Karriereveier

Beste online bokføringskurs

Hvordan bygge ferdighetene dine hjemmefra

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.En av de viktigste tingene bedriftseiere trenger å spore er økonomien deres slik at de kan forstå hvordan bedriftene deres presterer. Prosessen med å registrere og rapportere de økonomiske transaksjonene til en virksomhet gjøres gjennom bokføring og regnskap. Bokføringskurs på nett er utviklet for å hjelpe folk å lære hvordan de registrerer og rapporterer økonomisk informasjon.

Du kan vurdere å ta et online bokføringskurs hvis du er en gründer som ønsker å holde styr på din egen økonomi eller hvis du er en som ønsker en karriere innen bokføring. For å finne de beste online bokføringskursene, gjennomgikk vi over et dusin kurs basert på hvor mye de koster, emnene som dekkes og mer. Les videre for å lære om de beste alternativene.

De beste online bokføringskursene for 2022

Beste online bokføringskursSe altBeste online bokføringskurs

Best sammenlagt : Bli bokholder fra LinkedIn Learning


LinkedIn læring

LinkedIn læring

Lære mer

Hvorfor vi valgte det : De lave kostnadene for programmet, anerkjente instruktører og inkludering av QuickBooks-materiale gjorde at Bli en bokholder-programmet fra LinkedIn Learning skilte seg ut.

Hva vi liker
 • Koster så lavt som $26,99 i måneden

 • Inkluderer materialer relatert til QuickBooks

 • Gir et fullføringsmerke som vises på LinkedIn-profilen din

Hva vi ikke liker
 • Gir ikke et gratis alternativ

 • Tilgang til instruktører er ikke tilgjengelig

 • Inkluderer ikke et bokføringsbevis

Become a Bookkeeper er et seks-kurs program som tilbys av LinkedIn Learning. Instruktørene inkluderer to kjente universitetsprofessorer, Dr. Jim Stice og hans bror, Dr. Earl Kay Stice. I dette programmet vil du ikke bare mestre grunnleggende regnskap og bokføring, men du vil også lære det grunnleggende om QuickBooks, det mest brukte regnskapsprogrammet. Dette kurset inkluderer 14 timer med online videoer og lesemateriell til en pris så lav som $26,99 i måneden.

For å fullføre dette programmet kan du kjøpe et månedlig abonnement på LinkedIn Learning, som vil koste $26,99 i måneden hvis du betaler for et årlig abonnement på forhånd eller $39,99 i måneden hvis du velger å betale månedlig. Du kan også få en måned gratis hvis du er ny på LinkedIn Learning. Hvis du ikke vil kjøpe et abonnement, kan du kjøpe hvert av de seks kursene til en pris som varierer fra $34,99 til $49,99 hver.

Et sammendrag av online bokføringskursene inkludert i dette programmet fra LinkedIn og de frittstående kostnadene er gitt nedenfor:

Kurstittel Frittstående kostnad*
Regnskapsstiftelser: Bokføring $34,99
Økonomi Essentials for småbedrifter $34,99
Å drive en lønnsom virksomhet: Forstå kontantstrøm $39,99
QuickBooks Online Essential Training $39,99
QuickBooks Desktop: Tips og triks $44,99
QuickBooks: Avanserte bokføringsteknikker $49,99

* Merk: Hvis du kjøper et månedlig abonnement fra LinkedIn Learning, trenger du ikke betale noen ekstra avgifter for disse kursene.

Hvis du fullfører alle seks kursene som er inkludert i programmet, vil du få et fullføringsmerke som kan vises på LinkedIn-profilen din, som kan være en god måte å dele bokføringskunnskapen din med ditt eksisterende nettverk og fremtidige kunder eller arbeidsgivere.

Den største ulempen med denne online bokføringsklassen er at du ikke vil ha tilgang til instruktører hvis du har spørsmål. Dette er imidlertid ikke uvanlig for nettkurs. Hvis du har problemer med LinkedIn Learning-kontoen din eller har spørsmål om å få jobb eller administrere LinkedIn-profilen din, kan du få tilgang til selskapets robuste online Hjelpesenter .

Best for fleksibel prissetting : Bokføringsdiplom av Penn Foster College


Penn Foster

Penn Foster

Lære mer

Hvorfor vi valgte det : Du kan fullføre bokføringsdiplomprogrammet fra Penn Foster College på så få som fem måneder, og du kan velge mellom flere fleksible betalingsalternativer.

Hva vi liker
 • Besparelser på opptil $186 er tilgjengelig hvis du betaler undervisningen på forhånd

 • Månedlige betalingsplaner er tilgjengelige (så lavt som $49 i måneden) med rabatter for automatisk betaling

 • Ubegrenset studentstøtte og tilgang til instruktører er tilgjengelig

Hva vi ikke liker
 • Undervisningskostnader på $689 til $875 er relativt høye

 • Ytterligere opplæring eller erfaring kan være nødvendig for å få en statlig lisens eller sertifisering

Bookkeeping Diploma er et diplomprogram for bokføringskarriere som tilbys gjennom Penn Foster College. Høgskolen har oppnådd nasjonal akkreditering fra Distance Education Accrediting Commission (DEAC). DEAC er en ideell akkrediteringsorganisasjon som ble grunnlagt i 1926.Penn Foster College er også lisensiert av Arizona State Board for Private Postsecondary Education.

Med online Bookkeeping Diploma-programmet fra Penn Foster College kan du lære å bli bokholder på så få som fem måneder. Prisene for online bokføringsklassen fra Penn Foster er fleksibel, slik at du kan velge betalingsalternativet som passer best for dine behov. Programkostnadene varierer fra $749 hvis du betaler i sin helhet til $899 hvis du foretar månedlige betalinger. Månedlige betalinger kan være så lave som $49.

Du vil fullføre de åtte kursene som er inkludert i Penn Fosters bokføringsprogram i eget tempo, helt online. Hvert kurs er delt inn i håndterbare skriftlige leksjoner. I tillegg vil du ha tilgang til verktøy som hjelper deg med å sette mål, utvikle en læringsplan og lage en tilpasset tidslinje for fullføring. Dette kan bidra til å gjøre det lettere å fullføre kurset innen rimelig tid.

De åtte kursene som er inkludert i Penn Fosters bokføringsprogram dekker disse emnene:

 • Orientering til bokføring: Grunnleggende om bokføring
 • Eiendeler, gjeld og egenkapital
 • Inntekter, utgifter og økonomiske rapporter
 • Lønn og Grossistregnskap
 • Regnskap ved slutten av måneden
 • Excel for bokføring
 • Dataapplikasjoner i regnskap: QuickBooks
 • Bokføringsprosjekt: Fullfør en finansiell rapport

I motsetning til mange av de andre online bokføringskursene vi har gjennomgått, vil du kunne samhandle med studentserviceavdelingen, erfarne instruktører og andre studenter hvis du vil. Dette er et godt alternativ for folk som vil vite at support bare er en e-post eller telefonsamtale unna.

Selv om du får et diplom med dette programmet, må du sjekke med staten din for å se om det er noen sertifiserings- eller lisensieringskrav, da dette vitnemålet kanskje ikke oppfyller dem.

Beste gratis alternativ : Bokføringstrening av AccountingCoach


Regnskapscoach

Regnskapscoach

Lære mer

Hvorfor vi valgte det : Med AccountingCoach får du gratis tilgang til materialer for 33 forskjellige bokføringsemner fra en CPA med mer enn 25 års erfaring uten engang å måtte logge på.

Hva vi liker
 • Ingen registrering kreves for å få tilgang til gratis materiale for 21 bokføringsemner

 • Gratis materiell er variert, inkludert spill og quiz

 • FAQ-biblioteket er omfattende

Hva vi ikke liker
 • Instruktørstøtte er ikke tilgjengelig

 • Videoer er ikke inkludert i gratismateriell

 • Materialer på vanlige regnskapsprogrammer er ikke inkludert

AccountingCoach tilbyr et gratis online bokføringskurs som dekker alt det grunnleggende om regnskap. I motsetning til mange andre online bokføringskurs vi har vurdert, trenger du ikke å registrere deg for en konto for å se gjennom materialet. Ved ganske enkelt å besøke nettstedet, får du tilgang til gratis skriftlige forklaringer, øvingsquizer, vanlige spørsmål og spill for 33 bokføringsemner. Dette er det beste gratis bokføringskursmaterialet vi har vurdert.

Hvis du vil ha tilgang til videoer, regnskapsjukseark, flashcards, utskrivbare PDF-er og mer, kan du kjøpe en AccountingCoach PRO-konto for en engangsavgift på $49. For å få tilgang til alt PRO-materialet pluss muligheten til å tjene fullførtbevis i 10 forskjellige bokføringsemner, kan du kjøpe en PRO Plus-konto for en engangsavgift på $99.

Alt instruksjonsmateriellet levert av AccountingCoach er laget av Harold Averkamp, ​​en CPA og MBA med over 25 års regnskapserfaring. Den største ulempen med denne online bokføringsklassen er at du ikke kan kontakte Mr. Averkamp for å stille spørsmål. Imidlertid inkluderer hans detaljerte spørsmål og svar-bibliotek svarene på mer enn 1000 spørsmål.

En annen ulempe er at AccountingCoach ikke inkluderer leksjoner om regnskapsprogrammer som vanligvis brukes av bokholdere, som QuickBooks. Hvis du trenger å lære å bruke QuickBooks eller et annet regnskapsprogram, må du velge et annet kurs.

Hvis du har problemer med PRO- eller PRO Plus-kontoen din, kan du sende inn spørsmålet ditt online, og noen fra AccountingCoach vil ta kontakt med deg.

Best for nybegynnere : Finansielle regnskapsstiftelser fra Coursera


Coursera Lære mer

Hvorfor vi valgte det : Klassen Financial Accounting Foundations som tilbys gjennom Coursera dekker alt det grunnleggende nybegynnere trenger å vite om bokføring. I tillegg kan du revidere kurset gratis eller få en sertifisering for fullføring hvis du kjøper et Coursera-abonnement.

Hva vi liker
 • Kurset tilbys av University of Illinois gjennom Coursera

 • Du kan revidere kurset gratis

 • Coursera-abonnement lar deg gjennomføre så mange kurs i en spesialisering du vil for $49,99 i måneden

Hva vi ikke liker
 • For å få et fullføringsbevis, må du kjøpe et Coursera-abonnement

 • Inkluderer ikke materiale relatert til vanlige bokføringsprogrammer

Coursera samarbeider med over 200 toppuniversiteter og selskaper for å tilby rimelig innhold til elever over hele verden. Vi valgte klassen Financial Accounting Foundations som tilbys av University of Illinois via Coursera som den beste online bokføringsklassen for nybegynnere fordi den dekker det grunnleggende om regnskap du trenger å kunne som bokholder.

Gjennom Coursera kan nybegynnere revidere et kurs i Financial Accounting Foundations som tilbys av University of Illinois i Urbana-Champaign gratis. Hvis du vil ha et fullføringsbevis, kan du kjøpe et Coursera-abonnement for $59 i måneden (nye abonnenter får en gratis prøveperiode på syv dager).

Du vil fullføre dette kurset helt online i ditt eget tempo, selv om du kan forvente at det tar omtrent 14 timer å gå gjennom alt materialet. Materialet inkluderer kursvideoer, opplesninger og øvingsquizer. I tillegg får du tilgang til diskusjonstavler der du kan stille spørsmål og få tilbakemeldinger fra kursmoderatorer og klassekamerater.

Emnene som dekkes i dette kurset i Financial Accounting Foundations er som følger:

 • Introduksjon til finansregnskap
 • Registrering av transaksjoner og utarbeidelse av finansregnskap
 • Grunnleggende regnskapskonsepter og inntektsføring
 • Kortsiktige eiendeler

På slutten av kurset vil du forstå hovedtypene av regnskaper og hvorfor de brukes, hvordan du registrerer økonomiske transaksjoner og deres innvirkning på regnskapet, det grunnleggende om periodiseringsgrunnlaget for regnskap og hvordan du regnskapsfører for kundefordringer og varelager. Dette er de mest grunnleggende regnskapsemnene enhver nybegynnerbokholder trenger å forstå.

Du vil imidlertid ikke lære hvordan du bruker vanlige regnskapsprogrammer som QuickBooks med dette kurset; du må ta et eget kurs for det.

Hvis du kjøper et Coursera-abonnement, får du et fullføringsbevis som du kan dele med andre når du har fullført kursmateriellet. I tillegg kan du til og med bestemme deg for å fortsette og tjene en iMBA fra University of Illinois, siden dette kurset er en del av programmets pensum.

Best for avanserte : Formelt finansregnskap fra Coursera


Coursera

Coursera

Lære mer

Hvorfor vi valgte det : Det formelle finansregnskapskurset som tilbys gjennom Coursera tilbyr et omfattende pensum for de med bokføringserfaring, og du kan bruke kursene til iMBA-graden.

Hva vi liker
 • Du kan revidere kurset gratis

 • Det kreves at du har grunnleggende regnskapskunnskaper

 • Du kan samhandle med jevnaldrende og kursmoderatorer

Hva vi ikke liker
 • Du må betale $79 for å få et fullføringsbevis

 • Du vil ikke lære hvordan du bruker noen regnskapsprogrammer

Coursera tilbyr et formelt kurs i finansregnskap i samarbeid med University of Illinois for folk som ønsker å utvide sin eksisterende bokføringskunnskap. Du kan enten revidere kurset gratis eller betale $79 for å få et fullføringsbevis. Dette kurset er best for avanserte elever siden det forutsetter at du har grunnleggende regnskapskunnskap.

Du kan forvente at kurset tar rundt 10 timer å fullføre, og du vil jobbe i ditt eget tempo. Kursmateriellet inkluderer videoer, lesninger og øvingsøvelser. I tillegg kan du samhandle med klassekameratene og kursmoderatorene dine i et diskusjonsforum.

Emnene inkludert det formelle kurset i finansregnskap fra Coursera inkluderer følgende:

 • Introduksjon til finansregnskapsterminologi
 • Formelt finansregnskap for eiendeler
 • Formelt finansregnskap for gjeld og egenkapital
 • Anvendelser av formell finansregnskap

Ved slutten av kurset vil du forstå hele regnskapssyklusen. Dette begynner med å bokføre økonomiske transaksjoner og slutter med å utarbeide et selskaps regnskap. Men hvis du trenger å lære hvordan du bruker regnskapsprogramvare som QuickBooks, er det ikke dekket i dette kurset. Du må ta et tilleggskurs for det.

En av fordelene med å ta online bokføringskurs fra Coursera er å lære fra kjente universiteter, som University of Illinois. Coursera samarbeider med mer enn 200 universiteter og selskaper for å levere kursmateriell som er jobbrelevant, rimelig og fleksibelt.

I tillegg, hvis du ønsker å tjene en iMBA, er dette kurset en del av University of Illinois' læreplan.

Beste selvgående : Grunnleggende bokføring fra Udemy


Udemy Karriere Coaching sertifisering

Udemy Karriere Coaching sertifisering

Lære mer

Hvorfor vi valgte det : Udemy tilbyr tre grunnleggende bokføringsklasser som er flotte for folk som ønsker læring i eget tempo og livslang tilgang til kursmateriellet.

Hva vi liker
 • Ingen månedlig abonnementsavgift kreves

 • Kommer med ferdigattest

 • Inkluderer nedlastbare ressurser og livstidstilgang til alt kursmateriell

Hva vi ikke liker
 • Kurs koster $89,99 hver

 • Inkluderer ikke tilgang til instruktører

Hvis du setter pris på fleksibiliteten til læring i eget tempo, tilbyr Udemy en serie med tre grunnleggende bokføringskurs som er gode for dette. Kursene vil koste deg $89,99 hver, selv om de ofte er tilgjengelige med høy rabatt. De kommer med on-demand-videoer, relevante artikler, nedlastbare ressurser og fullføringssertifikater. Det beste er at du kan bruke så mye eller kort tid på å fullføre kursene du trenger, siden du ikke trenger å betale en månedlig abonnementsavgift.

De tre grunnleggende bokføringskursene som tilbys av Udemy som vi mener er best for læring i eget tempo er:

Kursnavn Beskrivelse Materialer Koste
Grunnleggende bokføring #1: Forstå det grunnleggende Du lærer det grunnleggende om hva bokføring er og hva en bokholder gjør 4,5 timer med on-demand video og 52 nedlastbare ressurser $89,99
Grunnleggende bokføring #2: Forstå mekanikken Du lærer hvordan du registrerer økonomiske transaksjoner 3,5 timer med on-demand video, 7 artikler og 126 nedlastbare ressurser $89,99
Grunnleggende bokføring #3: Grunnleggende om QuickBooks Du vil lære det grunnleggende om bruk av QuickBooks regnskapsprogram 5 timer med on-demand video, 6 artikler og 146 nedlastbare ressurser $89,99

Du kan kjøpe en eller alle disse online bokføringskursene, avhengig av hva du ønsker å lære. Når du har kjøpt kurset, kan du fullføre det så raskt eller sakte du vil. I tillegg vil du få livstidstilgang til alt kursmateriellet. Etter at du har fullført kursene, vil du få fullføringsbevis som du kan dele med andre.

En av de største ulempene med denne online bokføringsklassen er at du ikke har tilgang til instruktøren din. Du kan imidlertid kontakte Udemy online hvis du trenger støtte på kontoen din eller hjelp til å svare på vanlige spørsmål.

Beste sertifikatprogram : National Association of Sertified Public Bookkeepers


National Association of Sertified Public Bookkeepers

National Association of Sertified Public Bookkeepers

Hvorfor vi valgte det : National Association of Certified Public Bookkeepers har et nettbasert program for å hjelpe folk med å bli lisensiert som Certified Public Bookkeeper (CPB).

Lære mer Hva vi liker
 • Når du oppfyller programkravene, får du en Certified Public Bookkeeper (CPB)-lisens

 • CPB-lisens er anerkjent i hele USA

 • Seks kurs og fire sertifiseringer kreves for å fullføre CPB-programmet

Hva vi ikke liker
 • Kostnadene varierer fra $2400 til $3000

 • Programmet vil sannsynligvis ta et år eller mer å fullføre

 • Videreutdanning kreves årlig for å opprettholde lisensen din

Hvis du ønsker å bli en Certified Public Bookkeeper (CPB), kan du fullføre National Association of Certified Public Bookkeepers (NACPB) CPB-program. NACPB er en av flere bemerkelsesverdige profesjonelle bokføringsorganisasjoner i USA. Når du har fullført NACPB-programkravene, vil du motta en CPB-lisens som er anerkjent i hele USA. Dette er noe som ikke tilbys av noen av de andre online bokføringsklassene på listen vår.

For å oppfylle kravene til sertifisert offentlig bokholder, må du:

 • Fullfør seks kurs og oppnå fire sertifiseringer i bokføring, lønn, QuickBooks Online og regnskap;
 • Fullfør ett års verifisert bokføringserfaring;
 • Følg de profesjonelle atferdsreglene som kreves for CPBer; og
 • Fullfør 24 timer med videreutdanning årlig for å opprettholde lisensen din.

Hvis du er medlem av NACPB, vil programmet koste deg $2400. Ikke-medlemmer kan også fullføre programmet, men til en pris av $3000. Et årlig medlemskap til NACPB koster $200 til $250, avhengig av fordelene du ønsker å motta. I tillegg til rabatter på opplæringskurs, sertifiseringer og lisenser, vil medlemskapet ditt gi deg tilgang til ulike treningsvideoer og andre ressurser.

Selv om programmets kurs er i eget tempo, leveres de i et online format og kommer med instruktørtilgang. Hvert kurs inkluderer en e-bok, lesemateriell, øvelser, quiz og videoer. Du kan også kjøpe en papirkopi av læreboken for ytterligere $60 hvis dette er noe du foretrekker.

Hvor lang tid det vil ta deg å fullføre Certified Public Bookkeeper-programmet vil avhenge av hvor lang tid du bruker på det. Vår forventning er imidlertid at dette programmet sannsynligvis vil ta minst et år å fullføre.

endelig dom

Når du velger en online bokføringsklasse, er det viktig å vurdere karrieremålene dine, budsjettet ditt og hvor mye du er villig til å bruke, og hvor raskt du trenger for å fullføre kurset. Hvis du bare er ute etter et løft i regnskapskunnskapen din for å forstå bedriftens regnskap bedre, kan det være best å velge et gratis alternativ. Hvis du ønsker å bryte inn i bokføringsfaget, er en mer omfattende bokføringstime et bedre alternativ.

Vi valgte Become a Bookkeeper-kurset fra LinkedIn Learning som det totalt sett beste online bokføringskurset fordi det tilbyr den mest omfattende opplæringen til en pris så lav som $19,99 i måneden. I tillegg vil du til og med lære hvordan du bruker QuickBooks, det vanligste regnskapsprogrammet.

Sammenlign leverandører

Online bokføringskurs Hvorfor vi valgte det Startkostnad
Bli bokholder fra LinkedIn Learning Du lærer alt det grunnleggende om regnskap som trengs for å være bokholder, inkludert hvordan du bruker QuickBooks Så lavt som $26,99 per måned
Bokføringsdiplom av Penn Foster College Du får et bokføringsdiplom og kan velge mellom en rekke fleksible betalingsmåter Så lite som $689
Bokføringstrening av AccountingCoach, LLC Du kan få tilgang til materiale om 21 forskjellige bokføringsemner gratis, uten å måtte logge på eller registrere deg Gratis
Finansielle regnskapsstiftelser fra Coursera Du vil lære det økonomiske regnskapsgrunnlaget fra University of Illinois gratis hvis du reviderer kurset Gratis
Formelt finansregnskap fra Coursera Du kan utvide din grunnleggende regnskapskunnskap og komme i samhandling med medstudenter og kursmoderatorer Gratis
Grunnleggende bokføring fra Udemy Du lærer det grunnleggende om bokføring i en serie på tre kurs i ditt eget tempo og får livslang tilgang til materialet $89,99 per kurs
National Association of Sertified Public Bookkeepers Du kan få en nasjonalt anerkjent lisens som sertifisert offentlig bokholder Så lite som $2400

Vanlige spørsmål

Hva er de forskjellige typene bokføring?

Det er to grunnleggende typer bokføring, kontantgrunnlaget for regnskap og periodiseringsgrunnlaget. Den enkleste av de to regnskapstypene er kontantgrunnlaget for regnskap, der inntekter og utgifter kun registreres når kontanter skifter eier. Dette er vanligvis bare bra for svært små bedrifter. De fleste virksomheter bruker periodiseringsgrunnlaget for regnskap som kreves av GAAP, der virksomheter registrerer inntekter og utgifter når de opptjenes eller påløper.

Uavhengig av hvilken type bokføring som brukes, må små bedrifter sørge for at de holder godt styr på sine økonomiske poster. Bedrifter kan oppnå dette ved å lære hvordan de gjør sitt eget regnskap ved å bruke bokføringsprogramvare, ansette en profesjonell bokholder eller regnskapsfører, eller outsource regnskapsoppgaver til en virtuell bokføringstjeneste.

Hva er online bokføringskurs?

Bokføringskurs på nett lærer enkeltpersoner de grunnleggende regnskapsprinsippene som trengs for å holde oversikt over en bedrifts økonomiske transaksjoner. Noen bokføringsklasser vil også lære eleven hvordan man bruker QuickBooks og andre regnskapsprogrammer. Online bokføringskurs utstyrer enkeltpersoner med kunnskapen de trenger jobbe som bokholdere eller holde styr på sin egen småbedrifts økonomiske transaksjoner.

Bør jeg få en bokføringssertifisering?

Hvis du er ny i regnskapsfaget, kan en bokføringssertifisering gjøre det lettere for deg å finne en jobb eller tiltrekke deg kunder. Dette er fordi sertifiseringen vil bidra til å vise at du har den nødvendige kunnskapen. Men hvis du har jobbet i yrket i mange år eller har en formell grad i regnskap, er det kanskje ikke nødvendig med en bokføringssertifisering. Din utdannelse og erfaring vil i stedet bevise din kunnskap.

Hvordan kan en online bokføringstime hjelpe min karriere?

Hvis du ønsker å forfølge bokføring som en karriere, eller du trenger å øke kunnskapen din om regnskap for karrieren din, kan en online bokføringskurs hjelpe. Økten klassen gir karrieren din vil avhenge av kurset du tar og dine karrieremål.

For eksempel kan et kurs i grunnleggende regnskap gjøre deg i stand til å lese og forstå regnskaper. Dette kan være nyttig hvis du er leder eller eier av en liten bedrift, og du trenger å forstå informasjonen regnskapsførerne gir deg. Imidlertid vil det sannsynligvis ikke være nok til å hjelpe deg med å lykkes som bokholder. Du må sannsynligvis ta flere bokføringskurs hvis du vil bryte inn i bokholderyrket.

Hva koster online bokføringskurs?

Bokføringskurs på nett koster alt fra gratis til flere tusen dollar. Gratis kurs vil lære deg det grunnleggende om regnskap og bokføring, mens dyrere online bokføringskurs vil tillate deg å tjene et diplom eller til og med få en bokføringslisens.

Hvordan vi valgte de beste bokføringskursene på nett

Vi gjennomgikk over et dusin online bokføringskurs for å forstå hvor mye det vil koste, hva du vil lære, materialet du får tilgang til, hvor lang tid de tar å fullføre, og hvilken type støtte du vil motta.

De gratis kursene kan gjennomføres på så få som flere timer og inkluderer ikke fullført bevis. De dyreste online bokføringskursene kan ta fem måneder til et år å fullføre, men vil komme med et diplom eller bokføringslisens.

Alle de beste online bokføringskursene vi har anmeldt tilbys av anerkjente selskaper og instruktører til en rimelig pris.

Artikkelkilder

 1. Akkrediteringskommisjon for fjernundervisning. ' Velkommen til DEAC .' Åpnet 17. desember 2021.

 2. Penn Foster College. ' Akkreditering og lisensiering .' Åpnet 17. desember 2021.