Jobbsøking

Beste nettjobber for studenter

Student som jobber på hybel

••• Steve Debenport / E+ / Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Noen av de beste jobbene for studenter er de du kan gjøre hvor som helst. Enten det er en deltidsjobb med en fleksibel timeplan eller en serie frilansjobber, er det online betalte stillinger hvor du kan jobbe fra hybelen eller hvor du måtte være.

Noen arbeidsgivere rekrutterer studenter spesielt for eksterne jobber. For eksempel Apples nettsted – som gir informasjon om jobber og praksisplasser for studenter – merknader, vi vil lære deg å feilsøke, gi deg en iMac og la deg jobbe fra der du bor. Vi vil også samarbeide med deg for å tilpasse timeplanen din.

Det er også enkle datamaskinjobber hjemmefra du kan gjøre, det vil øke inntektene dine samtidig som du får tid til å bruke på studiene.

Fjernjobber vs. Gigs

Når du undersøker muligheter, vil du finne forskjellige typer stillinger tilgjengelig. Arbeidsoppgavene kan virke like, men hvordan du blir betalt kan være forskjellig. Hvis du ansettes for en tradisjonell jobb, uansett om du jobber hjemme eller på stedet, regnes du som ansatt. Din arbeidsgiver vil bidra til lønnsavgifter betalt på dine vegne. Hvis du er ansatt, vil du vanligvis få timepris for deltidsarbeid.

Hvis du regnes som en entreprenør (som du vil være for frilansarbeid og spillejobber), er du selvstendig næringsdrivende og ansvarlig for skattebetalinger. Entreprenører kan få timelønn eller til en fast pris per prosjekt.

Sørg for at du kjenner til forskjeller mellom ansatte og uavhengige kontraktører , så du er klar over de viktige forskjellene og hvordan de påvirker inntektene dine.

Hva du trenger for å bli ansatt

Når du vil jobbe på nettet, trenger du tilgang til høyhastighetsinternett, en pålitelig datamaskin og, for enkelte stillinger, et rolig sted å jobbe. For jobber som inkluderer telefonarbeid, kan det hende du trenger et støyreduserende hodesett og talltastatur.

Hvis personen som ansetter deg setter tidsplanen, trenger du fleksibiliteten til å forplikte deg til disse timene.

Til freelance spillejobber , du bestemmer tidsplanen din, men må være i stand til å overholde kundens frister. For noen spillejobber trenger du bare tiden din og en smarttelefon.

Typer nettstillinger for studenter

Mange jobber som tidligere ble utført i kontormiljøer kan nå gjøres fra hvor som helst fordi teknologien gjør det enkelt å jobbe online med eksterne ledere og kolleger.

Arbeidere som fjernarbeid jobbe hjemmefra, biblioteker, kaffebarer, arbeidsplasser og parker. Det bør være mange plasser på campus å bruke, og du kan også bruke Arbeid fra for å finne lokale samarbeidsplasser, jobbinformasjon og fellesskapsmedlemmer som jobber i nærheten av deg.

Beste fjernjobber for studenter

Representant for ekstern kundestøtte

Kundestøtteagenter håndtere kundehenvendelser via telefon, e-post eller chat. Hvis du har sterke mellommenneskelige ferdigheter og en evne til å håndtere kunder, kan dette være en god måte å tjene ekstra penger på. Mange av disse jobbene kan gjøres eksternt, og de fleste har en fleksibel timeplan.

  • Her er fem kundeservicejobber du kan gjøre hjemmefra.
  • Google for Jobs har oppføringer for jobber for studentkundestøtte.

Virtuell assistent

Virtuelle assistenter tilby eksterne administrative tjenester. Tenk på rollen som en administrativ assistent som ikke er på kontoret. Ansvar kan omfatte håndtering av telefonsamtaler og e-post, lage regneark og dokumenter, skrive og redigere, fakturere og betale regninger. Hva du skal gjøre avhenger av hvem du jobber for og tjenestene de trenger, men du trenger førsteklasses kommunikasjons ferdigheter , oppmerksomhet på detaljer og evne til å multitaske .

Kontorist for virtuell dataregistrering

Datainntasting er en annen jobb som enkelt kan gjøres eksternt. Dataregistreringsfunksjonærer trenger sterke skrive- og skriftlige kommunikasjonsevner. Online dataregistrering er en jobb som er kjent for nettsvindel, så det er viktig å være forsiktig når du vurderer alternativer. Før du registrerer deg for en dataregistreringsjobb, ta deg tid til å forsikre deg om at selskapet er legitimt .

Prosjektleder

Deltids prosjektledere holde alle komponentene i et prosjekt, inkludert implementering og gjennomføring, på rett spor for fullføring innen eller før fristen. Du trenger sterk kommunikasjon, tidsstyring, organisatorisk , og mellommenneskelig ferdigheter, samt evne til å koordinere arbeidsflyten til ulike avdelinger eller entreprenører.

Intern intern

Virtuelle praksisplasser er en utmerket måte å tilegne seg ferdigheter innen ditt interessefelt. Praksisplassene du gjør vil gi deg arbeidserfaring for å styrke CV-en din og vil hjelpe deg med å søke jobb når du søker heltidsarbeid. Et økende antall arbeidsgivere er ansette virtuelle praktikanter å jobbe utenfor en tradisjonell kontorsetting.

Manager for sosiale medier

Bedrifter ser ofte etter yngre mennesker som medfødt forstår sosiale medier og vet hva som er kult å hjelpe dem administrere sine sosiale medieplattformer . Hvis du er konstant tilkoblet uansett, kan du kanskje gjøre noe av den tiden til en lønnsslipp.

Nettveileder

Hvis du er en god student med høy GPA, bør du vurdere å veilede studenter i fagområdene der du utmerker deg. Du kan kanskje finne en jobb på campus, i tillegg til å jobbe online.

Frilans-forfatter

Det finnes en rekke online muligheter for studenter med sterke skriveferdigheter. Det kan være for et nettsted relatert til hovedfaget ditt, en blogg eller et nettsted om universitetslivet. I likhet med dataregistrering er dette en annen jobb der det er mange svindel du må unngå.

College Online Resource Manager

Professorer og akademiske og administrative avdelinger på høyskoler trenger noen ganger hjelp til å administrere nettressurser og læringssider for studenter. Hvis du har nettferdigheter, er det muligheter for innholdsskaping og innholdshåndtering.

ESL instruktør

Det er mange muligheter tilgjengelig for å undervise engelsk online til internasjonale studenter og fagfolk som ønsker å tilegne seg engelskkunnskaper. Ditt ansvar kan omfatte undervisning basert på organisasjonens leksjonsplaner eller uformelle nettdiskusjoner. Avhengig av jobben må du kanskje forplikte deg til en ukeplan.

Virtual Call Center Agent

For studenter med utmerkede kommunikasjonsevner, og evnen til å multitaske og problemløsning , til virtuell kundesenterjobb er en god en å vurdere. Noen av stillingene som er tilgjengelige inkluderer kundeservice, telemarketing, reservasjoner, avtaleplanlegging og salg.

Nettsted eller apptester

Designere og utviklere ansetter brukertestere for å sjekke ut nettsider, apper og spillfunksjoner. Du vil se etter feil og problemer, og rapportere om det du finner. For eksempel nettstedet Brukertesting betaler $10 for hver side du sjekker.

Representant for teknisk støtte

Mange selskaper som tilbyr teknisk støtte ansetter telependling-personell til å håndtere samtaler. Du trenger ekspertise i programvaren eller produktet, evnen til å løse problemer og kommunikasjonsferdighetene som kreves for å løse problemer og sikre kundetilfredshet.

Gjør noen mikrojobber

Mikrojobber er små jobber eller oppgaver som betaler små beløp som $5 eller $10. Disse små jobbene vil ikke gi deg en stor lønnsslipp, men de vil legge ekstra penger i lommen uten at du trenger å forplikte deg til en langsiktig jobb eller et prosjekt. Gjør nok av dem, og inntektene dine vil øke.

Få en rask konsert for å tjene penger raskt

Hvis du leter etter raske og enkle måter å tjene penger på, er det mange apper du kan bruke for å finne arbeid raskt og få betalt med en gang. Frilanssideopptredener er en annen måte å få raske penger på.

Pass deg for svindel

Som tilfellet er med mange online stillingsannonser, er det viktig å være forsiktig når du søker på nettjobber. Vær oppmerksom på stillinger som krever et gebyr for opplæring, sertifisering eller forsyninger. Hvis lønnen høres for god ut til å være sann, er den sannsynligvis det.

Hvor finner du stillingsannonser