Jobbsøking

Beste online Excel-klasser

Forbedre datakunnskapene dine hjemmefra

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Å kunne bruke Excel effektivt er en av de mest nyttige dataferdighetene du kan ha, enten du leder en bedrift eller bare ønsker å balansere hjemmebudsjettet. Det kan virke litt tørt og vanskelig å få hodet rundt hvis du aldri har dykket mellom radene og kolonnene, men med en av de beste online Excel-klassene kan du lære deg hvordan du bruker verktøyet på kort tid.

Excel-kurs kan lære deg alt fra hvordan du åpner et regneark for første gang, dataregistrering og celleformatering, helt til smart bruk av funksjoner, formler og beregninger for å hjelpe deg med å tilpasse dataene dine. Det kan være et flott verktøy for å administrere kontantstrøm, investeringsplaner, produktnummer og lagerbeholdning. Men med litt kunnskap kan du også bruke dette kraftige regnskapsverktøyet til noe morsommere, som barnas belønningstabeller eller dine egne personlige sparepenger for det neste store kjøpet.

Med de beste Excel-kursene på nettet får du tilgang til timevis med videoopplæringer med tilleggsartikler, bilder og eksempler på regneark å lese og jobbe fra. Det gjør det enkelt for deg å jobbe deg gjennom timene. Hvis du vil teste deg selv, er det ofte eksamener og spørrekonkurranser for å sikre at du tar alt. Noen tilbyr til og med sertifikater på slutten for å feire prestasjonen din.

De 7 beste online Excel-klassene i 2022

Beste online Excel-klasserSe altBeste online Excel-klasser

Best sammenlagt : Excel fra nybegynner til avansert


udemy

udemy

Registrer deg nå

En god Excel-time kan lære deg det grunnleggende eller de avanserte tingene, men den beste generelle Excel-klassen på nettet dekker alt.

For $ 129,99 leder denne Excel-klassen fra nybegynner til avansert med Kyle Pew på Udemy deg gjennom dynamiske rapporter, vedlikehold av store datasett og automatisering for forbedret arbeidsflytstøtte.

Med over 18 timer med videoinnhold, mer enn 42 nedlastbare ressurser og livstidstilgang for alle kjøpere, vil denne klassen lære deg alt du trenger å vite om Excel, uansett ferdighetsnivå. Og hvis du noen gang glemmer noe, kan du alltid komme tilbake og minne deg selv på det.

Alle funksjonene i dette kurset vil fungere i Excel 2010, 2013, 2016, og de fleste vil fungere i 2007.

Med nesten fem stjerner, er dette det ideelle valget for alle som ønsker å bli bedre til å bruke Excel.

Beste gratis : Excel for Windows-opplæring


Microsoft

Microsoft

Registrer deg nå

Microsofts eget læringsbibliotek med opplæringsprogrammer og instruksjonsvideoer er en utmerket ressurs for de som ønsker å komme i gang med å bruke Excel uten å bruke noe. Excel for Windows Training har heldigvis ingen avgift og er en flott oversikt over produktet.

Starter med en rask omvisning i Excels grensesnitt og funksjoner, og leder deg gjennom det grunnleggende om celle-, rad- og kolonneadministrasjon, samt formler, funksjoner, tabeller og til og med bruk av diagrammer og samarbeid med andre om de samme dokumentene . Det er ikke mye i veien for mer avanserte instruksjoner, men Microsoft kommer med noen forslag om hvor du kan finne andre detaljerte veiledninger for mer kompliserte og dyptgående Excel-funksjoner.

Den tilbyr imidlertid tilsvarende detaljerte instruksjoner for ulike versjoner av Excel, inkludert Excel 2013. Dette er en flott ressurs for de som finner ut at Windows og mer moderne versjoner av Excel dominerer de fleste pedagogiske plattformer.

Mest omfattende : Det komplette Microsoft Excel-kurset


New Skills Academy

New Skills Academy

Registrer deg nå

Hvis du vil ha et Excel-kurs som ikke bare dekker det grunnleggende eller avanserte ting, men absolutt alt du trenger å vite om Excel, så er dette kurset for deg. Det komplette Microsoft Excel-kurset heter det passende fordi det tilbyr 40 timer med instruksjonsvideoer for å fortelle deg hver enkelt funksjon, formel og funksjon som programmet har å tilby.

Med en blanding av videoopplæringer og eksamener har denne klassen alt du trenger for å hjelpe deg med Excel-læringsreisen.

Selv om prislappen er høy sammenlignet med noen av de andre klassene på denne listen (omtrent $250), er den langt mer omfattende enn nesten alle da. Du får livstidstilgang til alle videoene og ressursene også, slik at du alltid kan gå tilbake for å lære mer. På slutten får du et sertifikat for å bevise prestasjonen din.

Best for finansanalytikere : Det komplette kurset i finansanalytiker


Udemy

Udemy

Registrer deg nå

Så mye som Excel er nyttig for all slags personlig og profesjonell bruk, er finansiell analyse dets brød og smør.

Hvis du er en eksisterende eller spirende finansanalytiker, er det å friske opp Excel-ferdighetene dine en fin måte å holde deg oppdatert på den beste utviklingen innen regnskapsprogramvare. For ikke å nevne, det vil gjøre ditt daglige arbeid mye enklere og mer effektivt.

The Complete Financial Analyst Course 2020 er den siste versjonen av 365 Careers' fantastiske klasse. Dette nettbaserte Excel-kurset, som oppdateres jevnlig og for tiden nytes av over 315 000 studenter, leder deg gjennom å forbedre Excel-ferdighetene dine, lære å håndtere store datasett, bygge selskapets balanser og formatere for profesjonelle innstillinger, alt på tvers av høyoppløselige videoopplæringer.

Med tilgang via nettet, mobilen og TV-en, er det mange måter å ta dette kurset på, og det fungerer på tvers av mange versjoner av Excel og PowerPoint, fra 2010 til de nyeste versjonene i Microsoft 365.

Tilgjengelig på totalt åtte forskjellige språk, inkludert engelsk, koster dette kurset rundt $150,00.

Best for nybegynnere : Microsoft Excel Essentials


Skillshare

Skillshare

Registrer deg nå

Excel kan virke som et ugjennomsiktig, til og med skremmende verktøy for uinnvidde, men det trenger ikke å være det.

Alt fra rundt $8,25 til $19, Microsoft Excel Essentials-kurset med Alan Jarvis er et fantastisk utgangspunkt for de som ønsker å lære det grunnleggende og fra begynnelsen. Det betyr imidlertid ikke at Jarvis behandler deg som om du ikke vet noe. Hans profesjonelle, imøtekommende måte hjelper deg gjennom Excels nyanser og nødvendigheter over fire timer med intuitivt videoinnhold. Du vil bli overrasket over hvor raskt den flyr forbi.

Med nesten 30 års undervisningserfaring og flere tiår med bruk av selve Excel, er Jarvis en ideell kandidat til å lede deg gjennom hva Excel kan gjøre og hvordan du kan få mest mulig ut av det. Det er over 50 små forelesninger å sette tennene i med nedlastbare kildefiler, PDF-instruksjoner og til og med tilgang til kursforumet hans, slik at du kan chatte med Jarvis selv og andre som jobber på kurset hvis du har spørsmål.

Anmeldelser for dette kurset er rett og slett fantastiske, med hver eneste av de hundrevis av studentene som har tatt det hevder at det oppfylte eller overgikk forventningene deres.

Beste LinkedIn-læring : Beherske Microsoft Excel


LinkedIn

LinkedIn

Registrer deg nå

LinkedIns læringsplattform har mange flotte Excel-kurs, men ingen er like sterke eller så nyttige som Master Microsoft Excel. Med rundt 25 timer med videoinnhold fordelt på åtte distinkte klasseemner, er dette Excel-kurset omfattende og tilgjengelig på en måte som andre rett og slett ikke er.

Opprinnelig designet i 2016, har dette kurset vokst og utviklet seg siden, og har lagt til nye og oppdaterte videoer og instruksjoner for å lede deg gjennom det siste innen Excel-utvikling og ytterligere sementere noen av dets mest avgjørende funksjoner. Du lærer hvordan du organiserer og legger inn data på riktig måte i et regneark, jobber med hundrevis av formler og funksjoner for å lage interaktive og dynamiske datasett, og hvordan du lager dine egne diagrammer og tabeller for å bedre presentere dataene dine for andre.

Vert av tre eksperter med flere tiår med kombinert Excel- og undervisningserfaring, vil dette kurset offisielt sertifisere deg som Microsoft Office-spesialist. Det gir deg en betydelig kvalifikasjon du kan være stolt av og beviser overfor andre at du er mer enn i stand til å håndtere dataene deres.

Med et medlemskap på LinkedIn læringsplattform koster timen rundt $30.

Best for Business : Excel-ferdigheter for forretningsspesialisering


Coursera

Coursera

Registrer deg nå

Excel er et business-first-verktøy, selv om det også er flott til å balansere ukebudsjettet hjemme. Hvis det er der du ønsker å fokusere innsatsen i Excel-utdanningen din, er Excel Skills for Business Specialization på Coursera en fantastisk klasse å velge.

Ledet av professor Yvonne Breyer fra Australia-baserte Macquarie University, er det utformet som et seks måneders kurs og er tilgjengelig for alle, enten du er en erfaren Excel-bruker eller nettopp har startet opp. Den vil lede deg gjennom selve Excel-programmet, samt hvordan du får mest mulig ut av formler og funksjoner og analyserer data, alt innenfor rammen av sinnet for å bruke disse ferdighetene i en bedrift.

I motsetning til mange andre kurs, involverer dette en virtuell over-skulder-undervisning og videoinnhold, noe som betyr at du faktisk må bevise at du har fullført det tildelte arbeidet og forstå konseptene som blir undervist for å bestå klassen.

Men når du gjør det, får du et delbart sertifikat for å vise det⁠—for rundt $50.

Vanlige spørsmål

Hva er funksjonene til en online Excel-klasse?

En nettbasert Excel-klasse vil inneholde flere timer med videoinstruksjoner, samt kursmateriell som eksempelark og artikler som kan hjelpe deg med mer dyptgående instruksjoner trinn for trinn. De beste timene vil også inneholde fullførte eksempler som du kan bruke som viser deg hva du sikter mot, samt hva du må gjøre underveis for å lære de riktige teknikkene.

Hva er fordelene med en online Excel-klasse?

En online Excel-time er en fin måte å lære på, fordi den gir deg intuitivt instruksjonsinnhold fra en erfaren lærer. Det er mye lettere å lære når noen forklarer konsepter og kan vise deg hvordan du gjør noe, i stedet for bare å følge med på en YouTube-video eller en artikkel fra noen som ikke er en erfaren lærer.

Hvorfor ta en online Excel-klasse?

Du kan lære mye raskere hvis du får hjelp underveis, og online Excel-klasser vil holde hånden din så mye du vil eller trenger, samtidig som du dytter deg i riktig retning og forbedrer ferdighetene dine. Du får også ofte et sertifikat på slutten, som er en fin måte å minnes prestasjonen på og vise arbeidsgivere at du vet hva du snakker om.

Hvor lang tid tar det å fullføre en online Excel-klasse?

Tiden som kreves for å fullføre et online Excel-kurs avhenger av hvilken klasse du velger og hvor mye ledig tid du har. Noen kurs kan ta et år eller mer å fullføre hvis du har en fulltidsjobb og familieforpliktelser. Andre er mye kortere og er designet for å fullføres på bare noen få økter. Det avhenger virkelig av situasjonen din.

Vil jeg motta et sertifikat for å fullføre en klasse?

De fleste gode kurs tilbyr et sertifikat når du fullfører dem, men ikke alle gjør det. Mer offisielle og kostbare kurs gjør det nesten alltid, så hvis dette er noe som er viktig for deg, sørg for å sjekke kursnotatene før du melder deg på.

Hvor mye koster online Excel-klasser?

Prisene for disse klassene følger spekteret. De beste online Excel-kursene kan koste alt fra absolutt ingenting til hundrevis av dollar. Det er ikke alltid en indikator på kvalitet, men det kan være en indikator på mengden video og instruksjonsinnhold de inneholder. De større kursene har en tendens til å være dyrere, så hvis budsjettet ditt er begrenset, bør du vurdere noen av de kortere kursene for å komme i gang, samt noen av Microsofts gratis opplæringsprogrammer.

Hvordan vi valgte de beste online Excel-kursene

Excel er et populært verktøy, og det er mange mennesker der ute som er villige til å lære deg hvordan du bruker det. Selv om det er vel og bra, ønsket vi å fokusere på å gi deg tilgang til de beste nettkursene. Det betyr å se på påloggingsinformasjonen til lærerne, sørge for at de er dyktige fagfolk og er mer enn erfarne både i å undervise og bruke selve Excel.

Vi anbefalte også bare profesjonelle plattformer som holder det de lover, og vi sorterte gjennom anmeldelser av individuelle kurs for å sikre at de er godt likt av folk som har betalt for dem.

Til syvende og sist bør et godt Excel-kurs være tilgjengelig, intuitivt og leveres med mye tilleggsmateriell for å hjelpe deg å lære. Alle disse klassene har det i spar.