Finne En Jobb

Beste skrivekurs for stipend på nett

Lær hvordan du skriver forslag som blir finansiert

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Fundamenter, ideelle organisasjoner , skoler og andre byråer er ofte avhengige av tilskudd for å finansiere programmene sine. Grant-skribenter kan bidra til å sikre denne finansieringen. Selv om det ikke er noen spesifikk grad, opplæring eller sertifisering som kreves for å bli en profesjonell stipendskribent, kan det å ta en nettkurs bedre forberede deg til å skrive stipender som med hell blir finansiert. Som en bonus er stipendskriverkarrierer på vei opp akkurat nå; ifølge Bureau of Labor Statistics forventes tekniske skrivekarrierer (inkludert stipendskriving) å vokse med 7% fra 2019 til 2029.

Vi undersøkte over 20 nettbaserte skrivekurs og undersøkte kursplaner, kostnader, lengde, studentanmeldelser og instruktøromdømme. Dette er våre toppvalg.

De 6 beste nettbaserte skrivekursene for stipend: Lær hvordan du skriver forslag som blir finansiert

Beste skrivekurs for stipend på nettSe altBeste skrivekurs for stipend på nett

Best sammenlagt : Fundamentals of Grant Writing fra University of Georgia


Grant Writing A til Å fra University of Georgia

Grant Writing A til Å fra University of Georgia

Registrer deg nå

University of Georgias Center for Continuing Education tilbyr et nettbasert kurs i stipendskriving, Fundamentals of Grant Writing. Ledet av en veteranstipendskribent, dekker dette kurset stipendskrivingsprosessen i detalj og dens helhet: fra forskning til presentasjon og pengeinnsamling. Vi valgte dette kurset som det beste generelle alternativet fordi materialet er omfattende, men likevel tilgjengelig for alle erfaringsnivåer.

Kurset inneholder 12 leksjoner: starter med forskning, fortsetter med nettverk, skriving, og avslutter med å presentere. Hver leksjon undervises av Linda Vallejo, som har over 30 års erfaring som profesjonell stipendskribent og stipendskrivingsinstruktør. Kurset går på både Windows- og Mac-datamaskiner og krever tilgang til Microsoft Word og Adobe Reader. Tidligere studenter har berømmet kurset for å være lett å forstå og hjelpe dem med å bygge tillit til sine stipendskrivingsferdigheter og fremme karrieren.

Interesserte studenter kan melde seg på University of Georgias nettsted for en instruktørledet versjon eller den selvgående versjonen av kurset. Begge er priset til $159. Den instruktørledede versjonen gir deg seks ukers tilgang til kursmateriellet, mens versjonen med eget tempo gir deg tre måneders tilgang.

Best for nybegynnere : Grant Writing Basics for Beginners by Skillshare


Grant Writing Basics for Beginners by Skillshare

Grant Writing Basics for Beginners by Skillshare

Registrer deg nå

Hvis du er helt ny på å gi skriving, er Grant Writing Basics et flott alternativ. Instruktør Teresa Huff svarer på brennende spørsmål som: Hvor skal jeg begynne? eller hvordan får jeg en donors oppmerksomhet? og mer mens du spiller modulene i ditt eget tempo. Vi valgte dette kurset som det beste alternativet for nybegynnere fordi det fokuserer mer på de innledende fasene av stipendskriving for de som er helt ferske på feltet i stedet for de kjekke detaljene ved å skrive et stipendforslag.

Som en profesjonell stipendskribent i over 20 år, har kursinstruktør Teresa Huff sikret stipend verdt millioner av dollar gjennom hele karrieren. Kurset inneholder 10 forelesninger som tar 50 minutter å se, noe som gjør det til et av de korteste kursene på denne listen. Den første modulen dekker de oftest stilte spørsmålene når du kommer i gang med stipendskriving, etterfulgt av bevillingsmyte-busting, hva du skal inkludere i et stipendforslag, og avsluttes med råd om hvordan du kan tenke som en stipendanmelder.

Tidligere studenter sier at kurset var engasjerende, nyttig og overgikk forventningene deres. Det er imidlertid viktig å merke seg at dette kurset hovedsakelig fokuserer på tilskuddsprosessen for skoler og ideelle organisasjoner, så hvis du trenger et kurs for en annen bransje, bør du vurdere et annet alternativ.

For å ta kurset må du registrere deg for et Skillshare-medlemskap. Skillshare tilbyr en gratis 14-dagers prøveperiode, men når den utløper, vil du bli belastet $168 for et årlig medlemskap eller $13,99 per måned for et månedlig medlemskap. Hvis du bestemmer deg for å kjøpe et medlemskap til Skillshare, kan du også ta Teresas avanserte skrivekurs på plattformen.

Kurset kan ses på hvilken som helst stasjonær datamaskin eller gjennom Skillshare sin iOS- eller Android-mobilapp.

Beste avansert klasse : Advanced Grant Proposal Writing av ed2go


Advanced Grant Proposal Writing av ed2go

Advanced Grant Proposal Writing av ed2go

Registrer deg nå

Selv erfarne stipendskribenter kan fortsatt dra nytte av å ta et kurs, spesielt tilbudet Advanced Grant Proposal Writing på ed2go. Vi valgte dette kurset som det beste avanserte alternativet fordi det tar et mye dypere dykk i formatering og skriving enn andre kurs, og mer erfarne stipendskribenter har funnet det nyttig.

Dr. Beverly Browning, kursinstruktøren, er en stipendskrivende konsulent og bringer 40 års erfaring til bordet. Kurset har 12 leksjoner som dekker riktig formatering og skriving for selskaper, stiftelser og offentlige tilskudd, noe som gjør det egnet for folk i alle bransjer. Siden det er designet for avanserte forfattere, er et introduksjonskurs eller relevant arbeidserfaring anbefalte forutsetninger.

Tidligere studenter har berømmet kurset for dets detaljer og evne til å inspirere til nye ideer, selv for erfarne stipendskribenter.

Ed2go tilbyr en selvgående og instruktørledet versjon av kurset. Alternativet i egen fart og de instruktørledede versjonene koster $149. Kurset tar seks til 12 uker å gjennomføre, avhengig av hvilket alternativ du velger, og kommer med totalt 24 timers undervisningstid. Med alternativet for eget tempo får du tilgang til kursmateriellet i tre måneder.

Kurset kan tas på en Windows- eller Mac-datamaskin med Adobe Reader installert.

Best for offentlige etater : Federal Grant Writing 101 av Udemy


Federal Grant Writing 101 av Udemy

Federal Grant Writing 101 av Udemy

Registrer deg nå

Mens noen av de grunnleggende prinsippene for tilskuddsskriving gjelder for alle tilskuddstyper, har ikke alle bransjer og sektorer samme krav eller stil. Hvis du leter etter en klasse som spesifikt fokuserer på skriving av føderalt tilskudd, tilbyr Udemy Federal Grant Writing 101, som vi valgte som det beste alternativet for offentlige etater fordi det spesifikt fokuserer på det du trenger for å skrive et vellykket føderalt statsstipend og er ledet av en av de beste stipendskrivingsinstruktørene i bransjen.

Dette kurset undervises av Dr. Beverly Browning, en ekspertstipendskribent som også underviser i Advanced Grant Proposal Writing-klassen nevnt på denne listen. Federal Grant Writing 101 inneholder 12 seksjoner med 48 forelesninger for en time og 41 minutter med materiale. Den første delen dekker hvordan du registrerer deg på grants.gov, etterfulgt av å utføre forskning, skrive en behovserklæring, fylle ut de nødvendige skjemaene og sende inn forslaget ditt.

Studenter har lagt igjen anmeldelser som sier at de likte Dr. Brownings læresetninger og fant de medfølgende nedlastbare ressursene spesielt nyttige.

Kurset er priset til $44,99 og inkluderer livstidstilgang til forelesningene, 35 nedlastbare ressurser (som inkluderer eksempler på tilskuddsforslag som har mottatt finansiering), og et sertifikat for fullføring.

Kurset kan nås på datamaskin eller mobil via Udemy-appen.

Best for stiftelser og ideelle organisasjoner : Grant Writing for ideelle organisasjoner og frilansskribenter av Udemy


Grant Writing for ideelle organisasjoner og frilansskribenter av Udemy

Grant Writing for ideelle organisasjoner og frilansskribenter av Udemy

Registrer deg nå

Grant Writing for ideelle organisasjoner og frilansskribenter ble opprettet for å hjelpe ideelle organisasjoner med å forbedre sine forsknings-, skrive- og søknadsprosesser for stiftelser og offentlige tilskudd. Vi valgte dette kurset som vinneren av det beste kurset for ideelle organisasjoner fordi kursmaterialet er spesielt laget for de som jobber for små eller nye ideelle organisasjoner, og både nybegynnere og stipendskribenter har funnet det nyttig.

Kurset undervises av Tim Whitney, som har oppnådd stipend på flere millioner dollar ved å bruke sin unike, blandede bakgrunn innen markedsføring og policyutvikling. Det er fem seksjoner og 17 forelesninger som utgjør en time og 34 minutter undervisningstid. Forelesningene leder deg gjennom hvordan du finner stiftelses- og statlige tilskudd, setter sammen en gjennomtenkt og strategisk kjele, samt sentrale strategier for å fullføre en søknad om tilskudd. Eksempler fra det virkelige liv brukes gjennom forelesningene for å gi deg en klar forståelse av hva slags språk som fungerer og hva som ikke gjør det.

Kursomtaler sier at materialet var enkelt å følge, og både nye stipendskribenter og de med litt erfaring kunne dra nytte av informasjonen som ble presentert.

Kurset koster 29,99 USD. Den kommer med livstidstilgang til materialet, 35 nedlastbare ressurser og et sertifikat ved fullføring.

Beste gratis klasse : 7 trinn for å skrive et vinnende stipend av LearnGrantWriting.org


Hvordan skrive et stipend i 7 trinn av LearnGrantWriting.org

Hvordan skrive et stipend i 7 trinn av LearnGrantWriting.org

Registrer deg nå

Hvis du ønsker å lære om stipendskriving fra en erfaren ekspert, men ikke ønsker å legge ned kredittkortinformasjonen din, Meredith Noble, som har sikret seg over 45 millioner dollar i tilskudd og er bestselgende forfatter av Hvordan skrive et tilskudd: Bli en enhjørning som skriver tilskudd , opprettet et kurs med tanke på deg. Vi valgte denne klassen som det beste gratisalternativet fordi det er enkelt å få tilgang til, fullpakket med nyttige tips for stipendforfattere på alle nivåer, og gir en kommentarseksjon for å stille spørsmål under hver leksjon.

Gratiskurset inneholder syv forhåndsinnspilte videoleksjoner som forklarer hvordan du setter opp stipendforslaget ditt for å lykkes, utvikler budsjettet ditt, hvilke vedlegg du trenger, samt hvordan du skriver fortellingen din og overtaler leseren din. Kurset er svært tilgjengelig; du trenger ikke opprette en konto for å få tilgang til kurset i nettleseren din, så du kan begynne å lære ASAP. Hver leksjon har en kommentarseksjon under den, der elevene kan stille spørsmål om leksjonen og motta svar fra kursinstruktøren.

Etter å ha fullført det gratis kurset, kan du velge å kjøpe Merediths mer avanserte kurs, Grant Writing from Start to Funded, for en engangsbetaling på $369 eller $1290 for året.

Vanlige spørsmål

Hva er en nettbasert skrivekurs for stipend?

En nettbasert skrivekurs for stipend lærer deg hvordan du forbereder deg på, skriver og sender inn et stipendforslag for å få midler. Klassene kan dekke hvordan du utfører innledende forskning, bygger et sterkt finansieringsnettverk, skriver hoveddelene av et stipend og avslutter med hvordan du sender inn og presenterer forslaget ditt.

Hvor lenge varer nettbaserte skrivekurser?

Kursene kan være så korte som 50 minutter til så lange som flere uker. Et kurs kan fullføres raskere hvis det går i eget tempo, eller saktere hvis det undervises av en online-instruktør.

Hvorfor ta en nettbasert skrivekurs for stipend?

Alle som har begynt å gi skriving, enten de trenger å skrive stipend på heltidsjobbene sine eller om de ønsker å begynne frilansing , ville ha nytte av et kurs. Hvis du forventer skifter karriere til en bransje som krever stipendskriving, for eksempel ideelle organisasjoner eller myndigheter, kan det være lurt å gjøre deg kjent med tilskuddsprosessen ved å ta en nettkurs.

Erfarne profesjonelle stipendskribenter trenger sannsynligvis ikke å ta en klasse, men en mer avansert klasse kan gi et nytt perspektiv eller vekke nye ideer.

Hvor mye koster det å ta en nettbasert skrivekurs for stipend?

Nettbaserte skrivekurser varierer vanligvis fra $0 til $150. Klasser ledet av en levende instruktør er vanligvis dyrere enn kurs i eget tempo. Noen kurstilbydere tillater gratis prøveversjoner eller blokkerer visse funksjoner, som quiz og graderte oppgaver, for gratisversjoner.

Et mer formelt sertifikat eller universitetssponset program kan koste tusenvis av dollar.

Hvordan vi valgte de beste skrivekursene for stipend på nett

Vi undersøkte 21 forskjellige nettbaserte skrivekurs før vi fullførte denne listen. For å finne de beste timene, så vi på kursmateriell og lengde, instruktørkvalitet, tilbakemeldinger fra studenter og kostnader. Vi følte at dette var de viktigste egenskapene å være oppmerksom på når vi fant de beste skrivekursene for stipend på nett.

Alle kursene på denne listen har en grundig og omfattende læreplan, er tilgjengelig på ulike plattformer, har et solid rykte og kan gjennomføres innen rimelig tid. De er også tilgjengelige for folk i nesten alle bransjer og kan passe nesten alle budsjetter.

Artikkelkilder

  1. Bureau of Labor Statistics. ' Occupational Outlook Handbook: Technical Writers .' Åpnet 18. juni 2021.