Ledelse Og Ledelse

Beste NASCLA eksamensforberedende kurs

Bestå entreprenørlisenseksamenen din første gang

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

National Association of State Contractors Licensing Agencies (NASCLA) hjelper entreprenører med å få lisens i flere stater ved å bestå en eksamen. Entreprenører i Alabama, Arkansas, Arizona, Florida, Georgia, Louisiana, Mississippi, Nevada, North Carolina, Oregon, South Carolina, Tennessee, Utah, De amerikanske jomfruøyene, Virginia og West Virginia kan oppfylle lisenskravene sine i disse jurisdiksjonene ved å bestå eksamen.

Fordi entreprenører også må bestå Business and Law-eksamenen i hver stat, kan de spare tid og penger ved å ta den enkle NASCLA-eksamenen i stedet for hver stats handelseksamen.

Vi gjennomgikk nesten et dusin leverandører av eksamensforberedelser og valgte det beste basert på omdømme, tilgjengelighet, støtte, pris og mer. Her er våre beste valg.

De 6 beste NASCLA eksamensforberedende kursene i 2022

Beste NASCLA eksamensforberedende kursSe altBeste NASCLA eksamensforberedende kurs

Best sammenlagt : Opplæringssenter for entreprenører


Opplæringssenter for entreprenører

Opplæringssenter for entreprenører

Lære mer

Etablert i 2000, tilbyr Contractor Training Center eksamensforberedelser, lisensieringssøknadsassistanse, coaching for entreprenører og rangeringstjenester. Selskapet er akkreditert hos Better Business Bureau (BBB) ​​og har en A+-rating.Vi valgte den som den beste sammenlagt fordi den tilbyr både forhåndsinnspilt og live online eksamensforberedelser til en rimelig pris.

Alle Contractor Training Centers eksamensforberedende kurs undervises av instruktører med omfattende bakgrunn i anleggsbransjen og et vell av undervisningserfaring. Selskapets livekurs er en en-dags intensiv forberedelsesklasse, holdt en gang hver uke i åtte timer og strømmet via GoToMeeting. Studentene kan samhandle med instruktørene som om de var i faktiske klasserom.

Contractor Training Centers forhåndsinnspilte kurs kan ses online når som helst og på hvilken som helst datamaskin eller mobilenhet. Studentene får også tilgang til nettmateriell, inkludert klassepresentasjoner, en bok som fremhever instruksjoner og øve eksamensspørsmål. Når de er påmeldt, kan studentene få tilgang til nettmaterialet når det passer dem, slik at de kan øve så ofte de vil.

 • Live webinar: $349 (engangskjøp)
 • Online forhåndsinnspilt: $249 (engangskjøp)

Contractor Training Center tilbyr en garanti uten feil med alle sine eksamensforberedende kurs. Studenter som følger kursveiledningene, men ikke består første gang, får en personlig studieplan for å forberede dem til neste eksamensforsøk. Studenter som fortsatt ikke kan bestå eksamen etter flere forsøk etter å ha fulgt pensum og studieplan vil få full refusjon.

Runner-Up,Best sammenlagt : Builders License Training Institute


Builders License Training Institute

Builders License Training Institute

Lære mer

Siden 2004 har Builders License Training Institute levert nettbasert opplæring og opplæring for fagfolk i den generelle byggebransjen, inkludert videreutdanning og eksamensforberedelse. Vi valgte den som andreplass fordi den tilbyr eksepsjonell online eksamensforberedelse, men til mer enn dobbelt så høy pris som Contractor Training Center.

Alle Builders License Training Institute sine entreprenørlisenskurs er laget av ekte byggherrer med flere tiår med erfaring og kan nås 24/7 fra hvilken som helst datamaskin eller mobilenhet. Selskapets interne lisensieringseksperter hjelper også entreprenører med å få og forbli lisensiert, inkludert å fylle ut papirer og gi påminnelser og oppdateringer for kommende tidsfrister.

Builders License Training Institutes NASCLA Exam Prep er et nettkurs gitt i HD-video med instruktører på skjermen. Den er tilgjengelig 24/7 fra alle Internett-kompatible enheter, inkludert mobiltelefoner og nettbrett. Kurset kommer med en trinnvis gjennomgang av alle de 21 NASCLA-bøkene, tips og triks for å hjelpe elevene med å bestå eksamen, et konstruksjonsmatematikkkurs og øvingsprøver. Hver video kommer også med utskriftsbare transkripsjoner for videre gjennomgang.

 • NASCLA eksamensforberedelse: $750 (engangskjøp)

Builders License Training Institute tilbyr refusjon på ubrukte kurs hvis du blir bedt om det innen tre dager etter kjøpet. Hvis det oppdages at en student har kjøpt feil kurs, må forespørselen gjøres innen syv dager for å få refusjonen.

Best for tilgjengelighet : Zack Academy


Zack Academy

Zack Academy

Lære mer

Zack Academy ble grunnlagt i 2009, og tilbyr live-personlig og online yrkesopplæringskurs fra mer enn 500 opplæringsbedrifter over hele landet. Selskapet er akkreditert med BBB, og har en A+-rating.Vi valgte det som det beste for tilgjengelighet siden det tilbyr et komplett nettkurs optimalisert for bruk på hvilken som helst datamaskin eller mobilenhet.

Zack Academys NASCLA Commercial General Contractor Exam Prep Online Course er et online-kurs på forespørsel designet for å hjelpe studentene med å bestå NASCLA-eksamenen på første forsøk. Kurset dekker alle vinkler av NASCLA-eksamenen, inkludert planlegging, estimering, prosjektledelse , og sikkerhet, samt betong, mur, fundamenter og mer.

Studentene får tilgang til kursinnhold i seks måneder fra kjøpsdatoen, som inkluderer hundrevis av øvelsesspørsmål, elektroniske referanseark og kursmanualer. Kurset tar omtrent 16 timer å fullføre, men Zack Academy anbefaler studentene å se gjennom materialet og trene på spørsmålene minst to ganger før de tar eksamen.

 • NASCLA Commercial General Contractor Exam Prep Online Course: $750 (engangskjøp)

Beste verdi : @HomePrep


@HomePrep

@HomePrep

Lære mer

@HomePrep ble etablert i 2014 og tilbyr mer enn 1000 kurs og 115 statlige styreakkrediteringer i mer enn 25 forskjellige bransjer. Alle selskapets kurs er skrevet og utviklet av godkjente fageksperter og instruksjonsdesignere. Vi valgte det som den beste verdien siden det tilbyr et omfattende, selvgående NASCLA-eksamenforberedelseskurs til en overkommelig pris.

@HomePreps NASCLA General Building Exam Prep Only er helt online og kan nås 24/7 fra hvilken som helst datamaskin eller mobilenhet.

I tillegg til å lære nøyaktig hva de skal fremheve, får studentene også tilgang til online praksistester på slutten av hver bok, omfattende matematikk- og plananalyse, lisensieringsinformasjon og instruktørstøtte.

 • Kun forberedelse til NASCLA General Building Exam: $219,99 (engangskjøp)

NASCLA General Building Exam Prep Only-kurset fra @HomePrep tilbyr også en prismatchpolicy, noe som betyr at det vil matche eller slå enhver konkurrents pris under visse forhold. Kurset kan nås i ett helt år etter kjøp med en gratis, engangs, 30-dagers forlengelse tilgjengelig om nødvendig.

Lengst i næringslivet : Contractors-License.com


Contractors-License.com

Contractors-License.com

Lære mer

Fra 1982 begynte Contractors-License.com å gi voksne elever eksamensforberedelse for entreprenørtester og byggmestereksamener. Siden den gang har det vokst til å bli en av landets ledende leverandører av profesjonelle sertifiseringskurs av høy kvalitet. Vi valgte det som det lengste i bransjen siden det har gitt eksamensforberedelser i lengre tid enn noen av de andre topp-seks leverandørene vi har vurdert.

Contractors-License.coms NASCLA General Contractor Exam Prep Course er et datamaskinbasert eksamensforberedende kurs som inkluderer en utskrivbar studieveiledning med instruksjoner om hvordan du leser tegninger, bokfremhevende presentasjoner og praksiseksamener. I motsetning til de andre kursene vi vurderte som er basert utelukkende online, er Contractors-License.coms kurs tilgjengelig som skrivebordsprogramvare med lydspor på CDer.

Kurset inkluderer også ubegrensede tidsbestemte praksiseksamener som ser ut, fungerer og fungerer nøyaktig som NASCLA-eksamenen. Eksamensspørsmålene kommer direkte fra masterspørsmålslisten i den nettbaserte studieveiledningen, slik at studentene får en litt annen blanding av spørsmål med hver praksiseksamen. Studentene kan også skrive ut spørsmålene de gikk glipp av som et ekstra studiehjelpemiddel etter at de har fullført en praksiseksamen.

 • NASCLA General Contractor Exam Prep Course: $749 (engangskjøp)

Contractors-License.com tilbyr en politikk for bestått eller ikke-betaling som ligner på andre leverandører av eksamensforberedelser. Studenter kan be om refusjon innen 30 dager etter at de har tatt eksamen og innen seks måneder etter kjøpet.

Vanlige spørsmål

Hva er NASCLA-eksamenen?

NASCLA-eksamenen tilfredsstiller kravene til fageksamen for 15 deltakende statlige etater og én amerikansk provins: Alabama, Arkansas, Arizona, Florida, Georgia, Louisiana, Mississippi, Nevada, North Carolina, Oregon, South Carolina, Tennessee, Utah, De amerikanske jomfruøyene, Virginia og West Virginia. Entreprenører må fortsatt oppfylle ytterligere lisenskrav i hver stat for å få lisensen.

NASCLA-eksamenen består av 115 spørsmål i 12 fagområder, inkludert byggeplass, betong, murverk , mekaniske og rørleggersystemer, elektriske systemer og krav til anskaffelser og kontrakter. Studentene har fem og en halv time (330 minutter) til å fullføre eksamen og må ha en poengsum på 81 (70%) for å bestå. De som stryker tre ganger må vente et helt år før de tar eksamen på nytt.

Siden fageksamenen er en av to eksamener som trengs for entreprenører som ønsker å bli lisensiert, er det viktig å bestå NASCLA-eksamenen første gang for å hjelpe entreprenører med å starte karrieren. Eksamensforberedende kurs kan hjelpe entreprenører med å bestå sin åpen-bok-eksamen første gang ved å vise hvilke materialer i de obligatoriske bøkene som bør fremheves og tilby testtips og praksiseksamener.

NASCLA vs. statlig lisensiering

NASCLA-eksamenen tilfredsstiller kravene til fageksamen for alle 15 deltakende stater. Når en entreprenør har bestått den nødvendige statlige Business and Law-eksamenen, anses de for å være en lisensiert bolig- og kommersiell entreprenør.

Hva inkluderer NASCLA eksamensforberedende kurs?

NASCLA eksamensforberedende kurs legger stor vekt på å hjelpe studentene med å fremheve de riktige fanene for oppslagsbøkene som studentene har lov til å bruke under eksamen. De dekker også materialet i hvert emne, tilbyr test-tips og gir ideelt sett tidsbestemte eller utidsbestemte praksiseksamener med svar og forklaringer for å vise elevene hva de kan forvente under eksamen.

De fleste eksamensforberedende selskaper gir tilgang til nettkursene sine i ett år etter kjøpet. Mange tilbyr også en 100 % pengene-tilbake-garanti for studenter som stryker på eksamen hvis de har tatt den innen seks måneder etter at de kjøpte kurset.

Hva koster et NASCLA eksamensforberedende kurs?

Våre vurderinger viste at online forberedelseskurs for NASCLA-eksamenen er så lavt som $200 og så høyt som $750 med en engangsbetaling. Bare én leverandør som vi vurderte, tilbød et kurs som fysisk programvare som kan sendes til e-post. Alle andre tilbød online læringskurs i eget tempo.

Selv om det ikke er krav til videreutdanning etter å ha tatt NASCLA-eksamenen, må utskriftene som en entreprenør sender til et statlig byrå oppdateres annethvert år for en avgift på $24,99.

Hvor mye tjener lisensierte entreprenører?

Gjennomsnittlig time- og årslønn til en lisensiert entreprenør er henholdsvis $51,57 og $107 260. Disse tallene er basert på 52 arbeidsuker à 40 timer per uke. Beliggenhet spiller også en rolle i entreprenørens lønn. De to bestbetalende statene er New Jersey og New York, med årlig gjennomsnittlig lønn på henholdsvis $140.700 og $152.250.

Entreprenører som har mislyktes i NASCLA-eksamenen og ikke har lisens, kan fortsatt jobbe i stater med unntak for mindre arbeid eller håndverker. Disse unntakene setter det maksimale beløpet en ulisensiert altmuligmann kan kreve for en jobb, og kan spesifisere hva slags arbeid som kan utføres uten lisens. I California må altmuligmenn være lisensiert for å kunne jobbe med en jobb verdt mer enn $500. I Arizona er terskelen $750.

Er det verdt det å ta et NASCLA eksamensforberedende kurs?

Fordi inntjeningspotensialet til en entreprenør versus en altmuligmann er så mye større, er det viktig å bestå NASCLA-eksamenen for å starte en karriere som profesjonell entreprenør. Personer som stryker tre ganger må vente et helt år før de tar eksamen på nytt. Et eksamensforberedende kurs kan hjelpe studenter som har strøket en gang bestått eksamen, samt sikre at andre studenter kan bestå første gang.

Hvordan vi valgte de beste NASCLA eksamensforberedende kursene

Vi så på nesten et dusin leverandører av eksamensforberedelser for denne anmeldelsen. Først og fremst ønsket vi å se på tilbydere med et sterkt rykte og gode anmeldelser. Deretter ønsket vi å finne kurs som var lett tilgjengelige og ga studietips og bokfremhevingsveiledninger.

Tilbydere som tilbød en rekke praksiseksamener med svarforklaringer er også øverst på listen vår, siden det aspektet ved eksamensforberedelse er det mest nyttige for å hjelpe studentene med å få en smakebit av hvordan eksamenen er. Til slutt, når det var mulig, ønsket vi å inkludere tilbydere som tilbød pengene-tilbake- eller bestått-garanti, slik at studentene ikke trenger å betale for et nytt forberedelseskurs hvis de stryker på eksamen.

Artikkelkilder

 1. FØDT ' Deltakende statlige etater. ' Åpnet 14. august 2021.

 2. Better Business Bureau. ' Opplæringssenter for entreprenører .' Åpnet 14. august 2021.

 3. Better Business Bureau. ' Zack Academy Inc .' Åpnet 14. august 2021.

 4. FØDT ' Vanlige spørsmål .' Åpnet 14. august 2021.

 5. Bureau of Labor Statistics. ' Yrkesarbeid og lønn, mai 2020, byggeledere .' Åpnet 14. august 2021.

 6. Wolters Kluwer. ' Krav til virksomhetslisens: Handyman vs Contractor .' Åpnet 14. august 2021.