et byrå på toppnivå som vil dekke akkurat dine behov.

Vi valgte de beste byråene for medisinske klienter og medisinsk personell basert på omdømme, talentmassestørrelse, spesialiteter og geografiske områder som ble servert, anmeldelser og kostnader. Les videre for våre toppvalg.

De beste medisinske bemanningsbyråene for 2022

Beste medisinske bemanningsbyråerSe altBeste medisinske bemanningsbyråer

Best sammenlagt : CHG Healthcare


CHG Healthcare

CHG Healthcare

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Vi valgte CHG Healthcare som den beste på grunn av sitt rykte, høye rangeringer og variasjon av spesialiteter som serveres.

Hva vi liker
 • Pålitelig, bransjeledende firma siden 1979 år

 • Har en locums tenens kostnadskalkulator på nettsiden deres

 • Hver klient får en dedikert kontorepresentant

Hva vi ikke liker
 • CHG er en paraply av mange forskjellige bemanningsmerker, noe som er forvirrende å navigere

 • Kostnadskalkulator dekker kun locum tenens og ikke fast bemanning

 • Enkelte spesialiteter er kun fast plassering

Siden 1979 har CHG Healthcare vært en leder og innovatør innen medisinsk bemanningsbransjen. Firmaet opprettet locum tenens-modellen og har nå 37% av locum tenens markedsandelog fem forskjellige nisjebemanningsmerker under sin paraply. CHG plasserer mer enn 18 000 medisinske leverandører i mer enn 130 spesialiteter i alle 50 stater og internasjonalt hvert år.

CHG Healthcare tilbyr bemanning på tvers av de fleste spesialiteter, inkludert men ikke begrenset til sykepleie, alliert helse, telehelse, lege og helseadministrasjon. CHG har også et spesielt landlig lederskapsprogram rettet mot å betjene helseorganisasjoner på landsbygda som historisk har vært underbemannet. Som en 2021-mottaker av Glassdoors Great Place to Work-pris, er selskapet et av de beste stedene å jobbe for både bedriftsansatte og medisinsk personell.

CHG Healthcare har en kostnadskalkulator for visse spesialiteter fra legen. For alle andre prisanslag, må du kontakte byrået direkte ved å sende inn et skjema på nettstedet deres.

Best for kontrakter : HealthTrust Workforce Solutions


HealthTrust Workforce Solutions

HealthTrust Workforce Solutions

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Vi valgte HealthTrust Workforce Solutions som best for kontraktsroller fordi det gir kontraktsarbeidere et utmerket utvalg av fordeler og en høy grad av fleksibilitet.

Hva vi liker
 • En av de største samlingene av kandidater i USA

 • Rekrutteringseksperter plasserer over 28 000 klinikere årlig

 • Omfattende attester for ulike typer bemanning

Hva vi ikke liker
 • En stor del av plasseringene er i HCA-anlegg

 • Ingen priser eller priser oppført på nettsiden deres

HealthTrust Workforce Solutions ble grunnlagt i 2011 og kobler sammen alliert helsepersonell , sykepleiere, klinikere og leger til åpne stillinger. HealthTrust Workforce Solutions er for tiden et av de største medisinske bemanningsselskapene i USA og plasserer over 28 000 klinikere i USA og internasjonalt hvert år. Det er også en leverandør av administrerte tjenester og tilbyr rekruttering, ansattlegitimasjon og utdanningshjelp i tillegg til bemanning.

Når de ansettes gjennom HealthTrust Workforce Solutions, får kontraktsansatte ikke bare konkurransedyktig lønn, de har også fleksibel planlegging, får betalt ukentlig via direkte innskudd og mottar signerings- og henvisningsbonuser. Online attester på selskapets nettsted fra kontraktsansatte sier at HealthTrust Workforce Solutions er utrolig imøtekommende, vennlige og hjelpsomme gjennom hele bemanningsprosessen.

I tillegg til å tilby kontraktsroller, matcher HealthTrust Workforce Solutions også kandidater til reisesykepleie, midlertidige og faste bemanningsstillinger. Husk imidlertid at som et datterselskap av HCA Healthcare, er mange av stillingene som tilbys gjennom Healthrust innenfor HCA-eide fasiliteter. Dette kan være en god ting hvis du er interessert i å jobbe på et HCA-anlegg, men kan være en mangel hvis du er interessert i å jobbe andre steder.

Det er ingen priser eller priser oppført offentlig på HealthTrusts nettsted. For å bli med i bemanningsnettverket deres eller spørre om bemanningstjenestene deres, må du fylle ut et kort skjema på nettstedet deres og vente på at en representant tar kontakt med deg for å dekke dine eksakte behov.

Best for Per Diem : Axis Medical Staffing


Axis Medical Staffing

Axis Medical Staffing

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Med sin klare forpliktelse og dedikasjon til å yte eksepsjonell service til både talent og kunder, valgte vi Axis som det beste alternativet for dagpengeroller på grunn av dets eksepsjonelle fordeler for midlertidig ansatte.

Hva vi liker
 • Stort utvalg av plasseringer for dagpengepersonale

 • Store fordeler og fordeler for alle typer ansatte

 • Joint Commission sertifisert

Hva vi ikke liker
 • Tilbyr ikke legebemanning eller rekruttering

 • Tilbyr ingen tilleggstjenester, som programvare eller leverandøradministrasjon

 • Ingen priser oppført på nettstedet

Axis Medical Staffing ble grunnlagt i Seattle i 2004 ut fra et ønske om å gå utover tjenestene tradisjonelle medisinske bemanningsbyråer ga på den tiden. Byrået plasserer nå stolt sykepleiere, sykepleiere , legeassistenter , og alliert helsepersonell i alle 50 delstater.

Gjennom Axis Medical Staffing får dagpengebemanning individualisert kompensasjon som betales ukentlig gjennom direkte innskudd, samt et selskap 401(k) med umiddelbar opptjening. Andre fordeler inkluderer helseforsikring, bolig og refusjon av statlig lisens. Axis betjener en rekke forskjellige klientell, med dagpengepersonell som finner plasseringer på sykehus, skoler, kriminalomsorger og offentlige etater.

I tillegg til dagpengebemanning tilbyr selskapet også reisesykepleiestillinger og faste roller. Axis Medical Staffing kan for tiden skryte av imponerende, perfekte eller nesten perfekte rangeringer på Glassdoor, Indeed, G2 og Traveling Nurse Central, med kandidater som uttrykker hvor imponert de var over firmaets hastighet og profesjonalitet.

Det er ingen priser eller betalingssatser på nettstedet, så du må fylle ut et kort skjema eller bruke live chat-funksjonen for å snakke med en bedriftsrepresentant. Når du har tatt kontakt, vil du bli tildelt en dedikert representant for å hjelpe deg gjennom prosessen som klient eller kandidat.

Beste store organisasjon : AMN Healthcare


AMN Healthcare

AMN Healthcare

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Vi valgte AMN Healthcare som den beste store organisasjonen fordi den tilbyr flest tjenester og har 12 % av den amerikanske markedsandelen, den største i bransjen.

Hva vi liker
 • Største ansettelsespool av medisinske fagfolk i USA

 • Joint Commission sertifisert

Hva vi ikke liker
 • Ingen priser på siden

 • Lavere nettvurderinger på kandidatsiden enn andre tilbydere

Siden 1985 har AMN Healthcare skaffet en rekke bemannings- og rekrutteringsbehov inkludert, men ikke begrenset til, tenens, dagpengebemanning, sykepleierbemanning, legebemanning, covid-vaksinebemanning og alliert profesjonell bemanning. I tillegg til rekruttering og bemanning, tilbyr AMN Healthcare også leverandøradministrasjon, utdanning, telehelse, inntektssyklus og konsulentløsninger.

AMN er stolt av å tilby det mest omfattende nettverket av helsepersonell av høy kvalitet gjennom både sine innovative rekrutteringsstrategier og et stort utvalg av karrieremuligheter. Alle kandidater må forhåndsscreenes og vurderes før de blir med i talentnettverket deres, for å sikre at deres talentmasse er av høy kvalitet. AMNs kundebase inkluderer akuttsykehus, samfunnshelseklinikker, legepraksis, akuttsenter og skoler.

Kunder sier de setter pris på kvaliteten til AMNs ansatte. Kandidatanmeldelser er litt mer blandede, men lønnssatser og reaksjonsevne blir ofte nevnt som positive aspekter ved firmaet.

Det er ingen kundepriser tilgjengelig på AMN Healthcares nettsted. Du må ringe telefonnummeret deres eller fylle ut et kort skjema for å motta et gratis tilbud og mer informasjon. På kandidatsiden gir AMN ukentlige lønnsanslag under hver av deres stillingsannonser.

Best for en rekke tjenester : Alt medisinsk personell


Alt medisinsk personell

Alt medisinsk personell

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Alt medisinsk personell var den klare vinneren når det kom til en rekke tjenester, da selskapet tilbyr vikar-til-perm og fast bemanning innen en rekke felt, i tillegg til mer spesialiserte tjenester som pandemibemanning og ledersøk.

Hva vi liker
 • Tilbyr plassering for et bredt spekter av felt og forpliktelser

 • Betalt henvisningsprogram

 • Et av de største bemanningsbyråene i U.S.A.

Hva vi ikke liker
 • Ikke Joint Commission-sertifisert

 • Ingen prisinformasjon oppført

 • Kandidatsiden av nettstedet er vanskelig å navigere

Siden 1990 har All Medical Personnel hjulpet lokale, regionale og nasjonale helseorganisasjoner i hele USA med å møte deres bemanningsbehov, inkludert, men ikke begrenset til, sykepleiere, sykepleiere, leger, pandemibemanning, legeassistenter, ledende ansatte, laboratoriepersonell, administrativt personale , og støttepersonell. I tillegg til bemanning, tilbyr selskapet også svært tilpassbare og fleksible leverandøradministrasjon og administrerte serviceløsninger.

Som et resultat av COVID-19-pandemien har selskapet utvidet til å tilby pandemibemanning for testsentre, skoler og idrettsorganisasjoner, noe som tyder på at det er svært tilpasningsdyktig og lydhør overfor store helsearrangementer.

Anmeldelser fra både kunder og kandidater viser til byråets høye nivå av respons og vennlighet gjennom hele prosessen.

For å få et nøyaktig tilbud for organisasjonen din, må du kontakte selskapet direkte ved å sende inn et elektronisk skjema. Hvis du ønsker å få en stilling gjennom Alt medisinsk personell, må du registrere deg for en gratis konto etter å ha klikket på en oppføring på jobbtavlen deres som interesserer deg.

Best for reisesykepleiere : Triage bemanning


Triage bemanning

Triage bemanning

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Triage Staffing var nummer én for reisesykepleie på grunn av dets enestående rykte og fordeler.

Hva vi liker
 • Høyt rangert bemanningsbyrå med ulike nasjonale utmerkelser

 • Personalet får betalt ukentlig

 • Dag én fordeler som 401(k), ferietid og medisinsk/tannlegeforsikring

 • Gir plassering for sykepleie, radiologi, lab, rehabiliteringstjenester og hjerte-lunge

Hva vi ikke liker
 • Nettstedet er vanskelig å navigere fra klientsiden

 • Ikke Joint Commission-sertifisert

 • Ingen priser eller priser oppført

Triage Staffing ble grunnlagt i 2006 og er det yngste selskapet på listen vår, noe som gjør statusen og utmerkelsen enda mer imponerende. Den har en imponerende 4,9-stjerners rangering på Glassdoorog scoret som en av Bluepipes topp tre beste reisesykepleiebedrifter for 2021.Selv om byrået er mest kjent for sine reisesykepleietjenester, tilbyr Triage også bemanning for radiologi, laboratorietjenester, rehabiliteringstjenester og hjerte- og lungestillinger.

Triage Staffing tilbyr 13-ukers lange reisesykepleieoppdrag i alle 50 stater. Når du er ansatt, vil du motta en top-of-the-line ansattes fordeler pakke, som inkluderer helse- og tannforsikring, ukentlige lønnsslipper via direkte innskudd og en 401(k) som du kan sette opp den første dagen på jobben. Triage Staffing vil også hjelpe deg med å finne boligalternativer, om nødvendig.

Som de fleste nettsteder for medisinsk bemanning, viser ikke Triage Staffing noen priser eller priser på nettstedet deres. Hvis du er en potensiell kunde, må du fylle ut et skjema på nettstedet deres. Hvis du er en potensiell kandidat, kan du bruke Quick Apply-bunnen på nettsiden deres for å bli lagt til talentmassen deres i løpet av noen få korte trinn.

endelig dom

Hovedfordelene med vårt toppvalg, CHG Healthcare, er at det er et pålitelig, bransjeledende firma, har en kostnadskalkulator og gir hver kunde en dedikert kontorepresentant. Som en ulempe viser de fleste tjenester ikke priser på nettstedet deres. Fordeler for andre byråer er Joint Commission-sertifisering (Axis og AMN Healthcare), og store fordeler (Healthtrust og Axis).

Hvis du ikke er ute etter en bestemt type bemanning, anbefaler vi å velge CHG Healthcare. Hvis du spesifikt leter etter dagpenger, kontrakter eller reisesykepleietjenester, anbefaler vi å gå med lederne vi valgte for disse kategoriene.

Sammenlign byråer

Bemanningsbyrå Hvorfor vi valgte det
CHG Healthcare Solid rykte og variasjon av spesialiteter servert
HealthTrust Workforce Solutions Gir fordeler og fleksibilitet
Axis Medical Staffing Ulike plasseringer og fordeler for vikarer
AMN Healthcare Største ansettelsespool i USA
Alt medisinsk personell Tilbyr et betydelig utvalg tjenester, inkludert pandemirespons
Triage bemanning Utmerkede fordeler for kortvarige reiseoppdrag

Vanlige spørsmål

Hva er et medisinsk bemanningsbyrå?

Medisinske bemanningsbyråer hjelper helseorganisasjoner med å fylle midlertidige og permanente roller på tvers av en rekke spesialiteter, inkludert, men ikke begrenset til: sykepleiere, terapeuter, leger, medisinske teknikere og medisinske assistenter. Enkelte byråer kan også hjelpe med opplæring og utstedelse av legitimasjon, programvareadministrasjon og leverandøradministrasjon.

Er de beste medisinske bemanningsbyråene å jobbe for også de beste byråene å leie fra?

De beste medisinske bemanningsbyråene å jobbe for er også de beste byråene å ansette fra. For å bekrefte dette tok vi en veldig nøye titt på anmeldelser på nettet fra ekte ansatte som har blitt ansatt gjennom disse byråene, attester, samt arv og bransjestatus. Alle byråene som er inkludert på denne listen har et veldig sterkt rykte blant både ansatte og medisinsk praksis.

Hvem bør bruke et medisinsk bemanningsbyrå?

Helseorganisasjoner som ønsker å finne og ansette midlertidig eller fast personell bør se til et medisinsk bemanningsbyrå for å få hjelp. I tillegg til bemanning, hjelper noen byråer også med utstedelse av legitimasjon, programvareadministrasjon og leverandøradministrasjon.

Medisinske bemanningsbyråer er også flotte for fagfolk som leter etter en mer fleksibel timeplan. Stillinger funnet gjennom et bemanningsbyrå kan tillate deg å reise til nye steder og tjene en høyere rate enn en stasjonær, mer langsiktig rolle.

Hva koster et medisinsk bemanningsbyrå?

Dessverre publiserer ikke de fleste medisinske bemanningsbyråer kostnader på nettsidene sine, på grunn av den spesifikke karakteren til hver forespørsel de mottar. Imidlertid, for en syv-dagers midlertidig legeperiode med en 75% sykehusinnkrevingsrate, kan man forvente å betale hvor som helst mellom $7,000-$34,000.

Hvordan vi valgte de beste medisinske bemanningsbyråene

Vi så på 20 forskjellige medisinske bemanningsbyråer før vi fullførte denne listen. Vi så på størrelse, spesialiteter servert, bransjeomdømme og kostnader. Vi har også undersøkt anmeldelser på nett veldig nøye for å finne byråer som var best å ansette fra så vel som å jobbe for.

Alle våre toppvalg hadde et godt rykte, tilbød utmerkede fordeler til sine ansatte og betjener en rekke bransjer.

Artikkelkilder

 1. Ansatte industrianalytikere.' Listen over største amerikanske helsepersonellfirmaer inkluderer 49 firmaer, 12,7 milliarder dollar i inntekt: SIA .' Åpnet 14. september 2021.

 2. Glassdør. 2021 beste arbeidsplasser . Åpnet 23. november 2021.

 3. Glassdør. Axis Medical Staffing . Åpnet 23. november 2021.

 4. Faktisk. Axis Medical Staffing . Åpnet 23. november 2021.

 5. Reise sykepleie sentral. Reisesykepleiebyråets rangering resultater . Åpnet 23. november 2021.

 6. G2. Axis Medical Staffing . Åpnet 23. november 2021.

 7. Glassdør. ' Triage bemanning .' Åpnet 15. september 2021.

 8. Bluepipe. ' De beste reisesykepleiene 2021 .' Åpnet 15. september 2021.