Karriere Planlegging

Beste online sertifikatprogrammer for menneskelige ressurser

Øk din personalkarriere

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Et online sertifikatprogram for menneskelige ressurser er et studium som kan hjelpe deg med å fremme din menneskelige ressurser-karriere hjemmefra. Selv om programmene kan være dyre og tidkrevende, kan det være verdt det å ta et hvis du ønsker en forfremmelse eller for å skille deg ut i bransjen.

De beste online sertifikatprogrammene for menneskelige ressurser har en robust, oppdatert læreplan; tilby en god verdi for prisen; og gi kunnskapen, ferdighetene og verktøyene som kreves for å lykkes i personalfaget. Vi undersøkte nøye 11 nettbaserte sertifikatprogrammer for menneskelige ressurser før vi nevnte de beste valgene våre. Fortsett å lese for å se hvilket program som kan fungere best for deg.

De beste online menneskelige ressurser-sertifikatprogrammene for 2022

Beste online sertifikatprogrammer for menneskelige ressurserSe altBeste online sertifikatprogrammer for menneskelige ressurser

Best sammenlagt : Villanova universitetssertifikat i HR-ledelse


Villanova universitet

Villanova universitet

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Villanova Universitys sertifikat i HR-ledelse hjelper elever med å forberede seg til å få legitimasjon fra Society for Human Resource Management (SHRM), en av HR-bransjens mest fremtredende profesjonelle organisasjoner.

Hva vi liker
 • Program laget i forbindelse med SHRM

 • Tilgang til forberedelsesmateriell for SHRM-sertifiseringseksamen

 • 18 måneder på å gå gjennom programmets innhold

Hva vi ikke liker
 • Programmet er kostbart

Vi liker Villanova University Certificate in HR Management fordi det ble bygget i forbindelse med Society for Human Resource Management (SHRM). Programmet ble med vilje laget for å hjelpe deg med å oppnå en av menneskelig ressursbransjens mest respekterte sertifiseringer: SHRM Certified Professional (SHRM-CP) eller SHRM Senior Certified Professional (SHRM-SCP).

Selvstudieprogrammet inkluderer tre emner - to obligatoriske og ett valgfag. De obligatoriske kursene er Human Resources Management og Mastering Organizational Effectiveness. Valgfag inkluderer prosjektledelse, økonomi og regnskap, den smidige metoden, teameffektivitet og strategisk organisatorisk ledelse. Kursene varer fra åtte til 12 uker.

Siden programmet er rettet mot de som søker SHRM-sertifisering, inkluderer det tilgang til SHRM-sertifiseringslæringsmateriell som flashcards, praksisspørsmål og praksiseksamener. Du vil ha tilgang til hele studiet i 18 måneder.

Villanova Universitys sertifikat i HR Management koster mellom $5,883 og $6235. Siden programmet er fullt ut online, er prisen den samme for studenter i og utenfor staten. Prisen kan øke litt basert på valgfaget du tar.

Skolen kan tilby betalingsplaner hvis du ikke kan betale alt på en gang. I tillegg har Villanova relasjoner med mange arbeidsgivere, så du kan være kvalifisert for undervisningshjelp avhengig av hvor du jobber.

Vennligst merk: Mens programmets mål er å hjelpe deg med å bestå SHRM-sertifiseringseksamenen, må du oppfylle andre kvalifikasjoner for å få legitimasjonen.

Beste verdi : Academy to Innovate HR (AIHR),Full akademilisens


Academy to Innovate HR

Academy to Innovate HR

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Academy to Innovate HR (AIHR) Full Academy License gir studentene mest mulig innhold og støtte til en overkommelig pris.

Hva vi liker
 • Tilgang til et stort bibliotek med sertifikatprogrammer og kurs for menneskelige ressurser

 • Billigere enn andre alternativer

 • 60 dagers fornøydhetsgaranti

Hva vi ikke liker
 • Mangler foreløpig et arbeidsrettslig sertifikatprogram

Vi liker AIHR Full Academy License fordi den gir deg tilgang til et enormt, kontinuerlig voksende bibliotek med selvstuderende menneskelige ressurser-relaterte sertifikater og individuelle kurs for én lav pris.

For øyeblikket kan du ta ett av syv sertifikatprogrammer:

 • Digitalt HR-sertifiseringsprogram
 • People Analytics-sertifiseringsprogram
 • Sertifiseringsprogram for HR Metrics & Reporting
 • HR Business Partner 2.0 sertifikatprogram
 • Sertifikatprogram for talentanskaffelse
 • Sertifikatprogram for læring og utvikling
 • Program for mangfold og inkludering

Det er også 24+ frittstående klasser. Nye klasser legges til noen ganger, og du vil ha tilgang til dem så lenge du er medlem. Du vil også bli tildelt en personlig coach for å veilede din læringsreise.

AIHR er akkreditert av både SHRM og HR Certification Institute (HRCI), den andre dominerende personalorganisasjonen. HRCI gir flere forskjellige HR-sertifiseringer, inkludert Professional in Human Resources (PHR) og Senior Professional in Human Resources (SPHR).

Du vil tjene personlige utviklingskreditter (PDC) for AIHR-kursene du fullfører, som du kan bruke til resertifisering med enten SHRM eller HRCI.

AIHR Full Academy License kjører $1650 som gir deg tilgang til hele biblioteket i 12 måneder. En månedlig betalingsplan er tilgjengelig. I tillegg tilbyr akademiet med jevne mellomrom tidsbegrensede rabatter.

Når de opprinnelige 12 månedene er ute, fornyes abonnementet ditt automatisk, men de vil varsle deg på forhånd.

Med AIHRs 60-dagers garanti kan du be om full refusjon hvis du av en eller annen grunn er misfornøyd.

Beste dataanalyseprogram : Wharton HR Management and Analytics-sertifikat


Wharton

Wharton

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Wharton HR Management and Analytics Certificate-programmet gir en nærmere titt på hvordan menneskelige ressurser og data overlapper hverandre.

Hva vi liker
 • Streng, godt planlagt studieløp

 • Programmet varer kun i to måneder

 • Betalingsplaner er tilgjengelige

Hva vi ikke liker
 • Programmet er litt dyrt

Wharton HR Management and Analytics Certificate Program er en del av University of Pennsylvania, og leverer et robust pensum studentene kan fullføre på bare to måneder.

Dette studiet kan være riktig for deg hvis du er en erfaren HR-profesjonell som er interessert i hvordan menneskelig ressursstyring og dataanalyse krysser hverandre. Programmet på syv moduler inkluderer:

 • Introduksjon til People Analytics og ytelsesevaluering
 • Motivasjon og belønning
 • Oppgaver, jobber og arbeidssystemer
 • Strategisk bemanning
 • Samarbeidsnettverk
 • Talentledelse og analyse
 • Administrer karrieren din som HR-profesjonell

Kursplanen leveres via en kombinasjon av video og online live-forelesninger. Du bør forvente å bruke fire til seks timer per uke til studiene i løpet av programmet. Etter slutten av den siste modulen vil du motta et digitalt fullføringsbevis.

Fra februar 2021 koster Wharton HR Management and Analytics Certificate-programmet $2800, men noen ganger tilbys rabatter. Du kan betale i sin helhet eller over to til tre rater. Skolen tilbyr også en rabatt på $280 for hver student du henviser som tar programmet med deg.

Beste juridiske opplæring : Cornell-sertifikatprogram for arbeidsrett


eCornell

eCornell

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Employment Law Cornell Certificate Program hjelper menneskelige ressurser med å utvikle en dyp forståelse av lovene som styrer arbeid i USA og i utlandet.

Hva vi liker
 • Robust læreplan som inkluderer internasjonal arbeidsrett

Hva vi ikke liker
 • Programmet er dyrt

Vi liker Cornell-sertifikatprogrammet for ansettelsesrett fordi det gir den strenge opplæringen som kreves for menneskelige ressurser for å holde arbeidsgiverne sine komplimenterte.

Det instruktørledede programmet varer i omtrent tre måneder og inkluderer følgende kurs:

 • Arbeidsrett og politiske spørsmål
 • Likestillingsmuligheter og problemer med ansattes behandling
 • Fordeler, kompensasjon, sikkerhet og andre juridiske problemer
 • Arbeidslover rundt om i verden
 • HR-politikk i internasjonale sammenhenger

Mens mye av programmet fokuserer på amerikansk-basert arbeidsrett, fordyper de to siste kursene i internasjonale lover og praksis. Det globale innholdet er spesielt nyttig hvis du jobber i et multinasjonalt selskap.

Etter å ha fullført det siste kurset, vil du motta arbeidsrettssertifikatet fra Cornell Industrial and Labor Relations School. Du vil også få fire enheter for videreutdanning (CEU), som viser din forpliktelse til å holde deg oppdatert i yrket ditt og kan kreves av arbeidsgiveren din eller for å opprettholde bransjens legitimasjon.

Programmet koster normalt $3 600, men rabatter kan være tilgjengelige sammen med betalingsplaner. Kursene går over to uker, og du kan forvente å bruke tre til fem timer per uke på å studere og delta i programmet.

Best for korttidsforpliktelser : American Management Association Fundamentals of Human Resources Management Certificate


American Management Association (AMA)

American Management Association (AMA)

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: American Management Associations Fundamentals of Human Resources Management Certificate kan fullføres på bare to personlige klasseromsdager eller fire nettbaserte økter.

Hva vi liker
 • Det tar bare 2 personlige klasseromsdager eller 4 online økter å fullføre

 • Programmet leverer det essensielle for menneskelige ressurser i tidlig karriere

Hva vi ikke liker
 • Programmet er noe kostbart, og ikke-medlemmer betaler mer

Vi liker American Management Associations Fundamentals of Human Resources Management Certificate-program siden det gir det du trenger å lære på kort tid.

Programmet kan passe godt for deg hvis du er relativt ny i personalfaget eller plikter og ønsker et lynkurs om det viktigste. Akkreditert av International Association for Continuing Education and Training (IACET), inkluderer programmet fire instruktørledede leksjoner.

Temaene i læreplanen er:

 • Leksjon 1: Den stadig skiftende rollen HR og funksjonen til menneskelige ressurser
 • Leksjon 2: De juridiske komponentene i HR og ansettelsesprosessen
 • Leksjon 3: Fordeler med administrasjon og HR-relatert databehandling
 • Leksjon 4: Kompensasjon, resultatstyring og medarbeiderutvikling

Når du fullfører programmet, vil du motta 1,2 CEU.

Hvis du ikke er medlem av American Management Association, koster programmet $2,345. Medlemsprisen er $2.095.

Best for anvendt læring : Southern New Hampshire University Human Resource Management-sertifikat


Southern New Hampshire University

Southern New Hampshire University

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Southern New Hampshire Universitys Human Resource Management Certificate-program gir studentene muligheten til å sette sin nye kunnskap ut i livet.

Hva vi liker
 • Inkluderer praktiske læringsmuligheter

 • Hjelper med å forberede eleven til SHRM-sertifiseringseksamenen

 • Militær rabatt er tilgjengelig

Hva vi ikke liker
 • Programmet er kostbart

Vi liker Southern New Hampshire Universitys Human Resource Management Certificate-program fordi det hjelper deg å bruke de nye ferdighetene dine i en virkelig verden. Det seks-kurs selvstudieprogrammet er designet for fagfolk på inngangsnivå og inkluderer:

 • Menneskelige relasjoner i administrasjonen
 • Personalledelse
 • Ansatte og arbeidsforhold
 • Totale belønninger
 • Organisatorisk atferd
 • HR-strategi og utvikling

For å få mest mulig ut av det du lærer via forelesningene, vil du også få praktisk erfaring gjennom casestudieanalyse, arbeid i små grupper med andre studenter og bruk av menneskelige ressurser beste praksis på din nåværende arbeidsplass.

I tråd med SHRM-kompetansestandarder kan programmet hjelpe deg med å forberede deg til sertifiseringseksamenen. Siden du setter tempoet i læringen, kan du fullføre kursene på så få som seks måneder.

Human Resource Management Certificate-programmet koster $5,910, som inkluderer en $150 konfirmasjonsavgift. Hvis du eller din ektefelle er aktiv militærtjeneste, er rabatter tilgjengelig.

Bunnlinjen

Mange universiteter og private organisasjoner tilbyr online sertifikatprogrammer for menneskelige ressurser. Det store antallet tilgjengelige programmer kan gjøre det vanskelig for deg å velge det beste studiet for budsjettet og karrieremålene dine, men hvis du er usikker på hvor du skal begynne, bør du vurdere vårt beste valg, Villanova Universitys sertifikat i HR Management. Alle de andre alternativene på listen vår er også gode valg, basert på målene dine.

Men før du sender inn studieavgiften din, oppfordrer vi deg til å gjøre ytterligere, omfattende undersøkelser om ethvert online sertifikatprogram for menneskelige ressurser du vurderer. På den måten melder du deg på det beste programmet for dine unike behov.

Sammenlign leverandører

Sertifikatprogram Hvorfor vi valgte det Programkostnad
Villanova universitetssertifikat i HR-ledelse Inkluderer SHRM-sertifiseringstestmaterialer $5883 til $6235
Academy to Innovate HR (AIHR), Full Academy License Gir det mest pedagogiske innholdet og støtte for pengene $1650
Wharton HR Management and Analytics-sertifikat Utforsker hvordan personalledelse og dataanalyse krysser hverandre $2800
Cornell-sertifikatprogram for arbeidsrett Gir en grundig utdanning om arbeidsrett, inkludert internasjonal praksis $3600
American Management Association Fundamentals of Human Resources Management Certificate Lærer informasjon du må vite raskt $2,095 for AMA-medlemmer, $2,345 for ikke-medlemmer
Southern New Hampshire University Human Resource Management-sertifikat Tilbyr en praktisk, praktisk og praktisk læringsopplevelse $5 910

ofte stilte spørsmål

Hvordan blir du en sertifisert HR-profesjonell?

For å bli en sertifisert HR-fagarbeider må du bestå en eksamen i Society of Human Resource Management (SHRM) eller HR Certification Institute (HRCI). Hver organisasjon tilbyr forskjellig legitimasjon og har sine egne kvalifikasjonskrav. Kvalifikasjonskravene varierer basert på den spesifikke sertifiseringen du forfølger og inkluderer mange års erfaring og nivå på høyskolegrad opptjent. Å delta i et online sertifikatprogram for menneskelige ressurser kan hjelpe deg med å forberede deg til SHRM- og HRCI-eksamenene. Noen sertifikatprogrammer er designet spesielt for det formålet.

Kan du få en HR-sertifisering uten en grad?

Sertifikatprogrammer er strukturerte læringsveier som inkluderer leksjoner for å øke din forståelse av menneskelige ressurser-relaterte emner. Hvert program har forskjellige funksjoner som passer til ulike utdanninger, karrierenivåer og mål, og du trenger ikke en grad for å få en HR-sertifisering.

Faktisk har mange sertifikatprogrammer ikke spesifikke utdanningskrav for å melde deg på, og de kan hjelpe deg med å avansere innen personalfaget uten å måtte fullføre et fullstendig gradsprogram.

Hvor mye koster det å få en HR-sertifisering?

Kostnaden for å få en HR-sertifisering varierer mye. Sertifikatprogrammer fra et universitet kan koste flere tusen dollar. Programmer fra andre private selskaper kan koste under 1000 dollar.

Er det verdt å få en HR-sertifisering?

Avhengig av dine karriereplaner og mål, kan det være verdt det å få en HR-sertifisering. Sertifikatprogrammer hjelper deg med å øke kunnskapen din, som du deretter kan bruke på arbeidet ditt. Ditt forbedrede kompetansesett og forpliktelse til utviklingen din kan imponere lederen din, og føre til en lønnsøkning eller forfremmelse.

Før du melder deg på et sertifikatprogram, må du imidlertid sørge for at den potensielle avkastningen på investeringen overstiger forhåndskostnaden. For eksempel, hvis et program kjører $10 000, trenger du den store muligheten for å få tilbake pengene i karrieren din ved hjelp av en høyning eller en forfremmelse for å gjøre det verdt å tjene sertifikatet.

Hvordan vi valgte de beste online HR-sertifiseringsprogrammene


Vi gjennomgikk nøye 11 online sertifikatprogrammer for menneskelige ressurser før vi valgte våre fem beste valg. Vi vurderte pensum, pris, programstruktur og bemerkelsesverdige fordeler. Vi tok også hensyn til om sertifikatet hjelper elever med å få SHRM- eller HRCI-legitimasjon.

Alle våre beste valg gir et strengt og omfattende studieløp designet for å hjelpe fagfolk med å fremme karrieren innen menneskelige ressurser.