Karriereveier

Beste online regnskapskurs

Lær denne ferdigheten på nettet

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.Nettbaserte regnskapskurs kan hjelpe folk med å få regnskapskunnskapen de trenger for å lykkes i karrieren. Bedriftseiere, gründere og ledere kan ta online regnskapskurs for å hjelpe dem bedre å administrere bedriftene sine. Enkeltpersoner som studerer for Autorisert regnskapsfører (CPA) eksamen kan dra nytte av et online forberedelseskurs. Selv regnskapsførere kan dra nytte av nettbaserte regnskapskurs for å møte kravene til videreutdanning (CPE).

Uansett kunnskapsnivå eller erfaring, kan en online regnskapsklasse hjelpe deg med å fylle ferdighetshull og komme videre i karrieren. Vi gjennomgikk over to dusin kurstilbud basert på kostnader, konsepter som dekkes, tidspunktet for gjennomføring og mer for å finne de beste online regnskapsklassene.

Beste online regnskapskurs i 2022

Beste online regnskapskursSe altBeste online regnskapskurs

Best sammenlagt : Utvikle din økonomi- og regnskapsferdighetssti ved LinkedIn Learning


LinkedIn læring

LinkedIn læring

Lære mer

Hvorfor vi valgte det : Folk med alle ferdighets- og erfaringsnivåer kan ta dette omfattende syv-kurs online regnskapsprogrammet til en rimelig pris.

Hvorfor vi liker det
 • Månedlig abonnementskostnad er rimelig, fra $19,99

 • Bra for enkeltpersoner på alle ferdighets- og erfaringsnivåer

Hva vi ikke liker
 • Regnskapsfolk kan ikke tjene CPE-kreditt for to av kursene

The Development Your Finance and Accounting Skills Path tilbys av LinkedIn Learning er et detaljert nettbasert regnskapsprogram utviklet for å hjelpe folk å forstå hovedtypene regnskap (skatt, finans og ledelse), hvordan regnskap brukes til å ta beslutninger, evaluere helsen til en selskapet, tolke økonomiske rapporter og kommunisere økonomiske resultater. Det er ingen forutsetninger for å fullføre dette programmet, og LinkedIn Learning-abonnementet er rimelig, og starter på $19,99 per måned.

Dette programmet inkluderer syv kurs som gradvis beveger eleven gjennom det grunnleggende om regnskap til finansregnskapsanalyse og kommunikasjon. Det er bra for forretningsfolk som ønsker å forstå hvordan regnskap og finans fungerer, gründere som ønsker å administrere sine egne selskapers økonomi, studenter som ønsker å friske opp ferdighetene sine, og til og med regnskapsfolk som trenger å tjene CPE-kreditt.

Hvis du ikke registrerer deg for det månedlige abonnementet, har de fleste kursene som er inkludert i dette programmet en engangskostnad på $34,99 til $39,99. Dette programmet inkluderer omtrent 14 timer med on-demand videoinnhold, så hvis du planlegger å gå gjennom innholdet ganske raskt, er et månedlig abonnement sannsynligvis det rimeligere alternativet.

I tillegg til videoinnhold, vil du bli gitt en rekke nedlastbare ressurser, og hvis du trenger hjelp, kan du samhandle med jevnaldrende og innholdseksperter i kursets spørsmål og svar-forum.

Når du har fullført alle kursene som er inkludert i programmet, får du et fullføringsmerke for økonomi- og regnskapskunnskapsbanen (på LinkedIn Learning) og et delbart fullføringsbevis for hvert kurs du fullfører. I tillegg kan du tjene CPE-kreditt fra National Association of State Boards of Accountancy for de fleste kursene som er inkludert i dette nettbaserte regnskapsprogrammet. Ingen av de andre programmene vi gjennomgikk inkluderte alt dette.

LinkedIn er et profesjonelt nettverk med rundt 740 millioner medlemmer over hele verden. Selskapet ble lansert i 2003 og har hovedkvarter i Sunnyvale, California. I tillegg til å gi et sted for profesjonelle å koble seg på nettet, tilbyr LinkedIn også nettbasert opplæring via LinkedIn Learning.

Beste budsjettalternativ : Introduksjon til finansiell regnskap av Udemy


Finansiell modellering for startups og småbedrifter av Udemy

Finansiell modellering for startups og småbedrifter av Udemy

Lære mer

Hvorfor vi valgte det : Du trenger ikke å betale noe for å lære det grunnleggende om regnskap siden Introduksjon til finansiell regnskap-kurset som tilbys av Udemy er helt gratis.

Hvorfor vi liker det
 • Gratis

 • Ingen forkunnskaper er nødvendig

Hva vi ikke liker
 • Kan ikke stille spørsmål til instruktøren

 • Inkluderer kun en time med opplæringsmateriell

 • Ingen ferdigattest

Hvis du ønsker å lære om finansiell regnskap og har et budsjett, er det gratis kurset Introduksjon til finansiell regnskap tilbudt av Udemy et flott alternativ. Du får tilgang til over en time med on-demand videoopplæringer om regnskap. Du trenger ikke ha noen forkunnskaper, selv om du vil finne det nyttig å kunne grunnleggende videregående matematikk.

Denne nettbaserte regnskapsklassen vil lære deg viktige økonomiske regnskapsbegreper, hvordan du registrerer grunnleggende økonomiske transaksjoner, forskjellen mellom fortjeneste og kontantstrømmer, og hvordan du utarbeider de tre primære regnskapene. Den inneholder god regnskapsinformasjon for alle som ønsker å vite grunnleggende regnskap uten å bruke penger.

En av hovedulempene med kurset Introduksjon til finansiell regnskap av Udemy er at du ikke vil få fullført sertifisering når du er ferdig med klassen. Det er heller ikke et diskusjonsforum for spørsmål og svar levert av Udemy for denne nettbaserte regnskapsklassen, og du vil ikke kunne stille kursinstruktøren noen spørsmål.

Udemy ble grunnlagt i 2010 og har hovedkontor i San Francisco. Selskapet er en av de største globale markedsplassene for nettbasert læring, med rundt 40 millioner elever og 155 000 kurstilbud.

Best for grunnleggende : Introduksjon til finans- og regnskapsspesialisering fra Coursera


Coursera

Coursera

Lære mer

Hvorfor vi valgte det : Du kan lære det grunnleggende om økonomi og regnskap fra Wharton School ved University of Pennsylvania for Coursera-abonnementsavgiften på $79 i måneden.

Hvorfor vi liker det
 • Tilbys av Wharton School

 • Kan lære det grunnleggende om økonomi og regnskap for $79 i måneden

 • Tilgang til innholdseksperter via et Q&A-forum

Hva vi ikke liker
 • Kan ikke tjene CPE-kreditt

 • Det kan ta opptil fem måneder å fullføre

The Introduction to Finance and Accounting Specialization fra Coursera er et program som tilbys av Wharton School ved University of Pennsylvania. Du trenger ingen kunnskap eller erfaring for å melde deg på dette nettbaserte regnskapsprogrammet, men du bør være komfortabel med matematikk på videregående.

Dette regnskapsprogrammet består av fire klasser som gradvis dekker det grunnleggende om finansregnskap og bedriftsøkonomi (f.eks. regnskapsstandarder, utarbeidelse av finansregnskap, bedriftsbeslutninger). Du vil fullføre de fire introduksjonskursene til finans og regnskapsspesialisering helt online.

Du kan forvente å bruke rundt 40 timer på dette programmet. Hvis du bruker to timer i uken på programmet, vil du kunne fullføre det på omtrent fem måneder. Siden det er et program i eget tempo, er det opp til deg hvor lang tid det tar å fullføre det.

Materialet inkluderer videoer, lekser, quiz, nedlastbare Excel-regneark og mer. Du vil få personlig tilbakemelding på oppgaver og til og med fullføre et praktisk prosjekt på slutten av programmet. Hvis du har spørsmål, kan du legge dem ut i Q&A-forumet for hver klasse og få svar fra jevnaldrende eller innholdseksperter. Du får et fullført sertifikat når du fullfører hvert kurs, selv om du ikke vil tjene noen CPE-kreditt.

Coursera ble grunnlagt i 2012 og har hovedkontor i Mountain View, California. Det samarbeider med over 200 velrenommerte høyskoler og universiteter for å tilby kvalitetsutdanning på nett til elever over hele verden.

Best for sertifisering : Online Fundamentals of Accounting Certificate Program av Northwestern University


Northwestern University

Northwestern University

Lære mer

Hvorfor vi valgte det : Tilbys av et universitet med et utmerket rykte, kan alle med en bachelorgrad (i hvilket som helst fag) tjene et Online Fundamentals of Accounting Certificate eller fortsette utdanningen og få et Advanced Accounting Certificate online og deretter gå opp til CPA-eksamenen.

Hvorfor vi liker det
 • Northwestern University har et utmerket rykte

 • Trenger ikke ha tidligere regnskapskunnskap eller erfaring

 • Mulig å gå videre for å få et avansert regnskapsbevis.

Hva vi ikke liker
 • Dyrt sammenlignet med andre programmer

 • Det kan ta opptil et år å fullføre

 • Må ha en bachelorgrad

Northwestern University School of Professional Studies tilbyr et Online Fundamentals of Accounting Certificate-program som er flott for forretningsfolk med en bachelorgrad som ikke tidligere har studert regnskap. Du må ta fire nettkurs for å fullføre dette online regnskapssertifikatprogrammet, og du vil lære alt det grunnleggende om regnskap fra et velkjent universitet.

Online Fundamentals of Accounting Certificate-programmet er flott for ledere med ansvar for avdelingsbudsjetter, gründere og enkeltpersoner som tror de kanskje ønsker å bli regnskapsfører . Hvis du ønsker å fortsette studiene etter at du er ferdig med dette programmet, kan du gå videre til Northwesterns Advanced Accounting Certificate-program. Avhengig av kravene til staten din , kan dette andre sertifikatprogrammet være nok kurs til å gå opp til CPA-eksamenen.

Du vil fullføre programmet helt online. Kursene er ikke i eget tempo, så du må være forberedt på å sende inn kurs når det kreves av professoren din. Hver klasse tar et akademisk kvartal (ca. tre måneder) å fullføre. Hvis du tar en klasse hvert kvartal, kan du forvente å fullføre Online Fundamentals of Accounting Certificate-programmet om omtrent et år.

Siden du får et post-baccalaureate-sertifikat fra et universitet, koster dette programmet mer enn de fleste andre online regnskapskursene vi har gjennomgått. Undervisningen for dette programmet er $2,054, pluss at du må betale en teknologiavgift på $125 for hver av de fire klassene. Økonomisk støtte er ikke tilgjengelig, så du må sørge for at du kan betale for programmet selv eller finne en form for økonomisk bistand.

Et av Northwestern Universitys School of Professional Studies mål er å være en nasjonal leder i å levere læringsmuligheter til fagfolk på en innovativ måte. Northwestern startet i 1850 og har hovedkontor i Chicago.

Best for CPA Exam Prep : Becker CPA-gjennomgang


Becker CPA forberedelseskurs

Becker CPA forberedelseskurs

Lære mer

Hvorfor vi valgte det : Ikke bare vil du få tilgang til omfattende CPA-eksamenmateriell, men du kan velge betalingsplanen og programalternativene som passer best for dine læringsbehov. I tillegg bruker klassen adaptiv læringsteknologi som tilpasser kursene til dine læringsbehov.

Hvorfor vi liker det
 • Utmerket rykte

 • Fleksible månedlige betalingsplaner uten renter

 • Adaptiv læringsteknologi modifiserer kursmateriellet til dine læringsbehov

Hva vi ikke liker
 • Laveste prisplan kommer ikke med ubegrenset tilgang til materialene

 • Dyrt

Hvis du er en regnskapsfører som ennå ikke har tatt CPA-eksamenen eller en nyutdannet høyskoleutdannet med en regnskapsgrad, tilbyr Becker CPA Review-programmet den beste online regnskapsklassen for forberedelse til CPA-eksamen. Ikke bare har Becker et utmerket rykte, men du kan velge mellom tre ulike læringsplaner med adaptiv læringsteknologi som tilpasser kursene til dine læringsbehov. Du kan til og med få veiledning, og det er alternativer for live klasserom.

Uavhengig av planen du velger, vil du få tilgang til 31 timer med innspilte forelesninger, nesten 1500 flervalgsspørsmål, 100 videoer for å hjelpe deg med å mestre oppgaver og regnskapskunnskaper , tre simulerte eksamener som ligner på det du vil oppleve når du tar den ekte CPA-eksamenen, en-til-en-støtte fra akademiske støttemedarbeidere og mer.

I motsetning til trykt materiale som raskt blir utdatert med endringer i CPA-eksamenen, holdes materialet du får fra Becker alltid synkronisert med CPA-eksamenen. Hvis du vil ha mer en-til-en-støtte eller muligheten til å delta på synkrone klasser på nettet for å samhandle med læreren din, kan du oppgradere til en plan på høyere nivå, slik at du kan få denne typen støtte.

Selv om undervisningskostnadene på $2,399 til $3,499 er dyre, har Becker betalingsplaner som gjør det enklere å betale. Alle planene kommer med et fleksibelt månedlig betalingsalternativ. Betalingsplaner varierer fra seks til 24 måneder og er helt rentefrie. Du vil imidlertid bli pålagt å betale et ikke-refunderbart behandlingsgebyr som varierer fra $49 til $99.

Becker Professional Education ble grunnlagt i 1957 og har hovedkontor i Chicago. Selskapet er godt ansett for sine CPA eksamensforberedende kurs og sitt CPE-program.

Best for videreutdanning : Financial Learning Library av Kaplan Financial Education


Kaplan finansiell utdanning

Kaplan finansiell utdanning

Lære mer

Hvorfor vi valgte det : Regnskapsfolk kan få tilgang til 375 online CPE-kurs som dekker et bredt spekter av emner for en årlig avgift på $499.

Hvorfor vi liker det
 • Kurs tilgjengelig for fagpersoner på inngangsnivå til seniornivå innen en rekke felt

 • Kursene inkluderer et bredt utvalg av regnskapsemner

Hva vi ikke liker
 • Ingen tilgang til kursholdere til å stille spørsmål.

 • Dyrt hvis du ikke planlegger å ta mange CPE-klasser hvert år

Financial Learning Library av Kaplan Financial Education tilbyr de beste online regnskapskursene for regnskapsfagfolk (f.eks. autoriserte regnskapsførere, sertifiserte regnskapsførere, sertifiserte internrevisorer, sertifiserte svindelkontrollører ) som trenger å tjene CPE-poeng på en rutinemessig basis. Dette er fordi du får tilgang til 375 on-demand online CPE-kurs for en årlig kostnad på $499.

Selv om et gebyr på $499 kan virke som mye penger ved første øyekast, kan det være rimeligere enn å betale for klasser en om gangen. Det er ikke uvanlig at regnskapsførere trenger 30 til 40 CPE-poeng per år, med dette som varierer etter stat og type sertifisering (f.eks. CPA eller CMA).Mange nettbaserte regnskapskurs koster mellom $25 til $50 per CPE-kreditt. Hvis du kjøper kursene ett om gangen, kan du ende opp med å bruke $750 til $2000 i året på de nødvendige CPE-kursene dine.

Kaplans kurs inkludert i Financial Learning Library dekker et bredt spekter av emner, inkludert finansregnskap, revisjon, etikk, finans, teknologi, skatter og mer. Dette gjør det enkelt for regnskapsførere å velge kurs som dekker emnene de trenger for å oppfylle deres CPE-krav. Det kan også være en fin måte å holde seg oppdatert på bransjens endringer og fylle eventuelle kompetansehull.

Hvor lang tid det vil ta deg å fullføre hvert kurs vil variere fra mindre enn en time til et par timer eller mer. Du vil ikke ha tilgang til kursinstruktører for å stille spørsmål, og det er heller ikke et spørsmål og svar-forum. Hvis du foretrekker en-til-en veiledning og støtte, tilbyr Kaplan forskjellige andre CPE-kurs for regnskapsførere, inkludert andre nettbaserte programmer, webinarer og konferanser.

Kaplan Financial Education ble grunnlagt i 1970 og har hovedkontor i La Crosse, Wisconsin.

endelig dom

Mange forskjellige typer mennesker kan dra nytte av online regnskapskurs. Med et nettbasert regnskapskurs kan du få ferdighetene og kunnskapen du trenger for å avansere i karrieren fra ditt eget hjem. Enten du er en entreprenør som ønsker å lære mer om regnskap slik at du kan starte en bedrift, en nyutdannet høyskoleutdannet som trenger å bestå CPA-eksamenen, eller regnskapsfører som trenger CPE-poeng, er det et online-alternativ for deg.

Vi valgte Develop your Finance and Accounting Skills Path som tilbys av LinkedIn Learning som å tilby de beste generelle online regnskapskursene. Læreplanen er bra for personer med ulike bakgrunner og ferdighetssett, inkludert nybegynnere og regnskapsfagfolk. Programmet går gradvis gjennom alt det grunnleggende, og regnskapseksperter kan til og med tjene CPE-kreditt. I tillegg koster et LinkedIn Learning-abonnement så lite som $19,99 i måneden.

Sammenlign leverandører

Klasse Hva den er best for Hvorfor vi valgte det Koste
Utvikle din økonomi- og regnskapsferdighetssti ved LinkedIn Learning Best sammenlagt Du lærer det grunnleggende om regnskap til en lav månedlig kostnad, og du trenger ikke å vite noe om virksomheten for å komme i gang. Så lavt som $19,99 i måneden
Introduksjon til finansiell regnskap av Udemy Beste budsjettalternativ Du kan lære det grunnleggende om regnskap på en time helt uten kostnad og uten forutsetning for forretningskunnskap. Gratis
Introduksjon til finans- og regnskapsspesialisering fra Coursera Best for grunnleggende Du kan lære alt det grunnleggende om regnskap i denne fire-kurs serien fra den høyt ansette Wharton School. $79 i måneden
Online Fundamentals of Accounting Certificate Program av Northwestern University Best for sertifisering Hvis du har en bachelorgrad i et hvilket som helst fag, kan du få et sertifikat i regnskap fra en velrenommert skole. $2 179 for hvert av de fire obligatoriske kursene
Becker CPA anmeldelse Best for CPA Exam Prep Studiemateriellet ditt vil alltid holde seg oppdatert med CPA-eksamenen og tilpasse seg læringsbehovene dine. $2399 til $3499
Financial Learning Library av Kaplan Financial Education Best for videreutdanning Du kan få tilgang til 375 forskjellige online klasser for å møte dine pågående CPE-behov. $499

Vanlige spørsmål

Hva er en online regnskapsklasse?

En nettbasert regnskapskurs lar deg lære om regnskap fra ditt eget hjem. Hvis du registrerer deg for en nettbasert regnskapsklasse, trenger du ikke å møte opp på et spesifisert tidspunkt. I stedet vil du kunne fullføre arbeidet når det passer best for deg.

Mange nettbaserte regnskapsklasser er i eget tempo, noe som betyr at du kan fullføre kurset på så mye eller kort tid du vil. Imidlertid, hvis du er påmeldt et formelt grad eller sertifikatprogram med et universitet, må du fullføre materialet i en spesifisert tidsramme (f.eks. etter spesifikke forfallsdatoer og innen et bestemt kvartal eller semester).

Hvem bør ta en online regnskapskurs?

Alle som ønsker å lære om regnskap uten å delta på en personlig klasse, bør tenke på å ta en nettbasert regnskapskurs. Online regnskapskurs kan være et flott alternativ for:

 • Studenter som trenger ekstra støtte. Hvis du er regnskapsstudent og ikke helt forstår konseptene som dekkes i regnskaps- eller bedriftsklassene dine, kan du ha nytte av en nettbasert regnskapskurs. For eksempel, hvis du registrerte deg for mellomregnskap, men du ikke husker hva du lærte i finansregnskap, kan du kanskje fylle ut hullene med et en til to-timers nettbasert regnskapskurs.
 • Entreprenører eller småbedriftseiere. Hvis du eier en liten bedrift eller planlegger å starte en oppstart, kan en online regnskapskurs lære deg det du trenger å vite for å administrere økonomien din og øke sjansene for suksess.
 • Ledere som har ansvar for budsjetter. Mange ledere har ikke forretnings- eller regnskapserfaring. Hvis du er leder og er ansvarlig for avdelingens budsjett, kan en nettbasert regnskapskurs være en fin måte å fylle ferdighetshull.
 • Enkeltpersoner som forbereder seg til CPA-eksamenen. Hvis du er nyutdannet eller en regnskapsfører som ennå ikke har tatt CPA-eksamenen, kan en online regnskapskurs hjelpe deg med å gjøre deg klar. Det er mange nettbaserte regnskapskurser spesielt fokusert på Forberedelse til CPA-eksamen .
 • Regnskapsfolk som trenger CPE-kreditt. Mange regnskapsførere er pålagt å tjene CPE-poeng hvert år for å opprettholde sertifiseringene sine, for eksempel sertifiserte offentlige regnskapsførere (CPA), sertifiserte regnskapsførere (CMA), sertifiserte internrevisorer (CIA), sertifiserte svindelkontrollører (CFE) og mer. Online regnskapskurs gjør det enkelt å oppfylle disse kravene på et tidspunkt og sted som er bra for deg.

Hvor mye koster online regnskapskurs?

Online regnskapskurs varierer fra gratis til en månedlig kostnad på $79. Imidlertid, hvis du ønsker å tjene en online regnskapsgrad eller sertifikat, kan du forvente å betale et gebyr på $1000 til $2000 eller mer per kurs. For regnskapsfolk som ønsker å tjene CPE-kreditt, kan du betale så lite som $25 for å tjene en enkelt kreditt, eller du kan betale opptil $500 hvis du vil ha tilgang til et robust bibliotek med online regnskapskurs.

Kan jeg lære regnskap uten å ta en klasse?

Det er mulig å lære regnskap uten å ta time. For eksempel kan du kanskje lære noe av det grunnleggende innen regnskap via opplæring på jobben eller ved å lese bøker. Førstnevnte kan skje hvis du blir forfremmet til en regnskapsrolle basert på arbeidsprestasjonene dine. Du vil imidlertid bare lære så mye som du blir utsatt for på jobben eller i bøkene du velger å lese. Dette betyr at det kan ta lang tid å bli dyktig.

Hvis du ønsker å lære regnskap, er et bedre alternativ å ta regnskapskurs. Det finnes mange forskjellige online regnskapsklasser du kan velge mellom. Du kan ta disse timene på en frittstående basis eller som en del av et formelt grad eller sertifikatprogram. Ved å ta regnskapskurs vil du kunne lære materialet mye raskere.

Kan jeg få en grad i regnskap online?

Mange høyskoler og universiteter tilbyr online regnskapsstudier. Disse programmene spenner fra regnskapssertifikatprogrammer opp til doktorgrader. Før du bestemmer deg for hvilket program du skal velge, bør du vurdere dine karrieremål og hvor raskt du vil fullføre programmet.

Hvis du ennå ikke har en grad, kan du få en online bachelorgrad i regnskap. Du kan også få en online mastergrad i regnskap. Dette er gode alternativer for folk som ønsker å bli profesjonelle regnskapsførere. Du kan forvente at disse online regnskapsstudiene vil ta to til fire år å fullføre.

Hvis du allerede har en bachelorgrad, er det online regnskapssertifikatprogrammer som vil lære deg det grunnleggende om regnskap om et år eller mindre, selv om du ikke har noen forkunnskaper om regnskap. Dette kan være et flott alternativ for bedriftseiere, gründere og ledere som ønsker å vite mer om regnskap slik at de bedre kan administrere virksomhetene sine. Du kan fullføre de fleste online regnskapssertifikatprogrammer på et år eller mindre.

Det er til og med avanserte regnskapssertifikatprogrammer for de med tidligere regnskapskurs som kan hjelpe deg med å få klassene du trenger for å kvalifisere deg til CPA-eksamenen. Selv om du har en bachelorgrad i regnskap, krever noen stater ytterligere avanserte regnskapskurs. Et avansert online regnskapssertifikatprogram kan være en fin måte å fylle disse kravene uten å få en mastergrad i virksomhet eller regnskap.

Hvordan er regnskap forskjellig fra bokføring?

Bokføring er fokusert på det daglige arbeidet knyttet til registrering av økonomiske transaksjoner i en virksomhet. Dette inkluderer kjøp selskapet gjør, salg selskapet registrerer og betalinger det gjør til andre (f.eks. dets ansatte).

Selv om regnskap inkluderer bokføringsoppgaver, er det mer fokusert på beslutningstaking. For eksempel utarbeide regnskap som investorer, långivere og eiere kan bruke til å ta beslutninger om selskapets ytelse. Det endelige målet med regnskap er å gi informasjon folk kan bruke for å ta beslutninger om selskapets ytelse.

Hvordan vi valgte de beste online regnskapskursene

Vi gjennomgikk et par dusin online regnskapskurs når vi lette etter det beste. I vårt søk etter det beste, vurderte vi hvor mye det koster, hva som er inkludert i læreplanen, hvor lang tid du vil bruke på timen, hvem hver klasse passer for, og om du kan kontakte instruktøren. Vi undersøkte også omdømmet til leverandøren av online regnskapskurs.

Alle våre valg tilbød rimelige alternativer for et bredt utvalg av yrker, læringsbehov og budsjetter.

Artikkelkilder

 1. AICPA. ' Krav til etterutdanning (CPE) for CPA-er .' Åpnet 6. mars 2021.

 2. Institutt for regnskapsførere. ' Gjeldende CMAer .' Åpnet 6. mars 2021.