Karriere Planlegging

Beste online ernæringssertifiseringsprogrammer

Få riktig opplæring for din karriere

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Hvis du brenner for å hjelpe andre med ernæring, men ikke er klar til å dykke inn i et program på høyskolenivå, kan online ernæringssertifiseringsprogrammer hjelpe deg med å forberede deg til å jobbe med klienter.

De beste programmene tilbyr en omfattende læreplan som dekker alt det grunnleggende innen ernæringsvitenskap og coachingteknikker i et lett fordøyelig nettformat. Programmer inkluderer lærebøker, nettvideoer, regneark og eksamener som en del av sertifiseringsprosessen. Vi gjennomgikk online sertifiseringsprogrammer for ernæringsfysiologer og sammenlignet dem basert på kostnader, emner som dekkes og troverdighet.

De beste online ernæringssertifiseringsprogrammene for 2022

Beste online ernæringssertifiseringsprogrammerSe altBeste online ernæringssertifiseringsprogrammer

Best sammenlagt : Precision Nutrition Level 1-sertifisering


Precision Nutrition Level 1-sertifisering

Precision Nutrition Level 1-sertifisering

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Som det mest anbefalte programmet på nettet, tilbyr Precision Nutritions nivå 1-sertifisering det siste innen ernæringsvitenskap og coaching for atferdsendring.

Hva vi liker
 • Tungt vitenskapsbasert, med fagfellevurderte publikasjoner om Precision coaching-metoden

 • Studer i ditt eget tempo på nettet

 • 45-dagers garanti med full refusjon

Hva vi ikke liker
 • Høyere pris

 • Åpner kun for søkere to ganger i året

Grunnlagt i 2005 av Dr. John Berardi og Phil Caravaggio, inneholder Precision Nutrition (PN) fokus på både ernæring og coaching for atferdsendring.Læringsmateriellet er enkelt å følge og godt organisert på den nettbaserte coachingplattformen og fysiske lærebøker, og programmet er sterkt vitenskapelig basert, noe som fører til en bedre forståelse av ernæringscoaching og vitenskapen bak.

Precision Nutrition Level 1-sertifiseringen koster $999 på forhåndssalg eller $119 i måneden i 12 måneder når kurset er åpent. Alle klasser tilbys online og er i eget tempo. Det er ingen krav eller erfaringsnivå som trengs for å ta programmet, men med sitt vitenskapsbaserte materiale vil det være en fordel å ha litt bakgrunn i ernæring.

Precision Nutrition åpner kun påmelding to ganger i året, men dette kurset kan også kjøpes gjennom International Sports Science Association (ISSA) hvor det kan startes når som helst.PN er godkjent av American Council on Exercise (ACE) og har mange positive anmeldelser og attester på nettet.

Merk at selv om PN har et sertifiseringsprogram, tilbyr det fortsatt ernæringscoaching til klienter (som er hvordan det begynte). Dette betyr at mens du kan få sertifiseringen din fra dem, vil de også være en konkurrent når du begynner å se kunder uavhengig. Dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting, men noe du bør vurdere når du undersøker ulike programmer.

Best for grunnleggende sertifisering : National Academy of Sports Medicine (NASM) sertifisert ernæringscoach


National Academy of Sports Medicine (NASM) sertifisert ernæringscoach

National Academy of Sports Medicine (NASM) sertifisert ernæringscoach

Lære mer

Få $50 rabatt på kjøp over $499 på NASM.org ved å bruke kode SALDO50 i kassen.

Hvorfor vi valgte det: NASM Nutrition Coach-sertifiseringen fokuserer på det grunnleggende om ernæringsundervisning, samtidig som informasjonen holdes oppdatert for å ta opp aktuelle kjepphestdietter og hete emner.

Hva vi liker
 • Fokuser på grunnlaget for ernæringsvitenskap

 • Tar opp aktuelle problemstillinger innen ernæring

 • God dekning av coachingteknikker og feilsøking av klientproblemer

Hva vi ikke liker
 • Dyrt

 • Ingen informasjon om forretningsaspektene ved ernæringsveiledning

 • Må ta den avsluttende eksamenen på nytt hvert annet år for å opprettholde sertifiseringen

NASM ble grunnlagt i 1987 og tilbyr vitenskapsbaserte sertifiseringsprogrammer for personlig trening.Sertifiseringsprogrammet for ernæringsfysiologer dekker alt det grunnleggende innen ernæring og vil øke kunnskapen din slik at du kan hjelpe kundene dine med å nå sine mål. Det kan tas som et etterutdanningskurs for personlige trenere eller som et frittstående program.

NASM ernæringscoach-sertifiseringen koster $899, som er dyrere enn andre sammenlignbare programmer, men det er ingen forutsetninger for dette programmet, og du kan melde deg på online når som helst. Det går i eget tempo, og du har ett år på deg til å fullføre det, selv om de fleste studenter opplever at de kan fullføre det på omtrent 10 uker og noen fullfører det på så få som fire. Alle kurs og tester tilbys gjennom NASMs studentportal.

Du må ta eksamenen på nytt hvert annet år hvis du ønsker å forbli sertifisert, og alle tilleggene og tilleggsspesialitetene kan øke raskt og bli dyre. Imidlertid er NASM ernæringscoaching-kurset flott for de som allerede er NASM-sertifiserte personlige trenere og ønsker å legge til en annen spesialitet til CV-en mens de får sine videreutdanningsenheter (CEU) for året.

Beste lavpris : National Council on Strength and Fitness (NCSF) Sport Nutrition Specialist


National Council on Strength and Fitness (NCSF) Sport Nutrition Specialist

National Council on Strength and Fitness (NCSF) Sport Nutrition Specialist

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: NCSF Sport Nutrition Specialist sertifiseringsprogrammet tilbys til en lavere pris enn mange av konkurrentene.

Hva vi liker
 • Billigere alternativ

 • Godt anerkjent i treningsbransjen

 • Flott for personlige trenere som leter etter en spesialitet

Hva vi ikke liker
 • Tungt fokusert på sportsernæring for ytelsesforbedring som kanskje ikke gjelder for alle klienter

 • Mindre fokus på coachingstiler og atferdsendring

Sertifiseringen av National Council on Strength and Fitness (NCSF) Sport Nutrition Specialist er rettet mot de som jobber med idrettsutøvere eller ønsker å lære mer om hvordan man kan forbedre ytelse og kroppssammensetning. Det er også et kostnadseffektivt valg hvis du er en personlig trener og ser etter et rimelig alternativ for å utvide kunnskapen om sportsernæring for deg selv eller kundene dine.

Dette programmet dekker emner relatert til kosthold og helse, men legger mindre vekt på coaching og atferdsendring enn andre programmer. Den er designet for trenere som ønsker å jobbe med idrettsutøvere, derfor antas det at kundene allerede har et solid grunnlag når det gjelder å holde seg til en rutine og implementere nye vaner.

NCSF Sport Nutrition Specialist-sertifisering koster mellom $419 og $479, noe som gjør det til et lavere kostnadsalternativ enn andre nettkurs. Det kreves ingen arbeidserfaring for å komme inn på dette programmet, men de krever videregående eller tilsvarende utdanning for å bli sertifisert. Kurset vil ta 2-4 måneder å gjennomføre, og du kan gå videre i ditt eget tempo.

Når du har fullført programmet, må du ta en nettbasert eksamen for å motta sertifiseringen din. Hvis du ikke består eksamen første gang, kan du ta den på nytt for $99. Det er ingen grenser for hvor mange ganger du kan ta det før du består.

NCSF, grunnlagt i 1996, er godt kjent i treningsbransjen over hele verden. Det er akkreditert av den nasjonale kommisjonen for sertifiseringsbyråer.

Beste selvgående : International Sports Sciences Association (ISSA) ernæringsfysiolog spesialisering


International Sports Sciences Association (ISSA) ernæringsfysiolog spesialisering

International Sports Sciences Association (ISSA) ernæringsfysiolog spesialisering

Lære mer

Bruk koden BALANCE40 for 40 % rabatt på ISSA Nutritionist Specialization

Hvorfor vi valgte det: ISSA er et program i eget tempo med fordelen av en veiledet og strukturert studieplan for å hjelpe studentene med å holde seg på rett spor med læringen.

Hva vi liker
 • Nettkurs du kan gjøre i ditt eget tempo eller følge deres anbefalte studieplan

 • Kurset inkluderer grunnlaget for ernæring, atferdsendring og næringsveiledning

 • Klientfokusert undervisning

Hva vi ikke liker
 • Dyrere enn noen andre alternativer

 • Må bestå en avsluttende eksamen for å få sertifisering

ISSA ble grunnlagt i 1988 og lanserte spesialisten i treningsernæringsprogram i 2009, som siden har blitt et populært alternativ.ISSA Nutritionist Specialization-kurset dekker det grunnleggende om ernærings- og helsecoaching og kan ofte kombineres med andre sertifiseringer for å gi deg en omfattende kunnskapsbase og forberede deg til å jobbe med kunder.

ISSA Nutrition Specialization krever ingen arbeid eller akademisk erfaring for å melde deg på. Dette kurset må gjennomføres innen åtte måneder, men mange fullfører det mye raskere. Du må bestå en avsluttende eksamen for å bli sertifisert, men legg merke til at online anmeldelser sier at denne eksamenen er mye lengre enn andre.

Du kan også få CEUer ved å ta dette kurset, som er flott for personlige trenere eller andre profesjonelle som ønsker å nå sine CEU-krav for året mens de lærer om noe som vil hjelpe dem og deres virksomhet.

Dette kurset koster vanligvis $799, men vil ofte selges med opptil 50 % rabatt. Sjekk nettsiden for den nyeste rabatten. Selv om dette kan gjennomføres som en frittstående sertifisering, kan du kjøpe en av pakkene som inkluderer andre spesialiseringer som ISSA tilbyr, for eksempel personlig trening eller gruppetreningsinstruktør. Hvis du nettopp har begynt, er dette en god del.

Best for videreutdanning : American Council on Exercise (ACE) Fitness Nutrition Specialist


American Council on Exercise (ACE) Fitness Nutrition Specialist

American Council on Exercise (ACE) Fitness Nutrition Specialist

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: ACE er en anerkjent leder innen videreutdanningskurs, og tilbyr sertifiseringer som enkelt kan overføres til CEUer med andre selskaper.

Hva vi liker
 • Tilbyr læremateriell i skriftlig, lyd- og videoformat

 • Inkluderer opplæring om forretningspraksis for å øke inntekten for treningsprofesjonelle

 • Enkelt overførbar for videreutdanningsenheter (CEU)

Hva vi ikke liker
 • Må ha en profesjonell legitimasjon eller nasjonal kommisjon for sertifiseringsbyråer (NCCA) akkreditert sertifisering før fullføring for sertifisering

ACE er ledende innen videreutdanningskurs, med kursene deres forhåndsgodkjent for CEU-poeng med flere andre leverandører av treningssertifiseringer som NASM og NCSF. Treningsernæringsprogrammet har tre hovedkategorier i læreplanen: ernæringsgrunnlag, coaching for atferdsendring og forretningsutvikling. Hvis du allerede er en ACE-sertifisert profesjonell, er dette et godt valg for å øke kunnskapen om sportsernæring samtidig som du får CEUer.

Selv om hvem som helst kan ta programmet, er dette programmet designet for å tas etter at du allerede har en NCCA-akkreditert sertifisering eller faglig legitimasjon. Hvis du ikke allerede er en sertifisert personlig trener , helsetrener, helsepersonell eller i et annet lignende yrke kan du ikke bli sertifisert som ACE-spesialist på treningsernæring. ACE Fitness Nutrition Specialist-legitimasjonen er designet for å være en spesialitet du får etter at du allerede har jobbet med kunder, ikke en frittstående sertifisering.

Nettstedet understreker at de bruker forskjellige undervisningsmetoder for å tilpasse læringsstiler som lyd, video og lærebok. Programmet tilbys i et format med egen fart og koster $599 til $699, noe som er litt rimeligere sammenlignet med andre programmer på listen vår. Den kan også fanges på salg.

endelig dom

Alt i alt, hvis du ønsker å utvide ernæringskunnskapen din, kan en online sertifisering være et flott sted å starte. Vi likte at alle programmene var tilgjengelige online og for det meste i eget tempo. De fleste av dem lar deg registrere deg når som helst, mens andre bare åpner registrering to ganger i året.

Vi likte også at alle programmene gir deg CEU-er som du kan bruke til sertifiseringsfornyelse hvis du allerede er en sertifisert personlig trener eller annen helsepersonell. Selv om noen av disse programmene kan være dyre, priset over $800, er det også rimeligere alternativer som koster det samme som mange andre etterutdanningskurs. Det er best å velge et program som passer best for ditt klientell og dine personlige interesser, da hvert program har litt forskjellig pensum og fokus.

Vær oppmerksom på at disse programmene er designet for å gi deg tittelen 'sertifisert ernæringsfysiolog' ved fullføring og er ikke en erstatning for en høyere utdanning hvis du ønsker å forfølge en karriere som en lisensiert kostholdsekspert.

Sammenlign leverandører

Beste sertifiseringsprogrammer for ernæringsfysiologer Hvorfor vi valgte det Koste*
Precision Nutrition Level 1-sertifisering Best sammenlagt $999 på forhåndssalg eller $119 i måneden i 12 måneder
NASM-sertifisert ernæringscoach Best for grunnleggende sertifisering $899
NCSF Sports Nutrition Special Beste lavpris $419–$479
ISSA ernæringsfysiolog Beste online/selv-tempo $799, men kan pakkes sammen for å spare
ACE Fitness Nutrition Specialist Best for videreutdanning $599 til $699

*Fra november 2021


Vanlige spørsmål

Hva er et online ernæringssertifiseringsprogram?

Sertifiserte ernæringsfysiologer hjelper andre med å nå sine helsemål gjennom å ta sunne matvalg, utvikle gode vaner og spise godt for å støtte deres livsstil og kostholdsbehov. Et online ernæringssertifiseringsprogram er utviklet for å hjelpe deg å tjene tittelen som en sertifisert ernæringsfysiolog.

Disse programmene dekker relevante emner som ernæringsvitenskap, coachingteknikker, motivering av klienter og utvikling av sunne matvaner, og er designet for å forberede deg til å jobbe med klienter om deres ernæringsmål.

Er det verdt å få en online ernæringssertifisering?

Sertifisering er gunstig. Hvis du ønsker å jobbe med kunder som tilbyr ernæringsråd, vil du trenge formell opplæring, da det ikke anbefales at du gir denne typen spesialiserte råd til klienter med mindre du har et godt grep om de grunnleggende og viktige aspektene ved ernæring.

Disse kursene gir opplæringen og informasjonen du trenger, og de lar deg kalle deg selv en 'sertifisert ernæringsfysiolog' eller 'helsecoach' som vil hjelpe deg å presentere deg selv som en troverdig profesjonell.

Hva inkluderer et online ernæringssertifiseringsprogram?

De fleste programmer inkluderer alt kursutstyret og materiellet du trenger for å fullføre kurset. Du vil ofte få tilgang til en nettportal for å få tilgang til forelesninger, videoer og lesemateriell, og noen kurs vil sende deg lærebøkene som følger med dette. Noen kurs inkluderer også en prøve eller eksamen på slutten som du må bestå for å fullføre programmet.

Hvor mye koster et online ernæringssertifiseringsprogram?

Ernæringssertifiseringsprogrammer varierer i kostnad. De kan variere fra $349-$999, selv om vi fant ut at mange programmer får rabatt fra tid til annen. Det kan være lurt å registrere deg for et selskaps nyhetsbrev eller e-postvarsler, slik at du vet når kursene kommer i salg.

Du kan også ta et ernæringssertifiseringsprogram for å få CEU-er for å resertifisere din nåværende sertifisering, noe som gjør kostnadene verdt.

Metodikk

Vi så på over åtte online sertifiseringsprogrammer for ernæringsfysiologer som er tilgjengelige i USA og sammenlignet dem basert på kostnad, verdi, lengde og akkreditering. Vi ekskluderte kurs som ikke var akkreditert eller anerkjent av NCCA, NASM eller ACE, og vi så etter kurs som primært fokuserer på ernæring og ernæringsveiledning.

Alle de beste valgene våre tilbød akkrediterte, omfattende ernæringsplaner som kan fullføres på praktisk tid og til en rimelig pris.

Artikkelkilder

 1. Presisjonsernæring. ' Lær mer om presisjonsernæring .' Åpnet 25. november 2021.

 2. NÅ. Bli en sertifisert ernæringscoach, og lær hvordan du endrer liv. Åpnet 30. desember 2021.

 3. ESS. Kurs godkjent av ACE. Åpnet 30. desember 2021.

 4. National Academy of Sports Medicine. ' Om oss .' Åpnet 25. november 2021.

 5. NCSF. ' Akkreditering .' Åpnet 25. november 2021.

 6. International Sports Science Association. ' Om International Sports Science Association (ISSA) .' Åpnet 25. november 2021.