Finanskarrierer

Beste online medisinske fakturerings- og kodingskurs

Forbered deg på en av helsevesenets raskest voksende karrierer

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Medisinsk fakturering og koding er en av de raskest voksende karrierer i helsevesenet . I følge U.S. Bureau of Labor Statistics forventes feltet å vokse med 8 % innen 2029.

Å ta en medisinsk faktureringskurs er en fin måte å få den grunnleggende kunnskapen du trenger innen menneskelig anatomi, fysiologi og helseteknologi for å bli en medisinsk fakturerer eller koder. Slik opplæring lar deg øve på virkelige kodingsscenarier før du går profesjonelt inn i feltet og hjelper deg med å bestå eksamener for å oppnå etterspurte profesjonelle sertifiseringer, som vil gi deg et konkurransefortrinn når du søker på jobber.

For å hjelpe deg med å finne ut hvilken online medisinsk fakturerings- og kodingsklasse som passer best til ønsket karrierevei, budsjett og tidsplan, undersøkte vi over 30 forskjellige alternativer. Dette er de beste timene basert på pensum, kostnad, tidsforpliktelse, instruktørkvalitet, tilgjengelighet og tilbakemeldinger fra studenter.

De 6 beste online medisinske fakturerings- og kodingsklassene i 2022

Beste online medisinske fakturerings- og kodingskursSe altBeste online medisinske fakturerings- og kodingskurs

Best sammenlagt : AAPC


AAPC

AAPC

Registrer deg nå

American Academy of Professional Coders (AAPC) startet i 1988 som et kvartalsmagasin for profesjonelle innen medisinsk koding. Siden den gang har den vokst til en ledende profesjonell medlemsorganisasjon for medisinsk koding og fakturering som har som mål å heve industristandarder. AAPC tilbyr nå nettbaserte kurs, karriereutviklingstjenester og 28 profesjonelle sertifiseringer.

Vi valgte AAPCs Certified Professional Coder- og Certified Professional Biller-kurs som de beste totalt sett fordi de ikke bare hjelper studentene med å forberede seg på en startkarriere innen medisinsk koding og fakturering, men også dobler en students sannsynlighet for å bestå AAPCs Certified Professional Coder (CPC) og Certified Professional Biller (CPB) eksamener. Det er ikke nødvendig å bestå disse eksamenene for alle medisinske fakturerings- og kodingsjobber på inngangsnivå, men de er (sammen med CCA-sertifiseringen fra AHIMA) to av de mest ettertraktede sertifiseringene av arbeidsgivere i helsevesenet.

Hvert AAPC-kurs undervises av sertifiserte profesjonelle kodere med minst fem års erfaring med koding. Oppgaver kan fullføres i ditt eget tempo og til din egen tid, med mindre du kjøper live-instruksjonsalternativet. Etter å ha kjøpt et kurs, får du tilgang til materialet i fire måneder. Det er ditt ansvar å avgjøre om studiepoeng kan overføres til andre skoler.

Før du registrerer deg for AAPC-kurs, sjekk jobbsider for medisinsk fakturering og koding av stillingsannonser i ditt område. Du kan finne ut at helsearbeidsgivere i din region kanskje foretrekker sertifisering fra AHIMA i stedet. De som er påmeldt AAPC-kurs kan få et rabattert AAPC-studentmedlemskap for $100. Priser for AAPC-kurs er som følger:

 • Kun CPC-kurs: $1.995 for medlemmer, $3.495 for ikke-medlemmer
 • CPC-kurs med online praksiseksamener, eksamensgjennomgang og eksamenskostnader inkludert: $2.295 for medlemmer, $4.438,80 for ikke-medlemmer
 • CPC-kurs med online praksiseksamener, eksamensgjennomgang, eksamenskostnader og ekstra kodingspraksis: $2.495 for medlemmer, $4.638,80 for ikke-medlemmer
 • CPC-kurs med testforberedelser, eksamenskostnader, kodingspraksis og live instruksjon: $3,095 for medlemmer, $4,888,80 for ikke-medlemmer
 • Kun CPB-kurs: $1.295 for medlemmer, $1.995,00 for ikke-medlemmer
 • CPB-kurs med online praksiseksamener, eksamensgjennomgang og eksamenskostnader inkludert: $1.495 for medlemmer, $2.639,80 for ikke-medlemmer
 • Kurs i medisinsk terminologi og anatomi (anbefalte forutsetninger): $695 for medlemmer, $1 209,90 for ikke-medlemmer
 • Patofysiologi kurs (anbefalt forutsetning): $475 for medlemmer, $633 for ikke-medlemmer
 • Nødvendige lærebøker for CPC- og CPB-kurs: $229,99 for medlemmer, $259,99 for ikke-medlemmer

Runner-Up,Best sammenlagt : AHIMA


AHIMA

AHIMA

Registrer deg nå

Opprinnelig grunnlagt i 1928, American Health Information Management Association, oftere forkortet som AHIMA, er en fremste ideell medlemsforening av helsepersonell. I likhet med AAPC, administrerer AHIMA eksamener for å oppnå industrisertifiseringer innen helseinformasjonsadministrasjon, koding og spesialkoding. Vi valgte å rangere AHIMAs medisinske kodings- og refusjonskurs som nummer to fordi en AHIMA-sertifisering pleier å være den foretrukne sertifiseringen for større sykehus.

AHIMAs medisinske koding og refusjonsprogram (tidligere Coding Basics) består av interaktive kurs i anatomi og fysiologi, medisinsk terminologi, grunnleggende datamaskiner og grunnleggende ICD (International Classification of Diseases) og CPT (Current Procedural Terminology) koding. Disse fagene ble håndvalgt av AHIMAs eksperter som de mest relevante og nyttige for å komme inn på feltet og oppnå en AHIMA-sertifisering. Studiepoeng kan overføres til deltakende læreinstitusjoner. Å fullføre klassene vil imidlertid ikke automatisk gi deg en AHIMA-sertifisering. Du kan bare bli en AHIMA Certified Coding Associate (CCA) ved å ta og bestå CCA-eksamenen.

Den totale kostnaden for AHIMAs 13-retters pakke er $2 993,25, men du kan kjøpe den du føler vil være mest nyttig og relevant for din kodekarriere. Hvert kurs i Koding og HIM-kategoriene koster $299, og de biomedisinske kursene koster $325 hver. Når du har kjøpt et kurs, får du tilgang til materialet i ett år og kan fullføre kursquizene og avsluttende eksamener i ditt eget tempo.

For startnivåkodere er det generelt lettere å få en stilling ved en leges private praksis enn et sykehus, men dette avhenger av hvor du bor.Så det er en god idé å sjekke lokale stillingsannonser for å se om kodestillinger i ditt område har en preferanse for AHIMA fremfor AAPC før du kjøper dette kurset.

Best for tilgjengelighet : Community Care College


Community Care College

Community Care College

Registrer deg nå

Hvis du ønsker å ha svært støttende, praktisk instruksjon, trenger du ikke lete lenger enn Medical Billing and Coding (MBC) online-programmet ved Community Care College (CCC). Dette 11-måneders programmet fokuserer på praktiske ferdigheter som å lese pasientdiagrammer, behandle pasientdata og administrere betalingsforespørsler. Vi valgte dette kurset som det beste for tilgjengelighet fordi dets instruktører er tilgjengelige på telefon, e-post eller Zoom for veiledningsøkter og karriereråd. Kursavgangselever er glade for instruktørenes tilgjengelighet, vennlighet og hjelpsomhet.

Selv om dette kurset kan gjennomføres eksternt, er det ikke helt fleksibelt, siden oppgavene skal leveres hver uke på gitte dager.

Gjeldende undervisningskostnader er tilgjengelig på forespørsel via det elektroniske kontaktskjemaet på kursets nettside. Nyutdannede fra MBC-programmet ved CCC fortsetter å jobbe ved fremste helseinstitusjoner som Blue Cross Blue Shield, Oklahoma State University Medical Center og Union Pines Surgery Center. Studentene har også muligheten til å fortsette utdanningen og oppnå en Associate of Occupational Science-grad i Business and Industry Management.

Rimeligst : University of Alaska Fairbanks


University of Alaska Fairbanks

University of Alaska Fairbanks

Registrer deg nå

University of Alaska Fairbanks (UAF) tilbyr et topprangert, rimelig medisinsk program for yrkesgodkjenning som forbereder nyutdannede for givende karrierer i medisinske kontorer, sykehus og klinikker. UAF tar en fast pris på $4,485 for nettkurset, uavhengig av hvilken stat du befinner deg i.

Kurset består av fire klasser: Computer Business Applications, Medical Terminology, Human Diseases og Medical Coding. Disse timene er ikke i eget tempo; hver og en har oppgaver som må fullføres innen deres ukentlige forfallsdato. Etter vellykket gjennomføring av dette programmet, vil studentene være forberedt på å ta og bestå AAPC- eller AHIMA-sertifiseringseksamenene. For studenter som er interessert i medisinsk fakturering tilbyr UAF også kurs i poliklinisk og poliklinisk helsehjelp, men disse må kjøpes separat. Og fordi alle eCampus-kurs er tilgjengelige for både Alaska-innbyggere og ikke-innbyggere til bosatt undervisningssats, betaler du $234 per studiepoeng.

Mest omfattende : Drexel University


Drexel University

Drexel University

Registrer deg nå

College of Nursing and Health Professions ved Drexel University tilbyr et 10-kurs online sertifikatprogram i medisinsk fakturering og koding. Vi valgte dette programmet som det mest omfattende alternativet fordi det strengt dekker koding og fakturering for alle de tre store kodemanualene og forbereder studentene til høyere nivå spesialitet AAPC (CPC-H) eller AHIMA (CCS eller CCS-P) sertifiseringseksamener.

Nødvendige kurs inkluderer seksjonsanatomi og medisinsk terminologi, samt flerkurssekvenser i medisinsk fakturering, medisinsk koding for sykehus og medisinsk koding for legekontorer. Fakturerings- og kodingskursene undervises av Certified Professional Coder og Biller Gina Yacovelli, som har oppdatert den offisielle AAPC CPC-testforberedende læreplanen for å hjelpe studentene med å bestå sertifiseringseksamenen. Deltidsprogrammet er designet for å fullføres i løpet av ett år, men studentene kan fullføre hvert obligatoriske kurs i sitt eget tempo.

Til $883 per studiepoeng er dette den dyreste klassen på listen vår med betydelig margin, men skolen tilbyr spesialundervisningsrabatter for nettbaserte programmer for kvalifiserte studenter.

Mest fleksible etterutdanningsalternativer : Wisconsin Indianhead Technical College


Wisconsin Indian Technical College

Wisconsin Indian Technical College

Registrer deg nå

Hvis du vil ha muligheten til å bruke din medisinske kodings- og faktureringsutdanning mot en fullført associate- eller bachelorgrad, er Medical Coding Specialist (MCS)-programmet ved Wisconsin Indianhead Technical College (WITC) et godt valg. Etter å ha oppnådd 29 studiepoeng gjennom programmet, vil studentene få et teknisk diplom og ha muligheten til å sette disse studiepoengene mot en associate- eller bachelorgrad i helseinformasjonsteknologi. MCS ved WITC er den beste veien for studenter som søker det mest fleksible videreutdanningsalternativet for å øke sitt årlige inntektspotensial.

Kurset ledes av Amanda Abrahamson og Jolene Colburn, som begge har hatt ulike roller innen helseteknologi ved små og store sykehus. Kursplanen inkluderer klasser om inntektsstyring for helsetjenester, ICD-diagnostikk og prosedyrekoding, CPT-koding, samt generelle utdanningskurs om menneskelig anatomi og fysiologi. MCS-programmet tilbyr deltids- og heltidslæringsmuligheter, men er ikke i eget tempo. Heltidsstudenter kan fullføre kurset på et år med 20 til 25 timers studier per uke.

Kurset koster omtrent $6,008. I følge programmets nettside finner 85% av programmets kandidater arbeid i helsevesenet og fortsetter med å tjene en årslønn på $39,516 til $78,730.

Vanlige spørsmål

Hva er medisinsk fakturerings- og kodingsklasser?

Medisinske fakturerings- og kodingsklasser er utviklet for å hjelpe deg å lære hvordan du bruker medisinske koder for innsending av krav til forsikringsselskaper. Hvis du ønsker å bryte inn i det medisinske fakturerings- og kodingsfeltet og/eller oppnå en AAPC- eller AHIMA-sertifisering, er det å ta en klasse en flott måte å få grunnleggende kunnskap som er avgjørende for din suksess.

Hva inkluderer medisinske fakturerings- og kodingsklasser?

Et medisinsk fakturerings- og kodingskurs av høy kvalitet inkluderer instruksjon om forskjellige typer medisinske koder og hvordan de skal brukes riktig, samt klasser i anatomi og fysiologi, medisinsk etikk og datakunnskap. Nettkurs inneholder vanligvis oppgaver, quizer og avsluttende eksamener for å teste kunnskapen din. De fleste tilbyr ikke livstidskurstilgang, men gir deg vanligvis tilgang til læremateriellet i en periode på seks måneder. Noen nettkurs krever forutsetninger innen anatomi og fysiologi, men hvert kurs som er inkludert i denne listen kan gi opplæring i disse områdene.

Hva koster en medisinsk fakturerings- og kodingsklasse?

Online medisinsk fakturerings- og kodingsklasser varierer fra $3000 ved lokale høyskoler til $30.000 ved større, mer kjente institusjoner. Sertifiseringseksamener fra AAPC og AHIMA koster ytterligere $300 til $400, avhengig av om du er medlem. Når du har oppnådd en AAPC- eller AHIMA-sertifisering, vil du bli pålagt å ta videreutdanningskurs for å fortsette å fornye sertifiseringen din, noe som kan koste ytterligere $900 til $1800 hvert annet år.

Hvor mye tjener profesjonelle innen medisinsk fakturering og koding?

Medisinsk koding og faktureringslønn varierer etter stat og geografisk region. I 2019 fant en undersøkelse utført av AAPC at gjennomsnittslønnen var $54.890.Fagfolk i Stillehavsstatene (Alaska, California, Hawaii, Oregon og Washington) var de høyeste inntektene, med $62 837 per år. De som var ansatt i de sørlige sentralstatene (Alabama, Kentucky, Mississippi og Tennessee) tjente lavest per år, med $52.320. Medisinske kodere som jobber eksternt hjemmefra tjene et gjennomsnitt på $56,380 per år, ifølge ZipRecruiter.

Sertifisering i medisinsk fakturering eller koding er ikke alltid nødvendig for en startnivåstilling, men er vanligvis nødvendig for å jobbe ved større sykehus eller for å bli forfremmet til kodings- eller faktureringslederstillinger. Kodeledere tjener et gjennomsnitt på $70 133 årlig.Å tjene mer spesialiserte sertifiseringer og fullføre flere utdanningsnivåer (som en bachelor- eller mastergrad) kan øke årslønnen din opp til $75 000 til $90 000. I følge AAPC-data øker også koderlønningene i gjennomsnitt $1500 for hvert år med arbeidserfaring, og lønnsveksten når et platå etter 10 til 15 år i jobben.

Er det verdt det å ta en medisinsk fakturerings- og kodekurs?

Selv om det ikke er teknisk nødvendig å fullføre en medisinsk faktureringskurs for en jobb innen medisinsk fakturering eller å bli AHIMA- eller AAPC-sertifisert, er det mange fordeler med å ta en klasse kontra selvlære eller selvstudere. De fleste online medisinske fakturerings- og kodingsklasser er designet for nybegynnere som ikke har noen tidligere erfaring eller kunnskap innen feltet og forbereder deg på scenarier i den virkelige verden som du kanskje ikke kan replikere på egen hånd med selvstudium. Klassen din kan også tilby nettverk alternativer og karriereplasseringshjelp , som kan være uvurderlig for å få din første jobb i helsevesenet. Videre kan det å få en formell utdanning gi en liten økning i årslønnen din.

Hvordan vi valgte de beste online medisinske fakturerings- og kodingsklassene

Vi så på over 30 forskjellige baner før vi begrenset det til disse toppvalgene. Mens vi utførte vår forskning, vurderte vi kurskostnader, pensum, tilgjengelighet, tidsforpliktelse, instruktørkvalitet, fleksibilitet, tilbakemeldinger fra studenter og kandidatstatistikk. Vi følte at dette var de mest overbevisende egenskapene å undersøke for å finne vår liste over de beste online medisinske fakturerings- og kodingsklassene.

Artikkelkilder

 1. U.S. Bureau of Labor Statistics. ' Medisinske journaler og helseinformasjonsteknikere Occupational Outlook Handbook .' Åpnet 25. juli 2021.

 2. Medisinsk fakturering og koding. ' Få din første fakturerings- og kodejobb .' Åpnet 25. juli 2021.

 3. AAPC. † Lønnsundersøkelse for medisinsk fakturering og koding 2019 .' Åpnet 25. juli 2021.

 4. ZipRecruiter. ' Lønn for fjernmedisinsk kode .' Åpnet 25. juli 2021.

 5. PayScale. ' Gjennomsnittlig lønn for kodingssjef .' Åpnet 25. juli 2021.

 6. AAPC. † Lønnsundersøkelse 2017: Rett på pengene .' Åpnet 25. juli 2021.